test

Opinie o MARK SPEDITION Sp.z o.o. - Dołuje

Korzystałeś z usług MARK SPEDITION Sp.z o.o. - Dołuje? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): kierowca
Data: 2011-12-18 21:55

Wizyt: 12690
Komentarzy: 38
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
18.12.2011 (7 lat temu)
18.12.2011 (7 lat temu)

MARK SPEDITION Sp.z o.o. - Dołuje

Super firma , pieniądze na czas , umowa o pracę , stała pensja - pracuje tam 4 lata.
użytkownik
26.06.2012 (6 lat temu)
26.06.2012 (6 lat temu)
Potwierdzam , u Pana xxxxxxx pracuje nie całe 2 lata , tak jak uzgodnione tak jest , pieniadze na czas .
użytkownik
12.07.2012 (6 lat temu)
12.07.2012 (6 lat temu)
Oki a jak wygladaja warunki finasowe jezeli chodzi o spedytorów?? cięzko tam sie dostać ?? jak wyglada rekrutacja?? prosze o wiecej info. o firmie
użytkownik
17.10.2012 (6 lat temu)
17.10.2012 (6 lat temu)
kierowca

Super firma , pieniądze na czas , umowa o pracę , stała pensja - pracuje tam 4 lata.Ja też pracowałem u Pana xxxxxxx ,karany za xxxxxxx oraz liczne przestępstwa,w roku 2009 po otrzymaniu swojego wymarzonego woroku rzeczpospolitej polskiej zmienił firmę z żony zrobił prezesa i teraz firma nazywa się już MARK SPEDITION SP.ZO.O. - UWAGA - nicki \"kierowca,kiero to sam xxxxxxx wpisuje sobie żenujące opinie jaki to on nie jest super.
Zarobić można u niego 600 zł miesięcznie + worek ryżu.
użytkownik
17.10.2012 (6 lat temu)
17.10.2012 (6 lat temu)
kiero

Potwierdzam , u Pana xxxxxxx pracuje nie całe 2 lata , tak jak uzgodnione tak jest , pieniadze na czas .Ty kiero jak możesz pracować u pana xxxxxxx od 2 lat skoro on 3 lata temu zamknoł firmę i licenję mu wszystkie zabrano?.
użytkownik
18.10.2012 (6 lat temu)
18.10.2012 (6 lat temu)
kierowca

Super firma , pieniądze na czas , umowa o pracę , stała pensja - pracuje tam 4 lata.NO I SIĘ MLEKO WYLAŁO PANIE xxxxxxx ---------------------------
użytkownik
07.11.2012 (6 lat temu)
xxxxxxx jest biznesmenem przecież w 1995 na stadione pogoni szczecin sprzedawał hot dogi ?.
użytkownik
13.11.2012 (6 lat temu)
13.11.2012 (6 lat temu)
Drogi xxxxxxx były szefie Mark Spedition , chwaliłeś się swoim kontrahentą i pracowniką że toczy się przeciwko tobie aktualnie postępowanie przed prokuraturą dot. xxxxxxx ?.Niedługo zarzuty...no chyba że tam też masz swoich ludzi tak jak w KMP SZCZECIN?.
użytkownik
16.03.2013 (5 lat temu)
16.03.2013 (5 lat temu)
Panowie, żal Wam dupę ściska że Pan xxxxxxx z firmy jednoosobowej rozwinął się do firmy zatrudniającej ok 40 osób, że wybudował bardzo ładne biuro z magazynem oraz że posiada nowe auta, a kierowcy bardzo sobie chwalą robotę?!
No forum Trans ma opinie pozytywne, jeździmy z nim od kliku lat (dla jego Spedytorów) i pieniądze są zawsze na czas. Życzyłbym sobie, by każdy z nas płacił tak jak xxxxxxx . płaci.
Przestańcie oczerniać człowieka i zarzucać że był karany czy też nie. Lepiej spójrzcie na swoje podwórko jaki Syf macie.
Polska mentaloność nie zna granic.
Ps. dobrze, że wymyślili forum bynajmniej macie gdzie popisać, w sumie papier wszystko przyjmie!
użytkownik
19.06.2013 (5 lat temu)
19.06.2013 (5 lat temu)
Jak trafić na magazyn do Mark Spedition? mam uprawnienia na wózek widłowy, niestety nie mam doświadczenia ;/ może ktoś napisac parę słów o wynagrodzeniu, warunkach? Z góry Wam dzięki
użytkownik
29.08.2014 (4 lata temu)
29.08.2014 (4 lata temu)
oooo, jak nie masz doświadczenia to chyba nie znajdziesz tam pracy, bo to jest główny czynnik zatrudnienia, jest to nawet napisane w każdym ogłoszeniu, więc wystarczy tylko dokładnie spojrzeć na ich oferty i już wszystko jasne :) a na magazyn raczej prosto jest się dostać z tego co mi wiadomo.........
użytkownik
03.11.2014 (4 lata temu)
03.11.2014 (4 lata temu)
Ta firma to gorzej niz kolchoz szef tylko sobie napycha portfel ludzi traktuje jak smieci
użytkownik
12.11.2014 (4 lata temu)
12.11.2014 (4 lata temu)
Dlaczego pan mariusz usuwa opinie ktore mu sie niepodobaja a zostawia tylko to co mu sie podoba czyzby bal sie prawdy
użytkownik
20.11.2014 (4 lata temu)
20.11.2014 (4 lata temu)
co do poprzednich wpisów odnośnie pracy w mark spedition w magazynie to mam pilne pytanie:jak wyglada dokładnie tam praca? byłam w kilku magazynach i różnie bywało. genialnie gdybyś ktoś z was opisał jak wygląda taki typowy dzień typowego pracownika magazynu w Mark Spedition? na magazyn chyba nie jest trudno się dostać
użytkownik
19.12.2014 (4 lata temu)
19.12.2014 (4 lata temu)
to prawda co pisza o firmie mark ludziom na swieta dal jalmuzne bo przeciez braklo by mu splate dlugow swojej mamusi a przeciez musi starczyc na wyjazdy za granicea
użytkownik
31.12.2014 (4 lata temu)
31.12.2014 (4 lata temu)
a ja pracowałem w Mark jako kierowca i miło po dzień dzisiejszy wspominam , kasa na czas, pełen socjal , kultura i myślę ,ze każdego dnia mógłbym tam wrócić mostów za sobą nie spaliłem .Widzę,ze firma się rozwija i bardzo dobrze. Życzę Panu Mariuszowi jak najlepiej.Oby jak najwięcej takich pracodawców było.
użytkownik
03.02.2015 (4 lata temu)
03.02.2015 (4 lata temu)
Co to za firma w ktorej kierownictwo nie interesuje się losem pracowników a PAN kierownik Michal widzi tylko czubek wlasnego nosa
użytkownik
24.02.2015 (3 lata temu)
24.02.2015 (3 lata temu)
TA FIRMA ZWYKLY WYZYSK JAK ZACHORUJESZ TO JUZ NIE MASZ PRACY BO PAN PREZES NIE MIAL BY NA WCZASY ZA GRANICE NAJLEPIEJ ZATRUDNIAC NA CZARNO PO CO PLACIC ZA PRACOWNIKA MOZE PAN PREZES KIEDYS ZACHORUJE A VWTEDY TEZ KTOS WYRZUCI GO NA BRUK
użytkownik
28.02.2015 (3 lata temu)
28.02.2015 (3 lata temu)
PAN prezes to zwykly wyzyskiwacz dla którego liczy się kasa a nie czlowiek najlepiej zatrudnia na czarno by więcej kasy mi al to się nadaje do inspekcji pracy i mam zamiar to zglosic może to panu Markowi da jakoś nauczkeWV
użytkownik
01.06.2015 (3 lata temu)
01.06.2015 (3 lata temu)
Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy w magazynie ?
Jak z atmosferą i zarobkami ?
Widzę że opinie kiepskie.
użytkownik
17.07.2015 (3 lata temu)
17.07.2015 (3 lata temu)
W magazynie to chyba standarodowo zarobki w granicach 1800-2000 złotych miesięcznie, a jeśli chodzi o atmosferę w pracy no to różnie to bywa, ogólnie z pracownikami się dogadasz, w sytuacji kiedy będziesz potrzebował to Ci pomogą, a jeśli chodzi o szefa to ciężko powiedzieć, niektózy się dogadują inni nie za bardzo.
użytkownik
31.01.2016 (3 lata temu)
31.01.2016 (3 lata temu)
pracuje w marku ponad rok, bardzo miłe spedytorki i spedytorzy a co za tym idzie bardzo miła atmosfera. kasa na czas.każde święta w domu.
użytkownik
12.02.2016 (3 lata temu)
12.02.2016 (3 lata temu)
widzialem, ze szukaja teraz kogos do spedycji w Szczecinie @kiero piszą o premiach, jak dużo można dorobić do podstawowego wynagrodzenia? interesuje mnie tez czy organizują szkolenia
użytkownik
11.04.2016 (2 lata temu)
11.04.2016 (2 lata temu)
marek, nie słyszałem, żeby firma tak mocno się angażowała w pracownika. Raczej liczy się to z czym ty sam do firmy przyjdziesz.
użytkownik
11.05.2016 (2 lata temu)
11.05.2016 (2 lata temu)
nie wiem @xy czy masz rację, czytając opinie o firmie odniosłem wrażenie, że dba o pracowników
autor
15.10.2016 (2 lata temu)
15.10.2016 (2 lata temu)
Ja jestem zadowolony, pieniądze dobre i zawsze na czas - atmosfera super! Polecam
użytkownik
15.10.2016 (2 lata temu)
15.10.2016 (2 lata temu)
a co twoim zdaniem sprawa że jest taka super ta atmosfera? skoro już także tak wychwalasz to wynagrodzenie w firmie to powinieneś jakieś konkretne kwoty rzucić, chociaż przybiżone to sai byśmy ocenili. wiemy że jakość, 15 lat w spedycji i transporcie, ale jednak oczekuję konkretów
użytkownik
30.10.2016 (2 lata temu)
30.10.2016 (2 lata temu)
zarobki do 7 koła
użytkownik
12.11.2016 (2 lata temu)
12.11.2016 (2 lata temu)
Nie polecają Państwo tam pracy jako spedytor?
użytkownik
02.01.2017 (2 lata temu)
02.01.2017 (2 lata temu)
7 koła pewnie doświadczony spedytor, a ile dają na początek??
użytkownik
08.01.2017 (2 lata temu)
08.01.2017 (2 lata temu)
2000 zł + system motywacyjny na początek - polecam !
użytkownik
07.03.2017 (rok temu)
07.03.2017 (rok temu)
Doświadczony spedytor to i 20-25 tyś miesięcznie zarobi - polecam firmę , pracuje tam już kilka lat - atmosfera była wcześniej lepsza ale chyba nie pracujemy dla atmosfery ;)
użytkownik
10.04.2017 (rok temu)
10.04.2017 (rok temu)
Jakie bajki :))) 20-25 tys zarabia spedytor miesięcznie? jestem w stanie uwierzyć, że 15 i na działalności na pewno... baju baju... jestem w raju... ale nie u Pana Mariusza, który szczęście budował na ludzkiej krzywdzie :)
użytkownik
10.04.2017 (rok temu)
10.04.2017 (rok temu)
Szanowni Państwo,

Nigdy nie pochwalałam żadnego Forum, które umożliwia dokonania jakiegokolwiek wpisu i komukolwiek bez logowania się oraz bez podania pełnych swoich danych. Jak to mówi przysłowie "papier wszystko przyjmie", a anonimowych i chętnych do wypisywania i robiena "czarnego PR" nie brakuje.
Jeżeli jesteś zainteresowany rekrutacja w naszej firmie lub tez masz pytania, które nurtują Cię by wysłać do nas swoje CV jesteśmy otwarci do rozmów, jak również do spotkania w siedzibie naszej firmy. Zapraszamy!
Wszelkie dane kontaktowe dostępne są na naszej stronie www.mark.com.pl

Z poważaniem
Mark Spedition
użytkownik
07.06.2017 (rok temu)
07.06.2017 (rok temu)
Tak ,jest dużo jadu ale bez pokrycia ,puste oskarźenia jak na traktorzystów przystało
użytkownik
24.07.2017 (rok temu)
24.07.2017 (rok temu)
Czy ktoś może aplikował w ostatnim czasie na oferty pracy od tego pracodawcy i może opowiedzieć coś o procesie rekrutacyjnym? Takie opinie pomogą przygotować się forumowiczom, którzy również zdecydują się na zatrudnienie.
użytkownik
28.07.2017 (rok temu)
28.07.2017 (rok temu)
Pani Dominiko,
Jeżeli spełnia Pani oczekiwania zainteresowaną przez Panią ofertą pracy na konkretny wakat prosimy o maila na adres [email protected] lub o kontakt z recepcją 91 42 11 400 celem umówienia spotkania z osobą rekrutującą.
Z pewnością odpowiemy na wszelkie zapytania, jak i również wątpliwości.
Serdecznie zapraszamy do kontaktu.
użytkownik
14.08.2017 (rok temu)
14.08.2017 (rok temu)
@MarkSpedition, dziękuje za odpowiedź, jednak tak jak napisałam pytam w imieniu innych forumowiczów. Sama pełnię rolę administratora i staram się wprowadzić do dyskusji bardziej merytoryczny poziom, dotyczący warunków pracy w MARK SPEDITION.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

piekarnia wielgolas

Kik Kik textil

Aspen polska

archman

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin