test

Opinie o McDonald's - Piła

Korzystałeś z usług McDonald's - Piła? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2010-02-18 17:11

Wizyt: 12573
Komentarzy: 96
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
18.02.2010 (8 lat temu)
18.02.2010 (8 lat temu)

McDonald's - Piła

O tym balaganie w restauracji to ktos bzdury pisze jestem czestym gosciem i zawsze czysciutko az milo wejsc no i obsluga doskonala oby wszedzie tak bylo
autor
06.01.2015 (3 lata temu)
06.01.2015 (3 lata temu)
Nie rozumiem o czym piszecie. Co wy za problemy widzicie i gdzie?! Praca jak każda inna, kto nie ściemnia i pracuje jest lubiany i doceniany. Można awansować, dużo pracowników ostatnio dostało awanse, a nadmienić muszę, że to fajni ludzie i fajnie się z nimi pracuje! Dobrze, że nie ma już tej Justyny, teraz to aż chce się przychodzić do pracy. Nowy kierownik widać, że wie co robi - jeszcze chwila i ustawi wszystko po swojemu. Mi pracuje się dobrze, nie taki diabeł straszny, też zastanawiałem się kiedyś czy przyjść tu do pracy, bo różnie ludzie gadali, ale spróbowałem i jest spoko. pensje też zawsze na czas i umowa o pracę. A że pracować trzeba, to co - źle?!? Wszędzie trzeba! Kiedyś pracowałem w tesco to była porażka.
użytkownik
14.01.2015 (3 lata temu)
14.01.2015 (3 lata temu)
ZACZNĘ OD TEGO ŻE, LUDZIE KTÓRZY PRACOWALI KIEDYŚ W TEJ RESTAURACJI A NIE PRACUJĄ TERAZ NIE POWINNI WYRAŻAĆ SWOJEJ OPINII W KWESTII POPRAWY SYTUACJI JAKA NIEWĄTPLIWIE NASTĄPIŁA PO ZMIANIE KIEROWNICTWA. Jeśli chodzi o managerów zdegradowani zostali Ci, którzy mieli w dupie standardy lub też nie dawali sobie rady na nowym systemie Platformy A Większość nowych daje z siebie wszystko by ta restauracja działała tak jak należy. PRACOWAŁEM ZA CZASÓW GRUBEGO I JUSTYNY I MOGĘ POTWIERDZIĆ ŻE ZA FAJNIE NIE BYŁO. Teraz pracuję w całkiem innej firmie z kierownikiem, który ma bogate doświadczenie w branży, jest przyjaźnie nastawiony do ludzi i chętnie służy pomocą. Nie zapominajmy jednak o STANDARDACH i zasadach jakie muszą być przestrzegane w McDonald's teraz one dopiero zaczynają działać tak jak należy gdyż kierownik to człowiek z zasadami i to nie są puste słowa usłyszane gdzieś od starych pracowników bądź managerów, którzy o dziwo przychodzą z powrotem pytać się o pracę a gdy nie zostają przyjęci z różnych powodów wypisują tu bzdety by się zemścić i zniechęcić innych ludzi do tego miejsca. WIECIE CO TE BREDNIE ZOSTAWCIE DLA SIEBIE. Mi osobiście pracuję się w tej firmie bardzo fajnie mamy fajny zespół szansę na jeszcze większy progres i nawet gdy jest bardzo dużo pracy to potrafimy sobie z tego żartować i śmiać się sami z siebie.
użytkownik
24.01.2015 (3 lata temu)
24.01.2015 (3 lata temu)
MOBBING
Jest czymś więcej niż niesprawiedliwym traktowaniem czy złośliwą plotką w miejscu pracy. Może się on przejawiać w tyranizowaniu czy też nękaniu pracownika. Mobbing jest rodzajem terroru psychicznego, stosowanym przez jedną lub kilka osób przeciwko przeważnie jednej osobie.
Trwa wiele miesięcy, jest sytuacją powtarzalną a osoba mobbowana pozbawiona jest możliwości obrony.
Mobbing może być stosowany jako mobbing czynny i bierny.
Mobbing czynny można określić jako obarczanie zbyt dużą odpowiedzialnością pracownika przy jednoczesnym ograniczeniu mu możliwości podejmowania decyzji, co powoduje poczucie zagrożenia u pracownika.
Mobbing bierny to powtarzający się stan lekceważenia pracownika poprzez np. niewydawanie mu poleceń.

Proponuje zapoznać się z definicją terminów, których się nie rozumie i nie wypowiadanie się w temacie, o którym nie ma się pojęcia...
użytkownik
14.02.2015 (3 lata temu)
14.02.2015 (3 lata temu)
Nie polecam pracy w Korona, Dlugoleka macdonald. Chcesz byc smieciem? To proszę. Pracowałem tam tydzien w 4 dniu jedna z menadzerek stiwerdzila, ze mnie nie lubi i ma do tego powody. ZNowu kolejna dała sie we wnaki naliczajac mi rzeczy, ktore sie pomylilem przy kasie, rzecz ludzka. Na poczatku cofali, zreszta da sie cofnac, potem zaczela mi nabijac to na kase. Musialem ze swoich placic. Wtedy juz sie wkurzylem i poszedlem do domu. Nie polecam tez tam jesc. W kuchni smierdzi, da sie zauwazyc chodzące robaki, a do tego wiekszosc rzeczy jest traktowana tak o. Na poczatku kazali myć ręcę po podniesieniu czegoś z podłogi, potem już nie. Rzeczy często które upadają na podłoge kazali sprzedawać. Często rzeczy były zabierane z podajniki i przyklejania była nowa godzina spożycia. Zresztą zapytajcie się pracowników macca czemu nie jedzą tego jedzenia. Szybko wam to powiedzą. Szczerzę nie polecam!
użytkownik
29.04.2015 (3 lata temu)
29.04.2015 (3 lata temu)
@ktos, aby nie jest tak, ze pracownikom się przejadło jak maja za darmo, czy prawie darmo? Czy nie macie tutaj aby obiadów pracowniczych za symboliczna złotówkę?
użytkownik
16.06.2015 (3 lata temu)
16.06.2015 (3 lata temu)
Teraz McDonald's w Pile poszukuje do restauracji na Powstańców Warszawy http://praca.gratka.pl/oferta/pracownik-restauracji-2819195.html?utm_source=najlepszyfachowiec.pl&utm_medium=najlepszyfachowiec.pl&utm_campaign=export_xml nawet się zastanawiam nad aplikacją, bo podobno dorobić do studiów można i nawet pogodzenie takiej pracy ze studiami nie powinno być wielkim problemem.
użytkownik
15.02.2016 (2 lata temu)
15.02.2016 (2 lata temu)
@Mirek nie, raczej to nie jest tak, że mają to jedzenie za darmo. Zniżki jakieś są, ale jednak muszą za to płacić pewną sumę. Jeśli jednak jesteś zainteresowany to możesz się u nich zatrudnić :) Z tego co mi wiadomo poszukują managera, a taka osoba zarabia 2500 netto u nich.
użytkownik
19.02.2016 (2 lata temu)
19.02.2016 (2 lata temu)
Smiekas, obiady pracownicze są za symboliczną kwote, to chyba 2 zł, kiedyś była 1 zł. Co do zarobków na najniższym szczeblu to płaca 10 złotych. Pozdrawiam.
użytkownik
26.02.2016 (2 lata temu)
26.02.2016 (2 lata temu)
Pewnie, że zatrudnienie na managera dość nieźle sie u nich opłaca @Smiekas, bo zarobki dochodzące nawet do 2500 sa wystarczające, żeby utrzymać siebie i swoją rodzinę.
użytkownik
03.03.2016 (2 lata temu)
03.03.2016 (2 lata temu)
widać , że chyba nie mieliscie nigdy do utrzymania całej rodziny skoro uważacie że za takie pieniadze jesteś w stanie właśnie utrzymać więcej niż jedną osobę
użytkownik
07.03.2016 (2 lata temu)
07.03.2016 (2 lata temu)
no wlasnie chociaz z drugiej strony jedna osoba za takie pieniadze niby da rade sie utrzymac..ale moja koleznaka chwali sobie tam prace i to ze daja umowy o prace
użytkownik
12.03.2016 (2 lata temu)
12.03.2016 (2 lata temu)
Mac poszukuje pracowników do restauracji w Warszawie, czy wiecie jak z grafikami cz student może się załapać i ile można zarobić ? Można liczyć na jakieś bonusy?
użytkownik
12.03.2016 (2 lata temu)
12.03.2016 (2 lata temu)
Dziewczyno, jaki masz stosunek do siebie? Szanujesz się i masz jakieś ambicje, umiesz być uprzejma i grzeczna wobec innych ludzi? Jeżeli tak, to szukaj czegokolwiek innego - n.p. "Północna Ryba" w Warszawie. MCD kosztuje zbyt wiele (przypomina wojsko - "fala", kible i mundurki), codziennie garść proszków uspokajających I NA GRILA!!!
użytkownik
11.04.2016 (2 lata temu)
11.04.2016 (2 lata temu)
żaneta, wydaje mi się, że niektórzy zbyt negatywnie do tego wszystkiego podchodzą. Podobno w tym momencie najbardziej liczy się wiara we własne umiejętności
użytkownik
13.05.2016 (2 lata temu)
13.05.2016 (2 lata temu)
bez wierzenia w siebie nikt do niczego by nie doszedł, a tutaj są realne szanse na rozwój
użytkownik
04.07.2016 (2 lata temu)
04.07.2016 (2 lata temu)
Obecnie w pilskim McDonald's jest sytuacja kryzysowa i nie polecam się tam zatrudniać. Warunki pracy tragiczne i z kazdym dniem jest gorzej.
użytkownik
13.07.2016 (2 lata temu)
13.07.2016 (2 lata temu)
Dostawcy są w porządku, zastanawia mnie jednak fakt, czy zostały przyznane te benefity które chyba miały się pojawić.
użytkownik
04.01.2015 (3 lata temu)
04.01.2015 (3 lata temu)
Z całym szacunkiem ale ja pracowałam w mc bardzo długo i to co napisał były pracownik 18.12.2014 o 14.29 to prawda. Co do tego ze niby teraz nie ma Justyny, seba i jego lizusow duz niestety nie zmieniło. nowy kierownik stosię taki sam mobbing jak był wcześniej. Ryba psuje się od głowy. A byłem w pracy i kierownikowi popsuła się od tego kto go uczyć się na kierownika _ czyli obecnego kierownika mc. Żałosne ze posuwa się do tak bardz głupich posunięć jak info w logo ze jeśli nowy pracownik przetrwa okres próbny to manager dostanie 50 zl!!!! Gdzie tu etyka... cokolwiek. Nic sie nie zmieniło. Syf jak był tak jest. Nowi managerówie nie robią nic, a ci co coś robią są degradowani. No a nowy kierownik stwierdził jeszcze ze powinieneś się zwolnić. Nie krzyczy ale gada jak seba. Poniza i tyle.
użytkownik
09.01.2015 (3 lata temu)
09.01.2015 (3 lata temu)
Co ty piszesz?! 50 zł dostanie każdy kto przyprowadzi kogoś do prace, każdy nie tylko menadzer!!!bredzisz i tyle - cały twój wpis jest kłamstwem. robić się ci nie chce, to narzekasz, znajdz inna prace i spadaj, maruderów nie potrzebujemy.
użytkownik
14.05.2014 (4 lata temu)
14.05.2014 (4 lata temu)
Praca,jak praca wszędzie jest ciężko,ale tej chorej atmosfery panującej w macu to na dłuższą metę nie zniesie chyba nikt.Jedyne co pomoże to przede wszystkim zmiana personalnej i od razu atmosfera się oczyści i nawet kierownik będzie ludzki,bo nikt nie będzie go nakręcał negatywnie.80% ludzi rezygnuje właśnie przez nią i to chyba daje do myślenia.
użytkownik
11.02.2015 (3 lata temu)
11.02.2015 (3 lata temu)
nie bądź taka pewna dziewczynko ze nie kradną z kasy, pracuje tu w maku w elblagu i cos wiem... ale usłyszysz, ze trzy osoby liczą twoją kase nie bądz taka pewna.
autor
18.02.2010 (8 lat temu)
18.02.2010 (8 lat temu)
O tym balaganie w restauracji to ktos bzdury pisze jestem czestym gosciem i zawsze czysciutko az milo wejsc no i obsluga doskonala oby wszedzie tak bylo
użytkownik
31.05.2017 (rok temu)
31.05.2017 (rok temu)
Witam serdecznie w mcdonald Pila cos strasznego tam chyba nie ma szefa czy kierownika a obsługa sprzątająca chyba nie maja 100%na prawde syf to mało powiedziane .MY to widzimy z przodu w tak zwanej restauracji a na kuchni boje się pomyśleć.WsZystkim znajomym bede odradzał to miejsce.
użytkownik
25.06.2017 (rok temu)
25.06.2017 (rok temu)
syf w łodzi każą kible odpychać ręką i szambo odkurzacz zbierać przy gościach
użytkownik
08.08.2017 (rok temu)
08.08.2017 (rok temu)
@pracownik czy rozmawiałeś o tym problemie z pracodawcą? Warto powiedzieć o tym problemie, a może uda się go rozwiązać. Czy ktoś jeszcze ma podobne odczucia? Zostawiając informacje pomagacie tym co chcą przyjąć się do pracy w McDonald's.
użytkownik
30.09.2017 (rok temu)
30.09.2017 (rok temu)
McDonald's w Pile to wielka porażka, dzisiaj 30.09.17 czas oczekiwania na zamówienie to 1 godz., obsługa gubiła się w zamówieniach, sam byłem świadkiem z żoną, normalnie masakra, to nie tylko dzisiaj tak długo czekałem, moja noga więcej tam nie powstanie
użytkownik
02.10.2017 (rok temu)
02.10.2017 (rok temu)
Jakie macie doświadczenia związane z pracą w McDonald's? Co powiecie o warunkach pracy? Czy jesteście zadowoleni z pracy i z czego najbardziej? Dzieląc się tymi informacjami pomagacie osobom, zastanawiającym się nad aplikowaniem do McDonald's.
użytkownik
08.10.2017 (rok temu)
08.10.2017 (rok temu)
Tragiczne podejście do personelu. Brak szacunku ze strony pracodawcy. Marne zrobki, praktycznie wszędzie zarabia się więcej.
użytkownik
11.10.2017 (rok temu)
11.10.2017 (rok temu)
Jako "Anonim" to łatwo kłamać! W McDonald's w Pile jest teraz nowa kierowniczka, jest spoko babka :) atmosfera jest OK. Budujemy nowy zespół, parę osób odeszło do konkurencji - są to osoby którym nie chciało się pracować i tyle w temacie. Jest ok i wypłata na czas, wypłacają co prawda najniższą krajową ale jest tam umowa o pracę i to jest dobre, a ni jak u innych.
użytkownik
30.12.2017 (9 miesięcy temu)
30.12.2017 (9 miesięcy temu)
30.12.2017
Zamówienie 2x wrap 1x kanapka gość przy okienku pyta czy zamówienie się zgadza. Tak bo jest to co chciałem podjeżdżam odbieram a tam 2x wrap jakaś cola i frytki, brak kanapki. Nie polecam burdel na kółkach.
użytkownik
8 sty (9 miesięcy temu)
8 sty (9 miesięcy temu)
Każdy wie , że praca w firmie jest ciężka ale w fajnym zespole nie odczuwa się tego. Narzekający zawsze będą.
użytkownik
10 lut (8 miesięcy temu)
10 lut (8 miesięcy temu)
Czy ktoś wie, jak w tej chwili prezentuje się McDonald's na tle innych przedsiębiorstw? Może okazać się to cenną wskazówką dla osób mieszkających w Piła i okolicach oraz poszukujących zatrudnienia.
użytkownik
27 lut (7 miesięcy temu)
27 lut (7 miesięcy temu)
Mysle ze nocny Mc w Pile to jakis dramat
Jeden sprzedaje ,ten sam robi kanapki trwa to dlugo ludzie sie denerwuja kanapki zimne... Szok... Mysle ze warto aby mc donalds Polska zrobila w tym syfie kontrole...
Ps.Menager p... Marta informuje na drivie ze jest przerwa techniczna a obsluguje w okienku do wydawania zamowien...bez komentarza...
użytkownik
27 lut (7 miesięcy temu)
27 lut (7 miesięcy temu)
Tragedia długo się czeka na zamówione jedzenie,niemili menagerowie ,szczególnie pani Marta,a już nie mówiąc o mcdrive.Pracownicy też są żle traktowani.porażka Pilski mcd.
użytkownik
6 mar (7 miesięcy temu)
6 mar (7 miesięcy temu)
Tak źle to jeszcze nie było!!! Pamietam zdecydowanie lepsze czasy i to jeszcze kilka miesięcy temu. Atmosfera o niebo lepsza. Gratuluje Bydgoszcz :)
użytkownik
18 mar (7 miesięcy temu)
18 mar (7 miesięcy temu)
Łatwo nie jest a klienci ciągle narzekają. Jak ktoś lubi taką pracę to da sobie radę.
użytkownik
22 mar (6 miesięcy temu)
22 mar (6 miesięcy temu)
Totalne dno w macdonald's Pila , muszę zostawać w pracy dłużej bo brakuje pracowników i nie dziwię się bo kto by chciałby tam pracowac?chyba ktoś bez ambicji i honoru źle traktują pracowników wciąż niezadowoleni,wciąż się czepiają nic dziwnego że wciąż potrzebują pracowników każdy stąd ucieka jak może, atmosfera i mobbing lat 90.
użytkownik
22 kwi (6 miesięcy temu)
22 kwi (6 miesięcy temu)
Czy są na forum pracownicy McDonald's? Powiecie coś o swojej pracy? Na jakie zatrudnienie można liczyć? Jaka jest atmosfera w pracy? Każda kwestia może być ważna.
użytkownik
18 maj (5 miesięcy temu)
18 maj (5 miesięcy temu)
Duży stres w pracy,czasem jest fajnie,ale jest mało takich dni ,dział zarządzania beznadziejny nie kładą nacisku by dobrze przeszkolić pracowników by tam zostali tylko wszystko robią na odpier nie dokończę. Wciąż się wszystkiego czepiają a sami nic nie robią ,wymagają od innych ,a sami nic nie robią.Braki w magazynach,pomyłki w wydawania zamówień,wieczne niedomówienia przy rozliczeniach kasowych itp. ogólnie nie miła atmosfera w pracy .Obecnie szukam czegoś innego nie dziwię się,że wiecznie szukają pracowników jak oni stąd odchodzą,albo ich zwalniają za coś co nie jest zgodne z tym co mówią.Praca dobra dla uczących się co nie mają swojego żródła dochodu i zaczynają 1 swój start związany z pracą .Pozdrawiam.
użytkownik
18 maj (5 miesięcy temu)
18 maj (5 miesięcy temu)
Z pewnością praca jest dość ciężka ale jak komuś odpowiada to wszystko będzie ok.
użytkownik
18 cze (4 miesiące temu)
18 cze (4 miesiące temu)
Czy ktoś może opisać, jak w tym momencie] prezentuje się pracodawca na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Piła.
użytkownik
24 lip (2 miesiące temu)
24 lip (2 miesiące temu)
Praca w mcd Piła to jedna wielka porażka i wyzysk ludzi niepolecam
użytkownik
24 lip (2 miesiące temu)
24 lip (2 miesiące temu)
Każdy ma orientację jak wyglada praca w firmie i decyduje się to po co teraz narzekacie?
użytkownik
4 sie (2 miesiące temu)
4 sie (2 miesiące temu)
Czekanie w mcdonald's w Pile to katastrofa. Za zamówieniem czeka sie jakies 45/50 min... Nie polecam
użytkownik
11 sie (2 miesiące temu)
11 sie (2 miesiące temu)
Najgorsza filia mc w polsce obsluga porazka na zamowienie ostatnio czekalem 47 minut na mc drive nie bylo to wymyslne ani duze zamowienie, dzis mcdrive ktory ustawowo ma byc obslugiwany w pierwszej kolejnosci jest pomijany katastrofaaa
użytkownik
15 sie (2 miesiące temu)
15 sie (2 miesiące temu)
Idealnych firm nie ma i wszędzie mogą zdarzyć się trudne momenty.
użytkownik
26 sie (miesiąc temu)
26 sie (miesiąc temu)
Interesuje mnie jedna sprawa. Czy pracownicy którzy przygotowują posiłki nie powinni pracować w rękawiczkach? Gołymi rękoma dotykaj to co ja mam zjeść. Mało fajne.
użytkownik
27 sie (miesiąc temu)
27 sie (miesiąc temu)
@Urszula Należy przyznać Ci rację. Czy sama jesteś zatrudniona w firmie McDonald's? Jak z Twojej perspektywy wygląda praca u tego pracodawcy? Warto aplikować?
@Alex Przykro mi, że miałeś raczej niezbyt dobre doświadczenia z tym pracodawcą. Jesteś jednak pewny, że nie znajdzie się chociaż jeden pozytywny jego aspekt?
użytkownik
27 wrz (25 dni temu)
27 wrz (25 dni temu)
Okres wakacyjny to tragedia, ale nic dziwnego skoro są dwie restauracje w okolicy i to wcale nie tak bliskiej. Do tego niedzielę niehandlowe, skoro macie dość tak długiego czekania na jedzenie to ugotujcie sobie sami w domu :)
A teraz o samej firmie. Atmosfera jak dla mnie jak najbardziej okej, z pewnymi wyjątkami, tj. Menager Arek jak ma gorszy dzień, Menagerka Emilia i personalna Justyna. Te dwie ostatnie, to naprawdę wyjątkowo wredne baby.
Co do Justyny, jest niby personalną, układa grafiki, ale zarządzać ludźmi nie potrafi. Na wakacje, gdzie był największy ruch dała urlopy większości pracowników, a później płacz, że nie ma ludzi do pracy. Z tego co wiem, jedna dziewczyna prosiła się o wolne z powodów rodzinnych (!) i go nie dostała, bo nie ma ludzi...
Odnosząc się do rzekomych kradzieży przez Menagerów, twierdzę, iż to jest nieprawda, ponieważ zawsze widziałam jak rozliczają mnie z kasy, więc ktoś próbuje niesłusznie zrzucić na kogoś winę za brak umiejętności dobrego liczenia, a nawet nie liczenia, tylko koncentracji, bo przecież na monitorach jest pokazane ile masz wydać reszty :)

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

lagardere duty free

aelia

trenkwalder

Poltel

Indesit łódź

whirlpool łódź

szymanowska

archicom

gralbet

whirlpool

termetal

KORAB

budimex
casus

sekretariat kraków

sekretariat

Wspólny sekretariat

randstad tychy

randstad

Exclusive Białystok

geopartner

konsalnet poznań

konsalnet realizacja
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin