test

Opinie o Mega-Trans Usługi Transportowe Michał Bejm, ul. Kilińskiego 223, Łask

Korzystałeś z usług Mega-Trans Usługi Transportowe Michał Bejm, ul. Kilińskiego 223, Łask? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): niewazna
Data: 2015-11-08 23:20

Wizyt: 9205
Komentarzy: 92
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
08.11.2015 (3 lata temu)
08.11.2015 (3 lata temu)

Mega-Trans Usługi Transportowe Michał Bejm, ul. Kilińskiego 223, Łask

Nie polecam, szef sam nie wie czego chce, absolutnie nie nadaje się na szefa , najpierw dają człowiekowi nadzieje a potem odwołują w ostatniej chwili
autor
29.06.2018 (6 miesięcy temu)
29.06.2018 (6 miesięcy temu)
Polecam wszystkim. Jestem pierwszy raz w niemczech, formalności i kwatera szybko załatwione. Wypłaty zawsze na czas zgodne z godzinami. Bardzo dobry kontakt z biurem. Polecam!
użytkownik
30.06.2018 (6 miesięcy temu)
30.06.2018 (6 miesięcy temu)
Polecam wszystkim firmę Humanus Personalservice Gmbh. Pracując tutaj można liczyć cały czas na wsparcie w załatwianiu wszelkich spraw organizacyjnych związanych z pracą, jak i zakwaterowaniem. W razie wszelkich wątpliwości można zwrócić się po polsku o pomoc do biura mailowo lub telefonicznie. Wypłata zawsze na czas. Jeszcze raz polecam !!!
użytkownik
01.07.2018 (6 miesięcy temu)
01.07.2018 (6 miesięcy temu)
Bardzo dobra firma,dobry kontakt z biurem, wszystko wypłacane na czas,polecam.
użytkownik
01.07.2018 (6 miesięcy temu)
01.07.2018 (6 miesięcy temu)
Bardzo dobra firma,dobry kontakt z biurem, wszystko wypłacane na czas,polecam
użytkownik
02.07.2018 (6 miesięcy temu)
02.07.2018 (6 miesięcy temu)
Roman Tokarski-jestem bardzo zadowolony z firmy humanus,pracuja tam profesjonalisci,pomocni w karzdej sprawie jak narazie same pozytywy pozdrawiam Roman
użytkownik
02.07.2018 (6 miesięcy temu)
02.07.2018 (6 miesięcy temu)
Firma Humanus jest rzetelna i godna polecenia, z punktu widzenia pracownika uważam, że można im zaufać i śmiało akceptować propozycje pracy.
użytkownik
04.07.2018 (6 miesięcy temu)
04.07.2018 (6 miesięcy temu)
Firma Humanus Personalservice Gmbh jest warta polecenia nie tylko ze względu na miłą i kompetentną obsługę Pań z biura, ale również ze względu na bardzo dobre warunki pracy, zadowalające wynagrodzenie , a także dobre warunki mieszkaniowe. Obsługa biura służy zawsze pomocą i wsparciem. Z czystym sumieniem polecam.
użytkownik
08.07.2018 (6 miesięcy temu)
08.07.2018 (6 miesięcy temu)
polecam firmę pracuję u nich ponad rok i nigdy z niczym nie miałem problemu naprawdę polecam
użytkownik
09.07.2018 (6 miesięcy temu)
09.07.2018 (6 miesięcy temu)
Szczerze polecam. Rekrutacja szybka i konkretna. Wszystkie problemy załatwiane szybko i kompetentnie.Pięniązki tak jak obiecane i zawsze na czas.Mieszkania bardzo fajne.
Szczerze polecam
użytkownik
18.07.2018 (6 miesięcy temu)
18.07.2018 (6 miesięcy temu)
Wenn Sie in Deutschland starten möchten, ist humanus eine klare Wahl.
użytkownik
29.07.2018 (5 miesięcy temu)
29.07.2018 (5 miesięcy temu)
Podejrzane oferty pracy pojawiły się w ogłoszeniach szczególnie adres e-mail nie zgadza się z tym podanym na stronie. Był ktoś w Jeleniej Górze żeby sprawdzić czy tam firma ma faktycznie biuro ? Radzę dokładniej sprawdzić wszystko przed wysłaniem swojego CV
użytkownik
30.07.2018 (5 miesięcy temu)
30.07.2018 (5 miesięcy temu)
Od miesiąca dają ogłoszenia rzekomo mając oddział w Zgorzelcu ale żadnego adersu tego oddziału nie podali tylko nazwę miasta więc gdzie się mieszczą ? Kolejne podejrzane ogłoszenie
użytkownik
01.08.2018 (5 miesięcy temu)
01.08.2018 (5 miesięcy temu)
od dwóch dni dzwonię do oddziału w Jeleniej Górze i nikt nie odbiera. Podejrzane
użytkownik
01.08.2018 (5 miesięcy temu)
01.08.2018 (5 miesięcy temu)
Dzwonię od tygodnia pod wskazany nr tel i nikt nie odbiera ma ktoś może jakiś inny kontakt telefoniczny?
użytkownik
02.08.2018 (5 miesięcy temu)
02.08.2018 (5 miesięcy temu)
Witam,

Kontakt z naszym biurem był ograniczony z powodów organizacyjnych.
Przepraszamy Państwa za niedogodności i dziękujemy za wyrozumiałość!

Zapraszamy do kontaku pod podanymi numerami telefonów lub bezpośrednio w biurze.

58-506 Jelenia Góra
Ul. Wiejska 86A
Tel:
+48 785 435 800 (kom.)
+48 75 619 99 25
Fax: +48 75 619 99 26

Biuro jest czynne od poniedziałku do piątku w godzinach od 08:00 do 17:00.

Pozdrawiamy!
Humanus Team
użytkownik
23.08.2018 (5 miesięcy temu)
23.08.2018 (5 miesięcy temu)
Jak wypłata jest do 15tego , to jest oczywiste ,że firma coś kombinuje.
Obecnie pracuję w niemczech , gdzie już 30tego(31) podnosi się lament , że nie ma kasy.
Więc mniej spamu , a więcej konkretów . Ja robię jako spawacz i mam 13 euro brutto , a tu nikt nic nie wie...
xxxxxxx , albo robią za darmo.
użytkownik
01.09.2018 (4 miesiące temu)
01.09.2018 (4 miesiące temu)
Polecam Pana Kamila z Agencji Pracy w Jeleniej Górze. Profesjonalna obsługa.Firma rzetelna i godna zaufania. Dobre warunki pracy i płacy. Dotrzymują słowa.
użytkownik
09.09.2018 (4 miesiące temu)
09.09.2018 (4 miesiące temu)
Artur Lewandowicz
Firma godna polecenia . Profesjonalna obsługa.Firma rzetelna i godna zaufania. Dobre warunki pracy i dobre mieszkanie. Pracuje jako szklarz .Polecam.Wenn Sie in Deutschland als Glaser starten möchten, ist Humanus eine klare Wahl. Ich empfehle diese Firma.
użytkownik
10.09.2018 (4 miesiące temu)
10.09.2018 (4 miesiące temu)
Przepraszam jak mozna sie z nimi skontaktowac,chodzi mi o jedna oferte a nie moge jej zaaplkowac
użytkownik
12.09.2018 (4 miesiące temu)
12.09.2018 (4 miesiące temu)
Witam,

Proszę przesłać CV na adres.
[email protected]

Pozdrawiam
Kamil Arentowski
użytkownik
14.10.2018 (3 miesiące temu)
14.10.2018 (3 miesiące temu)
Bardzo fajna firma,Pan Kamil to naprawdę bardzo fajny i pomocny gość, w każdej sytuacji pomoże.

Lubię atmosferę w Humanus Personalservice GmbH za:
Organizacja pracy
użytkownik
16.10.2018 (3 miesiące temu)
16.10.2018 (3 miesiące temu)
Panie Wazelina,

Spam niestety to Pan uskutecznia. Nie pracował Pan przez naszą firmę.
użytkownik
29.10.2018 (2 miesiące temu)
29.10.2018 (2 miesiące temu)
Firma godna polecenia !
użytkownik
09.11.2018 (2 miesiące temu)
09.11.2018 (2 miesiące temu)
Proponują a później znikają. Mimo próśb, ponaglen zero odpowiedzi. Dziwna firma. A szczególnie z tą ofertą 2200-2800 jak stolarz. To raczej ściana by przeciągnąć a następnie co innego zaoferować. Sam nie polecam.

Moje sugestie dla Humanus Personalservice GmbH:
Prosił bym o prawdomownosc a nie przeciąganie w kółko i robienie nadzieji
użytkownik
12.11.2018 (2 miesiące temu)
12.11.2018 (2 miesiące temu)
Witam Panie Pitek,

Daje Pan negatywną opinie, chociaż nie przepracował Pan u nas ani jedno dnia...
Proszę zrozumieć, że nie każdy znajdzie zatrudnienie bez języka niemieckiego lub kwalifikacji.
Jeżeli ma Pan wątpliwości, proszę o kontakt:

+48 785 435 800
+48 75 6199925
lub
[email protected]

Pozdrawiam
Kamil Arentowski
Humanus Personalservice
użytkownik
02.12.2018 (miesiąc temu)
02.12.2018 (miesiąc temu)
Polecam firmę
Humanus Personalservice GmbH
Nürnberger Straße 64
86720 Nördlingen

Pełen profesjonalizm. Super Kontakt z Panią Kempe i Panem Sebastianem jak i innymi pracownikami.Praca jak i mieszkanie super.
użytkownik
04.12.2018 (miesiąc temu)
04.12.2018 (miesiąc temu)
Witam wszystkich serdecznie co do firmy Humanus -to powiem wprost pracuję w firmie już ponad dwa lata i jest super wszystko na czas ,praca ok ,mieszkanie super z internetem nawet na wypasie ,w biurze Pani Beatka to wspaniała kobieta jak trzeba to we wszystkim pomoże ja jestem jej bardzo wdzięczny za pomoc w prywatnych sprawach złego zdanie nie powiem naprawdę polecam -Zdobysz Waldemar
użytkownik
06.12.2018 (miesiąc temu)
06.12.2018 (miesiąc temu)
Witam.
Uwaga... wszystkie komentarze te wazeliniarskie to za kasę.
Firma płaci marne 50€ a ciemnogród opisuje nieprawdę.
Prawda jest taka.
Masz mieszkanie wypas bo sam za nie płacisz więc wielkie mi halo.
Firma proponuje 2300 A przy podpisaniu umowy mówi że 500€ za mieszkanie odtracaja. Super nie?
To ile na rękę?
użytkownik
15.12.2018 (miesiąc temu)
15.12.2018 (miesiąc temu)
Bardzo polecam firmę Humanus. Fachowe podejście pełen profesjonalizm w przygotowaniu dokumentów i kwatery .Satysfakcjonujące zarobki pełen pakiet ubezpieczeń
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Zgadzam się! Firma wyróznia się profesjonalnym podejściem i dba o pracowników
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Szybko kasuj...
Nie idźcie do tej firmy!!!
2300€ proponują a nigdy tyle nie zarobisz chyba że przepracujesz 200h
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
Witam Panie "Ostatni",

Dziękuję za kolejny anonimowy wpis.
Proszę pamiętać, że każdy komentarz, który jest niezgodny z regulaminem a przede wszystkim obraźliwy, będzię automatycznie usuwany przez administratora strony.

Niestety ale Pana informacje są nieprawdziwe. Nasi pracownicy potrafią zarobić o wiele więcej niż wyżej wspomniana suma :)

Jeżeli ma Pan wątpliwości, proszę po prostu zadzwonić lub napisać.
+48 785 435 800
[email protected]nus-personalservice.de

Pozdrawiam
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Firma godna polecenia. Mechanik samochodowy praca ok. Kasa wg ustaleń więc też ok. Każda sprawa czy mała czy duża załatwiana bez problemów szybko i sprawnie.
użytkownik
28.12.2018 (26 dni temu)
28.12.2018 (26 dni temu)
A ja firmy nie polecam.
Co innego przed podpisaniem umowy a później wychodzą same niejasnosci.
Nikomu nie polecam
użytkownik
31.12.2018 (23 dni temu)
Witam Panie SPAWACZ00,

Dziękuję za kolejny anonim.
Proszę napisać o jakie konkretne niejasności Panu chodzi?
Przy każdej rozmowie z kandydatem, wszystko jest bezpośrednio omawiane i tłumaczone.
Nasz pracownik zawsze ma u nas pomoc i wsparcie.
Proszę napisac:
[email protected]
lub zadzwonić
+48 785 435 800

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
użytkownik
11 sty (12 dni temu)
11 sty (12 dni temu)
Byłem tam pare razy i dostałem pracę od razu więc spoko
użytkownik
15 sty (8 dni temu)
15 sty (8 dni temu)
Najlepsza agencja pracy z jaką współpracowałem :)
użytkownik
15 sty (8 dni temu)
15 sty (8 dni temu)
najlepsza agencja pracy z jaką współpracowałem!
użytkownik
15 sty (8 dni temu)
15 sty (8 dni temu)
W porządku jest ;) Kasa dobra i umowa
użytkownik
16 sty (7 dni temu)
16 sty (7 dni temu)
Firma porządna. Ufam tej agencji
użytkownik
28.05.2018 (7 miesięcy temu)
28.05.2018 (7 miesięcy temu)
Proszę o informacje dotyczące zatrudnienia w firmie Humanus Personalservice GmbH. Zwracam się też z prośbą do obecnych jak i byłych pracowników o wyrażenie opinii na temat tego [email protected] ty tam pracowałeś. Może mógłbyś szczegółowo wypowiedzieć się o atmosferze pracy, wynagrodzeniu i czy mają dobry pakiet socjalny? Będę wdzięczna za każdą informację.
użytkownik
05.11.2018 (2 miesiące temu)
05.11.2018 (2 miesiące temu)
Firma godna polecenia, masz jakikolwiek problem nie czekają do jutra,tylko rozwiązują zaraz, kasa się zgadza, biuro w Jelenia Góra super
użytkownik
09.03.2018 (10 miesięcy temu)
09.03.2018 (10 miesięcy temu)
@CBŚ, chcę Cię zapewnić, że możliwość archiwizowania wpisów na tym forum ma wyłącznie jego administrator. I decyduje się na taki krok tylko w przypadku kiedy zamieszczona opinia łamie przepisy regulaminu forum. Z uwagi na cel tego miejsca, ważne są zarówno pozytywne jak i negatywne komentarze. Najważniejsze, aby w jak największym stopniu były aktualnym i merytorycznym źródłem informacji o Humanus Personalservice GmbH dla innych użytkowników.
użytkownik
06.11.2018 (2 miesiące temu)
06.11.2018 (2 miesiące temu)
Naprawdę super firma godna polecenia, kasa się zgadza, obsługa biura super

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin