test

Opinie o MK Sport Imprezy Integracyjne - Poznań

Korzystałeś z usług MK Sport Imprezy Integracyjne - Poznań? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): animator
Data: 2014-06-18 07:21

Wizyt: 13880
Komentarzy: 13
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
18.06.2014 (4 lata temu)
18.06.2014 (4 lata temu)

MK Sport Imprezy Integracyjne - Poznań

Przestrzegam wszystkich, ktorzy chcą podjąć pracę dodatkową jako animator w MK Sport. Kwoty jakie proponuje szef za wykonaną pracę nie mają odzwierciedlenia przy wypłacie, która jest wypłacana nieregularnie. Oferuje 150 zł. netto za imprezę, która niekiedy trwa ok. 15 godz. a wypłaca tylko 100 twierdząc, że takie są stawki. Za taką harówkę to grosze.
użytkownik
18.06.2014 (4 lata temu)
18.06.2014 (4 lata temu)
Niesłowność to wielki problem dzisiejszego świata. Ale takie rzeczy jak stawki i inne powinny być uwzględniane na PAPIERKU
użytkownik
18.06.2014 (4 lata temu)
18.06.2014 (4 lata temu)
Właśnie NIESŁOWNOŚĆ!!!
Jak decydujecie się już na taki wyzysk to zanim przystąpicie do do pracy zawsze podpisujcie umowę, na której będą wyszczególnione warunki zatrudnienia (wynagrodzenie, czas pracy), ponieważ kto pracował w w/w firmie dobrze wie jak są traktowani pracownicy sezonowi przez SZEFA !!!
użytkownik
12.07.2014 (4 lata temu)
12.07.2014 (4 lata temu)
Piszę ponownie, ponieważ mój ostatni wpis został usunięty.
Wychodzi na to, że firma jest niewypłacalna. Mnóstwo osób do dnia dzisiejszego nie dostała pieniędzy. Przelewy miały być max. po dwóch tygodniach. Ludzie nie dajcie się naciągnąć na ogłoszenia na olx. Omijajcie firmę szerokim łukiem. Za pracę są oferowane stawki 150 zł. Jak już dojdzie do wypłaty - dostajecie 100. Przeliczając sobie czas jaki trwa impreza + dojazd to się okazuje, że pracujecie za 5 zł/h. W Poznaniu jest wiele podobnych firm, gdzie praca i płaca to sama przyjemność. Zastanówcie się !!!
użytkownik
14.07.2014 (4 lata temu)
14.07.2014 (4 lata temu)
Nadal brak przelewów !!!
autor
03.10.2014 (4 lata temu)
03.10.2014 (4 lata temu)
Witam w pełni nie zgodzę się z przedmówcami Owszem jest czasami tzw. harówka Byłem na wyjazdach 4 razy. Ale nie uważam że zostałem źle potraktowany przy wypłacie. Raz miałem wyjazd ponad 12 godzin i dostałem na niego 150zł, drugi raz była impreza 11 godzinna z dojazdem i dostałem 100zł. Sumując oby dwie imprezy jestem i tak na plus. A wyplata była nie odejmując 2 dni weekendu po 2 tygodniach. Ale portal ten służy do wyrażania opinii także nikogo nie krytykuje. Pozdrawiam
użytkownik
01.07.2015 (3 lata temu)
01.07.2015 (3 lata temu)
Witam, pozwolę sobie napisać opinie(w sprawie wypłat) dla tej"firmy" zaznaczam, że nie boję się ciężkiej pracy, a lekka nie była.
Nie słowni, nie terminowi a nawet potrafią nie odbierać telefonów, wypłata przy tej ilości godzin - śrubki, okruchy ! Jak jechałem nawet nie wiedziałem za ile, patrząc na konto....mam ochotę porozmawiać z panami za pomocą cegieł. jedyna poważna osoba w tej firmie to Sebastian, uważajcie na grubasa o imieniu Przemek, jednym słowem xxxxxxx nie pracownik !
użytkownik
09.07.2015 (3 lata temu)
09.07.2015 (3 lata temu)
witam nie radzę pracować w tej firmie nie płacą ściema dla nich to chleb powszedni powiem więcej oszuści w 21 wieku gdzie przelew trwa kilka sekund dostaje się sms o treści a może jeszcze idzie śmieszne nie radzę tam pracować
użytkownik
17.07.2015 (3 lata temu)
17.07.2015 (3 lata temu)
@animator79 a może rzeczywiście jest tak że to nie ich wina że wynagrodzenie przelewem może iść kilka minut dłużej, przecioeż nie oni odpowiadają za szybkość przelewów tylko bank. poza tym to sama w sobie jest rozwijająca praca bo jak masz zawód np. w animacji czasu wolnego i robisz przy eventach to fajnie można się rozwinąć i doświadczenie zdobyć
użytkownik
17.04.2016 (2 lata temu)
17.04.2016 (2 lata temu)
Mysle, że kinia może mieć rację. Ja tak zapytam jeszcze ile tutaj zarabia taki animator czasu wolnego, w sensie czy jest wiecej jak 2000 złotych. Pozdrawiam.
użytkownik
18.05.2016 (2 lata temu)
18.05.2016 (2 lata temu)
Jako animator czasu wolnego sa chyba fajne warunki wspolpracy. bo masz elastyczny grafik i raczej luzna umowę
użytkownik
12.06.2017 (rok temu)
12.06.2017 (rok temu)
Ta firma to jednak wielka TRAGEDIA. Takiego braku organizacji to dawno nie widziałem.Mnie zamiast wyslac na krótsze zlecenie od 7 do godz.16, wysłali na inne, dłuższe zlecenie poza Poznan od 7 do 22 ( nawet nie zostalem na wstepie poinformowany że to zlecenie jest dłuższe), tylko dlatego że firma nie umiała godnie zapewnic transport. Pierwszy raz w życiu musiałem uciekac z pracy.
użytkownik
4 mar (8 miesięcy temu)
4 mar (8 miesięcy temu)
Praca to nie przedszkole. Firma ma opinię dobrego pracodawcy!!!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

maspex

sitel polska

foodcare

agata meble

polmlek

gellwe

kaczorowski

rohlig suus

tutajpolecam

brygada99

Famix

brw

quatro gdańsk

Raben Tarnów

Raben

Konica minolta business solutions

Sweet sit

tarczyński

Bakalland

andrzej pierścionek

Schwer

lubliniec
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin