test

Opinie o Multi Energia Sp. z o.o. Radlin

Korzystałeś z usług Multi Energia Sp. z o.o. Radlin? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): skarabeusz
Data: 2016-04-06 20:44

Wizyt: 9140
Komentarzy: 182
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
06.04.2016 (2 lata temu)
06.04.2016 (2 lata temu)

Multi Energia Sp. z o.o. Radlin

Polecam
użytkownik
10 mar (9 miesięcy temu)
10 mar (9 miesięcy temu)
Był ktoś z Was ostatnio na rekrutacji w Multi Energia Sp. z o.o.? Możecie nam tutaj zdać relację?
użytkownik
12 mar (8 miesięcy temu)
12 mar (8 miesięcy temu)
Panie Administrator ta FIRMA to oszuści i złodzieje 90 % komentarzy usuwa pan albo i nie pan więc jaki jest sens wypisywania komentarzy na tym forum ?
użytkownik
18 kwi (7 miesięcy temu)
18 kwi (7 miesięcy temu)
Proszę opanować emocje, takie sugestie ze ktoś jest oszustem jest karalne i bardzo szybko relaizowane przez prokuratorów i organy scigania.
Jesli jest Pan bez winy zalecam rozpocząć w stosunku do naszej Firmy procedurę prawną. Przecież za dobrze wykonane prace oraz wykonanie zlecenia zgodnie z umową kazdemu nalezy sie wynagrodzenie. Myslę ze dobrze bedzie jesli zwróci się Pan ze swoim problemem do biura firmy. Oczywiście nie zmieni to faktu iż poniesie Pan/Pani konsekwencje tych wpisów-to akurat jest nieuniknionem wraz z kosztami po otrzymaniu wyroków.Moze warto wczesniej isć na ugodę zanim bedzie za pózno. Zalecam też odżucic tą Polską zawiść którą się Pan nakreca. Z tych wpisów bedą tylko problemy.
użytkownik
17 mar (8 miesięcy temu)
17 mar (8 miesięcy temu)
Czy to prawda że firma nie płaci swoim podwykonawcom ? p.s. jeśli pod moim wpisem pojawi się bełkot "radca prawny-informacja" mam rozumieć że TAK ?
użytkownik
18 kwi (7 miesięcy temu)
18 kwi (7 miesięcy temu)
Tak to prawda Płacimy. Płącimy tym którzy robią wzgledną jakość - bo mało jest tych co są specjalistami, umieją zakończyć budowę, umieją rozwiązywać problemy wspólnie.
Czyli Podsumowanie : pseudo budowlańcom którzy przy rekrutacji podali fałszywy obraz swoich cudownych zdolnosci manualnych narażajać nas na gigantyczne straty, byłych fryzjerów, mechaników i innych którzy mieli po 20 zawodów nie płacimy za wadliwie wykonane prace. Nie umiesz pracowac w tej branży nie podejmuj na siłę zleceń zeby łatać długi i udawać ze coś tak umiesz robic bo sie na YTube filmów naoglądałeś. ( dotyczy szpachlarzy ).
użytkownik
18 mar (8 miesięcy temu)
18 mar (8 miesięcy temu)
Witam. Proszę podać numer wpisu na listę radców prawnych.
użytkownik
18 mar (8 miesięcy temu)
18 mar (8 miesięcy temu)
Witam. Proszę podać numer wpisu na listę radców prawnych .
użytkownik
18 mar (8 miesięcy temu)
18 mar (8 miesięcy temu)
Witam. Proszę podać numer wpisu na listę radców prawnych
użytkownik
18 mar (8 miesięcy temu)
18 mar (8 miesięcy temu)
Witam. Proszę podać numer wpisu na listę radców prawnych
użytkownik
21 mar (8 miesięcy temu)
21 mar (8 miesięcy temu)
Proszę pana nr tego radcy prawnego to 999 chory psychicznie Jaśnie Pan Piekarzewicz.
użytkownik
18 kwi (7 miesięcy temu)
18 kwi (7 miesięcy temu)
Powiedzcie co się dzieje teraz w Multi Energia Sp. z o.o.? Jak się tam teraz pracuje? Warto tam starać się o pracę?
użytkownik
18 kwi (7 miesięcy temu)
18 kwi (7 miesięcy temu)
Wszystko hula jak nalezy, po co sie tym interesujesz. Konkrencja z ciebie marna jak masz czas na siedzenie przy kompie , a jak masz jakieś pytania to prosze pisać do biura mail: [email protected]
użytkownik
18 kwi (7 miesięcy temu)
18 kwi (7 miesięcy temu)
Warto ją u nich robię cały czas. Mają kilka dużych osiedli i sporo zleceń.większość sprzedana ekipie. Z tego co słyszałem mają duży projekt we Wrocławiu, w Niemczech i chyba na Słowacji albo w Czechach. Ale oni działaja wyłącznie z tymi osobami które mają własną działalność. Raczej nie pchaj się do nich jak masz w brygadzie partaczy bo jeśli zawalisz jakiś zakres albo nie umiesz czegoś zrobić to raczej nie będzie wesoło. Mają rozne roboty ale też przez te firmy co im ostatnio spaprały roboty na budowach już nie podpisują umowy z byle kim. Tym bardziej że ich te ekipy ich obsmarowały i teraz już się nie pie......a z nimi w sadzie.
użytkownik
18 kwi (7 miesięcy temu)
Witam wszystkich
najgorsza praca to firma widmo, niezły przekręt, już mamy konkrety i szukamy właścicieli tego portalu prze 3 kraje i pewną znana grupę HA.
mamy pierwsze wyniki pozytywne, naszym celem jest zniszczyć działanie tego protalu i znaleść właścicieli, biuro niby ukrywajace sie niby na wyspach Marchala. Ukraina jako serwery pocztowe.

https://whois.intensys.pl/wyniki/89818/

Global Information LTD
Trust Company Complex, Ajeltake Road, Ajeltake Island,
MH96960 Majuro, Marshall Islands
MH
tel.: +692.0000000000

Serwery DNS
nick.ns.cloudflare.com [173.245.59.213] US
uma.ns.cloudflare.com [173.245.58.146] US

Serwery pocztowe
ns1.v7375.dh.net.ua [176.107.184.159] UA


Rejestrator
Michau Enterprises Ltd.
Chytron, 3, Office 301, P.C. 1075 Nicosia, Cypr
tel.+357.22761649
fax:+357.22767543
e-mail:[email protected]
http://www.AfterMarket.pl/contact.php

Właczylismy w sprawę prokuratora Generalnego, Policję, oraz Organy ścigania z 3 krajów.
jesli jesteście zainteresowani wsparciem w zakresie nieucziwych praktyk i oszustwa, piszcie na maila.
[email protected] znajdziemy ich, ich numery konta bankowych i dalszych transferowych. Haker cię zawsze znajdzie.

Koniec z Panoszeniem sie ponad prawem. W tych czasach małej globalnej wioski Cypr, Usa, Ukraina - żaden problem was znaleść lub zapłacic za wasze znalezienie.
użytkownik
18 kwi (7 miesięcy temu)
Witam wszystkich
najgorsza praca to firma widmo, niezły przekręt, już mamy konkrety i szukamy właścicieli tego portalu prze 3 kraje i pewną znana grupę HA.
mamy pierwsze wyniki pozytywne, naszym celem jest zniszczyć działanie tego protalu i znaleść właścicieli, biuro niby ukrywajace sie niby na wyspach Marchala. Ukraina jako serwery pocztowe.

https://whois.intensys.pl/wyniki/89818/

Global Information LTD
Trust Company Complex, Ajeltake Road, Ajeltake Island,
MH96960 Majuro, Marshall Islands
MH
tel.: +692.0000000000

Serwery DNS
nick.ns.cloudflare.com [173.245.59.213] US
uma.ns.cloudflare.com [173.245.58.146] US

Serwery pocztowe
ns1.v7375.dh.net.ua [176.107.184.159] UA


Rejestrator
Michau Enterprises Ltd.
Chytron, 3, Office 301, P.C. 1075 Nicosia, Cypr
tel.+357.22761649
fax:+357.22767543
e-mail:[email protected]
http://www.AfterMarket.pl/contact.php

Właczylismy w sprawę prokuratora Generalnego, Policję, oraz Organy ścigania z 3 krajów.
jesli jesteście zainteresowani wsparciem w zakresie nieucziwych praktyk i oszustwa, piszcie na maila.
[email protected] znajdziemy ich, ich numery konta bankowych i dalszych transferowych. Haker cię zawsze znajdzie.

Koniec z Panoszeniem sie ponad prawem. W tych czasach małej globalnej wioski Cypr, Usa, Ukraina - żaden problem was znaleść lub zapłacic za wasze znalezienie.
multi energia kopia z np
użytkownik
28 kwi (7 miesięcy temu)
28 kwi (7 miesięcy temu)
@Sławek Katowice Czyli tak właściwie jedyna forma zatrudnienia, którą firma Multi Energia oferuje pracownikom to ta oparta na własnej działalności gospodarczej, dobrze rozumiem?
Mógłbyś jeszcze napisać coś na temat atmosfery w firmie oraz tego, jak sama praca tutaj wygląda?
Z tego co napisałeś to jesteś pracownikiem firmy więc posiadasz informacje z pierwszej ręki, dlatego chciałabym Cię prosić abyś odpowiedział.
użytkownik
29 kwi (7 miesięcy temu)
29 kwi (7 miesięcy temu)
Tak, głównie maja dalszych podwykonawców i to nic dziwnego, zwykły model biznesowy. Ale trzeba znać się na robocie.
autor
12 lut (9 miesięcy temu)
12 lut (9 miesięcy temu)
Pogromca pseudo podwykonawców hahahaha pogromca piekarzewicz hahahaha patologia!!!
autor
23 lut (9 miesięcy temu)
23 lut (9 miesięcy temu)
panie lukasz odzdzown czekam pewnie na radlinie czekasz z gupimi filmikami aha poczekaj terazart. 212 kk treści komentarzy to pomówienia, które podlegają grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

art. 23 ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji oraz art. 266 Kodeksu karnego

Tym samym informujemy iż kolejne komentarze zostaną dostarczone do akt sprawy w kolejnych dniach w trybie natychmiastowym .
użytkownik
18 kwi (7 miesięcy temu)
18 kwi (7 miesięcy temu)
Tak jak już Panu pisalismy wczesniej, aktualnie wszystkie wpisy niezgodne z prawdą rozpatruje organy ścigania- zmusił Pan nas do takich decyzji. Zalecam kontakt z biurem jesli ma Pan jakieś pretensje lub cos Panu nie pasuje, moze problem jest w czymś innych niż się Pan u wydaje. Zeby sie nie okazało za kilka miesięcy ze bedzie Pan dłuznikiem Spółki (a na to raczej się zapowiada )a wtedy nie bedzie o czym rozmawiać. Mimo wszystko zachęcam do rozsądnych działań.
użytkownik
10 lut (10 miesięcy temu)
10 lut (10 miesięcy temu)
Ktoś tu ma jakąś fobię, na punkcie prokuratury, sądu, policji i całej reszty organów ścigania. Żenujące ! tak sobie myślę, jeśli wszystkie niekorzystne opinie są fałszywe, to proszę podać namiary na przynajmniej dwóch generalnych wykonawców dla których Multi energia wykonywała lub wykonuje prace. Chętni będą mogli zadzwonić i uzyskać potwierdzenie profesjonalizmu spółki : ) . Jeśli działalność spółki jest taka super, to z pewnością referencji macie pełne segregatory ! Mam nadzieję, że tym wpisem nie popełniłem przestępstwa i mogę spać spokojnie, proszę nie wysyłać pod moje drzwi jednostki specjalnej prokuratury bądź świętej inkwizycji. P.s. Niech „radca prawny” tak się nie rozpędza, za chwilę braknie artykułów i paragrafów w KK . Swoją drogą, który szanujący się radca, ma czas i chęci udzielać się na forach  ?
autor
23 lut (9 miesięcy temu)
23 lut (9 miesięcy temu)
gosciu jaja sobie robisz czy tomaszowi przed kawa lizesz popatrz co pisz i teraz jak muszisz mnie zmusic do tego ze pamietajcie maja magazyn fachowa 5
użytkownik
18 kwi (7 miesięcy temu)
18 kwi (7 miesięcy temu)
Wstyd, obżydliwy typ i obżydliwe słownictwo, mam nadzieje ze masz zone i dzieci, bo jak już zostaniesz sprawdzony i znaleziony prze organy scigania a po wyroku, to osobiście wyslę te treści komentarzy do twojej rodziny poleconym listem.
Bardzo niski poziom iQ i osobowość znacznie masz Pan ograniczoną .

Proszę dzwonić jesli ma Pan ochotę na normalną rozmowę lub
coś wnoszącą do spraw, a nie jak półpolaczek co za 200 zł połowę rodziny sprzeda.

żenujący wpis
proponuję tabletki na uspokojenie

Tomasz.P.
użytkownik
10 lut (10 miesięcy temu)
10 lut (10 miesięcy temu)
Mam sprawę w sądzie przeciwko p. Piekarzewiczowi. Sędzia zna go już dość dobrze i po 5 minutach pierwszej rozprawy zaczął grozić mu doprowadzeniem przez policję i aresztem tymczasowym. Idźcie do sądu, wszelkie "nagrania" i dyrdymały "radcy prawnego" które pisze sobie sam to tylko objaw alternatywnej rzeczywistości, w której żyje.
użytkownik
18 kwi (7 miesięcy temu)
18 kwi (7 miesięcy temu)
Witam , na wstepie jesli ma Pan nieaktualne info.lub niejasnosci proszę do mnie dzwonić podam panu aktualny stan zdrowia i szczepienia.

ciekawe ma Pan wizje nocne cytuję pana słowa:
" Mam sprawę w sądzie przeciwko p. P. Sędzia zna go już dość dobrze i po 5 minutach pierwszej rozprawy zaczął grozić mu doprowadzeniem przez policję i aresztem tymczasowym"

wyjaśniam:
1) nie ma takiej sprawy i rozprawy, aresztu tez nie ma.
2) brak obecnosci to normalna procedura ,doprowadzenie - dotyczy to was wszystkich od szkodliwych komentarzy, lepiej się stawiajcie bo i tak na wniosek bedziecie doprowadzeni.
3) zalecam napisać książkę tutuł: ( Żyję życiem Tomasza P. )wstyd mi za Pana wpisy i te durme mściwe teksty nie mające nic wspólnego z prawdą.
4) z jednym się zgadzam ze normalni ludzie nie zakładają firm, normalni pracują u kogoś.


Pozdrawiam Tomasz P.
użytkownik
2 lut (10 miesięcy temu)
2 lut (10 miesięcy temu)
W zwiazku z publikowaniem informacji poufnych w tym danych personalnych i osobowych, pomówieniami, fałszywymi informacjami, działaniem na szkodę podmiotu prawnego jakim jest Spółka Z o.o , w dniu 01.02.2018 roku Zarząd Spółki oraz osoby trzecie złożyły zawiadomienie i wniosek o ściganie z urzędu w Prokuraturze Okręgowej w Krakowie.
Zgodnie z prawem Spółka zażąda odszkodowania oraz ukarania .

art. 212 kk treści komentarzy to pomówienia, które podlegają grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

art. 23 ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji oraz art. 266 Kodeksu karnego

Tym samym informujemy iż kolejne komentarze zostaną dostarczone do akt sprawy w kolejnych dniach w trybie natychmiastowym .
użytkownik
18 mar (8 miesięcy temu)
18 mar (8 miesięcy temu)
Witam. Proszę podać numer wpisu na listę radców prawnych
użytkownik
12 lut (9 miesięcy temu)
12 lut (9 miesięcy temu)
Oszusci! Nie dajcie się wrobic, Oszukują głównie podwykonawcow!
użytkownik
18 kwi (7 miesięcy temu)
18 kwi (7 miesięcy temu)
Proszę usunąć te pomówienia, zwracam uwagę ze są przypadki wktórych wstrzymujemy cześć płatnosci - oto one: Pijańswo na budowie, zniszczenie zakresów, kradzież, brak ludzi na budowie lub ucieczka po 1 dniu , ignorowanie polecen inzynierów w zakresie jakosci wykonania, bijatyki na budowie, grożby . Takiej patologi nie płącimy i wyrzucamy z budowy .
Skoro inny pracują od lat to chyba ma Pan problem ale we własnym podejściu do zlecen które Pan nabrał. zalecam podniesienie Kfalifikacji zawodowych : takie= firmy jak Kanuf, Rokwool, Nida , Atlas oragnizują bezpłatne szkolenia dla słabych wykonawców .
użytkownik
2 lut (10 miesięcy temu)
2 lut (10 miesięcy temu)
Ty i te twoje bajki o wyrokach Panie Piekarzewicz zacznij płacić ludziom przestań chrzanić o śmieciowej robocie to wtedy wszystko się poskłada w dzisiejszych czasach zleceń nie trzeba POZYSKIWAĆ jak piszesz w swoich postach niżej jeżeli dobrze wykonujesz robotę zlecenia znajdują cie same a ty zawsze żerowałeś na "młodych firmach " naiwnych i wierzących w twoje pseudo MENAGERSKIE umiejętności tak było już za czasów gdy miałeś ....mieliście dom system tylko ty twierdzisz i nazywasz wszystkie firmy w okolicy Wodzisławia patologią a wiesz dlaczego?bo tylko ty jesteś patologicznym wrednym KŁAMCĄ który nie potrafi robić normalnego biznesu polegającego na zrobieniu roboty w normalnej jakości normalnym czasie i normalnej cenie ,ty bierzesz podwykonawcę płacisz mu zaliczkę a potem wmawiasz mu że klient nie chce zapłacić a okazuje się że klient już dawno zapłacił ......zresztą moge tak pisać do rana co nie zmieni niczego ty jesteś po prostu zwykłym usunięte przez administratora który nie ma zamiaru robić uczciwego interesu ,więc JA PODKREŚLAM JA (odradzam powielanie moich słów )żałuję tyko jednej rzeczy że po prostu jak facet nie dałem ci po PYSKU ale mogę stwierdzić że doświadczenie z twoją pseudo nędzną działalnością o nazwie systemo energio kwadrato żenadą pomogło mi w zbudowaniu własnej normalnie działającej małej firmy nie potrzebującej pomocy takich złodziei jak ty .Złośliwy nie jestem ale tobie życzę dożywotniej SRACZKI RAZEM Z OWSIKAMI jak chcesz mnie straszyć sądami to sobie daruj za to co napisałem możesz jedynie pocałować mnie w p..ę lub w d..e a poza tym masz wobec mnie nie zapłacone f-ry więc wcale się ciebie nie boję nie masz tego tyle co przedmówca 70 000 tylko 2 3 tyś ale wiem że jesteś PUSTY jak GWIZDEK i nie da się z ciebie ściągnąć ani JEDNEGO j......O grosza GOŁODUPCU .Pozdrawiam stary znajomy .Jakby co tel.i adres masz więc PROKURATOR będzie miał ułatwione zadanie usunięte przez administratora
użytkownik
18 kwi (7 miesięcy temu)
18 kwi (7 miesięcy temu)
Cieszę sie ze mogłęm pomóc w relizacji Pana własnych planów i ze nasza współpraca zaowocowała zwiększeniem Pana doświadczenia w branży, nasze szkolenia zawsze działają rozwojowo, bardzo dobrze ze założył Pan własną działanosć i cyt "małą firemkę"- bedzie Panu łatwiej sie realizować, najważniejsze ze już nie moim kosztem i moich klientów.
Pozdrawiam serdecznie Tomasz Piekarzewicz
użytkownik
12 lut (9 miesięcy temu)
12 lut (9 miesięcy temu)
Panie p usunięte przez administratora po to za parę miesięcy bo do sprawy trzeba się odpowiednio przygotować jest co raz więcej podwykonawców oszukanych przez waszą firmę a to są kolejne dowody, oszukujecie na wysoką skalę to co robicie jest bardzo karane nie wiem czy pańska firma zdaje sobie z tego sprawę że za a jakiś czas będą karani za prowadzenie zorganizowanej grupy przestępczej Obecnie pod przykrywką firmy multi-energia. Panie tomaszu z racji że ma pan Nie ciekawą przeszłość w sądzie jest pan na pozycji przegranej tak jak wyżej pisałem jesteśmy w stanie poświęcić dużo pieniędzy na porady prawne adwokatów i czas na kompletowanie dowodów przeciwko pańskiej osoby, poprostu zrobimy wszystko aby pan za to odpowiednio odpowiedział! Pozdrawiam
użytkownik
18 kwi (7 miesięcy temu)
18 kwi (7 miesięcy temu)
Dobra praca popłaca.
Proponuję po tym co Pan/Pani napisała, wizytę u specjality psychologa. Komentuję to tak

1) głupoty
2) głupoty
3) głupoty
4) wezcie sie ludzie do roboty

proszę sie nie kompromitować, jesli są jakieś pytania, proszę nie pisac wyroku na siebie w sieci tylko do mnie zadzwonić, bez problemu wyjasnię wszystkie watpliwosći. Pozdawiam Tomasz
użytkownik
17 sty (10 miesięcy temu)
17 sty (10 miesięcy temu)
Firma Multi-Energia nie płaci podwykonawcom, zwykli oszuści. Działają jeszcze pod angielską firmą "fesler ltd" zarejestrowaną na piekarzewicza
użytkownik
25 maj (6 miesięcy temu)
25 maj (6 miesięcy temu)
Tak oczywiscie, w pierwszej kolejości proszę zgłosic sie na budowę i zapoznac z robotami jakie wykonał za pana wykonawca zastepczy . Pozniej oczerniać firmy w internecie.
Szkoda komentarza dalszego
użytkownik
31 sty (10 miesięcy temu)
31 sty (10 miesięcy temu)
Pan Łukasz kierownik pan Tomasz P usunięte przez administratora niby prezes wraz z dyrektorem panem darkiem nie wierzcie w ich ani jedno słowo oszukują wszsytkich podwykonawców nie płacą za wystawione faktury dosłownie nikomu naszą firme oszukali na 70 000 zł. z tego co się dowiedziałem od prokuratory to jest jedna wielka działalność przestępcza nad którą pracuje od dłuższego czasu policja, prokurator zalecał zgłosić sprawe na policji dla dodatkowych dowodów wszystkie nagrania maile od multi energi i wam też to radze zrobić jeżeli chcecie żeby ci ludzie tego porzałowali. Z tego co wiem to mają jeszcze działalność w wielkiej brytani o nazwie "Fesler LTD" w to wszystko zamieszani są lukasz tomasz dariusz dlatego LTD
użytkownik
25 maj (6 miesięcy temu)
25 maj (6 miesięcy temu)
Polecam nie pracować w budowlance. Co innego zapłata a co innego robota. O pieniądze to wołacie co 2 dni, roboty spaprane, bałagan, poniszczony powierzony sprzęt .

Zachęcam do analizy tych durnych wpisów, z tego co wiem to zadna z tych firm nie dostała takiej faktury i na taką kwotę, tym bardziej iz taką kwote to kazda kancelaria wezmie do roszczeń. Proszę w takim razie wytoczyc proces- tylko zeby sie nie okazało ze tyle samo zapłąci pan za odszkodowanie po tym wpisie .

zachecam do kontaktu i spokojnej analizy sprawy.
w kazdej chwili moze pan sprawę wyjasnić nawet nawet telefonicznie.

Pozdr Tomasz
użytkownik
29 sty (10 miesięcy temu)
29 sty (10 miesięcy temu)
Pan Tomasz to świetny prawnik,prokurator ,sędzia, chodzacy kodeks karny.Pamietajcie ze ten czlowiek nigdy nie klamie !!!!! Prawda rwie sie z jego ust niczym pies zerwany z lancucha. nie wiem dlaczego marnuje sie na stanowisku kierownika czy tam prezesa w tej firmie.. JEZELI NIE WIECIE JAK ZMARNOWAC SOBIE ZYCIE PODPISUJCIE UMOWY Z MULTIENERGIA. JESLI WASZE ZYCIE JEST NUDNE -PAN TOMASZ I JEGO LUDZIE ZAGWARANTUJĄ WAM CYRK PIERWSZEJ KLASY !!!!!!!!
użytkownik
2 lip (5 miesięcy temu)
2 lip (5 miesięcy temu)
Proponuję działania konkurencyjne przenieść na prawdziwy rynek klienta a nie na siec gdzie mozesz pisac bzdury z chmury . Klientów zadowolonych mamy i mieć bedziemy.
użytkownik
17 sty (10 miesięcy temu)
17 sty (10 miesięcy temu)
Ty nieuku , w oferteo kazda opinia jest weryfikowana rozmową z klientem i ekipą . nie tak jak w tym portalu dla konkurencji .
użytkownik
8 sie (4 miesiące temu)
8 sie (4 miesiące temu)
Kiedyś była dziś większość zapytań idzie automatycznie.
użytkownik
16 sty (10 miesięcy temu)
16 sty (10 miesięcy temu)
Dziwie sie podwykonawcą że są tacy naiwni i podejmują współprace z O usunięte przez administratora PIEKAŻEWICZEM !
użytkownik
18 kwi (7 miesięcy temu)
18 kwi (7 miesięcy temu)
Szanowny Panie, po pierwsze to Piekarzewicz pisze sie przez RZ a nie Ż , od Piekarza.
Po drugie sam jesteś oszustem - bo jesli nie umiesz robić a kłamiesz ze umiesz prosto w oczy to kto jest oszustem. Ten który nie płaci jakiejś czesci za spapraną robotę czy oszust który w oczy ci kłamie że się zna i jest super specjalistą, od kłamstwa napewno.A wystarczy mówić ze czegoś nie umiesz i musić zostac podszkolony.
Sami Panstwo sobie odpowiedzcie.
Tomasz.P
użytkownik
16 sty (10 miesięcy temu)
16 sty (10 miesięcy temu)
JEŻELI MASZ PROBLEMY Z ODEBRANIEM PIENIĘDZY OD FIRMY "MULTIENERGIA" PISZ NA TEN EMAIL "[email protected]" !!!!!!
użytkownik
2 lip (5 miesięcy temu)
2 lip (5 miesięcy temu)
Ja nie mam zadnych problemów z ich płatnościami więć nie bedę pisał do kogoś kto potem bedzie mi spam wysyłał, a pozatym to pąłci się za robote zrobioną a nie spartoloną .

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Julita szymanowska

cukiernia chmielewscy

axa polska

kia marvel

pramerica

Jasło
nordea

promotech

visset

danfoss tuchom

derksen

demotrans

holbox

inter-team

dybiak

inter team

pikul

trusted shops

Netland

warsaw media house

OKNOPLAST

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin