test

Opinie o Metal-Plast - Świebodzice

Korzystałeś z usług Metal-Plast - Świebodzice? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Sebastian
Data: 2014-02-03 12:11

Wizyt: 5589
Komentarzy: 96
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (48 lat temu)

Metal-Plast - Świebodzice

Witam dostałem zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną powiecie ile aktualnie średnio zarabiacie. Jako operatorzy i czy faktycznie każdemu jest tak źle ?
autor
22.09.2017 (rok temu)
22.09.2017 (rok temu)
Praca dla desperatów. Jeśli nie masz noża na gardle, omijaj szerokim łukiem. Nie znam nikogo z pracowników, kto nie szukałby innej roboty. Jak już wdepniesz, to trudno z tego wybrnąć. Wysokie pensje to obiecanki, które nigdy się nie spełnią. W rzeczywistości bieda aż piszczy, a atmosfera jak w obozie koncentracyjnym.
użytkownik
27.09.2017 (rok temu)
27.09.2017 (rok temu)
@Janusz niektóre Twoje porównania są co najmniej nie na miejscu. Piszesz, że pracownicy, których znasz szukają nowego miejsca pracy. Wiele firm ma obecnie problem z utrzymaniem stałego zespołu pracowników. Czy w związku z rotacją i sytuacją na rynku pracy widać, by miały w firmie nastąpić jakieś zmiany np. jeśli chodzi o warunki zatrudnienia?
użytkownik
19.10.2017 (rok temu)
19.10.2017 (rok temu)
Niedawno firma szukała przedstawiciela na rynek niemiecki.. Ktoś może wie dlaczego poprzednik nie pracuje? Jakieś opinie, uwagi? Jak firma placi? Na jakich umowach?
użytkownik
31.10.2017 (11 miesięcy temu)
31.10.2017 (11 miesięcy temu)
Tylu było poprzedników, że trudno już zliczyć. Poza tym to ogłoszenie cały czas jest aktywne, bo rotacja na tym stanowisku zmusza do nieprzerwanego procesu rekrutacyjnego. Resztę można doczytać w poprzednich wpisach. Ja mogę tylko potwierdzić, że jest to firma dla desperatów i zagrzać w niej miejsca nie sposób.
użytkownik
3 sty (9 miesięcy temu)
3 sty (9 miesięcy temu)
SUPER PRACA I DOBRE ZAROBKI
użytkownik
4 sty (9 miesięcy temu)
4 sty (9 miesięcy temu)
A w jakim dziale pracujesz, i czy na pewno nie pomyliłaś firm? Chyba że najniższa krajowa i mieszanie z błotem jest dla Ciebie super.
użytkownik
2 lut (8 miesięcy temu)
2 lut (8 miesięcy temu)
Najlepszy człowiek w Metal _ Plascie to Robert .Nie ma lepszego i nie będzie.
użytkownik
9 lut (8 miesięcy temu)
9 lut (8 miesięcy temu)
Witam.
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć dlaczego średnio co dwa miesiące poszukują kogoś na stanowisko logistyka?
Jak z zarobkami na tym stanowisku?
Z góry dzięki za odpowiedź ;)
użytkownik
19 mar (7 miesięcy temu)
19 mar (7 miesięcy temu)
Zgadzam się, On wie wszystko, najlepszy pracownik !
użytkownik
13 kwi (6 miesięcy temu)
13 kwi (6 miesięcy temu)
cały rok rekrutują pracowników-zarobki marne nik tu nie chce pracować
użytkownik
13 kwi (6 miesięcy temu)
13 kwi (6 miesięcy temu)
A kto to jest Robert?
użytkownik
13 maj (5 miesięcy temu)
13 maj (5 miesięcy temu)
Czy ktoś wie, jak w tej chwili prezentuje się Metal-Plast na tle innych przedsiębiorstw? Może okazać się to cenną wskazówką dla osób mieszkających w Świebodzice i okolicach oraz poszukujących zatrudnienia.
użytkownik
15 maj (5 miesięcy temu)
15 maj (5 miesięcy temu)
A CZY DZIEWCZYNY W ZAKŁADZIE SA FAJNE chodzi o wygląd? można jakąś poderwać
użytkownik
19 maj (5 miesięcy temu)
19 maj (5 miesięcy temu)
@dic, forum najlepszyfachowiec.pl nie służy wymianie opinii na temat prywatnych spraw pracowników. Rozmawiamy na temat warunków pracy u konkretnego pracodawcy, w tym przypadku Metal-Plast. Czy możesz napisać jak ci się pracuje w firmie Metal-Plast? Co najbardziej podoba Ci się w pracy? Jak długo już pracujesz w tej firmie?
użytkownik
27 maj (4 miesiące temu)
27 maj (4 miesiące temu)
lepiej omijac szerokim lukiem metal plast
użytkownik
27 maj (4 miesiące temu)
27 maj (4 miesiące temu)
@anonymous, Twoja opinia jest bardzo krótka i zawiera wyłącznie jedno zdanie. Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź i napisać, co miałeś na myśli? Inni kandydaci na pewno są ciekawi szczegółów Twojej opinii i powodów Twojego negatywnego zdania. Z czego jesteś niezadowolony? Czy próbowałeś rozmawiać z przełożonym z Metal-Plast na ten temat?
użytkownik
31 maj (4 miesiące temu)
31 maj (4 miesiące temu)
Witam prosze o opinie dlaczego ciagle jest nabor na kierownika zmiany.
użytkownik
6 cze (4 miesiące temu)
6 cze (4 miesiące temu)
Wystarczy przejrzeć wcześniejsze wpisy.
użytkownik
2 cze (4 miesiące temu)
2 cze (4 miesiące temu)
@Maniek, firma Metal-Plast zapewne potrzebuje takiej osoby. Nie każda osoba nadaje się na stanowisko kierownicze, na pewno należy mieć doświadczenie. Może warto zadzwonić do firmy i po prostu zapytać o szczegóły? Jeżeli posiadasz doświadczenie w tej branży i na stanowisku kierowniczym, to Twoje szanse na pracę na pewno wzrosną.
użytkownik
12 cze (4 miesiące temu)
12 cze (4 miesiące temu)
@Wojtek, Twoja wypowiedź jest bardzo krótka. Czy mógłbyś ją rozwinąć? Czy na pewno zgadzasz się ze wszystkimi opiniami zamieszczonymi dotychczas na forum? Może jest jakaś opinia z którą się nie zgadzasz? Czy udało Ci się znaleźć w firmie Metal-Plast jakieś plusy? Każda informacja może być cenna dla przyszłych pracowników tej firmy.
użytkownik
10 lip (3 miesiące temu)
10 lip (3 miesiące temu)
czy w firmie pracują jakieś ładne i fajne kobietki
użytkownik
10 lip (3 miesiące temu)
10 lip (3 miesiące temu)
Maja a kim ty jesteś w tej firmie
użytkownik
10 lip (3 miesiące temu)
10 lip (3 miesiące temu)
Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?
użytkownik
11 lip (3 miesiące temu)
11 lip (3 miesiące temu)
Czy ktoś może opisać atmosferę w biurze i poziom zarobków? Zależy mi na jak najszybszej odpowiedzi, bo biorę udział w rekrutacji
użytkownik
17 lip (3 miesiące temu)
17 lip (3 miesiące temu)
@Heniek Tak, firma Metal-Plast prowadzi aktualnie rekrutację https://www.metal-plast.pl/kariera/aktualne-oferty-pracy/ Szukają między innymi Specjalisty ds. logistyki, Kierownika ds. Marketingu czy Kierownika zmiany. A jakie stanowisko Cię najbardziej interesuje?
@Grzegorz Nie pracuje w tej firmie, jestem moderatorem forum. Moim głównym zadaniem jest aktywna pomoc jego użytkowników w zebraniu informacji o danym pracodawcy. Masz coś do dodania na wyżej wymieniony temat?
użytkownik
20 sie (2 miesiące temu)
20 sie (2 miesiące temu)
Panowie krótko i na temat, szukam pracy jak jest u Was jaki zarobek na produkcji , jaki no jako brygadzista lub mistrz produkcji ?
użytkownik
21 sie (2 miesiące temu)
21 sie (2 miesiące temu)
Czy tak dobrze się wam pracuje, że rzadko zaglądacie na forum? Czy warto aplikować?
użytkownik
26 sie (miesiąc temu)
26 sie (miesiąc temu)
Do Adama, takie samo wrażenie odnoszę, nikt nic nie piszę tak jak by było wszystko ok
użytkownik
29 sie (miesiąc temu)
29 sie (miesiąc temu)
@Adam Myślę, że sam powinieneś spróbować. Zwłaszcza, iż aktualnie Metal-Plast rekrutuje nowych pracowników https://www.metal-plast.pl/kariera/ Potrzebują między innymi specjalisty ds. logistyki czy Project Managera. A o jakim stanowisku Ty myślałeś?
@Msriusz Faktycznie, to dziwne, że tak mało ludzi udziela się na tym wątku, bo firma działa normalnie. Ty też jesteś zainteresowany firmą jako potencjalnym miejscem pracy?
użytkownik
5 wrz (miesiąc temu)
5 wrz (miesiąc temu)
Szukają Dyrektora Zarządzającego czyżby Generał miał dość?
użytkownik
8 wrz (miesiąc temu)
8 wrz (miesiąc temu)
@E E Przyczyn poszukiwań nowego Dyrektora Zarządzającego może być bardzo wiele. Sam pracujesz w Metal-Plast, że wysnuwasz takie wnioski?

Może ktoś zna aktualną sytuację pracy w Metal-Plast? Wasze głosy bardzo by się przydały, bowiem od jakieś czasu panuje tutaj niezrozumiała cisza. Bardzo proszę Was o pozostawienie swojej opinii na temat tego pracodawcy.
użytkownik
8 wrz (miesiąc temu)
8 wrz (miesiąc temu)
Tak pracuje w metal Plast, odchodzi bo brak wyników finansowych, i błędnie zatrudniani ludzie byli fajni kandydaci np. na mistrza szczególnie jeden, widać że szczery a nie jak reszta wyuczone regułki kładąc makaron na uszy, ale i tak wybrał tego co ślicznie kadził, a teraz ów Pan sobie nie radzi
użytkownik
8 wrz (miesiąc temu)
8 wrz (miesiąc temu)
To napisałem nieostra strzało ze pracuję w mp i stąd moje wnioski, boże kto tu wchodzi pisać. A jest cisza na forum bo nikt nie wierzy ze coś to zmieni.
użytkownik
9 wrz (miesiąc temu)
9 wrz (miesiąc temu)
A czy są fajne imprezki integracyjna w tej firmie
użytkownik
10 wrz (miesiąc temu)
10 wrz (miesiąc temu)
Coś ty nic tu nie ma, nikt czasu nie ma się nie chce
użytkownik
11 wrz (miesiąc temu)
11 wrz (miesiąc temu)
Powiem Wam, że nikomu się chyba na tym najlepszyfachowiec.plu nie chce pisać przez tych "Adminów" co piszą jakieś bzdety cały czas. Dalibyście ludziom normalnie podyskutować, a nie piszecie w kółko jakieś bzdury. Przez Was to forum straciło w ogóle swoją tożsamość i poprzedni charakter. Nie spada Wam czasem ilość wejść i postów?? Bo jak tak to macie odpowiedź i to gratis. ;)
użytkownik
11 wrz (miesiąc temu)
11 wrz (miesiąc temu)
Drodzy poszukujący pracy,
nie dajcie się omamić kolorowymi ogłoszeniami i przedstawioną w nich wizją wysokich zarobków.
Ściema, ściema, ściema!
Schemat jest następujący, zwabić, zgnoić, wykorzystać.
Wszyscy, powtarzam wszyscy handlowcy mają najniższą krajową, plus wątpliwą, nierealną do wyrobienia i ciągle obcinaną prowizję. W innych działach podobnie.
Poza tym atmosfera. Ludzie spoko, ale właściciel .... szkoda słów.
Trzymajcie się z daleka.
Pozdrawiam
p.s. Gratuluję wyczyszczenia forum, wszystkie negatywne wpisy zniknęły.
użytkownik
12 wrz (miesiąc temu)
12 wrz (miesiąc temu)
Byłem u was na rozmowie o o prace jako mistrz zmiany , teraz nie żałuję że mi się nie udało , przyjęli mnie gdzie indziej fakt 3 razy dalej ale kasy nie żałują bo tu, to 3 tys na okresie próbnym zarzadałem i mina panu zrzedła
użytkownik
14 wrz (miesiąc temu)
14 wrz (miesiąc temu)
@Marcin wch Dobrze, że jednak udało Ci się dostać pracę gdzieś indziej. Możesz jeszcze nam powiedzieć, jak w Metal-Plast wygląda rozmowa rekrutacyjna?
@Tomasz Jeśli zauważyłeś, iż jakieś wpisy zniknęły, to na pewno musiały one w jakiś sposób naruszać regulamin serwisu Gwowork. Przedstawiasz w bardzo negatywnym świetle tego pracodawcę. A długo byłeś tam zatrudniony?
użytkownik
14 wrz (miesiąc temu)
14 wrz (miesiąc temu)
Maja, ale bzdura. Normalnie gadka jak „Trudne Sprawy” na Polsacie. Hahaha
użytkownik
17 wrz (miesiąc temu)
17 wrz (miesiąc temu)
Wystarczająco długo, aby wyrobić sobie opinie o firmie (o ludziach, z wyłączeniem właściciela złego słowa nie mogę powiedzieć). Czuję się w obowiązku, aby ostrzec potencjalnych pracowników przed miną na którą mogą wdepnąć. Współczuję tym, którzy od lat tu pracują nie decydują się odejść, może poczucie ich własnej wartości tak ucierpiało, że nie są w stanie ruszyć się z tego bagna.
Pozdrawiam Was wszystkich z normalnego świata.
użytkownik
20 wrz (miesiąc temu)
20 wrz (miesiąc temu)
@Torpeda Myślę, że trochę przesadzasz. Proszę, żebyś skupiał się na pisaniu postów na temat - czyli o Metal-Plast. Czy chciałbyś dodać coś jeszcze o tym pracodawcy?
@Tomasz Masz zatem słuszny cel - dlatego szczególnie dziękuję Ci za aktywność na forum. A czy Twoim zdaniem istnieje coś, co mogłoby wpłynąć na zmianę sytuacji w firmie?
użytkownik
20 wrz (miesiąc temu)
20 wrz (miesiąc temu)
Nie Maja, Ty dodajesz za siebie, za mnie i za całą resztę. ????
użytkownik
24 wrz (27 dni temu)
24 wrz (27 dni temu)
Czy mistrz/kierownik przyjęty ok 2 miesiące temu nadal pracuję?
użytkownik
25 wrz (26 dni temu)
25 wrz (26 dni temu)
Maja idż stąd ! poszła ty.
użytkownik
26 wrz (25 dni temu)
26 wrz (25 dni temu)
@Torpeda Nic za nikogo nie dodaję. Chciałbyś coś dodać na temat specyfiki pracy w Metal-Plast?
@Czekam na odp Z jakiego względu jest Ci potrzebna akurat ta informacja? Planujesz wziąć udział w rekrutacji i rozpocząć pracę w tym przedsiębiorstwie? Jeśli tak, to nie zapomnij zdawać nam relacji ze swoich poczynań.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Pabo

polbau tera group

Energozam

Huhtamaki

Huhtamaki czeladz

inspector

hartbex

wojdyla nieruchomosci

utal urząd warszawa urząd

symphony barnsley

flame employment

mondi polska
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin