test

Opinie o Nimb Sp. z o.o., al. Wojska Polskiego 30 A, Jelenia Góra

Korzystałeś z usług Nimb Sp. z o.o., al. Wojska Polskiego 30 A, Jelenia Góra? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Adams
Data: 2015-03-31 09:54

Wizyt: 8947
Komentarzy: 163
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Nimb Sp. z o.o., al. Wojska Polskiego 30 A, Jelenia Góra

Świetny pośrednik - otrzymałem mieszkanie spełniające moje wymagania! Dziękuję Verso, pozdrawiam.
autor
17.10.2018 (3 miesiące temu)
17.10.2018 (3 miesiące temu)
Wraz z mężem nie mamy doświadczenia w zakupie nieruchomości, a także nie mamy znajomych którzy mogliby nam coś konkretnego doradzić. Stąd od początku wiedzieliśmy, że skontaktujemy się z pośrednikiem w tej sprawie. Przeglądając pozytywne opinie, zdecydowaliśmy się na pośrednika Verso. Bardzo fachowe doradztwo, komfortowa współpraca, rzetelne warunki. Dołączamy się do poleceń~!

Moje sugestie dla VERSO NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O.:
Życzliwość, fachowość i doradztwo prawne.

Lubię atmosferę w VERSO NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O. za:
Życzliwość i ludzkie podejście do "zielonych". Świetne połączenie z rzetelną wiedzą prawną.
użytkownik
24.10.2018 (2 miesiące temu)
24.10.2018 (2 miesiące temu)
Rekomenduję firmę Verso - na koniec kwietnia udana sprzedaż mieszkania - po dwóch miesiącach współpracy. Super fachowcy.
użytkownik
31.10.2018 (2 miesiące temu)
31.10.2018 (2 miesiące temu)
Bardzo dobra firma, która pozostawiła bardzo dobry ślad na drodze poszukiwania mieszkania i w moim osobistym odbiorze. Współpraca bardzo przyjemna, czuliśmy się rozumiani - bo jesteśmy amatorami. Udało nam się dogadać. Polecam jak najmocniej.

Moje sugestie dla VERSO NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O.:
Ciut poprawić terminowość - a poza tym nic dodać nic ująć.

Lubię atmosferę w VERSO NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O. za:
Rzetelność i umiejętność odpowiedzi na każde pytanie - nawet na najbardziej dla nich oczywiste, otrzymałam pełną odpowiedź. Chyba też nic nie jest w stanie ich zaskoczyć.
użytkownik
09.11.2018 (2 miesiące temu)
09.11.2018 (2 miesiące temu)
Polecam kontakt z Panem Sebastianem Jaremkiem - bardzo konkretny człowiek. To cenię.
użytkownik
16.11.2018 (2 miesiące temu)
16.11.2018 (2 miesiące temu)
Z przyjemnością wspominam współpracę z pośrednikiem Verso. Sprzedaż starego mieszkania i zakup nowego tutaj to była bardzo dobra decyzja - pogodzenie wszystkiego, terminów itp - niezastąpione. Polecam.

Moje sugestie dla VERSO NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O.:
Trzymajcie tak dalej.

Lubię atmosferę w VERSO NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O. za:
Terminowość, punktualność i szacunek do klienta
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Bardzo dobra współpraca, którą miło będę wspominać. Dziękuję i Polecam!
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Pośrednik świadczący usługę przedstawiania mieszkania na wynajem z należytą starannością. Polecam - jeśli będzie taka potrzeba, będę chętnie wracać do tej firmy. Polecam Panią Karolinę szczególnie.

Lubię atmosferę w VERSO NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O. za:
Miła atmosfera współpracy.
użytkownik
29.11.2018 (miesiąc temu)
29.11.2018 (miesiąc temu)
Moje sugestie dla VERSO NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O.:
Trzymajcie tak dalej.

Lubię atmosferę w VERSO NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O. za:
Bardzo dobrze czułem się doinformowany o każdym działaniu.
użytkownik
03.12.2018 (miesiąc temu)
03.12.2018 (miesiąc temu)
Doskonała współpraca w zakresie sprzedaży nieruchomości, polecam.

Moje sugestie dla VERSO NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O.:
Bardzo miły kontakt z klientem - rzeczowo, profesjonalnie - życzę Wam sukcesów w kolejnych latach.

Lubię atmosferę w VERSO NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O. za:
Terminowość i pamięć.
użytkownik
04.12.2018 (miesiąc temu)
04.12.2018 (miesiąc temu)
TAK dla Verso - duży plus za sprzedaż nieruchomości z garażem w trudnej lokalizacji. Bardzo szybki przebieg transakcji, bez kruczków, polecam.
użytkownik
05.12.2018 (miesiąc temu)
05.12.2018 (miesiąc temu)
Świetny pośrednik, u którego kupiłem dom z działką. Polecam.

Moje sugestie dla VERSO NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O.:
Warto byście trzymali działania na tak dobrym poziomie dalej.

Lubię atmosferę w VERSO NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O. za:
Kompetencja, znajomość rynku Pani Aleksandry była dla mnie bardzo przekonująca.
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Bardzo mocno polecam. Sprzedaż mieszkania w dość trudnym sezonie - niemal natychmiastowa.
użytkownik
4 sty (19 dni temu)
4 sty (19 dni temu)
Mam nadzieję, że poniższe opinie się sprawdzą. Wkrótce wystawię własną notę. Pozdrawiam!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin