test

Opinie o Markisol - Wejherowo

Korzystałeś z usług Markisol - Wejherowo? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): bzz
Data: 2012-02-18 14:59

Wizyt: 18955
Komentarzy: 236
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Markisol - Wejherowo

Patologia jak na giełdzie w Chwaszczynie, buractwo opanowało firmę. Nie którzy z kierowników nie wiedzą do czego służy antyperspirant a chcą byc najmądrzejsi.
autor
30.10.2018 (2 miesiące temu)
30.10.2018 (2 miesiące temu)
czy sposobem na życie są nadgodziny i niedziele
użytkownik
31.10.2018 (2 miesiące temu)
31.10.2018 (2 miesiące temu)
czytam te wasze wypociny też jestem nowy brygadzistka była ok teraz mam brygadziste też ok robisz swoje masz spokuj praca jak każda co prawda kasa śmieszna
użytkownik
05.11.2018 (2 miesiące temu)
05.11.2018 (2 miesiące temu)
Idzie sie dogadac, tylko personalnie a nie wylewajac tutaj żale, stawke kazdy widzi co podpisuje. Ogólnie nie jest źle. Nadgodziny niektorym pasują, a i tak lepsze to niz 4-5brygadowki to jest dopiero dramat
użytkownik
09.11.2018 (2 miesiące temu)
09.11.2018 (2 miesiące temu)
woow! jest i multisport, korzystał juz ktos? Pucowac sie :D
użytkownik
16.11.2018 (2 miesiące temu)
16.11.2018 (2 miesiące temu)
Gościu nie poznasz mnie w lecie
użytkownik
13.11.2018 (2 miesiące temu)
13.11.2018 (2 miesiące temu)
dolaczam do pytania gdzie szukac ofert?
użytkownik
17.11.2018 (2 miesiące temu)
17.11.2018 (2 miesiące temu)
Jest ogłoszenie na olx:)
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
sory ze zawracam wam glowe ale nie moge znalesc tej oferty bylbym wdzieczny jakbys podeslal linka
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Na jakie stanowisko prowadzona jest rekrutacja do Markisol? Zachęcam Ciebie do podzielenia się tą informacją z użytkownikami forum, a także wymaganiami jakie musi spełnić kandydat na nie rekrutujący. Pomożesz swoją wypowiedzią osobom poszukującym pracy w Wejherowie.
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
Jak wypadają zmiany? Od której do której
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
jeśli chodzi o produkcję to pierwsza od 6-14, druga od 14-22 jest autobus pracowniczy jakby co
użytkownik
26.11.2018 (miesiąc temu)
26.11.2018 (miesiąc temu)
Oprócz oczywiście wypłat, umowy, warunków i atmosfery, które uważam, że są okey, to pasuje mi system dwuzmianowy. Są sprawy do załatwienia rano, ale popołudniu też by człowiek posiedział z rodziną czasami i wtedy wchodzą na pierwszy plan dwie zmiany, bez proszenia, brania wolnego żeby badania zrobić czy coś tylko do ogarnięcia wszystko
użytkownik
27.11.2018 (miesiąc temu)
27.11.2018 (miesiąc temu)
czym wy się podniecacie praca dla mamin synków niewiedzących co to życie
użytkownik
28.11.2018 (miesiąc temu)
28.11.2018 (miesiąc temu)
firma śmiechu warta popracujesz i cie zwolnią bo nie podpisują umowy a kierownik straszy premią zwalniają ludzi po roku pracy i co masz kuroniówka ale przyjmują nowych przez agencje bo taniej strata czasu
użytkownik
28.11.2018 (miesiąc temu)
28.11.2018 (miesiąc temu)
Jak pracujesz tak masz proste "byla pra"
użytkownik
28.11.2018 (miesiąc temu)
28.11.2018 (miesiąc temu)
Ciekawe co masz jedynie garba od tego co tam się dzieje albo nerwicę za najazdy psychiczne za ostre zapieprzanie 2300 śmiech na sali w Biedronce mają lepiej już nie wspomnę o nockach które wprowadzili omijać z daleka
użytkownik
29.11.2018 (miesiąc temu)
29.11.2018 (miesiąc temu)
to idź do biedry, a nie opowiadaj tu pierduł. Ja tam garba nie mam i nic się raczej na to nie zanosi. powiem więcej, nawet zadowolony jestem
użytkownik
29.11.2018 (miesiąc temu)
29.11.2018 (miesiąc temu)
Jakich xxxxxxx ?!Z czego tu być zadowolonym z 2300przy tyraniu ? Może z zatrudniania przez biuro co oszukuje ? Nie wspominając o nockach jedyny plus to to że na łeb nie pada . Myślisz że jak by lo tak super to by ogłoszenia o pracę markisolu wisiało pół roku po Olx ?
użytkownik
02.12.2018 (miesiąc temu)
02.12.2018 (miesiąc temu)
Multisport autobus pracowniczy wypłata w terminie premia co miesiąc kto ciężko nie pracował ten nie doceni
użytkownik
02.12.2018 (miesiąc temu)
02.12.2018 (miesiąc temu)
Haha okej wyplata na czas faktycznie coś dziwnego Boże ludzie wasze myślenie mnie powala niedługo będziecie błagać zebyscie to wy nie musieli płacić za pracę szefowi Multisport tak ciekawe gdzie tego nie dają w dzisiejszych czasach premia tak to się nazywa zamiast dać odrazy normalna stawkę to dostaje się premie uznaniowa oczywiście jest ona po to żeby w razie co każdemu mówić że jak coś zrobisz nie po szefa myśli to masz po premi i o byle xxxxxxx ci ją zabiorą oki tu się zgodzę autobus pracowniczy o ile ktoś mieszka blisko przystanku
użytkownik
05.12.2018 (miesiąc temu)
05.12.2018 (miesiąc temu)
a teraz powiedz tak szczerze co z tobą nie tak kolego? mam wrazenie ze najlepszyfachowiec.pl i blog to dla ciebie to samo wiec w takim razie mozemy rozpoczac terapie, zacznijmy od tego czy a) pracujesz w markisolu b) chcialbys pracowac w markisolu czy c) pracowałes w markisolu
użytkownik
09.12.2018 (miesiąc temu)
09.12.2018 (miesiąc temu)
Atmosfera koszmarna, ludzie boja sie chorowac juz nie mowiac o chorobach dzieci bo zaraz kierownik obetnie premie uznaniowa ktora tak na prawde jest czescia wyplaty na jaka sie umawialismy na rozmowie. Nie mozna isc normalne na urlop bo zawsze cos wazniejszego . Jedyny plus to wyplata na czas (wielka laska !) doplata do multisport i autobus pracowniczy. Premia na swieta smiechu warta.. na karpia mie starczy .jak ktos sie zwania nie zatrudnia sie nowych tylko dodaje pracy innym. Nie polecam za atmosfere.
użytkownik
12.12.2018 (miesiąc temu)
12.12.2018 (miesiąc temu)
Lolo pracowałaś gdzies wczesniej ? a teraz pomysl ze jestes kierownikiem, nie raz nadstawiasz karku a tu jeden glowa boli drugi ma katar a trzeciej dziecko 1500 raz w miesiacu chpruje. kazdy chcialby na l4 cale zycie za 5 k na miesiac pracowac. Moja corka 30 lat posade ma pensje niezla tez ale nawet chora do pracy idzie bo zle to wyglada a jak juz nie moze z łozka wyjsc to zdalenie pracuje, ma byc zrobione i juz. takie czasy i tak w markisolu nie jest zle
użytkownik
12.12.2018 (miesiąc temu)
12.12.2018 (miesiąc temu)
śmiech to mało powiedziane atmosfera do xxxxxxx brygadzisci zestresowani a najlepsze jest to kliki starych pracownic sie szanuja i obserwują myslą rze to ich firma xxxxxxx kiła i mogiła
użytkownik
12.12.2018 (miesiąc temu)
12.12.2018 (miesiąc temu)
Bawi mnie to jak bronicie kierownika nieroba nikt go nie zmusza do bycia kierownikiem skoro nim jest to musi być gotowy na takie sytuacje tak poza tym powinien też mieć zapas załogi na każdą zmianę a nie że jeden zachoruje a drugi odwala za niego robotę i zaraz się zwolni a no nockę masz po 4 stanowiska żal i rozpacz i po co to porównywanie do zarobków 5 koła jak tu ciężko połowę osiągnąć przy dobrych wiatrach z niewolnika nie ma pracownika
użytkownik
13.12.2018 (miesiąc temu)
13.12.2018 (miesiąc temu)
ciebie tez nikt nie zmusza do pracy w markisolu. Robota ma byc zrobiona, tymbardziej że nie za darmo
użytkownik
13.12.2018 (miesiąc temu)
13.12.2018 (miesiąc temu)
Ja się nie stresuje i jest okej to ktoś biadoli jak ciężko ma kierownik tak nie za darmo dokładnie a 2100 brutto na umowie z biura to jest dla Ciebie jakaś niebotyczna kwota ?
użytkownik
14.12.2018 (miesiąc temu)
14.12.2018 (miesiąc temu)
Zgadzam się z przedmówcami, przynajmniej z moich doświadczeń przyznaje, że nie miałam problemów ani z ludźmi w pracy ani z przełożonymi. Jasne, że nawet mi się zdarzają gorsze dni, kiedy odburknę, najbardziej oględnie mówiąc jestem markotna;p ale generalnie chwalę sobie atmosferę w markisolu. Warunki pracy też nie odbiegają od oczekiwań także reasumując wszystko to jestem zadowolona
użytkownik
14.12.2018 (miesiąc temu)
14.12.2018 (miesiąc temu)
Ja złego słowa na Markisol nie powiem bo byłem w podbramkowej sytuacji nie wnikając w szczegóły było ciężko zatrydniłem się tutaj poszli mi na rękę robie na 3/4 etatu miejsce czyste warnki dobre język by mi wykręciło jakbym z jakieś pretensje miał
użytkownik
15.12.2018 (miesiąc temu)
15.12.2018 (miesiąc temu)
starszy pracownik przygotowania produkcji lub operator maszyn :)
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
czyli wszystkie dla doświadczonych, a na staż przyjmują?
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
najlepiej to jakbyś po prostu podszedł osobiście i pogadał, nie ma co gdybać
użytkownik
3 sty (20 dni temu)
3 sty (20 dni temu)
trzeba sie przyzwyczaic do dwuzmianowki, teraz to bym juz nie chcial na jedna robic ale na trzy tez
użytkownik
4 sty (19 dni temu)
4 sty (19 dni temu)
Powiem tak, pracowałam tam bardzo długi czas i nie polecam tam pracy, może i zarobki jakoś dają rade. Ale to co się dzieje tam teraz to katastrofa. Dziwią się że nie mają ludzi do pracy a tych którzy są traktują jak śmieci. Od dobrej koleżanki ( jedynej normalnej jaka tam była) dowiedziałam się że teraz na wzgląd na widzimisie kierownika pana O. pomieszali ludzi między zmianami, nie patrząc na fakt że ktoś nie ma dojazdu albo że ktoś akurat na następny tydzień miał ustalone plany, kolejna sprawa to nocki których miało nie być a jednak dalej się utrzymują. Jedni na nie chodzą a druga powie że nie chce i już na nie idzie. Panie dyrektorze radze się zainteresować swoją firmą bo dzieje się coraz gorzej i za chwile nikt Panu w niej nie zostanie.
użytkownik
7 sty (16 dni temu)
7 sty (16 dni temu)
Powiem tak, mam więcej niż jednego znajomego w pracy więc skoro przed bardzo długi czas zakolegowałaś się z jedna osobą to trochę smutne, a po drugie na prawdę uważasz ze decyzja o reorganizacji podejmuję się przez widzimisie? świetne tłumaczenie jeśli się na czegoś nie rozumie
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Ale prowadząca Beatka jest the best. Super dziewucha
użytkownik
10 sty (14 dni temu)
10 sty (14 dni temu)
He he jakis zart tylko Beata G mogła coś takiego wymyślec nie znam nikogo kto tak myśli

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin