test

Opinie o Mostostal Warszawa S.A. - Warszawa

Korzystałeś z usług Mostostal Warszawa S.A. - Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): mały
Data: 2012-02-29 08:43

Wizyt: 5557
Komentarzy: 181
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
29.02.2012 (6 lat temu)
29.02.2012 (6 lat temu)

Mostostal Warszawa S.A. - Warszawa

W firmie są chore układy i znajomości, pracowników przyjmuje się i wynagradza tylko na takich zasadach - nieważne czy są
nieudacznikami czy kombinatorami, nie tryskają wiedzą ani doświadczeniem, ważne że wtyki dyrektorów. Ciekawe jak długo
ta firma jeszcze pociągnie w taki sposób....?
autor
26.03.2018 (9 miesięcy temu)
26.03.2018 (9 miesięcy temu)
To nie on, tylko ona pisze - Katarzyna, o maly wlos prokurator, adwokat i radca - bla ha ha:)))
użytkownik
27.03.2018 (9 miesięcy temu)
27.03.2018 (9 miesięcy temu)
Nie jest źle ale bywało lepiej.
użytkownik
10.04.2018 (9 miesięcy temu)
10.04.2018 (9 miesięcy temu)
Witam serdecznie, czy jest jakaś osoba na forum, która mogłaby powiedzieć coś na temat pracy, atmosfery i ogólnych warunków jakie panują w firmie MOSTOSTAL Warszawa S.A. ? Chętnie poznałabym różne opinie na ten temat. Jakie są benefity, czy wciąż rekrutują na poszczególne stanowiska ?
użytkownik
11.04.2018 (9 miesięcy temu)
11.04.2018 (9 miesięcy temu)
Ja jestem zadowolony i z pensji i z benefitów - benefity raczej standardowe jak w innych firmach. Fajnie się pracuje, można się dużo nauczyć, nie ma nudy.
użytkownik
12.04.2018 (9 miesięcy temu)
12.04.2018 (9 miesięcy temu)
Proponuje zacząć lekturę wszystkich postów od początku, prawie wszystkie dotyczą jakości pracy w MW. Ja stanowczo odradzam. W moim odczuciu a nie jestem odosobniony, atmosfera mówiąc delikatnie jest zła. Na budowach pracuje się bardzo dużo i długo, zarobki niskie, odpowiedzialność ogromna. Nikt niedocenia poswiecania. Podwyzka? Niemozliwa. Duzo osob odchodzi. Ja tez odszedlem i nie zaluje. Są lepsi pracodawcy. Niezależnie od decyzji życzę powodzenia.
użytkownik
13.04.2018 (9 miesięcy temu)
13.04.2018 (9 miesięcy temu)
Wykonawcy trzymajcie się z daleka w szczegolnosci od budowy Kraków Mieszkaj w Mieście. Brak odbiorów, kary za wszystko, zrabany stan surowy, brak zakresow do roboty. Firmy są traktowane jak niewolnicy do bicia za błędy Pana. Odradzam bo dołożycie do interesu. Pzdr
użytkownik
08.05.2018 (8 miesięcy temu)
08.05.2018 (8 miesięcy temu)
@Karol, @Hugo, dziękuję Wam za odpowiedź. Choć odczucia jakie macie wobec tej firmy różnią się od siebie to daje to wiele do myślenia i pozwala na samodzielne podjęcie najlepszej decyzji.

@Karol, pisałeś, że można się wiele nauczyć, czego konkretnie? Czy prowadzone są tam szkolenia?
użytkownik
15.06.2018 (7 miesięcy temu)
15.06.2018 (7 miesięcy temu)
Niestety. Być może, kierownictwo budów jest "motywowane" przez wyższych rangą, wpada w amok, niszczy innych zapominając czym jest szacunek do drugiego człowieka, do podwykonawców, dostawców. Po latach taki ktoś budzi się z ręką w nocniku, rozumiejąc, że sam został wydymany przez "swojego pana". Niestety bywa, że jest za późno. Kontrahenci długo pamiętają jego "dokonania" w tej przecież dość hermetycznej branży.
użytkownik
15.06.2018 (7 miesięcy temu)
15.06.2018 (7 miesięcy temu)
Idealnych firm nie ma, jeśli nawet jest coś co nie do końca dobrze funkcjonuje to trzeba poprawiać!!
użytkownik
17.06.2018 (7 miesięcy temu)
17.06.2018 (7 miesięcy temu)
@Kuba, piszesz, bo jesteś w jakiś sposób związany z firmą Mostostal Warszawa? Pracujesz lub pracowałeś w tym miejscu? Jaka jest Twoja opinia na temat tej firmy?
@budowlaniec, długo już pracujesz w Mostostal Warszawa? Jaki rodzaj umowy oferuje ten pracodawca?
użytkownik
02.07.2018 (6 miesięcy temu)
02.07.2018 (6 miesięcy temu)
jak wygląda temat płatności dla podwykonawcy ????
użytkownik
04.07.2018 (6 miesięcy temu)
04.07.2018 (6 miesięcy temu)
Czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?
użytkownik
17.07.2018 (6 miesięcy temu)
17.07.2018 (6 miesięcy temu)
Czy jest jakiś powód tej ciszy?
użytkownik
17.07.2018 (6 miesięcy temu)
17.07.2018 (6 miesięcy temu)
Oczywiście. Zobacz kurs akcji mostka. Niektórzy "bohaterowie" już uciekli...
użytkownik
18.07.2018 (6 miesięcy temu)
18.07.2018 (6 miesięcy temu)
no pewnie, zobacz na ich stronie, duzo rekrutacji mają.
użytkownik
23.07.2018 (6 miesięcy temu)
23.07.2018 (6 miesięcy temu)
Podobno przeszli do rimy o solidnych fundamentach...współczujemy
użytkownik
23.07.2018 (6 miesięcy temu)
23.07.2018 (6 miesięcy temu)
Cz Ty sie dobrze czujesz?
użytkownik
25.07.2018 (5 miesięcy temu)
25.07.2018 (5 miesięcy temu)
Komu? Mostostalowi ze odeszli czy Fundamentalowi ze przyszli?
użytkownik
31.07.2018 (5 miesięcy temu)
31.07.2018 (5 miesięcy temu)
Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Jakieś wskazówki o zarobkach czy dodatkach do pensji?
użytkownik
07.08.2018 (5 miesięcy temu)
07.08.2018 (5 miesięcy temu)
Oczywiście że Fundamentalowi - wystarczy spojrzec jak partaczyli robotę, żebyś cie widzieli ich efekty "pracy" to głowa boli, ja bym nie oderał na miejscu inwestora takiego "czegoś"....
użytkownik
25.08.2018 (4 miesiące temu)
25.08.2018 (4 miesiące temu)
Najpierw źle pracują w firmie, przejdą do drugiej i narzekaj , że w pierwsze ich oszukano!!
użytkownik
19.09.2018 (4 miesiące temu)
19.09.2018 (4 miesiące temu)
nie zagalopowal sie bo jak widac wpisy zostaly usuniete, a autorka ma teraz okazje przestudiowac kodeks karny.
użytkownik
16.10.2018 (3 miesiące temu)
16.10.2018 (3 miesiące temu)
Kontakt ws płatności 661 668 617
użytkownik
08.11.2018 (2 miesiące temu)
08.11.2018 (2 miesiące temu)
nie polecam Oddziału w Sopocie
użytkownik
09.11.2018 (2 miesiące temu)
09.11.2018 (2 miesiące temu)
Coś więcej
użytkownik
11.11.2018 (2 miesiące temu)
11.11.2018 (2 miesiące temu)
Jakie wynagrodzenia na stanowisku IB, KR?
użytkownik
29.11.2018 (miesiąc temu)
29.11.2018 (miesiąc temu)
Warto dzielić się na forum opiniami dotyczącymi zatrudnienia w Mostostalu. Jednak każdy komentarz powinien być odpowiednio uargumentowany. Czy Ty chciałbyś przekazać nam merytoryczną opinie na temat pracy w tym miejscu? Jesteś pracownikiem firmy?
użytkownik
30.11.2018 (miesiąc temu)
30.11.2018 (miesiąc temu)
Przykro to wszystko czytać. Pracowałam tam 7 lat, kiedy było tam stabilnie i to była bardzo fajna firma, pracownicy lubili się, razem jeździliśmy na urlopu, wyjazdy zagraniczne. Może kiedyś znajdę gdzieś takie fajne miejsce.
użytkownik
02.12.2018 (miesiąc temu)
02.12.2018 (miesiąc temu)
Polecam współprace z firmą rusztowania ramowe bardzo dobre jakościowo myslę teraz na zakupem tak z 2 000m2pozdrawiam
użytkownik
25.03.2018 (9 miesięcy temu)
25.03.2018 (9 miesięcy temu)
Ten wpis kwalifikuje sie do zlozenia doniesienia do prokuratury o mozliwosci popelnienia przestepstwa przez jego autora. Albo pozew cywilny, naruszenie dobr osobistych. Policja w 3 sekundy namierzy autora po IP.
użytkownik
30.03.2018 (9 miesięcy temu)
30.03.2018 (9 miesięcy temu)
Uważam ze Ziggi ma prawo do wypowiedzi, sam potwierdzam zła atmosferę, poza tym do tego sluzy forum, a powiadomienie należy złożyć do PiP celem faktycznego naruszenie prawa pracowników
użytkownik
18.09.2018 (4 miesiące temu)
18.09.2018 (4 miesiące temu)
ale się zagalopowałeś karma wraca, taki delikatny jesteś ?XD

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin