test

Opinie o Magneti Marelli - Sosnowiec

Korzystałeś z usług Magneti Marelli - Sosnowiec? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): klara0
Data: 2009-12-29 13:41

Wizyt: 15487
Komentarzy: 1462
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Magneti Marelli - Sosnowiec

pomijając te głupie karteczki, to to jest najgorsza behapówa od lat na tym zakładzie, nie robi NIC aby poprawic bezpieczenstwo, pewnie straci punkty wcm
autor
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Jeśli ma ci to pomoc to tak sobie to tłumacz...
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
A wytłumaczyć ci to inaczej?
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
możsesz spróbować
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
To widzimy się cwaniaku, po nowym roku - amebo z biura.
autor
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Wygrałeś!
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Rzecz jasna.
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Ba, byłem na rozmowe o prace, bo mądre głowy w GI Grup zobaczyły w CV ze mam kursy spawalnicze, wiec mnie do magneti wysłali... Żenada i paranoja.... odprysków wiecej niż spawu te roboty robią, ale wykwalifikowani spawacze wiedzą że metalu sie nie szlifuje. Polecam niewykwalifikowanym pracownikom.
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
A ty skąd się urwałeś?
Jakbyś był spawacz to GI Group twojego cv by nie widziało,
do szlifowania raz dwa!
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Kolejny "fachowiec" ...
na najlepszyfachowiec.plu...
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Wykopsali Jedrusia to ciekawe do kogo ten kurdupel German będzie ludzi sprzedawal i komu xxxxxxx lizal żeby nikt nie zauwarzyl że jest leserem
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Czym się kierują majstrowie czy kierwonik wybierając takich leserów i nierobów jak faszysta germanek i tomuś konfident? Patrzą na to kto lepiej donosi?
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Jak od nowego roku nie będzie konkretnej podwyżki, to kilku wartościowych pracowników na pewno odejdzie. Choćby z tego względu, że dojeżdżają z daleka i przestanie im się to opłacać. Kogo za nich znajdą? Prawie wszędzie płacą lepiej. A już o spawaczach to mogą zapomnieć.
użytkownik
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
co ty wiesz o spawaniu SPAWACZ spawanie na przetopy to podstawa MAG 135 ELEKTRODA 111 TIG 141-metoda której uczysz sie miesiacami zeby dojsc do wprawy u waz spawanie?TO ZABAWA

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

starachowice

Unihaus

Manpower Łódź

Lamina

sprintbox

kir

szybka kolej Miejska

stalprodukt zamość

Otto workforce

Welcome Airport Services

Dębki

Romet

Habia

abb

ploh

Foseko

stokson

Magnolia

sepo

piaseczno

Aaa auto

reform capital

Amii

trans koszalin

trans białogard

west trans

Warta dąbrowski

Warta

Joanna sochacka Pietrzyk

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin