test

Opinie o MULTICHEM SP. Z O.O. - Luboń

Korzystałeś z usług MULTICHEM SP. Z O.O. - Luboń? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): IcE
Data: 2015-01-19 22:32

Wizyt: 15215
Komentarzy: 337
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
19.01.2015 (4 lata temu)
19.01.2015 (4 lata temu)

MULTICHEM SP. Z O.O. - Luboń

Szczerze dużo zmian dużo inwestycji dużo chaosu w tym luboniu ale z tego co wiem teraz jest nowy magazyn duży gdzieś poza luboniem, podobno konkret na wypasie i z tego co mi wiadomo to kierownik ogarnięty i można wszystko załatwić wystarczy chcieć i dać od siebie troche pracy.
autor
10.09.2018 (4 miesiące temu)
10.09.2018 (4 miesiące temu)
To się nazywa Multirotacja.
użytkownik
11.09.2018 (4 miesiące temu)
11.09.2018 (4 miesiące temu)
Grunt to mieć grunt pod nogami, to już dno ze tyle glonów i wodorostow?
użytkownik
23.09.2018 (4 miesiące temu)
23.09.2018 (4 miesiące temu)
xxxxxxx
użytkownik
24.09.2018 (3 miesiące temu)
24.09.2018 (3 miesiące temu)
gorszy czas gorsze opinie... sorry życie
użytkownik
24.09.2018 (3 miesiące temu)
24.09.2018 (3 miesiące temu)
Tutaj jest constans. Zawsze źle, nawet złom nam zabrali
użytkownik
25.09.2018 (3 miesiące temu)
25.09.2018 (3 miesiące temu)
Należy stół do ping-ponga ustawić w w mgazynie.
użytkownik
25.09.2018 (3 miesiące temu)
25.09.2018 (3 miesiące temu)
xxxxxxx pomylił pan zawód ochrona to do Factory Poz..tam majo sporo kamer będzie miał pan pole do popisu tyle ludzi obserwować wstawio spore monitory zęby pan lepiej widział ludzi tam nie ma śrubek i podkładek nie ma sklepu metalowego ,,,,w FIRMIE MULTI CHEMIE JEST ZAMONTOWANY MONITORING xxxxxxx KAMERY SO DO ZABEZPIECZENIA MIENIA
użytkownik
25.09.2018 (3 miesiące temu)
25.09.2018 (3 miesiące temu)
Monitoring nie będzie już mógł być wykorzystywany do nadzorowania, czy pracownik właściwie wykonuje swoje obowiązki. xxxxxxx Niedawno opublikowany przez Ministerstwo Cyfryzacji projekt przepisów wprowadzających ustawę o ochronie danych osobowych zawiera liczne przepisy sektorowe, w tym dotyczące prawa pracy. Najważniejsza zmiana dotyczy monitoringu w miejscu pracy. Będzie on mógł być stosowany do zapewnienia bezpieczeństwa pracowników, ochrony mienia lub zachowania tajemnicy informacji. O jego wprowadzeniu należy poinformować z 14-dniowym wyprzedzeniem w regulaminie pracy, a nowo zatrudnioną osobę uprzedzić przed rozpoczęciem pracy. Monitoring nie będzie jednak mógł stanowić środka kontroli wykonywania pracy.
użytkownik
25.09.2018 (3 miesiące temu)
25.09.2018 (3 miesiące temu)
xxxxxxx coś dla pana W świetle wyżej wymienionych kryteriów, pod wątpliwość można poddać praktyki stosowane przez niektórych przedsiębiorców, dla których jedynym motywem instalowania systemu monitoringu w zakładzie pracy jest wyłącznie chęć (często nieuzasadniona) kontrolowania swoich pracowników. Takie działanie pracodawcy może doprowadzić do naruszenia dóbr osobistych pracowników, szczególnie w zakresie prawa do ochrony wizerunku.
użytkownik
25.09.2018 (3 miesiące temu)
25.09.2018 (3 miesiące temu)
xxxxxxx powinien pracować w ochronie śrubek i podkładek pozdrawiam
użytkownik
26.09.2018 (3 miesiące temu)
26.09.2018 (3 miesiące temu)
Informuję, że firma Multichem Sp. z o.o. posiada regulamin pracy i każdy nowo zatrudniony pracownik zostaje z tym regulaminem zapoznany. W regulaminie znajduje się zapis dotyczący monitoringu zainstalowanym na terenie firmy.
użytkownik
26.09.2018 (3 miesiące temu)
26.09.2018 (3 miesiące temu)
Żeby to był najmniejszy problem multichemu.. xxxxxxx
użytkownik
27.09.2018 (3 miesiące temu)
27.09.2018 (3 miesiące temu)
fajnie ze firma ma regulamin pracy to czemu jest taka kiepska atmosfera w pracy może so osoby co wprowadzając tako atmosferę w miejscu pracy np.....dodatki jest taki facet co jest najmodniejszy na świecie i jest ponoć najlepszy na firmie numer 1 lider jest ta osoba nie grzeczna względem innych osób sieje nienawiść i lider jest kato.....i śpiewa w ...................... i jest naj naj
użytkownik
27.09.2018 (3 miesiące temu)
27.09.2018 (3 miesiące temu)
Dodany do Kodeksu pracy przepis (art. 22[4] ) określa także granice gdzie kamery nie będą mogły być montowane. Zgodnie z nim monitoring nie będzie mógł obejmować pomieszczeń, które nie są przeznaczone do wykonywania pracy, w szczególności pomieszczeń sanitarnych, szatni, stołówek i palarni. To ograniczenie zgodne jest z dotychczasową praktyką stosowaną przez pracodawców, którzy z obawy przed naruszeniem prawa pracownika do prywatności i jego dóbr osobistych ( art. 23 i 24 kc) zwykle nie montowali kamer w takich miejscach. no a na stołówce i na palarni so te kamery tak powinno być ..........................
użytkownik
27.09.2018 (3 miesiące temu)
27.09.2018 (3 miesiące temu)
zgadzam się z to wypowiedzią kolego. Na hali dodatków pachnie mobbingem bry....i spółka zoo.o a mobbing jest karalny pracownik pracownika nie szanuje tak jest atmosfera LIDER JEST JEDEN ..............ON JEST xxxxxxx I JEŹDZI SUPER BRYKO I KOLEGÓW ZABIERA PRZEPRASZAM WSPÓŁPRACOWNIKÓW........
użytkownik
28.09.2018 (3 miesiące temu)
28.09.2018 (3 miesiące temu)
NO I CO CI NIE PASUJEJ ,H 2O ,I TO KOLEDZY JESTEM JEDNYM Z NICH hejka WEŹ RELANIUM
użytkownik
29.09.2018 (3 miesiące temu)
29.09.2018 (3 miesiące temu)
Relanium?
Lek dostępny na receptę
no to jest coś dla waszego.... LIDERA...kolegów w pracy nie ma to znajome twarze
użytkownik
29.09.2018 (3 miesiące temu)
29.09.2018 (3 miesiące temu)
no jeden z kolegów pracował i się nie sprawdził u Kaczmarka....bo tam się pracuje a nie włóczy się po halach i nie ma nic ciekawego do roboty i nikt tego nie widzi ....a możne nie chce widzieć....i jest tez numer jeden u pana k........TO JEST TZW SZTUCZNY ETAT
użytkownik
29.09.2018 (3 miesiące temu)
29.09.2018 (3 miesiące temu)
TO JAKIŚ NOWY MODEL AUTA ?
użytkownik
29.09.2018 (3 miesiące temu)
29.09.2018 (3 miesiące temu)
A MOŻNE LEPSZY SKUTER I PRAWA JAZDY NIE TRZEBA.........
użytkownik
29.09.2018 (3 miesiące temu)
29.09.2018 (3 miesiące temu)
Nowy Hyundai i20 dostępny jest w 10 kolorach nadwozia oraz
z przyciągającym wzrok dachem w innym kolorze.
Odkryj jak wiele masz możliwości. POLECAM PRZODOWNIKOM PRACY I TYM BEZ PRAWA JAZDY POLECAM
użytkownik
29.09.2018 (3 miesiące temu)
29.09.2018 (3 miesiące temu)
POLECAM PO PRACY KAPSLA W LUBONIU MOŻNA SIĘ TAM ZATRZYMAĆ I PIWKO KOPIC...... I NAPIĆ SIĘ Z KUPLAMI Z PRACY WSPÓŁPRACOWNICY????????? BYM ZAPOMNIAŁ....
użytkownik
29.09.2018 (3 miesiące temu)
29.09.2018 (3 miesiące temu)
ja mam prace i jestem zadowolony...................
użytkownik
30.09.2018 (3 miesiące temu)
30.09.2018 (3 miesiące temu)
Popieram kolego tzw sztuczny etat tak tylko jest w MULTI..................no tych etatów jest więcej zwłaszcza w biurze oglądając se ulotki przez internet i to jest praca nudzo się a ludzie na produkcji zasowajo ZABLOKOWAĆ IM PEWNE STRONY INTERNETOWE I ZOSTAWIĆ ZWIĄZANE Z PRACO I WSTAWIĆ IM KAMERĘ ZE PREZES MIAŁ NADZÓR CO PRACOWNICY BIUROWI ROBIO PRZEZ 8H
użytkownik
01.10.2018 (3 miesiące temu)
01.10.2018 (3 miesiące temu)
A co to znaczy?
użytkownik
01.10.2018 (3 miesiące temu)
01.10.2018 (3 miesiące temu)
gadki gadkami a robić trzeba więc skończcie te dyskusje, bo wszyscy z tego szydzą, jak się nie podoba to droga wolna przyjdzie ktoś inny i się nauczy i może będzie pasować. więc nara albo zapier...ala
I skończcie się żalić bo PM na pewno tego nie czyta a nawet jak to jako pompę przed spaniem, dorobił się własnym sprytem i nerwami a wam ciągle mało to idźcie do pisu po jakieś plus i spokój mi tam burki.
użytkownik
03.10.2018 (3 miesiące temu)
03.10.2018 (3 miesiące temu)
Podpisz się swoim nazwiskiem to dostaniesz od pm premie albo awans..
użytkownik
03.10.2018 (3 miesiące temu)
03.10.2018 (3 miesiące temu)
Szef przeczyta i dostaniesz premie za pozytywa buraku.
użytkownik
03.10.2018 (3 miesiące temu)
03.10.2018 (3 miesiące temu)
Tak szybko nie dostane..
użytkownik
03.10.2018 (3 miesiące temu)
03.10.2018 (3 miesiące temu)
xxxxxxx jest za cienki bolek zęby wstawić swoje nazwisko możne użyć wazeliny na awans pewno codziennie to robi
użytkownik
04.10.2018 (3 miesiące temu)
04.10.2018 (3 miesiące temu)
Do wszystkich rządzących. Ten "kundel" kierownik nic dobrego nie zrobił i już nie zrobi!
użytkownik
04.10.2018 (3 miesiące temu)
04.10.2018 (3 miesiące temu)
nie obrażaj psów, to nie kundel tylko dork
użytkownik
04.10.2018 (3 miesiące temu)
04.10.2018 (3 miesiące temu)
NO MASZ RACJĘ ,NIC NIE ZROBIŁ ,,DOBREGO,ALE HAAA WSZYSTKO ROBI BARDZO DOBRZE, I TO CO ZROBI ,TEŻ MYŚLĘ BĘDZIE W TYM SYLU
użytkownik
08.10.2018 (3 miesiące temu)
08.10.2018 (3 miesiące temu)
Heeee heeee Masz rację Gonzo dosłownie.
użytkownik
11.10.2018 (3 miesiące temu)
11.10.2018 (3 miesiące temu)
Odezwał się specjalista od metalu, nie bój się, metal jest twój :)))
użytkownik
09.11.2018 (2 miesiące temu)
09.11.2018 (2 miesiące temu)
Chciałem aplikować do mieszalni w Przeźmierowie, ktoś może coś napisać o pracy i firmie, tylko na temat.
użytkownik
09.11.2018 (2 miesiące temu)
09.11.2018 (2 miesiące temu)
Dzień dobry,
Do sklepu w Przeźmierowie szukamy osoby pogodnej, komunikatywnej, lubiącej bezpośredni kontakt z klientami. Jeśli do tego posiadasz doświadczenie lub chęci do nauki doboru kolorów lakierów samochodowych to może to być praca dla Ciebie.
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za kompleksową obsługę zamówień klienta. Od odebrania zamówienia, poprzez pomoc w przygotowaniu zamówienia na wystawieniu dokumentu sprzedaży kończąc. Cenimy ludzi otwartych na zdobywanie nowych umiejętności, chętnych do nauki.
Firma posiada własne Centrum Szkoleniowe gdzie będziesz miał okazję poszerzyć swoją wiedzę i zdobyć nowe umiejętności.
Pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach od 8 do 16. W okresie od kwietnia do końca października pracujemy również w soboty.
Za soboty pracownicy mają dzień wolny. Grafik dyżurów na soboty ustalany jest wspólnie przez cały zespół.
Potrzebujesz więcej informacji skontaktują się z nami bezpośrednio – bądź to w sklepie bądź z naszym działem HR ([email protected]).

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin