test

Opinie o Nowakowski Gorąco Polecam Sp. z o.o. - Katowice

Korzystałeś z usług Nowakowski Gorąco Polecam Sp. z o.o. - Katowice? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Alojzy
Data: 2015-12-06 23:51

Wizyt: 8647
Komentarzy: 29
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
06.12.2015 (2 lata temu)
06.12.2015 (2 lata temu)

Nowakowski Gorąco Polecam Sp. z o.o. - Katowice

Ogólnie bardzo fajna praca jeśli jest się zainteresowany franczyzą i mamy trochę pieniędzy do zainwestowania. Aczkolwiek w Nowakowskim biznes idzie chyba dobrze, sam jem ich kanapki
użytkownik
02.03.2016 (2 lata temu)
02.03.2016 (2 lata temu)
Niestety gorąco nie polecam, pracowałam w centrali firmy na zlecenie jakieś pół roku. Panuje tam ogólny bałagan, moim zdaniem nie umieją dobrze przeszkolić nowego pracownika, tylko później wymagają. W dziale jakości panuje bałagan, pani kierownik sobie najwidoczniej nie radzi a ma/ lub miała prenetsje do nowych pracowników. Po przepracowanym pół roku nawet na zlecenie należy się szacunek do człowieka, a nie do ostatniej chwili trzymanie w niepewności, rozumiem, że mogli kogoś zwolnić, ale nie traktować jak śmiecia i mówić, dzień przed skończeniem umowy, że tak będzie ona przedłużona po czym w dzień później po przepracowaniu planowo 8h oświadczać, że jednak dziękujemy.
NIEKOMPETENCJA PANI KIEROWNIK
użytkownik
18.11.2016 (rok temu)
18.11.2016 (rok temu)
żenada.
użytkownik
23.12.2016 (rok temu)
23.12.2016 (rok temu)
(Warszawa) Firma beznadziejna. Pracowałam tam przez 3 miesiące nie mogąc doprosić się o umowę od samego początku. Ciągle były jakieś problemy, wypłaty na czas nigdy nie było, zawsze natomiast jakieś wytłumaczenie. Po rezygnacji z pracy PIENIĘDZY W OGÓLE NIE DOSTAŁAM. Aktualnie sprawę zgłosiłam do PIP-u i do sądu. Żałosne zachowanie ze strony pseudopracodawcy, unika kontaktu, nie odbiera telefonów i nie odpowiada na SMS-y. Zgłosiłam to bo to niedopuszczalne. Zdziwi się chłopaczek...
użytkownik
08.07.2017 (rok temu)
08.07.2017 (rok temu)
OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZEDSIĘBIORCÓW I OSOBY PRYWATNE PRZED WSPÓŁPRACĄ Z FIRMĄ: NOWAKOWSKI PIEKARNIE SP. Z O.O. JACEK NOWAKOWSKI. 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki ul. Mazowiecka 11. NIP: 531-169-11-50. Oszustwa odbywają się w filii zakładu w miejscowości Kolonia Klepaczka ul. Transportowa 4 gm. Kamienica Polska. Firma nie płaci za wykonane usługi i zlecenia ponad pół roku. Usługi zleca bezpośrednio współwłaściciel firmy Jacek Nowakowski, którego długi wobec firm współpracujących rosną jak na drożdżach. Proceder oszukiwania jest bardzo prosty. Jacek Nowakowski zleca prace do wykonania płaci za pierwsze faktury. Firmy nabierają zaufania, po czym zleca coraz więcej robót i już przestaje płacić. W ten sposób zostało oszukanych kilkadziesiąt firm na kilkadziesiąt milionów złotych. W tej chwili sprawę prowadzi Policja - Wydział Przestępczości Gospodarczej i Urząd Skarbowy w Nowym Dworze mazowieckim. Wszystkich poszkodowanych uprasza się o zgłaszanie do wymienionych instytucji. Przy jakichkolwiek rozmowach telefonicznych lub bezpośrednio w biurze o zaległych finansach Jacek Nowakowski zachowuje się bardzo arogancko, nie wywiązuje się ze składanych obietnic.
użytkownik
08.07.2017 (rok temu)
08.07.2017 (rok temu)
OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZEDSIĘBIORCÓW I OSOBY PRYWATNE PRZED WSPÓŁPRACĄ Z FIRMĄ: NOWAKOWSKI PIEKARNIE SP. Z O.O. JACEK NOWAKOWSKI. 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki ul. Mazowiecka 11. NIP: 531-169-11-50. Oszustwa odbywają się w filii zakładu w miejscowości Kolonia Klepaczka ul. Transportowa 4 gm. Kamienica Polska. Firma nie płaci za wykonane usługi i zlecenia ponad pół roku. Usługi zleca bezpośrednio współwłaściciel firmy Jacek Nowakowski, którego długi wobec firm współpracujących rosną jak na drożdżach. Proceder oszukiwania jest bardzo prosty. Jacek Nowakowski zleca prace do wykonania płaci za pierwsze faktury. Firmy nabierają zaufania, po czym zleca coraz więcej robót i już przestaje płacić. W ten sposób zostało oszukanych kilkadziesiąt firm na kilkadziesiąt milionów złotych. W tej chwili sprawę prowadzi Policja - Wydział Przestępczości Gospodarczej i Urząd Skarbowy w Nowym Dworze Mazowieckim. Wszystkich poszkodowanych uprasza się o zgłaszanie do wymienionych instytucji. Przy jakichkolwiek rozmowach telefonicznych lub bezpośrednio w biurze o zaległych finansach Jacek Nowakowski zachowuje się bardzo arogancko, nie wywiązuje się ze składanych obietnic.
użytkownik
14.07.2017 (rok temu)
14.07.2017 (rok temu)
Nie polecam pracy w tej firmie, chyba że lubicie żyć w ciągłym stresie...
użytkownik
21.07.2017 (rok temu)
21.07.2017 (rok temu)
UWAGA NA OSZUSTA JACKA NOWAKOWSKIEGO - OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZEDSIĘBIORCÓW I OSOBY PRYWATNE PRZED WSPÓŁPRACĄ Z FIRMĄ: NOWAKOWSKI PIEKARNIE SP. Z O.O. JACEK NOWAKOWSKI. 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki ul. Mazowiecka 11. NIP: 531-169-11-50. Oszustwa odbywają się w filii zakładu w miejscowości Kolonia Klepaczka ul. Transportowa 4 gm. Kamienica Polska. Podczas pracy firm podpisuje dokumenty zatwierdzając kolejne etapy robót Inspektorem Nadzoru. Firmy wystawiają na tej podstawie faktury. Po ponad półrocznym zwlekaniu za zapłatę za wystawione faktury kwestionuje wykonanie prac, które sam zatwierdził pół roku wcześniej. Rzekomy nowy rzeczoznawca zatwierdza zakres robót po półrocznej zwłoce, które odpowiadają jednej czwartej faktycznie wykonanych zadań.
użytkownik
28.07.2017 (rok temu)
28.07.2017 (rok temu)
Zgadzam się, nie tylko Nowakowski Piekarnie Sp.zo.o., ale również Nowakowski Gorąco Polecam Sp.z o.o.. W drugiej spółce oszustwa w postaci szybkich realizacji bez późniejszych płatności.
Sprawdzamy z biurem prawnym teraz w Wydziale Przestępczości Gospodarczej te informacje. Jeżeli się potwierdzą sprawa na pewno będzie nagłośniona. STOP OSZUSTOM GOSPODARCZYM.
użytkownik
18.08.2017 (rok temu)
18.08.2017 (rok temu)
Sprawę prowadzi Wydział Przestępczości Gospodarczej w Częstochowie i Urząd Skarbowy w Nowym Dworze Mazowieckim. Dodatkowo występują wpisy w Krajowym Rejestrze Długów.
użytkownik
17.10.2017 (rok temu)
17.10.2017 (rok temu)
UWAGA NA OSZUSTA JACKA NOWAKOWSKIEGO Z FIRMY: NOWAKOWSKI PIEKARNIE SP. Z O.O. 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki ul. Mazowiecka 11. NIP: 531-169-11-50. Oszustwa odbywają się w filii zakładu w miejscowości Kolonia Klepaczka ul. Transportowa 4 gm. Kamienica Polska. Firma nie płaci za wykonane usługi i zlecenia kilkanaście miesięcy. Usługi zleca bezpośrednio współwłaściciel firmy Jacek Nowakowski, którego długi wobec firm współpracujących rosną jak na drożdżach.
Wszystkich poszkodowanych proszę o kontakt pozostawiając swój numer telefonu. Jeśli nie chce nam zapłacić za nasze materiały, sprzęt i robociznę, które włożyliśmy w jego firmę to na tą chwile jesteśmy współwłaścicielami tej firmy. Razem tworzymy dobro tej firmy. Sprawą już zajęli się prawnicy specjaliści od tego typu spraw. W ciągu dwóch, trzech lat zostaniemy prawnymi współwłaścicielami tej firmy. Będziemy co miesiąc czerpać profity razem z Nowakowskim z tej firmy. Zapowiada się ciekawie.
użytkownik
19.10.2017 (rok temu)
19.10.2017 (rok temu)
Informacja dla Administratora.
Proszę nie usuwać moich informacji na temat firmy Nowakowski Piekarnie.
Wszystkie informacje są prawdziwe. To jest drugi AmberGold.
Wkrótce i tak cała Polska dowie się o wielomilionowych oszustwach finansowych Jacka Nowakowskiego.
użytkownik
06.11.2017 (11 miesięcy temu)
06.11.2017 (11 miesięcy temu)
Dobra firma, stabilna, wyplacalna. Dzięki niej mam od paru lat satłe zatrudnienie, do tego nigdy nie ma opoxnien z wyplatami co w niektorych firmach jest nagminne. Polecam.
użytkownik
07.11.2017 (11 miesięcy temu)
07.11.2017 (11 miesięcy temu)
Dobrze pracujesz- to Cię będą dobrze traktować i doceniac. Ja już tu pracuję 2 lata i jest bardzo okej. Kieroniczka- świetna kobieta. Wypłaty na czas. Jestem po prostu zadowolony z tej pracy.
użytkownik
09.11.2017 (11 miesięcy temu)
09.11.2017 (11 miesięcy temu)
Na produkcji źle nie jest, złotych gór nie obiecywali toteż nie jestem jakiś rozczarowany. Atmosfera jest przednia i wypłaty na czas czyli dla mnie dwie najwazniejsze rzeczy.
użytkownik
15.11.2017 (11 miesięcy temu)
15.11.2017 (11 miesięcy temu)
ej jak dla mnie spoko normalna pracadobre warunki daja i dobrze traktuja mnie sie podoba
użytkownik
16.11.2017 (11 miesięcy temu)
16.11.2017 (11 miesięcy temu)
To jest moja druga praca w piekarni na produkcji. W popzedniej było lekko muwiąc- słabo. Tutaj jest duuuzo lepiej. Płacą lepiej, lepiej traktują. Z urlopem nie robią problemów. A i co jeszcze warzne wypłaty zawsze w terminie. To się ceni.
użytkownik
17.11.2017 (11 miesięcy temu)
17.11.2017 (11 miesięcy temu)
DLA MNIE GIT DOBRA PRACA CO MEISIAC PEWNY HAJS W KIESZENI
użytkownik
20.11.2017 (11 miesięcy temu)
20.11.2017 (11 miesięcy temu)
podoba mi się organizacja pracy na produkcji, wszystko jest jak należy, sprawnie wszystko działa, a oprócz tego płacą całkiem spoko.
użytkownik
21.11.2017 (11 miesięcy temu)
21.11.2017 (11 miesięcy temu)
Dużo ludzi tu gada na temat tej firmy jaka ona nie jest , praca jak każda inna , mnie zadwala bardzo . Dobre zarobki , .Więc jakie tu są ale , ja ich nie widzę .
użytkownik
22.11.2017 (11 miesięcy temu)
22.11.2017 (11 miesięcy temu)
ludzie nauczycie się pisać i mówić po polsku... Nie rozumiem w ogole ostatniego zdania. Wytłumaczysz?
użytkownik
28.11.2017 (10 miesięcy temu)
28.11.2017 (10 miesięcy temu)
Chyba chodziło o to, że nie ma żadnych ''ale'' :P
użytkownik
29.11.2017 (10 miesięcy temu)
29.11.2017 (10 miesięcy temu)
Praca no czasem jest ciężka ale wiadomo bo to produkcja, idzie sie przyzwyczaić. Przynajmniej dobrze płacą.
użytkownik
29 sty (8 miesięcy temu)
29 sty (8 miesięcy temu)
Oddzial: Warszawa Hala Główna
Pracodawca nie dotrzymuje warunków umowy. Zostałem zwolniony z dnia na dzien, bez podania przyczyny. Szefowa nonstop zmieniala grafiki na dzien przed dniem pracy. Dostalem mniej wynagrodzenia niz powinienem. Podsumowujac: Gorąco nie polecam.
użytkownik
4 mar (7 miesięcy temu)
4 mar (7 miesięcy temu)
Wprost niemożliwe żeby firma zwolniła pracownika bez powodu. Może jakaś wpadka pracownika??
użytkownik
9 kwi (6 miesięcy temu)
9 kwi (6 miesięcy temu)
Czy ktoś z Was dysponuje newsami o Nowakowski Gorąco Polecam Sp. z o.o.? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.
użytkownik
17 lip (3 miesiące temu)
17 lip (3 miesiące temu)
GDAŃSK OLIVA BUSINESS CENTRE. manager to xxxxxxx Krzyczy na dziewczyny, wypłata mniejsza niż miała być, ma swoje humorki, zależy mu tylko na zysku nie patrzy że na 1osobę spada za dużo pracy. Ponadto obiecywał wypłatę 2100 +benefity z czego odcina za spóźnienia z pensji podstawowej a nie benefity KTOREGO NIE MA
użytkownik
18 lip (3 miesiące temu)
18 lip (3 miesiące temu)
@Fakju, czy pracodawca informował o powodach obniżenia pensji podstawowej? Czy te spóźnienia o których wspomniałeś, często zdarzają się w przeciągu miesiąca? Jak ocenisz atmosferę pracy jaka panuje w firmie Nowakowski Gorąco Polecam? Opisz, proszę, coś więcej z życia firmy od wewnątrz.
użytkownik
27 wrz (25 dni temu)
27 wrz (25 dni temu)
Dłużnik jest nam bardzo dobrze znany. Windykujemy go już od kilku lat ze skutecznością.
Global Inkaso oferuje szybką, tanią i skuteczną windykację należności na każdym etapie sprawy.
Profesjonalnie reprezentujemy Klienta zarówno w postępowaniu polubownym, postępowaniu sądowym, jak również w postępowaniu egzekucyjnym.!
Posiadamy szereg wypracowanych metod działania w zależności od stopnia trudności powierzonych spraw
W celu zapewnienia jak najwyższej skuteczności windykacji wierzytelności, dostosowujemy strategię działania do określonego rodzaju spraw, jak i oczekiwań Klienta.

Nie pobieramy żadnych opłat wstępnych, a wynagrodzenie prowizyjne należne jest wyłącznie od wyegzekwowanej kwoty (succes free).

Zapraszamy do kontaktu:
Global Inkaso
ul. Ostrowskiego 30
53-254 Wrocław

tel.: +48 71 79 66 000
kom.: +48 608 691 334

e-mail: [email protected]
www.globalinkaso.pl

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

lagardere duty free

aelia

trenkwalder

Poltel

Indesit łódź

whirlpool łódź

szymanowska

archicom

gralbet

whirlpool

termetal

KORAB

budimex
casus

sekretariat kraków

sekretariat

Wspólny sekretariat

randstad tychy

randstad

Exclusive Białystok

geopartner

konsalnet poznań

konsalnet realizacja
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin