test

Opinie o NEMAK POLAND sp. z o.o. - Bielsko-Biała

Korzystałeś z usług NEMAK POLAND sp. z o.o. - Bielsko-Biała? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): olo
Data: 2009-05-18 09:09

Wizyt: 20743
Komentarzy: 500
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

NEMAK POLAND sp. z o.o. - Bielsko-Biała

Dzieki za odpowiedz.Szkoda ze troche za pozno.Czyli w alfie nie ma co liczyc na 2000 netto?
autor
14.09.2018 (4 miesiące temu)
14.09.2018 (4 miesiące temu)
No faktycznie tragedia...ciekawe ile bys chcial...5 tysięcy
.
użytkownik
18.09.2018 (4 miesiące temu)
18.09.2018 (4 miesiące temu)
Nie no skąd, wystarczy miska ryżu i czapka śliwek !!!!
użytkownik
18.09.2018 (4 miesiące temu)
18.09.2018 (4 miesiące temu)
Witam
Radzę pójść do pracy w innej branży za minimum krajowe bez dodatkowych świadczeń, z wolnym dniem za nadgodziny. Moje zdanie narzekają ludzie którym jest za dobrze. Widać że nie musisz pracować.
użytkownik
20.09.2018 (4 miesiące temu)
20.09.2018 (4 miesiące temu)
Widzę ze ZK szczeka... :) Ciekawe gdzie wy boroczki sie podziejecie jak kokilownie zlikwidują ??? hmmm ciekawe :):) Myślę ze takich pracusi na bank na struktury wezmą !!
użytkownik
26.09.2018 (3 miesiące temu)
26.09.2018 (3 miesiące temu)
Ludzie badzmy realistami robie juz troche na odlewni na najstarszym dziale. Na starych maszynach, robisz to co nie nalezy do ciebie poto by tylko miec spokoj ale luz nie narzekam pokarz mi zaklad w bielsku ktory mi tyle zaoferuje bez doswiadczenia wieloletniego. Struktory to mlody dzial mlode lepy po szkole co myslaly ze jak pokaza ze da sie zrobic wiecej (norma) to dostana jakis awans. Debile sami pokazali ze sie da. Struktury to nie odlewnia ! To armia technologow, inzynierow procesu ktorzy o zycie chca pokazac ze nalezy sie im ta gaza.
użytkownik
26.09.2018 (3 miesiące temu)
26.09.2018 (3 miesiące temu)
Sory za bledy bo pewnie jakies sa. Jestem dezlyktykiem
użytkownik
28.09.2018 (3 miesiące temu)
28.09.2018 (3 miesiące temu)
To akurat fakt. A najbardziej mnie wkur.....gość który ma jeża z tyłu głowy. Ten gość jest na każdej palarni i nonstop gada przez komórkę. I takich właśnie przyjmują i trzymają. Pytam po co. Pewno że są technolodzy którzy się angażują, latają i coś robią. Ale ten darmozjad przechodzi samego siebie.
użytkownik
28.09.2018 (3 miesiące temu)
28.09.2018 (3 miesiące temu)
Hej! Jak dobrze wszystkim wiadomo, tasma zasilajaca prostowanie SC nie dziala juz dobrych kilka tygodni. Mam dla was dobra wiadomosc! Zostanie uruchomiona przed koncem 2030roku. Przed uruchomienie tasmy na ktorej nam tak bardzo zalezy, odbedzie sie Uroczysta M.Ś. prowadzona przez naszego Biskupa, Co wiecej z okazji tej wielkiej uroczystosci Stolowka Nemak przygotowala dla pracownikow przepyszna kolacje, na ktorej pojawia sie uwielbiane przez nas dania takie jak: Flaczki, Makaron po Chlopsku czy gotowana Kielbasa. Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie wiecej na ten temat znadziecie na Tablicach Informacyjnych kazdego dzialu.
użytkownik
05.10.2018 (3 miesiące temu)
05.10.2018 (3 miesiące temu)
Hahaha
użytkownik
08.10.2018 (3 miesiące temu)
08.10.2018 (3 miesiące temu)
Hah...zaczęło się...zbliża się zima i pracy ni ma...po mału zwalniają...spółki i będą zwalniać, a Nemakami rzucać tu i tam...nic w sumie tu śmiesznego nie mozna powiedzieć, bo po nowym roku nie będzie lepiej...
użytkownik
10.10.2018 (3 miesiące temu)
10.10.2018 (3 miesiące temu)
Teraz wszędzie jest kryzys w branży automotiv.
użytkownik
13.10.2018 (3 miesiące temu)
13.10.2018 (3 miesiące temu)
Jedyny zakład w Polsce, o tak licznym zatrudnieniu i tak wielkiej gamie produktów, w którym logistyki poprostu nie ma. !!!! Dyrekcjo, nie bierzcie ludzi po studiach , weźcie po zawodówce , bo ci ludzie mają większe pojęcie i potrafia liczyć. !!! Upadniecie na samo dno !! Lada chwila.
użytkownik
14.10.2018 (3 miesiące temu)
14.10.2018 (3 miesiące temu)
O tak po zawodówkach są najmądrzejsi....
użytkownik
17.10.2018 (3 miesiące temu)
17.10.2018 (3 miesiące temu)
Właśnie przez takich po studiach dostają w xxxxxxx najwięcej Ci co robią produkcję i z ich pracy są pieniądze dla firmy. A nie z pseudo kierowników ,liderów i " koordynatorów" . U prywaciarza byście miejsca nie zagrzali po tym do czego doprowadziliście. !!! Można było robić mało ale stale , a nie na hura !!! No ale biuro się chciało wykazać przed dyrekcja , jak świetnie zarządza, jaka super logistyka itp. I co się okazało ??? Że całe to wasze zarzadzanie jest o xxxxxxx rozbić !!! Zresztą , dopiero się obudzicie z ręką we własnej d....ie jak faktycznie produkcja bedzie zwyżkować a tu się okaże że Do Nemaka nie będzie chętnych !!! Bo opinię się szybko rozchodzą, a desperatów na dwa, trzy miesiące to raczej na rynku pracy jest niewielu. Więc pozostanie zakasac rękawy Panie po studiach i xxxxxxx na produkcji. I tego z całego serca wam życzę !!!
użytkownik
17.10.2018 (3 miesiące temu)
17.10.2018 (3 miesiące temu)
Aha i po studiach się pisze osobno. Panie postudiach.
użytkownik
17.10.2018 (3 miesiące temu)
17.10.2018 (3 miesiące temu)
ciekawe co z tymi koszulowcami zrobia jak to wszystko padnie kto to widzial zeby na jednej zmianie tylu liderów było majstrów ustawiaczy drugiego takiego zakład chyba nie ma
użytkownik
19.10.2018 (3 miesiące temu)
19.10.2018 (3 miesiące temu)
Kiedyś może i to było potrzebne jak ruszała produkcja, aktualnie nie.
użytkownik
29.10.2018 (2 miesiące temu)
29.10.2018 (2 miesiące temu)
Zwolnienia?
użytkownik
29.10.2018 (2 miesiące temu)
29.10.2018 (2 miesiące temu)
Co Tu dużo gadać. Na początku wydawało się fajnie, planowało się przyszłość z tą firmą. Ale jak sie na lidera daje dzieci, które nie mają szacunku do starszych, nie mają dzieci i chodzą szantażują, grożą to się zaczyna psuć atmosfera. Robisz robotę, znasz się na niej, bo w końcu codziennie ja praktykujesz i nic nie osiagasz, ale jak chcesz zrobić karierę w Nemaku to mogę poradzić jedno- lizać anusa przełożonemu i donosić na innych. A jeszcze lepiej po pracy robić coś dla lidera, a wtedy w pracy możesz chodzić i spacerować, a jak coś Ci nie wyjdzie na linii to beknie za to Bogu winny inny pracownik. Całe życie uważałem, że uczciwością i pracą ludzie się bogacą.. Nie ma w tym ani krzty prawdy. Ktoś napisał, żeby zgłaszać takie rzeczy... Haha, pójdę do kierownika to zgłosić to jest równoznaczne z nie przedłużeniem umowy..Degradacja stanowiska na rzecz kolesiów. Robisz coś od dłuższego czasu i wiesz, że jesteś dobry w tym co robisz, ale to nikogo nie obchodzi, liderzy i tak Cię wyrzucą gdzieś indziej, bo jego koledzy przecież nie będą na kątówce latać.. Ustawiaczy 3-4 z czego jeden coś robi, a reszta pochowana na telefonach siedzi, ale to na Ciebie będą gadać, że nic nie robisz, bo sobie pójdziesz czasem papierosa zapalić. Widzisz, że od godziny czy dwóch stoją z daleka od kamer i sobie śmieszkują, a jak ich poprosisz, żeby Cię zastąpili, bo WC czy szybka fajka to nagle maja ręce pełne roboty, albo nie potrafią pracować tam gdzie Ty, albo powie, że za 15 minut przyjdzie, a potem przez następne 3h ślad po nim zaginął. Na nockach sobie śpią na zmianę pochowani, a jak Ty sobie tylko usiądziesz na chwilę, bo jest awaria linii i nie ma sztuk to już Ci roboty szukają, a nogi bolą jak stoisz ciągle 8h. Jedna wielka komuna! Drogi przyszły pracowniku Nemaka, jeśli nie masz znajomego/krewnego na dobrym stanowisku to nie zagrzejesz długo miejsca. Zwłaszcza jeśli umiesz się odezwać i walczyć o swoje. Takich nie chcą, wolą cichych, którzy będą ślepo wykonywać polecenia z obawy przed utratą pracy. Wszystko rozumiem, ale żeby Polak Polaka tak traktował to jest hańba!
użytkownik
12.11.2018 (2 miesiące temu)
12.11.2018 (2 miesiące temu)
dokładnie tak jest!! lider z czyszczali sobie spi na kazdej nocce widac go na początku zmiany i potem na końcu . zero szacunku dla pracowników
użytkownik
18.11.2018 (2 miesiące temu)
18.11.2018 (2 miesiące temu)
W sposób dosadny scharakteryzowałeś osobę Lidera w NEMAK POLAND - ale oczywiście szanujemy tu zdanie każdego użytkownika. Tak naprawdę w małym stopniu opowiedziałeś o tamtejszych warunkach pracy. Czy pracodawca wynagradza Was, oferując jakieś dodatki pozapłacowe?
użytkownik
29.11.2018 (miesiąc temu)
29.11.2018 (miesiąc temu)
Social mają w porządku, ale pod nemakiem, a z tego co mi wiadomo nemak nie przyjmuje pod siebie tylko bierze pracowników z firm zewnątrznych. Płacowo jest ok, jednak atmosfera tam jest tragiczna, niezależnie od tego jak sie starasz, jedyna droga żeby tam do czegoś dojść do poprzez donoszenie lub podlizywanie. Możesz być do d*py w tym co robisz, możesz nic nie potrafić, wystarczy że zakumplujesz się z przełożonym i jesteś nietykalny. Na stanowiskach wyższych niż robol na produkcji nie ma ani jednej osoby która nie dostała się po znajomości.
użytkownik
29.11.2018 (miesiąc temu)
29.11.2018 (miesiąc temu)
Nie jest to prawda.
Znam kilka przykładów, ktore są na stanowiskach umysłowych w tej firmie bez znajomości.
użytkownik
29.11.2018 (miesiąc temu)
29.11.2018 (miesiąc temu)
Możesz być przekonany, że Twój komentarz posłuży osobom, które planują w najbliższym czasie aplikować do NEMAK POLAND. Pamiętaj tylko, iż tu dbamy o kulturę wypowiedzi. Zdradź nam proszę, czym sam zajmujesz się w strukturach tejże firmy. A co z dodatkami pozapłacowymi - macie je tam zapewnione?
użytkownik
30.11.2018 (miesiąc temu)
30.11.2018 (miesiąc temu)
Dla wszystkich zwolnionych i ciekawych, taśma na 503 znów działa. Uroczyste otwarcie odbyło się bez udziału proboszcza.
użytkownik
30.11.2018 (miesiąc temu)
30.11.2018 (miesiąc temu)
Akurat na dodatki nie ma na co narzekać. Wysokość premii świątecznej 2600 brutto chyba mówi samo na siebie.
użytkownik
02.12.2018 (miesiąc temu)
02.12.2018 (miesiąc temu)
Potwierdzam nie można narzekać na zarobki i premia faktycznie jest taka jak wyżej napisane. W marcu co roku są podwyżki o ktore walcza związki... Solidarność i Metalowcy.
użytkownik
04.12.2018 (miesiąc temu)
04.12.2018 (miesiąc temu)
Pracuję w Npol od 3lat na SCL i to co wypisuje tu większość dzieci które myślą że są świętymi krowami i wszystko im się należy to jest porażka!! Prawda jest taka że dla większośći dzieci zatrudnionych z zerowym doświadczeniem o pracy i organizacji pracy w grupie to jest pierwsza praca i teraz będą wypisywać glupoty wyssane z palca tak aby pokazać że zostali zwolnieni za nic. Niestety większość młodych nie rozumie po co przychodzi do pracy i że w każdej pracy trzeba pracować i to się nie zmieni ... Pracowalem na większości stanowisk i jak się ma choć trochę chęci do pracy i dogadasz się z ekipą to jest OK, a z mistrzem i liderem jak nie ściemniasz to każdy się dogadał (mówię tu o mojej zm. bo nie wiem jak jest na innych) warunki na stanowiskach pracy są ok do tego to jest nowa Hala, wynagrodzenie socjal całkiem przyzwoicie. To jest moja opinia na ten temat i pisze o hali LTH w moim odczuciu.
użytkownik
05.12.2018 (miesiąc temu)
05.12.2018 (miesiąc temu)
W nemaku nie pracuje już od paru miesięcy, zwolniłem się bo miałem dość neopotyzmu w tym miejscu. Moge jedynie powiedzieć ze pracowałem na nowej hali. W kwestii dodatkow to nawet jakbym chcial nie moge powiedzieć zlego słowa, bo firma po swojej stronie nawet pranie zapewnia.
użytkownik
06.12.2018 (miesiąc temu)
06.12.2018 (miesiąc temu)
A więc trzeba docenić fakt, że w NEMAK POLAND wynagradza w taki sposób swoich pracowników. Zdradź Nam proszę, jak długo i na jakim stanowisku jesteś tam zatrudniony. A co z dostępem do pełnego ubezpieczenia zdrowotnego - wszyscy pracownicy go mają?
użytkownik
10.12.2018 (miesiąc temu)
10.12.2018 (miesiąc temu)
Kolejna firma która się szczyci jak jest wspaniała, co prawda byłem tylko na rozmowie ale jak to przystało na tak wspaniałą firmę, że zawsze szanuję ludzi i ich czas i informuje o przebiegu rekrutacji mimo negatywnego wyniku, do tej pory takiej odpowiedzi nie otrzymałem i po co kłamać już na takim etapie zamiast powiedzieć wprost : nie nie będziemy odpowiadać . Tak że jestem tym zniesmaczony po tych wszystkich zapewnieniach. Rozmowa miałem wrażenie jakby chcieli się czegoś dowiedzieć co mogli by wprowadzić u siebie, bo po rozmowie mówili jeden do drugiego "o można by to u nas wprowadzić" czyli tanim kosztem pod pretekstem rekrutacji wyciągają pomysły które konkurencja opracowała. Dodam że to nie było stanowisko osoby fizycznej. Bardzo nieprofesjonalne podejście do przyszłych pracowników.
użytkownik
10.12.2018 (miesiąc temu)
10.12.2018 (miesiąc temu)
Chyba nie podawał Pan pomysłów z obecnej firmy. Obowiązuje tajemnica zawodowa.
użytkownik
13.12.2018 (miesiąc temu)
13.12.2018 (miesiąc temu)
Wszystko rozpatrujesz w bardzo jednostronny sposób. Ale oczywiście na obecnym forum szanujemy zdanie każdego użytkownika, a więc także i te Twoje. Rozumiem, że aplikowałeś do firmy NEMAK POLAND, jednak nie dostałeś od nich żadnej odpowiedzi. A o jakie stanowisko się ubiegałeś?
użytkownik
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
Witam są przyjęcia w Nemaku na Narzędziownie potrzebują tam operatorów CNC?Czy ciężko się tam dostać?
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Witam, czy orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki pracownika zatrudnionego przez agencje, 3 tys na rękę jest możliwe?
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Niestety, akurat ja nie potrafię pomóc Ci w kwestii zarobków, jakie można uzyskać, pracując w firmie NEMAK POLAND. Jestem jednak prawie w stu procentach pewna, że ktoś to wkrótce zrobi, gdyż sporo osób wypowiada się na tym wątku. A na jakie konkretnie stanowisko chciałbyś aplikować? Zachęcam Cię do dalszej dyskusji.
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Bez nadgodzin nie ma szans. A z nadgodzinami slabo teraz.
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
2700-2800 bez nadgodzin - alfa , randstad
użytkownik
27.12.2018 (27 dni temu)
27.12.2018 (27 dni temu)
Użytkownik @piotrr bardzo chciał uzyskać odpowiedź na swoje pytanie, a więc świetnie, że zdecydowałeś się mu pomóc. Na pewno w NEMAK POLAND pracujesz już pewien czas. Zdradzisz Nam, na jakim konkretnie stanowisku? Oferują Wam tam jakieś atrakcyjne dodatki pozapłacowe, na przykład kartę sportową, itp.?
użytkownik
27.12.2018 (27 dni temu)
27.12.2018 (27 dni temu)
Jak oceniacie atmosferę między pracownikami? Warto aplikować z tego powodu? Czy panuje tu raczej plotkarski reżim?
użytkownik
2 sty (21 dni temu)
2 sty (21 dni temu)
Netto czy brutto? I czy to jest z premia
użytkownik
2 sty (21 dni temu)
2 sty (21 dni temu)
To już netto kolego.
użytkownik
24.08.2018 (4 miesiące temu)
24.08.2018 (4 miesiące temu)
Ustawiacze to jakieś nie porozumienie. Zachowują się jak kierownik, a wiedzę mają jak zwykły pracownik. Wchodzenie do xxxxxxx majstrom i kablowanie na ludzi to ich ulubiona praca, bo żadnej innej nie są w stanie uświadczyć ze swoją wiedzą. Nie wspominając o tym, że każdy ustawiacz ma swojego parobka, który odwala za niego całą robotę. Lider bezproblemu mógłby zapanować nad tym sam, ale liderzy to już kompletnie nie mają pojęcia jak wygląda robota. Pozdrowienia dla krola czyszczalni
autor
14.09.2018 (4 miesiące temu)
14.09.2018 (4 miesiące temu)
Król jest coraz grubszy bo siedzi non stop w biurze
użytkownik
10.09.2018 (4 miesiące temu)
10.09.2018 (4 miesiące temu)
Gościu ile tam pracujesz podejrzewam że maksymalnie rok ?? Ja tam pracuje 10 lat 90 procent ludzi pracujących ze mną nie narzeka a pracujemy na kokilowni podobno "najcięższym" dziale . Słuchaj albo ktoś sie do pracy nadaję albo nie ty sie ewidentnie nie nadajesz prawdopodobnie jesteś zbyt pizd...ty jak i cała reszta chcących heh protestować , siedzcie sobie na tych strukturach bo tam naprawdę macie bajkę a nie brać sie za rewolucję dzieci .
użytkownik
14.09.2018 (4 miesiące temu)
14.09.2018 (4 miesiące temu)
No , zaimponowaleś mi. 10 lat. Hahaha . Przyjdź na struktury , to zmienisz zdanie. Pozapierdal...asz od poniedziałku do piątku bez weekendów za nie całe 3 tys to na bank będziesz zadowolony. Bohaterze.
użytkownik
14.09.2018 (4 miesiące temu)
14.09.2018 (4 miesiące temu)
Tylko struktury sie licza.
użytkownik
25.09.2018 (3 miesiące temu)
25.09.2018 (3 miesiące temu)
Te struktury to powinny wogóle nie powstać od początku dla zakladu tylko straty przynoszą jak i armie nowych piz...czek !
użytkownik
28.09.2018 (3 miesiące temu)
28.09.2018 (3 miesiące temu)
xxxxxxx Każdy wydział jest rozliczany osobno. Gdyby były straty to już by wam druga kokilownie postawili. Żebyście mogli swoje dziadostwo klepać które tysiącami idzie do złomu. Widzę jak co drugi dzień wanny ładują.
użytkownik
15.09.2018 (4 miesiące temu)
15.09.2018 (4 miesiące temu)
Robota nie jest zla i ciezka na strukturach, byloby naprawde wszystko ok gdyby nie „ynteligencja” liderow i ustawiaczy. Wybieranie sobie swoich pacholkow itd. Przez to sa rowni i rowniejsi wsrod normalnych pracownikow chociazby pod wzgledem stanowiska na ktore jest kierowany. Nie twierdze, ze kazdy taki jest. Ja tego doswiadczylem.
użytkownik
23.09.2018 (4 miesiące temu)
23.09.2018 (4 miesiące temu)
jesteś tam kierownikiem tak...może przejdź na produkcje wtedy pogadamy
użytkownik
28.09.2018 (3 miesiące temu)
28.09.2018 (3 miesiące temu)
Kolego wiesz wgl jaka tam jest praca? Czasem przychodzą z odlewni na struktury porobić na czyszczalni po 1h maja dość ręce ich bolą od kontowka i nie potrafią dalej pracować. A na kontroli końcowej ludzie xxxxxxx prawie po 900odlewow na zmianę. Na przerwie odlewy są odkładanie a po przerwie musisz je zrobić i utrzymać dalszy przepływ na Lini. Chcesz się przekonać po co masz rów na xxxxxxx to zapraszam na struktury czyszczalnia oraz kontrola końcowa. To się dowiesz co to ciężka i wycieczajaca praca a o atmosferze nie wspomnę bo chcą jak najwięcej produkować jak naj mniejsza ilością pracowników. Albo się wykonczysz fizycznie albo psychicznie. Pozdro.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin