test

Opinie o Nidec Motors - Niepołomice

Korzystałeś z usług Nidec Motors - Niepołomice? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Ola
Data: 2011-02-04 16:17

Wizyt: 17665
Komentarzy: 996
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
11 lip (3 miesiące temu)
11 lip (3 miesiące temu)

Nidec Motors - Niepołomice

Ona nie jest z biura tylko poprostu musi tu swoje trzy grosze dodac. Kolejny raz cos napisze a potem ucieka i sie nie udziela w dysksji, ktora sama zaczyna. To taki niby moderator
autor
04.02.2011 (7 lat temu)
04.02.2011 (7 lat temu)
wiecie coś może o przyjęciach do pracy? czy zatrudniają teraz kogoś na produkcje?
użytkownik
12 lip (3 miesiące temu)
12 lip (3 miesiące temu)
Nie rozumiem ? Przecież już tutaj wszystko zostało powiedziane napisane na temat atmosfery itd itp panującej w tej fabryce Nidec w Niepołomicach . Po co od nowa w kółko powtarzacie to samo ? Czy komukolwiek chce się czytać w kółko to samo ? Chyba jedynie tym osobom co to piszą . Jedynie chyba małpy powtarzają w kółko jedno i to samo . Zresztą ta fabryka Nidec to fabryka małp ! Więc nie ma się czemu dziwić wcale .
użytkownik
12 lip (3 miesiące temu)
12 lip (3 miesiące temu)
Rozpór nie została napisana jedna bardzo ważna rzecz - Tomek ze zmiany B eps - u przez to ze został zwolniony z pracy w tej Fabryce dyscyplinarnie a czy słusznie czy nie słusznie to my to ocenimy i ktoś jeszcze teraz nie może nigdzie pracy znaleźć .A że teraz nie ma już przez to właśnie nic do stracenia , jest jemu wszystko jedno to zrobi porządek z osobą/osobami które o tym zadecydowały , zacznie od tej osoby?osób a potem zajmie się kolejnymi osobami lista jest bardzo długa administracja , dział jakości, technicy i osoby że tak się wyrażę nad nimi , przełożeni może lepiej zabrzmi i skończy na osobach z produkcji ze zmian A B C D. Zapomniałem m jeszcze o osobach z magazynu napisać .
I my mu w tym pomożemy !!! Ha !!!

P.S.
Żeby było jasne dla każdego , wszystko odbędzie się nie na terenie tej Fabryki Nidec , ale poza nią .
użytkownik
15 lip (3 miesiące temu)
Nie macie się czego bać nawet, straszył jak pracował u Was, straszył jak został zwolniony, czy teraz on też straszy ?Raczej chyba nie . Coś mu uderzyło na głowę że jest tym kim w ogóle nie jest . Jest teraz pod opieką psychologów i lekarzy psychiatrów jak stwierdzą że jest niepoczytalny to go umieszczą w ośrodku czy szpitalu i będą leczyć . Jak stwierdzą ze jednak jest poczytalny, przynajmniej wtedy był to będzie miał sprawę w sądzie , adwokata jak w ogóle będzie potrzebny dostanie z urzędu bo zwyczajnie go nie stać .
użytkownik
16 lip (3 miesiące temu)
16 lip (3 miesiące temu)
Proponuje zmianę d
użytkownik
16 lip (3 miesiące temu)
16 lip (3 miesiące temu)
@Ktos W swojej wypowiedzi użyłeś mocnych i obraźliwych określeń. Pamiętajmy, że w przypadkach, gdy obrażamy innych, administrator może usunąć wpis. Jeśli nie masz dobrych wspomnień związanych z Nidec Motors to opisz to w sposób kulturalny i merytoryczny.
użytkownik
16 lip (3 miesiące temu)
16 lip (3 miesiące temu)
Witam, jaka atmosfera i warunki panują w dziale IT ?
Na jakim poziomie są zarobki ?
użytkownik
17 lip (3 miesiące temu)
17 lip (3 miesiące temu)
Wskaz mi proszę wpis, w ktorym to wedlug ciebie uzylem mocnych i obrazliwych okrelen. I przestan sie powtarzac! Juz wszyscy czytający to forum doskonale wiedza jaka niograniczona moc ma administrator! W kolko tylko powtarzasz kazdemu co takiego on moze. Plyta ci sie zaciela?
użytkownik
18 lip (3 miesiące temu)
18 lip (3 miesiące temu)
O kur... ty nawet nie napisalas nic nowego tylko poprostu dalas kopiuj wklej swojej wypowiedzi z 04.07.2018 16:39. Brawo moderator! Odpowiedz cos w koncu " w sposob kulturalny i merytoryczny"
użytkownik
18 lip (3 miesiące temu)
18 lip (3 miesiące temu)
Ktos ja tobie moge wskazac droge jak spier--dalac z tego forum jesli tylko chcesz ! Ktoredy !
użytkownik
18 lip (3 miesiące temu)
18 lip (3 miesiące temu)
Chodzi ci o cos? Zapraszam, czekam na twoje wskazowki
użytkownik
18 lip (3 miesiące temu)
18 lip (3 miesiące temu)
Chodzi mi o cos ! Gdzie mam sie udac do ciebie ? Ktoredy ? I kiedy ?
użytkownik
19 lip (3 miesiące temu)
19 lip (3 miesiące temu)
Jakie są obecnie zarobki na magazynie NIDEC ?
użytkownik
19 lip (3 miesiące temu)
19 lip (3 miesiące temu)
Mi chcesz wskazywac droge a sam/sama nie umiesz jej znalezc? Droge wskaz sobie we wlasnym zakresie. Jesli masz choc trochu inteligencji to nie powinno byc problemu ze znalezieniem mnie. Pokaz co potrafisz
użytkownik
22 lip (2 miesiące temu)
22 lip (2 miesiące temu)
Zależy co Cię satysfakcjonuje.
użytkownik
24 lip (2 miesiące temu)
24 lip (2 miesiące temu)
@Ygddghhtf czy sam miałeś okazję pracować w tej firmie? Jeśli tak, to na jakim stanowisku ? Czy pod kątem zarobków oraz dodatkowych benefitów również nie masz najlepszych wspomnień? Daj znać, każda wypowiedź, która nie będzie sprzeczna z regulaminem forum będzie plusem dodanym.
użytkownik
2 sie (2 miesiące temu)
2 sie (2 miesiące temu)
A tam pszczółki ze zmiany d bzykają
?
użytkownik
3 sie (2 miesiące temu)
3 sie (2 miesiące temu)
Jakie pszczółki?
użytkownik
6 sie (2 miesiące temu)
6 sie (2 miesiące temu)
Ktoś z obecnych forumowiczów posiada informacje na temat bieżącej sytuacji w firmie Nidec Motors ? Jak wygląda sytuacja z zarobkami oraz dodatkowymi benefitami, np. opieką medyczną, karnetem na siłownie? Podzielcie się swoimi doświadczeniami w sposób merytoryczny.
użytkownik
7 sie (2 miesiące temu)
7 sie (2 miesiące temu)
Slabe zarobki ! Między 500 a 1000 mniejsza podstawa niz w innych firmach w Niepolomicach ! Wlasnie bylem na kilku rozmowach i tam właśnie sa bony na paliwo, bony na zakupy i sprzęt agd do tej różnicy premia i to robota bez nocek również na produkcjach !w nidecu nawet multi sporta nie ma jak sobie nie zapłacisz ,a tempo pracy w tej nagrzanej hali z blachy bez klimatyzacji dajcie spokój....
użytkownik
15 sie (2 miesiące temu)
15 sie (2 miesiące temu)
Co tam słychać na tą chwilę w tej fabryce małp w Niepołomicach ??? Tomek pyta .Ludzie zmienili się choć trochę ? Może potrzeba do tego tresera jednego albo nawet kilku ??? Przecież małpy też można wytresować . Nie ma wewnątrz tej fabryki odpowiednich osób z odpowiednimi predyspozycjami do tresowania zwierząt to trzeba poszukać na zewnątrz . Umieścić ogłoszenie w sieci , prasie , nawet na słupie i na d-pie :) :)
użytkownik
15 sie (2 miesiące temu)
15 sie (2 miesiące temu)
Idź się leczyć grzbiecie. Widzę że to była twoja pierwsza praca. Wyjdziesz poza Strefę do roboty, to nikt się z tobą tak jak tutaj, pitolić nie będzie.
użytkownik
15 sie (2 miesiące temu)
15 sie (2 miesiące temu)
@pyta wypowiedzi takie jak Twoja poniżej mogą być usuwane, ponieważ łamią regulamin forum. Zawierają wulgaryzmy oraz obrażają innych. Komentuj pamiętając o zasadach serwisu https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin
użytkownik
16 sie (2 miesiące temu)
16 sie (2 miesiące temu)
Droga Aneto adminko??? tego serwisu najlepszyfachowiec.pl osoba o pseudonimie 111 też obraziła osobę o pseudonimie pyta i nie raczyłaś mu albo jej zwrócić uwagi wiec może traktuj wszystkich forumowiczów jednakowo. Taka moja rada dla Ciebie bardziej sugestia ale nie musisz się tym sugerować wcale rób jak uważasz .
Pozdrawiam :-)
użytkownik
17 sie (2 miesiące temu)
17 sie (2 miesiące temu)
Hej!

Jak z zarobkami teraz? Tyle się pisze, że taki wzrost gospodarczy w Polsce i brakuje rąk do pracy a zarobki gonią zachodnie. Tak, więc ile można dostać na produkcji na początek na rękę?

Bardzo proszę o odpowiedz.
użytkownik
21 sie (2 miesiące temu)
21 sie (2 miesiące temu)
Nawet wczasów pod gruszą tutaj nie wypłacają , WSTYD ! jakieś marne bony na koniec roku .
użytkownik
21 sie (2 miesiące temu)
21 sie (2 miesiące temu)
@nononono pracowałeś w tej Nidec Motors, pytanie czy byłeś świadkiem takich sytuacji, o których wspomniałeś, czy znasz to jedynie z opowieści? Warto uzasadniać takie opinie, napisz proszę w kilku zdaniach o szczegółach. Wielu użytkowników z chęcią uzyska takie informacje.
użytkownik
22 sie (miesiąc temu)
22 sie (miesiąc temu)
Nie wierzę, babo tak nakręcasz kolejne afery na tym forum, przez tydzień nikt nie napisał to zaczynasz znowu i się wypowie jakiś kolejny cieć i drugi mu odpisze i będzie znowu kłótnia o jakieś bzdety. Dobrze, powiem jak jest jak już pytasz, wczasów pod gruszom nie ma od 2 lat ani świątecznych zasiłków wielkanocnych, pod koniec roku dostajemy marne grosze, rzekomo skumulowane x3
użytkownik
23 sie (miesiąc temu)
23 sie (miesiąc temu)
O widzę że nasze pszczółki z czwartej zmiany wróciły z urlopu, znów będą bzykać s... hihihi
użytkownik
23 sie (miesiąc temu)
23 sie (miesiąc temu)
Hej obserwtorka weź się puknij w głupi łeb
użytkownik
25 sie (miesiąc temu)
25 sie (miesiąc temu)
JESTEM ŚWIADKIEM ! jest lipa z kasą !
użytkownik
26 sie (miesiąc temu)
26 sie (miesiąc temu)
Aneto administratorko dlaczego usuwasz komentarze? Boisz się tego jak robisz afery? Żałosna jesteś, nie powinnaś pracować na takim serwisie, poniesiesz jeszcze konsekwencje
użytkownik
26 sie (miesiąc temu)
26 sie (miesiąc temu)
A ty łebku o ksywie zirytowany czym się tak irytujesz albo po co? Nie pasuje to wypad z tego forum wcześniej zapoznając się
dokładnie z regulaminem najlepszyfachowiec.pla to może dowiesz się dlaczego niektóre wpisy są usuwane przez administratorkę Anetę. Nie chce się tobie poczytać regulaminu ale umieszczać swoje denne wpisy to się chce i wdawać w dyskusje z innymi. To dyskutuj , pisz dalej ale nie napinaj się tak przy tym bo ci żyłka pęknie. I do mnie nawet nie odpisuj bo ja nie mam zamiaru się wdawać w dyskusję z kimś takim jak ty. Ale jak nie będziesz w stanie się powstrzymać i do mnie odpiszesz jednak to ja to przeczytam z należyta uwagą tak jak z należytą uwagą przeczytałem regulamin najlepszyfachowiec.pla.Jak wskazuje moja ksywa jestem wyrozumiały i będę miał to w... dokończ sobie po swojemu. Ale napisz pokaż jaki jesteś kozak w necie a xxxxxxx w świecie.
Pewnie Szanowna Administratorka Aneta usunie ten mój wpis a może jednak nie...??????
użytkownik
26 sie (miesiąc temu)
26 sie (miesiąc temu)
HAHAHAHAHAHAHAHAHA, co tu się wyprawia
użytkownik
27 sie (miesiąc temu)
27 sie (miesiąc temu)
Poczytajcie sobie co piszą na najlepszyfachowiec.pl w temacie poprzedniego miejsca pracy Tomka ze zmiany B EPSA Tamelu/Taapu w Tarnowie z którego potem trafił do was.
Wklejam poniżej kilka wpisów wystarczy że zamienicie sobie Tamel na Nidec i Tarnów na Niepołomice reszta nieistotna. Może wyciągniecie jakieś wnioski z Tego,dojdziecie do jakiegoś wniosku.

GROM OSŁAW 27.08.2018 17:00
Dodając jeszcze to jak nasz ten kolega i przyjaciel z okolic Tarnowa odchodził z pracy w tej Fabryce Tamel to ten łysy jego kierownik mu powiedział że zawsze może przyjść do tej Fabryki że ochrona przymknie na to oko i ktoś jeszcze, mało ważne to teraz, więc świetnie się składa wejdzie tam a my razem z nim i pokaże nam wszystko co i jak . Więc skoro tak to my w tej chwili nie widzimy innej opcji żebyśmy nie mogli z nim wejść na teren tej Fabryki i do poszczególnych budynków. Znaczy widzimy inna opcję ale mamy nadzieję że nie będzie musiała ona być brana pod uwagę. Bo to nie będzie zbyt przyjemne dla wszystkich osób znajdujących się aktualnie na terenie tej Fabryki i poszczególnych jej budynków.
Cofam pytanie ze wcześniejszego mojego wpisu odnośnie ilości wolnych miejsc pracy w tej Fabryce.
Zapytamy osobiście w biurze tej Agencji Taap.
Do zobaczenia

Hmm??? 27.08.2018 21:47
@GROM OSŁAW 27.08.2018 17:00
Ja pier***dole...


były pracownik 27.08.2018 22:20
@Hmm??? 27.08.2018 21:47
Pracy teraz wszędzie jest od ch... to każdy z tej fabryki coś tam sobie znajdzie gdzieś. Jak dla mnie to ta fabryka może wylecieć nawet w powietrze, no może nie aż tak. Mogą np. te budynki posłużyć komuś na jakieś magazyny, może ktoś wykupić je za grosze,cały ten teren po jednej i drugiej stronie ulicy Elektrycznej i odpowiednio te tereny zagospodarować. Przecież tych właścicieli chinoli na to stać, żadna strata dla nich. Wiem, nigdy pewnie nie dojdzie do czegoś takiego...chociaż...miał bym wtedy z tego wielką satysfakcje którą i tak już mam z tych dzisiejszych wpisów i tego swojego który teraz napisałem :-)

GROM OSŁAW 27.08.2018 16:05
Czy ktoś zechciał by udzielić mnie informacji i kilku moim kolegom czy łatwo dostać się do pracy w tej Fabryce Silników Elektrycznych Tamel w Tarnowie za pośrednictwem, przez pośrednictwo ta Agencje Pracy Tymczasowej Taap? Nawet za to najniższe obowiązujące wynagrodzenie miesięczne 2100 zł brutto ? Od 1 stycznia przecież wzrośnie. Dużo jest wolnych wakatów, etatów na tą chwilę ? Wszystko jedno w jakich działach. Jesteśmy bardzo pracowici. Szukamy pracy w Tarnowie bo to akurat takie największe miasto w tym terenie. My jesteśmy z województwa świętokrzyskiego Kielce, Ostrowiec Świętokrzyski i okolice. Chcemy też zrobić rozpoznanie terenu tej Fabryki, takie małe rozeznanie. A dlaczego akurat w Tarnowie i w tej Fabryce ? Mamy swojego bardzo dobrego kolegę i przyjaciela z rejonów Tarnowa, mieszkającego w okolicach Tarnowa który kiedyś pracował w tej Fabryce , bardzo sobie chwalił pracę w niej , był bardzo z niej zadowolony i nam bardzo poleca tam pracę. A my wszyscy bardzo liczymy się z jego zdaniem , dla nas co on powie jest święte. Lubimy się nawzajem i szanujemy. On nam zapewni nocleg w pobliżu tej Fabryki Tamel. A dlaczego on już nie pracuje w tej Fabryce ?Z tego co mówił znalazł lepszą pracę za lepsze wynagrodzenie i przez to musiał odejść od Was ale miło teraz wspomina tamten okres .Nam wystarczy takie wynagrodzenie jakie ta Agencja Pracy Taap oferuje. U nas w województwie świętokrzyskim ciężko nawet o pracę za takie wynagrodzenie. Brak Fabryk, Zakładów Produkcyjnych, z reguły same sklepy . Taka praca to dla kobiet bardziej a nie dla nas mężczyzn bardzo pracowitych , bardzo silnych, dzielnych i odważnych.
Dziękuję i pozdrawiam.
użytkownik
28 sie (miesiąc temu)
28 sie (miesiąc temu)
ho ho ho :) 28.08.2018 08:09
@były pracownik 27.08.2018 22:20
Jasne że teraz nie brakuje nigdzie pracy za najniższą krajową, zawsze sobie oni mogę też popracować w godzinach nadliczbowych tzw. setkach czy pięćdziesiątkach i nawet w niedziele , do Kościoła zawsze zdążą ci co chodzą jak nie z samego rana to wieczorem.
A jak nie to sezonowo do niemiec niech jeżdżą do pracy np. na zbiory.
SZNELA SZNELA !!! ARBAJT ARBAJT !!!
Niech poczują ten klimat jak inni muszą zapie_pszać na innych za najniższą krajową !!!
Albo jak muszą zapie_pszać dla jakiegoś niemca czy niemców w pocie czoła niejednokrotnie może nawet do utraty tchu za euro ,żeby mieć za co żyć, przeżyć już nie będę wymieniał może osobistych tragedii co niektórych tych osób. Możecie się sami po domyślać co by to np. mogło być.

HA HA HA HA :)
użytkownik
30 sie (miesiąc temu)
30 sie (miesiąc temu)
A ile na rękę zarabiasz po 10 latach?
użytkownik
30 sie (miesiąc temu)
30 sie (miesiąc temu)
W tej chwili na reke bez zadnych dodatkow i godzin nadliczbowych biore 3500
użytkownik
30 sie (miesiąc temu)
30 sie (miesiąc temu)
Chyba w 2 miechy
użytkownik
1 wrz (miesiąc temu)
1 wrz (miesiąc temu)
Nie, nie w 2miechy. Tyle zarabiam w ciagu miesiaca, przy czym nie jestem operatorem na produkcji. Kiedys pracowalem na produkcji i tam faktycznie zarobki sa duzo mniejsze. Prace na produkcji zakonczylem jakies 6lat temu i wtedy zarabialem 2400 brutto
użytkownik
18 wrz (miesiąc temu)
18 wrz (miesiąc temu)
Czy wiecie coś na temat aktualnie prowadzonych rekrutacji w Nidec Motors? Jak wygląda proces aplikowania do firmy? Czy są jakieś szczególne kwestie, na które należy zwrócić uwagę przy rozmowie z rekruterem?
użytkownik
20 wrz (miesiąc temu)
20 wrz (miesiąc temu)
Biorą wszystko jak leci, taki plebs, jak robię od wielu lat w tej firmie to dopiero od tego roku się pojawiły popisane kible na dzwiach typu :Cracovia kur.wa, Wisła xxxxxxx i legia coś tam. Naprzyjmowali dzieci, które muszą sie wyżalić na ścianach
użytkownik
22 wrz (29 dni temu)
22 wrz (29 dni temu)
Nowej kierownicze to chyba się w główce coś pomieszało,zaledwie kilka dni a już morde wydziera psa się lepiej traktuje niż ona nas! !!!!!!!!!!rozumiem wszystko ale bez przesady.Jeszcze trochę i sama z UK będzie sobie pracować.
użytkownik
23 wrz (28 dni temu)
23 wrz (28 dni temu)
Bo kierownikiem to trzeba umieć być i mieć ku temu predyspozycje ????
użytkownik
25 wrz (26 dni temu)
25 wrz (26 dni temu)
Zanim została kierowniczka już taka była ale co się dziwić skoro jej poprzedniczki też taka jest. Z jakim się zadajesz takim się stajesz. Ludzie skarżą się z innych linii że jak mają przyjść do niej na zmianę to nie pójdą. Mania wyższości?
użytkownik
26 wrz (25 dni temu)
26 wrz (25 dni temu)
Tak się zastanawiam czemu w tej firmie atmosfera w pracy jest taka ciężka. Czemu człowiek człowiekowi wilkiem. Dlaczego niektórzy uważają się z bogów i traktują innych jak coś gorszego. Skrzydzeni w dzieciństwie?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

aut fus bmw

Pabo

polbau tera group

Energozam

Huhtamaki

Huhtamaki czeladz

inspector

hartbex

wojdyla nieruchomosci

utal urząd warszawa urząd

symphony barnsley

flame employment

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin