test

Opinie o Mecalux - Gliwice

Korzystałeś z usług Mecalux - Gliwice? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): były pracownik
Data: 2010-04-28 13:18

Wizyt: 14385
Komentarzy: 650
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Mecalux - Gliwice

Wszystko sie zgadza, jeden na drugiego donosi w biurach az nie chce sie w to wierzyc. Kasa slaba. Ludzie niektorzy to tak nisko upadli ze zyja tylko tym co sie w robocie dzieje, dzwonia do siebie po pracy wypytuja co tam u ciebie w dziale slychac a potem rozpowiadaja... swojego zycia nie maja niestety. Przyjdzie taki do ciebie po plecach poklepie, pogada a potem pol firmy wie co mu powiedziales. Pozdrowienia dla ludzi plotkarzy, trzymajcie tak dalej, po co zyc wlasnym zyciem skoro jest nudne
autor
16.11.2018 (3 miesiące temu)
16.11.2018 (3 miesiące temu)
Jakie są typowe choroby zawodowe u elektryków?
- Notoryczne narzekanie na źle wykonaną instalację przez innego elektryka :)
autor
16.11.2018 (3 miesiące temu)
16.11.2018 (3 miesiące temu)
Autentyk!

Przegląd wykonywany przez naszych elektryków :
- Czterech w pokoju, a jeden pracuje. CO TO?

- Trzech elektryków pije kawę, a wentylator pracuje.
Prawda jest taka że tylko DW zapierdacza prawdziwy lider zespołu ma wózek i dwa laptopy oraz czarnucha który robi za niego.Ma prawdziwy fach jest po za tym niezwykle koleżeński.
użytkownik
16.11.2018 (3 miesiące temu)
16.11.2018 (3 miesiące temu)
Wasyl jest ok to Rysiek i Duszek są brakującymi ogniwem w teorii Darwina
użytkownik
16.11.2018 (3 miesiące temu)
16.11.2018 (3 miesiące temu)
Chyba się komuś ładnie w głowie poprzestawiało. Jaka wizja rozwoju? Atmosferę napędza Tomasz B. więc jest do prawdy rewelacyjna hahahaha.
Zarobki atrakcyjne ciekawe na której sekcji. Jedyne co się rozwija w tej firmie to papier toaletowy o ile jest w toalecie z której i tak nie sposób skorzystać dzięki temu w jakim stanie są deski sedesowe.
użytkownik
17.11.2018 (3 miesiące temu)
17.11.2018 (3 miesiące temu)
polecam pracę firma super
użytkownik
17.11.2018 (3 miesiące temu)
17.11.2018 (3 miesiące temu)
Deski były by całe i do użytku, gdyby nie twoi koledzy co je połamali. Jak dacie tak sracie.
użytkownik
17.11.2018 (3 miesiące temu)
17.11.2018 (3 miesiące temu)
Dla poprawy; jak dbacie tak sracie; .
użytkownik
18.11.2018 (3 miesiące temu)
18.11.2018 (3 miesiące temu)
ta ten wasz gej z wydziału Tomek
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
Wasyl to kapuś. Ostatnio na nocce była afera znowusz coś spalił!
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
Panowie proszę o szczerość jak wygląda praca na UR .aplikowałem na elektryka i czekam na rozmowę.po tych komentarzach nie wiem czy dobrze zrobiłem.rypieta na jakiegoś Ruska Wasyla.co tam jest International.narzekacie na szefostwo .aż taka krzywda się wam tam dzieje czy wam się robić nie chce.
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
Nie dorastacie do pięt DW :
jest dla was zagrożeniem i wypisujecie bzdury facet jest dobry w tym co robi .
Pracowałem z jego ludżmi i wiem co mówię a oto namiastka tego co umie (Automatyzacja Utrzymanie Ruchu operator suwnicy sterowanej z poziomu roboczego Operator wózków widłowych (II WJO) prawo jazdy kat.B i C wiedza z zakresu spawalnictwa a także podstawowe uprawnienia spawalnicze MAG utrzymanie mediów produkcyjnych sep G1-G2-G3E/D obsługa i konserwacja układów wentylacji obsługa i konserwacja układów chłodniczych procesowych Operator podestów ruchomych przejezdnych (kat. I P) konserwator suwnic IIS obsługa i podstawowa konserwacja klimatyzacji) łyso wam ,nie możecie sie pogodzić że ktoś może być lepszy od was lenie.Szef powinien was wyrąbać wszystkich a zostawić DW i on by sobie dał radę.Pozdrawiam:
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
I tyle w temacie UR super dział .
produkcja rewelacyjne chłopaki.
zapraszamy do aplikowania.
wpisy negatywne są autorstwa nieudaczników którzy przez długie lata nic nie robili i teraz im przyszło zmierzyć się z normalną pracą. czują oddech na plecach i boją się że będą musieli się odnaleźć w nowej rzeczywistości.
Jak się wam nie chce robić to do widzenia i nie wpisujcie głupot.
Nowym kolegom na produkcji i UR życzę wszystkiego dobrego.
Pracuję w tym zakładzie przeszło 10 lat i takiej napinki dawno nie było.
Postarajmy się wspólnie nawiązać relację między Produkcją a UR.Razem możemy więcej. Pozdrawiam serdecznie.
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
albo pedałek żołnierzyk od wózków
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
A nie dodsłeś źe go pucujesz w zwieracz, a szkoda bo to też uprawnienia tylko twoje.
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
na robotyce jest raj
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
chyba Tomek N.go pucuje tak myślę .
oni tak na siebie patrzą.
a co do tego elektryka to burak z kołchozu.
na NGK mieli go dość to się zwolnił i
teraz będzie się rządził u Nas.
My jako pracownicy produkcji mamy to gdzieś ,
damy sobie z nim radę ,ale dziwię się chłopakom z UR ,
że niedojechali chwasta.
chyba brakuje im jaj,że taki pomiot nimi się bawi i na nich najeżdża.
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
WASYL MIEJ JAJA I ODEJDŻ Z HONOREM JAK GO MASZ
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
FAJNA ROBOTA ,ZAKŁAD OK ,LUDZIE SUPER - POLECAM PRACĘ
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
najlepsza fucha na robotyce .
może zarobki marne ale za tą sciemę może być.
składanie gotowców - jak klocki lego fajna zabawa.
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
jak spawacz super robota i ekipa. super szefostwo.ur super idealnie się już od nich.
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
polecam pracę na Mecalux.
super ludzie.
są wyjątki ale da się żyć.
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Pracuje nie narzekam
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Tak RAJ miodem i mlekiem płynący.
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Prawda , obijamy sie na maxa i jeszcze nam za to płacą .
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Swoją drogą dziwne że firma to toleruje
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
dyplomacyjnie mówię wam xxxxxxx swoją niechęcią do was a wy czujecie podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
banan Marcin to utknął ,leń idiotka który powinien dalej robić hot dogi a nie zarządzać ludżmi.jak lubi oglądać co ludzie robią przez kamery niech się zatrudnieni w ochronie.
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
banda idiotów z akwarium
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Banan przyjdż do nas właśnie się ubijamy za maszyną ,albo wyślij novaka.najlepiej to zadzwoń pojedynkę niech nas zaskoczy szkieletor. tylko Wasyl zapierdacza i jemu oddajmy hołd.Jest super fachowcem reszta to patałachy i nieroby.
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
widzę was jak się obijacie i chowacie przede mną panem i władcą.moi chorążowie MAJĄ wszystko pod kontrolą.tak więc jeszcze 2 godziny i 6 minut .proszę o pracę na wysokich obrotach.
użytkownik
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
chciałbym wszystkim przeprosić że ich obrażono na tym forum .działalność pod wpływem emocji .kolega elektryk który ucierpiał na tym forum swoją postawą skutecznie podsysał nas do tego.
Przepraszamy .A potencjalnych pracowników zapraszamy do aplikowania. Przyjmiemy ich po koleżeński.
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
Ulubiony dowcip dyrekcji Mecaluxu?
W przyszłym miesiącu będą podwyżki :)
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Powiem krótko xxxxxxx kiła i mogiła wyzysk pracownika straszny.
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Powinni zwolnić tego chudego patałacha sikore
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
ale dla nich i kierowników?
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
super firma polecam .ogłoszenia dostępne na pracuj.pl
wszystkie te brednie piszą osoby które już nie pracują i miały na Pieńsk z kierownictwem.wiadomo że nikt nie kocha swoich szefów.zawsze są zgrzyty.
Panowie i Panie trochę dystansu do pracy a będzie to na korzyść zespołu.
Jest mi przykro i wstyd za swoich kolegów i byłych kolegów.Przepraszam za nich.zbliżają się święta Bożego Narodzenia. Wesołych świąt.
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
Dziadostwo podwyżki obiecują od 3 miesięcy a i z wypłatą czekają do samego końca. Brak możliwości awansu. Podwyżki od 50 zł więc ludzi bez wymagań płacowych zapraszamy...

Moje sugestie dla Mecalux:
Płaca na odpowiednim poziomie. Zwłaszcza dla "starych" pracowników.

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
Naprawić toalety
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
Jesteś debilem pisząc takie rzeczy, zwłaszcza że wszyscy oprócz produkcji i magazynu dostali podwyżki jakieś 4 miesiące temu. Ludzie omijajcie tą firmę bo zaproponują wam tak jak mi 2600 zł + 300 zł premii uznaniowej i 800 zł premii za wydajność której się nie da wykonać !!!! Proszę teraz żyć za 1800 zł na rękę.
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
Ludzie z UR są w większości OK. To tyle. Niestety kierownictwo i reszta "akwarium" (oprócz brygadzistów) do bani. Człowiek, który tym rządzi (UR) nie ma o tym pojęcia. Jeśli macie Wam ręce z xxxxxxx nie wyrosły to dajcie sobie spokój. Nie polecam. Premie uwalane z byle powodu (UR), a na produkcji też nie specjalnie.
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
??????
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
Uprawnienia SEP na 50 kilowatòw??? Gdzie takie dają??? He he he...
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Takich macie kierowników ze Wam podwyżki nie załatwili albo tak kiepsko pracujecie.
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
To prymitywna i mylna opinia
użytkownik
18.12.2018 (2 miesiące temu)
18.12.2018 (2 miesiące temu)
Za co byś chciał go zwolnić - za to że wykazał twoją ignorancję ?
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Aplikowałem do działu handlowego na stanowisko związane z promowaniem i docelową sprzedażą i wdrożeniem systemów WMS. Mecalux, może komuś się przyda informacja jak ten proces wygląda.

Pierwsze zdziwienie to forma zaproszenia na rozmowę, nie telefon, a zwykły e-mail z zaproszeniem na zdalną video-rozmowę, przez osobę rekrutująca która równocześnie jest kierownikiem działu handlowego.

Sama rozmowa, dosyć ogólnikowa, miałem wrażenie, że rekruter za dużo nie odbył takich rozmów będąc po tej stronie biurka. Brak konkretów o wynagrodzeniu, za to dużo informacji o tym, iż pozycja firmy w tym segmencie nie wygląda za różowo na tle konkurencji i jest prawie niewykonalne wyrobienie targetów by załapać się na dodatkową premię do niewiadomego wynagrodzenia początkowego. Odnosiło się wrażenie, że rekruter wręcz zniechęca, informując o częstych podróżach służbowych, trudnej nauce i braku premii przez długi okres czasu. Oczywiście po rozmowie brak jakiejkolwiek informacji o zakończeniu procesu rekrutacji. Jeżeli z klientami końcowymi pan Paweł rozmawia w ten sam sposób jak z osobami które aplikują do Mecalux to rozumiem dlaczego mają taką pozycję na rynku w rozwiązaniach WMS.
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Czyli, szara rzeczywistość w tym zakładzie.
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Pewnie byś wolał ł usłyszeć ściemę , a po zatrudnieniu pretensje, że co innego obiecywał a jest inaczej
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Ciesz się, że powiedzieli ci prawdę bo przy zatrudnieniu na produkcję dyrektor opowiada bajki, które nie są spełnione, a potem się dziwią, że ludzie się zaraz zwalniają.
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
Mecalux mogę określi w jeden sposób xxxxxxx lgnie do gówna, a xxxxxxx zostanie xxxxxxx
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Cóż...widocznie osoba, która napisała taki komentarz na temat działu personalnego, nie zna osób tam pracujących.....
użytkownik
23 sty (26 dni temu)
23 sty (26 dni temu)
Jurek kierownik produkcji to pedal

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

sepo

piaseczno

Aaa auto

reform capital

Amii

trans koszalin

trans białogard

west trans

Warta dąbrowski

Warta

Joanna sochacka Pietrzyk

Marcin sztuka

Olsztyn

Olsztyn michelin

solid

Incube

Kontakt

Tarczyński

inotis

mentax

able solutions

dedek park

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin