test

Opinie o BM Networks Security

Korzystałeś z usług BM Networks Security? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Katalumba
Data: 2018-08-10 14:27

Wizyt: 317
Komentarzy: 1
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
10 sie (2 miesiące temu)
10 sie (2 miesiące temu)

BM Networks Security

Gp 09.08.2018 15:43

Ludzie, przecież to żenada, jest tyle ciekawych ofert pracy, a wy windykacji karierę chcecie robić, no błagam, w wiekrzosci przypadków to zwykła ściema i szukanie osób nie znających swoich praw..., a robienie ludzi na pieniążki w nieuczciwy sposób to porostu świństwo i tyle.
pomocna (0) odpowiedz



Robert 25.07.2018 10:47

Są różne prace do wykonywania i ktoś to musi robić, szkoda, że pracownicy nien piszą!
pomocna (0) odpowiedz



Hanna 07.04.2018 10:53

Nie widziałam na stronie informacji odnośnie rekrutacji, ale może koś z Was słyszał o obecnych wolnych stanowiskach? Jak wygląda sama rekrutacja? Napiszcie jeszcze proszę jaka panuje atmosfera między pracownikami?
@Bartek, a w jakich godzinach odbywa się praca? Weekendy są wolne?
Proszę Was o merytoryczne odpowiedzi, takie które mogą pomóc innym użytkownikom forum w znalezieniu nowej pracy.
pomocna (0) odpowiedz


Pokaż starsze odpowiedzi (3)
Kasia 21.07.2018 12:00

@ARAS 13.07.2018 07:55
Mnie też nękają nie mają co robić tylko dzwonią do ludzi i nie wiem co mam robić troszku się boję bo mogą mi zablokować konto, Panu Aras też zablokowali konto.
pomocna (1) odpowiedz


Szukasz pracy w Warszawie?
Pracownik Administracyjny Warszawa
Administrator Warszawa
Specjalista ds. Obsługi Klienta Warszawa
Programista Warszawa
Designer Warszawa
Konsultant Ds. Obsługi Klienta Warszawa
Asystent Warszawa
Księgowa Warszawa
Pracownik Hali Warszawa

REKRUTOWANY 13.05.2018 13:15

Miałem przyjemność odbyć rozomowę kwalifijacyjną.
Warunki pracy dla TERENOWEGO - 2300 brutto, paliwo na zasadzie - pogadamy/zobaczymy.
Praca za takie pieniądze jest dla całkowitych desperatów. Powodzenia!
pomocna (22) odpowiedz


Pokaż starsze odpowiedzi (1)
Piotr 20.07.2018 14:41

@REKRUTOWANY 13.05.2018 13:15
(usunięte przez administratora) na prowizji jak chcą.
pomocna (0) odpowiedz


Chętny do pracy 13.07.2018 15:05

Charakter pracy nie jest miły ale jak komuś to nie przeszkadza to pracuje i jest ok.
pomocna (0) odpowiedz



Tymon 21.05.2018 11:43

Prawda jest taka, że jak chce się dobrze zarabiać to nie ma lekko , nigdzie!!!
pomocna (0) odpowiedz


Pokaż starsze odpowiedzi (2)
ARAS 13.07.2018 07:52

@antywindykator 27.05.2018 06:22
POTWIERDZAM
pomocna (1) odpowiedz


Inspektor 14.05.2018 14:29

Pracuje jako windykator terenowy - naprawdę nie narzekam na zarobki..prawda jest inna - muszę się strasznie narobić i zajmuje mi to całe dnie. Jak ktoś chce i może to zarobi wszędzie. Ludzie z firmy bardzo pomocni.
pomocna (12) odpowiedz


Pokaż starsze odpowiedzi (1)
ARAS 13.07.2018 07:49

@jurek 12.06.2018 22:36
Ja też czekam za jakimś niby windykatorem a tu nic.Moje serce krwawi z tęsknoty.
pomocna (0) odpowiedz


ARAS 13.07.2018 07:47

Zwykle windykacyjne (usunięte przez administratora)
pomocna (0) odpowiedz



Szukasz kursu w Warszawie?
kurs cukierniczy Warszawa
kurs kosmetyczny Warszawa
kurs fryzjerski Warszawa
kurs kadrowo-płacowy Warszawa
kurs księgowości Warszawa
kurs kucharski Warszawa
kurs HR Warszawa
kurs grafiki komputerowej Warszawa
kurs programowania Warszawa

Feliks 21.06.2018 22:15

Czy warto aplikować? Podpowiedzcie coś nowemu.
pomocna (0) odpowiedz



Filip 08.06.2018 17:22

Czy firma posiada jakieś nowe oferty pracy?
pomocna (0) odpowiedz



Hanna 04.10.2017 15:46

Obecnie firma prowadzi kilka rekrutacji - w tym na stanowisko Aplikant radcowski. Możemy wrócić do tematu warunków zatrudnienia w firmie? Jak wygląda praca w EOS KSI Polska na tym konkretnym stanowisku? Czy warunki zatrudnienia na start są zadowalające?
pomocna (0) odpowiedz


Pokaż starsze odpowiedzi (4)
jeyjey 29.05.2018 20:32

@xxx 20.04.2018 10:06
Tak, są o wile wyższe - aplikant zarabia 2300... Szał, niedługo pensja minimalna przegoni wynagrodzenie w eos
pomocna (1) odpowiedz


Hanna 29.04.2018 10:59

Czy w firmie EOS szukają tylko pracowników na windykację? Trzeba mieć doświadczenie w tej dziedzinie?
@Etlt, w jakich godzinach odbywa się praca? Są dwie zmiany?
A jaka jest atmosfera wśród pracowników?
pomocna (0) odpowiedz



EtIt 24.04.2018 08:27

Serdecznie polecam , pracuje od 3 msc i jest naprawde Ok.
Sprawy nie sa az tak ciezkie jak w innych firmach windykacyjnych budżet do wyrobienia.
pomocna (0) odpowiedz



Wiki 20.03.2018 17:22

Czy taki windykator telefoniczny zarobi w miarę godziwe pieniądze?
pomocna (2) odpowiedz


Na słuchawce 21.03.2018 13:30

@Wiki 20.03.2018 17:22
Odp: NIE. najniższa krajowa
pomocna (9) odpowiedz


anonim 28.02.2018 21:53

(usunięte przez administratora)
pomocna (10) odpowiedz


Zdziwiony 06.03.2018 09:10

Skoro podajesz imię i nazwisko osoby, która rzekomo poświadczyła nieprawdę, to uczciwie byłoby się podpisać swoim prawdziwym imieniem i nazwiskiem. Piszę rzekomo, bo jak na razie nie masz żadnych podstaw, aby publikować tego typu informacje. Publikowanie pomówień podlega karze, warto o tym pamiętać. Czyli: "kto mieczem wojuje..."
pomocna (9) odpowiedz


anonim 12.12.2017 14:17

(usunięte przez administratora)
pomocna (6) odpowiedz


Pokaż starsze odpowiedzi (3)
antywindykator 09.02.2018 12:18

@Martyna 06.02.2018 10:36
na macierzyńskim siedzisz, kierownikiem nie jesteś a sytuację w firemce masz w małym palcu. nie widzisz tu dziwnej sprzeczności? gubisz się już w tych kłamstwach dzieweczko
pomocna (3) odpowiedz


Qwe 19.12.2017 18:25

Brak szkoleń, brak awansów, pensja to żart.
pomocna (12) odpowiedz


Pokaż starsze odpowiedzi (3)
antywindykator 09.02.2018 12:16

@Martyna 06.02.2018 10:38
eos ksi miało być, nie getback. drobny błąd. zresztą tam dzieje się niemal identycznie
pomocna (0) odpowiedz


anonim 28.09.2017 04:09

(usunięte przez administratora)
pomocna (0) odpowiedz


Pokaż starsze odpowiedzi (17)
Martyna 06.02.2018 10:40

@antywindykator 21.01.2018 18:19
To co ciekawego możesz napisać? Nie obrażaj i nie oceniaj, ludzi których nie znasz!!
pomocna (0) odpowiedz


Bartek 04.02.2018 14:21

Pracuje w EOS od prawie ponad 1 roku. Takiej atmosfery jaka jest w firmie z pewnością nie znajdziecie w żadnej innej. Atmosfera jest bardzo, bardzo na plus :-) co widać na każdym kroku i kontakcie z innymi działami w firmie. To co boli to oczywiście słabe zarobki, inna polityka nowych władz i często ich niekompetencja w niektórych obszarach oraz działaniach ale tak jest z pewnością w wielu innych firmach.
pomocna (5) odpowiedz



Balbina 25.01.2018 06:46

A mnie straszą sądem nie poddam się tak łatwo jakaś firma to przekręt chcą ludzi nakłonić do spłaty długów i ciągnąć po sądach, ale ich sąd goni za kasę którą są winni sądowi jakąś ta firma która jest oszukana i wysyłają do mojej mamy list że ja brałam jakiś kredyt lub pożyczkę ale to nie prawda.I to są (usunięte przez administratora) wrzędzie, nie dadzą nam spokoju nie mają prawa żeby straszyć ludzi biednych sądami i spłatą tu nie ma żadnej sprawiedliwości w tym kraju.Niech sąd powinnej za (usunięte przez administratora) ich wziąć już dawno gonić tą firmę fałszywą.
pomocna (6) odpowiedz



Jaro 16.01.2018 22:38

a z ciekawości - ile idzie wyciągnąć przy normalnej pracy na etacie windykatora terenowego?
pomocna (0) odpowiedz


antywindykator 18.01.2018 14:30

@Jaro 16.01.2018 22:38
to zależy od wielu czynników, ale nawet jak masz szczęście do spraw - czyli że frajerzy podpiszą jakieś ugody bądź dokonają wpłat - to firma i tak się postara abyś nie zarobił więcej niż w biedronce.

sytuacje gdzie terenowy na działalności dopłaca do paliwa, bo poniżej 50 km nie dają zwrotu, są znane i były szeroko opisywane i komentowane
pomocna (5) odpowiedz


Jasiek 11.01.2018 10:48

Praca w firmie jest dla ludzi myślących i ambitnych!!!!
pomocna (0) odpowiedz



Terenowy 19.10.2017 09:21

Praca w terenie jak w każdej innej firmie windykacyjnej jest wymagająca pod względem ilości pracy, ale akurat mi to nie przeszkadza, bo to się równa większa dla mnie pensja. W zależności od formy zatrudnienia różne są wynagrodzenia. Ja przez ostatni rok chyba przez wszystkie formy zatrudnienia przeszedłem (działalność, część etatu) teraz jestem na pełnym etacie. Socjal w postaci kart multisport, ubezpieczeń jest - choć to teraz standard wszędzie. Przy normalnej pracy co miesiąc jestem w stanie wyciągnąć ponad 4 netto, zatem tak źle nie jest. Przynajmniej dla mnie. Pracuje w windykacji od lat. Zgadza się że kiedyś było inaczej, ale spójrzmy prawdzie w oczy, czasy się zmieniły. Ale porównując z innymi firmami konkurencyjnymi, przynajmniej atmosfera i podejście kierowników jest ludzkie. Może nie dają samochodu ale przynajmniej nie ma żadnego nacisku. Co kto woli. Dla mnie ok i nie rozumiem tych nagonek. Jeśli wiesz naprawdę o co chodzi w windykacji i jak ta praca wygląda nie będziesz narzekał bo wiesz że może być gorzej.
pomocna (1) odpowiedz



Nowa 18.10.2017 17:36

Interesuje mnie praca w terenie w dziale windykacji. Jak się w firmie pracuje? Może mi ktoś podpowiedzieć jak w praktyce wygląda? Czy są jakieś dodatki socjalne lub premie do zasadniczej? Szkoda, że na forum jak w maglu nic nie można się dowiedzieć,
pomocna (0) odpowiedz


Terenowy 20.10.2017 07:56

Zastanawiam się skąd masz takie informacje, jak z poprzednich postów świadczy, że nigdy nie pracowałeś w EOS tylko jesteś rzekomo, cytuje Ciebie "prawniczkiem zarabiającym na takich firmach". Jeśli tak, to na jakiej podstawie wypowiadasz się na każdy temat... Ja pracuje na etat, za paliwo płacą, nie dokładam ani 1zł do kosztów. To co pisałem wcześniej jest prawdą i w moim przypadku praca nie wygląda jak powyższy @antywindykator opisał. Wartością dodaną jest atmosfera, co jest ponownie odmienne od tego, co pisze mój przedmówca. Warto jednak zbierać informacje rzetelne i wiarygodne, a nie od człowieka, który za cel obrał sobie firmy windykacyjne które będzie obrzucał (dla przykładu w innych firmach widzę, że również się pojawiasz).

Życzę miłego dnia i wyrzucania swojej życiowej frustracji na różnych forach.. To chyba Twoje ulubione zajęcie..
pomocna (0) odpowiedz


Lessi 14.10.2017 23:10

Powinniśmy jednak mieć więcej wyrozumiałości dla aplikantów. Oni się uczą praktyki i zdobywają doświadczenie, które inni wypracowali już sobie!! Dajmy szansę, nie nauczą się jak nie popełnia jakichś błędów
pomocna (6) odpowiedz



Mentor 11.10.2017 08:44

EOS KSI Polska Sp. z o.o. ma normalne stawki jak w wiekszości tego typu firm. Jeśli ktoś jest na etapie aplikanckim to niech nie oczekuje kokosów. To zupełnie jak staż, faktyczna nauka zawodu, którą dodatkowo ktoś musi prowadzić.
pomocna (4) odpowiedz


Pokaż starsze odpowiedzi (2)
antywindykator 14.10.2017 15:03

@jogi 12.10.2017 16:59
nie wiem ilu jest tam tych aplikantów, ale ich jakość wiedzy jest tak porażająco niska, że ja bym im nie powierzył nawet pasienia krów. dostają zadania sporządzenia pism w sprawach, pełnomocnik z uprawnieniami tylko przystawia pieczątkę. czytając te brednie w pismach procesowych to człowiek zwija się ze śmiechu.

ba, mając do napisania dwa pisma do dwóch spraw to potrafią nawet pomylić akapity i wnioski dowodowe jak numery umów itp :D i to nie jest żart.
pomocna (0) odpowiedz


Perełek 01.10.2017 13:43

Tak z innej beczki, jak zobaczyłem teraz kto pozostawał Menagerami i Kierownikami w tej firmie to mi się słabo zrobiło.... .
pomocna (9) odpowiedz


Pokaż starsze odpowiedzi (1)
Perełek 15.10.2017 13:04

@pl000 01.10.2017 18:06
Bardzo dobraaaaaaaa zmiana, ja pamiętam te osoby, orzełkami, nie były, a teraz... ehhh . Niestety raczej słabo to świadczy o poziomie....
pomocna (7) odpowiedz


Nowy 30.09.2017 19:47

Czy może mi ktoś podpowiedzieć, praca w terenie w dziale windykacji wymaga od pracownika wykształcenia prawniczego czy nie koniecznie.? Jakie są zasady zatrudniania ludzi w EOS KSI, czy mają jakieś konkretne wymagania? Od czego zależy wysokość wynagrodzenia?
pomocna (0) odpowiedz



krystek 20.09.2017 18:22

Straszna atmosfera w niektorych działach! Ale niestety jak niewlasciwe osoby awansuje sie na kierownikow ktorzy potem wyrzywaja sie na pracownikach, to psuje reputacje calej firmy! Zenada!
pomocna (3) odpowiedz



Ciekawy 20.09.2017 00:06

@antywindykator Czy nadal pracujesz w EOS KSI? Jeżeli nie to jak dawno tam pracowałeś? Z wielkim znawstwem opisujesz to co się tam dzieje...
pomocna (0) odpowiedz


Pokaż starsze odpowiedzi (5)
Ciekawy 26.09.2017 11:03

Pełna kultury i merytoryczna wypowiedź...
Autor: Reklama
10 sie (2 miesiące temu)

BM Networks Security

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kirchhoff gniezno

Pod gołębiem

ispot

SAD POlska

salesmanago

poznań

tsl chełm

zre katowice

euro labora

kubrak

LACROIX

pronobel

wrocławski park wodny

siemens

metrix

grządka

sena

pneumat system

pneumat

orkla care

green center

polsuper

pol super

Toyota bielany

Instytut Morski

Pizza hut wrocław

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin