test

Opinie o Montip Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy - Włocławek

Korzystałeś z usług Montip Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy - Włocławek? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): izak
Data: 2011-05-13 01:45

Wizyt: 4113
Komentarzy: 21
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
13.05.2011 (7 lat temu)
13.05.2011 (7 lat temu)

Montip Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy - Włocławek

Coś te opinie zadziwiająco do siebie podobne i w tym samym stylu napisane :))))) Czyżby autoreklama???
użytkownik
31.08.2011 (7 lat temu)
31.08.2011 (7 lat temu)
Nie sądze by praca w tej firmie była spokojna i przyjemna xxxxxxx . Omijajcie tą Firmę z daleka
użytkownik
11.08.2012 (6 lat temu)
11.08.2012 (6 lat temu)
haha może nie potrafisz czytać...
użytkownik
24.02.2014 (4 lata temu)
24.02.2014 (4 lata temu)
Firma już od roku szuka pracownika na jedno stanowisko... Dziwne?
użytkownik
20.05.2014 (4 lata temu)
20.05.2014 (4 lata temu)
xxxxxxx Dziękuję bardzo. Lepiej wyjechać na Wyspy i chociaż zarobić i dać sobie spokój z takimi wynalazkami.
użytkownik
24.11.2014 (4 lata temu)
24.11.2014 (4 lata temu)
Ciesz się, że nie miałeś okazji poznać szefa. A pracownica to zapewne córka właściciela. Oferty pracy są u nich przez cały czas. Zatrudniają na zasadzie okresu próbnego (najlepiej za darmo). Znajomy pracował tydzień, ostatniego dnia szef wcisnął mu stówkę i stwierdził, że się do niczego nie nadaje.
użytkownik
30.03.2015 (3 lata temu)
30.03.2015 (3 lata temu)
Dno i sześć metrów mułu. PiP się powinna zainteresować tym czymś
użytkownik
18.08.2015 (3 lata temu)
18.08.2015 (3 lata temu)
hej hej. cos sie moze poprawilo po ostatnich komentarzach w firmie? bo na pewno to ze kogos non stop poszukuja w Montip Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy. od jakiegos czasu w ogole nie poszukuja nikogo, a powiem szczerze jestem zainteresowany. ktos ma jakis cynk o naborach. wiem wiem ze zaraz moga sie pojawic negatywy, ale prosz eo nromalna odp
użytkownik
11.04.2016 (2 lata temu)
11.04.2016 (2 lata temu)
z firmą jest chyba jakiś problem.. w sieci jest kilka przedsiębiorstw o podobnych nazwach, ale to mylne, bo pochodzą z innego miasta. Zastanawiam się, czy Montip w ogóle jeszcze funkcjonuje i zatrudnia pracowników, bo sytuacja prezentuje się dość dziwnie.
użytkownik
15.05.2016 (2 lata temu)
15.05.2016 (2 lata temu)
ja rowniez nie odnalazlem żadnej storny interentowej jak dla mnie takie firmy wygladaja malo profesjonalnie.
użytkownik
22.09.2016 (2 lata temu)
22.09.2016 (2 lata temu)
Złodziejska firma radzę omijać szerokim łukiem! Wystawiają ciągle oferty pracy, że niby szukają pracownika, a tak naprawdę szukają ludzi którzy mamieni ofertą popracują u nich ZA DARMO dzień lub dwa (co jest oczywiście nielegalne, a szef tej firmy nawet nie ma o tym pojęcia bo tak się zna lub najzwyczajniej jest oszustem z premedytacją) na czas gdy ich stali pracownicy idą na zwolnienia czy urlopy. Oczywiście w trakcie "rozmowy o pracę" wszystko jest pięknie ładnie obiecują pieniądze za te próbne dni, z później oczywiście kłamią, że nic takiego nie miało miejsce i odsyłają z niczym. Człowiek stara się lata robi niemal tak samo szybko wszystko co pracownicy którzy robią już tam od dawna, ale to i tak jest oczywiście za wolno dla paniusi która nigdy w życiu nie skalała się jakąkolwiek pracą fizyczną... Jeszcze raz radzę omijać z daleka no chyba, że chcecie popracować za darmo.
użytkownik
09.10.2016 (2 lata temu)
09.10.2016 (2 lata temu)
Wiecie czy niedługo pokaże się u nich jakaś inna oferta pracy niż na tego sales manager? Realizacja wyznaczonych celów dystrybucyjnych i sprzedażowych na terenie Niemiec to raczej standardowy obowiązek, ale szkoda, że nie określili jakich zarobków można się spodziewać.
użytkownik
08.02.2017 (rok temu)
Uwazajcie na nich... nie szanuja ludzi, nie szanuja pracownikow. Pracowalem u nich i pracowalem u innych...ale takiego braku szacunki nie ma nigdzie... to sa robole do zapieprzania bez rodzin i empati...tyle. nie marnujcie czasu
użytkownik
08.02.2017 (rok temu)
Uwazajcie na nich... nie szanuja ludzi, nie szanuja pracownikow. Pracowalem u nich i pracowalem u innych...ale takiego braku szacunki nie ma nigdzie... to sa robole do zapieprzania bez rodzin i empati...tyle. nie marnujcie czasu
użytkownik
05.03.2017 (rok temu)
05.03.2017 (rok temu)
Podzielam opinie innych...Omijajcie tą firmę z daleka... Non stop kogoś szukają.. a szukają zapewne Jeleni.... do pracy na okresie próbnym za darmo bez umowy... nie dajcie się naciągnąć... A firma z wyglądu to jakis barak z blachy ...... tragedia....
użytkownik
15.07.2017 (rok temu)
15.07.2017 (rok temu)
Omijajcie tą firmę z daleka. Od kilku lat, co roku szukają pracownika. Kilka lat temu byłam na rozmowie kwalifikacyjne, właściciel bardzo nie miły. Wyzywał od idiotów.
użytkownik
20.10.2017 (rok temu)
20.10.2017 (rok temu)
Nie polecam. Właściciel bardzo nie miły. Od kilku lat co roku szukają pracownika.
użytkownik
11.12.2017 (rok temu)
11.12.2017 (rok temu)
Pracowałam tam lata temu i dobrze wspominam ten okres. Byłam zadowolona z atmosfery jaka tam panuje. Wątpię by na przestrzeni czasu aż tak tam się pozmieniało.
użytkownik
13 lut (9 miesięcy temu)
13 lut (9 miesięcy temu)
Nie polecam tej firmy!
Radzę omijać dużym łukiem, bardzo dużym
użytkownik
16 mar (8 miesięcy temu)
16 mar (8 miesięcy temu)
Czy w firmie Montip Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy w ostatnim czasie wydarzyło się coś ciekawego?
użytkownik
6 gru (5 dni temu)
6 gru (5 dni temu)
Oszuści sprzedają towar niezgodny z opisem nie przyjmują zwrotów nie przestrzegają zasad sprzedaży internetowej zachowują sie jak niepełnosprawni mówisz im ze dostałeś czarny kolor a oni ze to jest biały itd oszuści uwaga na ta firmę !!!!!!!!!!!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Mecalux

ceva bielsko

ceva
Lisner

Booksy

agata meble

polmlek

vitro

vitro plus

avs polska

Kirchoff

Auchan

hanplast

lenkiewicz

lumileds

tetra-pak

gea

Ikea Poznań

Ikea

aleksandra marzec

luty zbigniew

skalbmierz

stowarzyszenie wiosna

górka piotr

kraków hotel pod rózą

kraków hotel pod roza

kądziela

nawojka

mariusz marek

jzp

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin