test

Opinie o Nowakowski Gorąco Polecam Sp. z o.o. - Katowice

Korzystałeś z usług Nowakowski Gorąco Polecam Sp. z o.o. - Katowice? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Alojzy
Data: 2015-12-06 23:51

Wizyt: 8690
Komentarzy: 47
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
06.12.2015 (3 lata temu)
06.12.2015 (3 lata temu)

Nowakowski Gorąco Polecam Sp. z o.o. - Katowice

Ogólnie bardzo fajna praca jeśli jest się zainteresowany franczyzą i mamy trochę pieniędzy do zainwestowania. Aczkolwiek w Nowakowskim biznes idzie chyba dobrze, sam jem ich kanapki
użytkownik
02.03.2016 (2 lata temu)
02.03.2016 (2 lata temu)
Niestety gorąco nie polecam, pracowałam w centrali firmy na zlecenie jakieś pół roku. Panuje tam ogólny bałagan, moim zdaniem nie umieją dobrze przeszkolić nowego pracownika, tylko później wymagają. W dziale jakości panuje bałagan, pani kierownik sobie najwidoczniej nie radzi a ma/ lub miała prenetsje do nowych pracowników. Po przepracowanym pół roku nawet na zlecenie należy się szacunek do człowieka, a nie do ostatniej chwili trzymanie w niepewności, rozumiem, że mogli kogoś zwolnić, ale nie traktować jak śmiecia i mówić, dzień przed skończeniem umowy, że tak będzie ona przedłużona po czym w dzień później po przepracowaniu planowo 8h oświadczać, że jednak dziękujemy.
NIEKOMPETENCJA PANI KIEROWNIK
użytkownik
18.11.2016 (2 lata temu)
18.11.2016 (2 lata temu)
żenada.
użytkownik
23.12.2016 (rok temu)
23.12.2016 (rok temu)
(Warszawa) Firma beznadziejna. Pracowałam tam przez 3 miesiące nie mogąc doprosić się o umowę od samego początku. Ciągle były jakieś problemy, wypłaty na czas nigdy nie było, zawsze natomiast jakieś wytłumaczenie. Po rezygnacji z pracy PIENIĘDZY W OGÓLE NIE DOSTAŁAM. Aktualnie sprawę zgłosiłam do PIP-u i do sądu. Żałosne zachowanie ze strony pseudopracodawcy, unika kontaktu, nie odbiera telefonów i nie odpowiada na SMS-y. Zgłosiłam to bo to niedopuszczalne. Zdziwi się chłopaczek...
użytkownik
08.07.2017 (rok temu)
08.07.2017 (rok temu)
OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZEDSIĘBIORCÓW I OSOBY PRYWATNE PRZED WSPÓŁPRACĄ Z FIRMĄ: NOWAKOWSKI PIEKARNIE SP. Z O.O. JACEK NOWAKOWSKI. 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki ul. Mazowiecka 11. NIP: 531-169-11-50. Oszustwa odbywają się w filii zakładu w miejscowości Kolonia Klepaczka ul. Transportowa 4 gm. Kamienica Polska. Firma nie płaci za wykonane usługi i zlecenia ponad pół roku. Usługi zleca bezpośrednio współwłaściciel firmy Jacek Nowakowski, którego długi wobec firm współpracujących rosną jak na drożdżach. Proceder oszukiwania jest bardzo prosty. Jacek Nowakowski zleca prace do wykonania płaci za pierwsze faktury. Firmy nabierają zaufania, po czym zleca coraz więcej robót i już przestaje płacić. W ten sposób zostało oszukanych kilkadziesiąt firm na kilkadziesiąt milionów złotych. W tej chwili sprawę prowadzi Policja - Wydział Przestępczości Gospodarczej i Urząd Skarbowy w Nowym Dworze mazowieckim. Wszystkich poszkodowanych uprasza się o zgłaszanie do wymienionych instytucji. Przy jakichkolwiek rozmowach telefonicznych lub bezpośrednio w biurze o zaległych finansach Jacek Nowakowski zachowuje się bardzo arogancko, nie wywiązuje się ze składanych obietnic.
użytkownik
08.07.2017 (rok temu)
08.07.2017 (rok temu)
OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZEDSIĘBIORCÓW I OSOBY PRYWATNE PRZED WSPÓŁPRACĄ Z FIRMĄ: NOWAKOWSKI PIEKARNIE SP. Z O.O. JACEK NOWAKOWSKI. 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki ul. Mazowiecka 11. NIP: 531-169-11-50. Oszustwa odbywają się w filii zakładu w miejscowości Kolonia Klepaczka ul. Transportowa 4 gm. Kamienica Polska. Firma nie płaci za wykonane usługi i zlecenia ponad pół roku. Usługi zleca bezpośrednio współwłaściciel firmy Jacek Nowakowski, którego długi wobec firm współpracujących rosną jak na drożdżach. Proceder oszukiwania jest bardzo prosty. Jacek Nowakowski zleca prace do wykonania płaci za pierwsze faktury. Firmy nabierają zaufania, po czym zleca coraz więcej robót i już przestaje płacić. W ten sposób zostało oszukanych kilkadziesiąt firm na kilkadziesiąt milionów złotych. W tej chwili sprawę prowadzi Policja - Wydział Przestępczości Gospodarczej i Urząd Skarbowy w Nowym Dworze Mazowieckim. Wszystkich poszkodowanych uprasza się o zgłaszanie do wymienionych instytucji. Przy jakichkolwiek rozmowach telefonicznych lub bezpośrednio w biurze o zaległych finansach Jacek Nowakowski zachowuje się bardzo arogancko, nie wywiązuje się ze składanych obietnic.
użytkownik
14.07.2017 (rok temu)
14.07.2017 (rok temu)
Nie polecam pracy w tej firmie, chyba że lubicie żyć w ciągłym stresie...
użytkownik
21.07.2017 (rok temu)
21.07.2017 (rok temu)
UWAGA NA OSZUSTA JACKA NOWAKOWSKIEGO - OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZEDSIĘBIORCÓW I OSOBY PRYWATNE PRZED WSPÓŁPRACĄ Z FIRMĄ: NOWAKOWSKI PIEKARNIE SP. Z O.O. JACEK NOWAKOWSKI. 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki ul. Mazowiecka 11. NIP: 531-169-11-50. Oszustwa odbywają się w filii zakładu w miejscowości Kolonia Klepaczka ul. Transportowa 4 gm. Kamienica Polska. Podczas pracy firm podpisuje dokumenty zatwierdzając kolejne etapy robót Inspektorem Nadzoru. Firmy wystawiają na tej podstawie faktury. Po ponad półrocznym zwlekaniu za zapłatę za wystawione faktury kwestionuje wykonanie prac, które sam zatwierdził pół roku wcześniej. Rzekomy nowy rzeczoznawca zatwierdza zakres robót po półrocznej zwłoce, które odpowiadają jednej czwartej faktycznie wykonanych zadań.
użytkownik
28.07.2017 (rok temu)
28.07.2017 (rok temu)
Zgadzam się, nie tylko Nowakowski Piekarnie Sp.zo.o., ale również Nowakowski Gorąco Polecam Sp.z o.o.. W drugiej spółce oszustwa w postaci szybkich realizacji bez późniejszych płatności.
Sprawdzamy z biurem prawnym teraz w Wydziale Przestępczości Gospodarczej te informacje. Jeżeli się potwierdzą sprawa na pewno będzie nagłośniona. STOP OSZUSTOM GOSPODARCZYM.
użytkownik
18.08.2017 (rok temu)
18.08.2017 (rok temu)
Sprawę prowadzi Wydział Przestępczości Gospodarczej w Częstochowie i Urząd Skarbowy w Nowym Dworze Mazowieckim. Dodatkowo występują wpisy w Krajowym Rejestrze Długów.
użytkownik
17.10.2017 (rok temu)
17.10.2017 (rok temu)
UWAGA NA OSZUSTA JACKA NOWAKOWSKIEGO Z FIRMY: NOWAKOWSKI PIEKARNIE SP. Z O.O. 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki ul. Mazowiecka 11. NIP: 531-169-11-50. Oszustwa odbywają się w filii zakładu w miejscowości Kolonia Klepaczka ul. Transportowa 4 gm. Kamienica Polska. Firma nie płaci za wykonane usługi i zlecenia kilkanaście miesięcy. Usługi zleca bezpośrednio współwłaściciel firmy Jacek Nowakowski, którego długi wobec firm współpracujących rosną jak na drożdżach.
Wszystkich poszkodowanych proszę o kontakt pozostawiając swój numer telefonu. Jeśli nie chce nam zapłacić za nasze materiały, sprzęt i robociznę, które włożyliśmy w jego firmę to na tą chwile jesteśmy współwłaścicielami tej firmy. Razem tworzymy dobro tej firmy. Sprawą już zajęli się prawnicy specjaliści od tego typu spraw. W ciągu dwóch, trzech lat zostaniemy prawnymi współwłaścicielami tej firmy. Będziemy co miesiąc czerpać profity razem z Nowakowskim z tej firmy. Zapowiada się ciekawie.
użytkownik
19.10.2017 (rok temu)
19.10.2017 (rok temu)
Informacja dla Administratora.
Proszę nie usuwać moich informacji na temat firmy Nowakowski Piekarnie.
Wszystkie informacje są prawdziwe. To jest drugi AmberGold.
Wkrótce i tak cała Polska dowie się o wielomilionowych oszustwach finansowych Jacka Nowakowskiego.
użytkownik
06.11.2017 (rok temu)
06.11.2017 (rok temu)
Dobra firma, stabilna, wyplacalna. Dzięki niej mam od paru lat satłe zatrudnienie, do tego nigdy nie ma opoxnien z wyplatami co w niektorych firmach jest nagminne. Polecam.
użytkownik
07.11.2017 (rok temu)
07.11.2017 (rok temu)
Dobrze pracujesz- to Cię będą dobrze traktować i doceniac. Ja już tu pracuję 2 lata i jest bardzo okej. Kieroniczka- świetna kobieta. Wypłaty na czas. Jestem po prostu zadowolony z tej pracy.
użytkownik
09.11.2017 (rok temu)
09.11.2017 (rok temu)
Na produkcji źle nie jest, złotych gór nie obiecywali toteż nie jestem jakiś rozczarowany. Atmosfera jest przednia i wypłaty na czas czyli dla mnie dwie najwazniejsze rzeczy.
użytkownik
15.11.2017 (rok temu)
15.11.2017 (rok temu)
ej jak dla mnie spoko normalna pracadobre warunki daja i dobrze traktuja mnie sie podoba
użytkownik
16.11.2017 (rok temu)
16.11.2017 (rok temu)
To jest moja druga praca w piekarni na produkcji. W popzedniej było lekko muwiąc- słabo. Tutaj jest duuuzo lepiej. Płacą lepiej, lepiej traktują. Z urlopem nie robią problemów. A i co jeszcze warzne wypłaty zawsze w terminie. To się ceni.
użytkownik
17.11.2017 (rok temu)
17.11.2017 (rok temu)
DLA MNIE GIT DOBRA PRACA CO MEISIAC PEWNY HAJS W KIESZENI
użytkownik
20.11.2017 (rok temu)
20.11.2017 (rok temu)
podoba mi się organizacja pracy na produkcji, wszystko jest jak należy, sprawnie wszystko działa, a oprócz tego płacą całkiem spoko.
użytkownik
21.11.2017 (rok temu)
21.11.2017 (rok temu)
Dużo ludzi tu gada na temat tej firmy jaka ona nie jest , praca jak każda inna , mnie zadwala bardzo . Dobre zarobki , .Więc jakie tu są ale , ja ich nie widzę .
użytkownik
22.11.2017 (rok temu)
22.11.2017 (rok temu)
ludzie nauczycie się pisać i mówić po polsku... Nie rozumiem w ogole ostatniego zdania. Wytłumaczysz?
użytkownik
28.11.2017 (rok temu)
28.11.2017 (rok temu)
Chyba chodziło o to, że nie ma żadnych ''ale'' :P
użytkownik
29.11.2017 (rok temu)
29.11.2017 (rok temu)
Praca no czasem jest ciężka ale wiadomo bo to produkcja, idzie sie przyzwyczaić. Przynajmniej dobrze płacą.
użytkownik
29 sty (10 miesięcy temu)
29 sty (10 miesięcy temu)
Oddzial: Warszawa Hala Główna
Pracodawca nie dotrzymuje warunków umowy. Zostałem zwolniony z dnia na dzien, bez podania przyczyny. Szefowa nonstop zmieniala grafiki na dzien przed dniem pracy. Dostalem mniej wynagrodzenia niz powinienem. Podsumowujac: Gorąco nie polecam.
użytkownik
4 mar (9 miesięcy temu)
4 mar (9 miesięcy temu)
Wprost niemożliwe żeby firma zwolniła pracownika bez powodu. Może jakaś wpadka pracownika??
użytkownik
9 kwi (8 miesięcy temu)
9 kwi (8 miesięcy temu)
Czy ktoś z Was dysponuje newsami o Nowakowski Gorąco Polecam Sp. z o.o.? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.
użytkownik
17 lip (4 miesiące temu)
17 lip (4 miesiące temu)
GDAŃSK OLIVA BUSINESS CENTRE. manager to xxxxxxx Krzyczy na dziewczyny, wypłata mniejsza niż miała być, ma swoje humorki, zależy mu tylko na zysku nie patrzy że na 1osobę spada za dużo pracy. Ponadto obiecywał wypłatę 2100 +benefity z czego odcina za spóźnienia z pensji podstawowej a nie benefity KTOREGO NIE MA
użytkownik
18 lip (4 miesiące temu)
18 lip (4 miesiące temu)
@Fakju, czy pracodawca informował o powodach obniżenia pensji podstawowej? Czy te spóźnienia o których wspomniałeś, często zdarzają się w przeciągu miesiąca? Jak ocenisz atmosferę pracy jaka panuje w firmie Nowakowski Gorąco Polecam? Opisz, proszę, coś więcej z życia firmy od wewnątrz.
użytkownik
27 wrz (2 miesiące temu)
27 wrz (2 miesiące temu)
Dłużnik jest nam bardzo dobrze znany. Windykujemy go już od kilku lat ze skutecznością.
Global Inkaso oferuje szybką, tanią i skuteczną windykację należności na każdym etapie sprawy.
Profesjonalnie reprezentujemy Klienta zarówno w postępowaniu polubownym, postępowaniu sądowym, jak również w postępowaniu egzekucyjnym.!
Posiadamy szereg wypracowanych metod działania w zależności od stopnia trudności powierzonych spraw
W celu zapewnienia jak najwyższej skuteczności windykacji wierzytelności, dostosowujemy strategię działania do określonego rodzaju spraw, jak i oczekiwań Klienta.

Nie pobieramy żadnych opłat wstępnych, a wynagrodzenie prowizyjne należne jest wyłącznie od wyegzekwowanej kwoty (succes free).

Zapraszamy do kontaktu:
Global Inkaso
ul. Ostrowskiego 30
53-254 Wrocław

tel.: +48 71 79 66 000
kom.: +48 608 691 334

e-mail: [email protected]
www.globalinkaso.pl
użytkownik
28 wrz (2 miesiące temu)
28 wrz (2 miesiące temu)
@Global, forum publiczne to nie jest miejsce na tego typu reklamy swojej działalności. Jest to wątek opinii o pracy w firmie Nowakowski Gorąco Polecam, dlatego, proszę, aby wypowiadać się tylko i wyłącznie na temat tej firmy. Wszystkie wpisy nie na temat mogą zostać usunięte przez administrację strony.
użytkownik
16 paź (miesiąc temu)
16 paź (miesiąc temu)
Nie polecam pracy w tym miejscu. Wypłata nigdy nie była na czas. Nawet gdy dyrektor wystosował pismo z przeprosinami ze do 15 dnia miesiaca października wypłacą należności to i tak się to nie odbyło. Ciągłe unikanie kontaktu z pracownikami przez dyrektora.
A teraz najlepszy smaczek:
Lokal w Łodzi na dworcu fabrycznym. Zostal odciety od prądu z dnia na dzień z powodu nie płacenia czynszu przez firmę. Pracownicy z dnia na dzien zostali wyrzuceni. Obiecano w przeciagu 3-4 dni wyjaśnić sytuację. Po dobrym tygodniu zero odzewu. Dyrektor dalej unika rozmów z załogą. Sytuacja miala miejsce z dniem 1 października.
Firma jest nie poważna i ma pracownika kompletnie gdzieś. Odradzam każdemu kto zastanawia się nad pracą w Nowakowskim.
użytkownik
16 paź (miesiąc temu)
16 paź (miesiąc temu)
Pragnę zacząć od kilku niepokojących faktów na temat tej firmy.
1. Pracodawca nie przesyła umów w odpowiednim terminie, oznacza to że pracownik na wstępie dowiaduje się o stawce i innych warunkach pracy słownie i jest mu mówione że umowa dotrze z siedziby firmy za kilka dni. W umowie okazuje się, że wcale nie będziesz produkował kanapek a tylko pomagał w ich przygotowaniu, nie będziesz obsługiwał klienta tylko będziesz pomagał w obsłudze klienta. A twoje stanowisko to nie obsługa klienta i pracownik produkcji tylko pomoc obsługi klienta. Umowa nie jest równoznaczna z faktycznymi obowiązkami, które masz wykonywać.
2. Pracodawca z dnia na dzień zwalnia pracowników, nie podając przyczyny zwolnienia. Wynika to często z prywatnych opinii na temat danego pracownika.
3. Praca w firmie nie należy do lekkiej jesteś odpowiedzialny za wszystko od otworzenia lokalu po jego zamknięcie a w między czasie: za wypiek produktów, produkcję kanapek, obsługę klienta, "profesjonalne" parzenie kawy(które odbywa się bez żadnych dodatkowych szkoleń), sprzątanie, przyjmowanie dostawy a czasem nawet podawanie menagerowi tego co musi zamówić. A teraz zastanów się poważnie. Czy za najniższą możliwą stawkę na rynku pracy chcesz być tak wyzyskiwany?
4. Nawet jeśli godzisz się na tą pracę to musisz wiedzieć, że w umowie nie ma terminu wypłaty. Termin wypłaty przedstawia Ci manager danego lokalu podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Niestety jest to kolejne oszustwo. Ponieważ wypłata nigdy nie dochodzi na czas a manager zasłania się faktem iż w umowie nie masz terminu wypłaty, więc pracodawca ma czas ustawowo do 25 dnia każdego miesiąca przelać Ci pieniądze. Tak mają umowy zlecenie. Umowy o pracę mają terminy do 10 dnia każdego miesiąca z tego pracodawca też się nie wywiązuje.
5. Faktem też jest zamknięcie wyspy gastronomicznej na Dworcu Łódź Fabryczna. Przy czym uważam że należy powiedzieć dlaczego i jak do tego doszło. Pracownicy przyszli do pracy o godzinie 4.00 rano. Jak codzień podjęli czynności, które wykonuję się rano. Aż tu nagle okazuje się, że pracy nie będzie bo na wyspie nie ma prądu. Następne godziny pracownicy spędzają na zapleczu q oczekiwaniu na dostawę, która może dojechać w godzinach miedzy 6.00 a 12.00. Także perspektywa oczekiwania na dostawę fenomenalna i nikt nie jest w stanie podjąć decyzji co pracownicy mają robić. Jak się dalej okazuje firma informuję pracowników że sytuacja zostanie rozwiązana w kilka dni. Niestety trwa ona już dłużej niż połowę miesiąca a pracownicy nie wiedzą nic. Nawet nie otrzymali wypowiedzień umów od firmy.
A na dodatek pracodawca zobowiązał się listem do pracowników. że wypłaty dotrą do 15.10 jest to kolejne oszustwo ze strony firmy a na dodatek pracodawca nie skontaktował się z pracownikami w celu wyjaśnienia co znowu się wydarzyło że pieniądze nie dotarły w obiecanym terminie. Dlatego też w formie podsumowania. Pracownicy Gorąco Polecam Nowakowski Łódź Fabryczna zostali z dnia na dzień pozbawieni miejsca pracy bez jakichkolwiek wyjaśnień, a należne im pieniądze za wykonaną pracę w miesiącu wrzesień 2018 nie zostały im jeszcze wypłacone.
Dlatego też przyszły pracowniku tejże firmy uważaj nim podejmiesz się tej pracy.
Gorąco Nie Polecam
użytkownik
17 paź (miesiąc temu)
17 paź (miesiąc temu)
A moim zdaniem to bardzo dobrze, ze firma @Global, wypowiedziala sie na temat swojego dluznika, przez co osoby zastanawiajace sie nad podjeciem pracy w tym miejscu, beda wiedziec, ze firma Nowakowski Goraco Polecam ma problemy finansowe co wiaze sie z faktem, iz jest niewyplacalna.
(na tej stronie moj telefon nie obsluguje polskich znakow, ale mysle, ze kazda myslaca osoba zrozumie komentarz)
użytkownik
17 paź (miesiąc temu)
17 paź (miesiąc temu)
Czy opisane przez Ciebie sytuacje sprawiły, że firma Nowakowski Gorąco Polecam w chwili obecnej, jest nieaktywna? Co z klientami, którzy w ostatnim czasie korzystali z usług firmy? Napisz, jak opisane sytuacje wyglądały pod tym względem.
użytkownik
17 paź (miesiąc temu)
17 paź (miesiąc temu)
Tez podziele sie opinia na temat lokalu wlasnego Nowakowski Goraco Polecam, ktory miesci sie na Dworcu Fabrycznym, tak jak przedmowcy wspomnieli lokal ( a faktycznie wyspa gastronomiczna)od dn. 2.10.18r. po dzis dzien jest zamkniety bez jakiego kolwiek wspomnienia o takiej ewentualnosci. Zaloga, ktora tam pracowala z dnia na dzien zostala bez pracy z czego po dzis dzien nie zostalo wyplacone nalezne wynagrodzenie.
Pan Nowakowski powinnien bardziej dbac i interesowac sie lokalem ( czego nigdy tak naprawde nie robil) moze nie doszloby do takiej sytuacji, ale skoro juz tak sie stalo powinien wziac za to odpowiedzialnosc i nie migac sie od rozmow z bylym juz pracownikami.
Takze, apeluje do wszystkich osob zastanawiajacych sie nad podjeciem pracy dla tej firmy zastanowcie sie 10 razy bo jedyne z czym sie spotakacie to:
* nieterminowe wyplaty badz ich brak
*brak szacunku do Ciebie i Twojej pracy
*olbrzymia ilosc obowiazkow, ktorych przybywalo z dnia na dzien, a pensja ani drgnie . Moglabym wymieniac i wymieniac ale nie bede powielac slow innych osob ktore tam pracowaly. Wystarczy, ze w zupelnosci zgadzam sie z tym co napisali.
Byla pracownica
użytkownik
20 paź (miesiąc temu)
20 paź (miesiąc temu)
Firma planuje otwierać nowe lokale w Łodzi natomiast lokal na dworcu nadal jest zamknięty. Klienci nie zostali powiadomieni w żaden sposób o zamknięciu.
użytkownik
23 paź (miesiąc temu)
23 paź (miesiąc temu)
Często zdarzają się opóźnienia w wypłacie wynagrodzenia za pracę w firmie Nowakowski Gorąco Polecam? Wiesz może, czym spowodowane są takie sytuacje? Zastanawia mnie jeszcze, czy w firmie panuje duża rotacja wśród pracowników? Napisz, proszę, na podstawie swoich doświadczeń, jak to wygląda.
użytkownik
2 lis (miesiąc temu)
UWAGA NA OSZUSTA JACKA NOWAKOWSKIEGO Z FIRMY: NOWAKOWSKI PIEKARNIE SP. Z O.O. 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki, NOWAKOWSKI PIEKARNIE GORĄCO POLECAM. Oszustwa odbywają się w filii zakładu w miejscowości Kolonia Klepaczka ul. Transportowa 4 gm. Kamienica Polska. Firma nie płaci za wykonane usługi i zlecenia kilkadziesiąt miesięcy. Usługi zleca bezpośrednio współwłaściciel firmy Jacek Nowakowski, którego długi wobec firm współpracujących rosną jak na drożdżach. Sprawdźcie sobie zadłużenie w KRD tego przedsiębiorcy i w innych miejscach. Zleca prace do wykonania. Po czym odbiera roboty protokołem odbioru. Po wystawieniu faktur wykonawca czeka kilkanaście miesięcy na zapłatę. Jak się upomni o kasę to jeszcze raz ma wykonany odbiór robót bez obecności wykonawcy i dostaje pismo, że Nowakowski jest mu winien 30% z wystawionych faktur i zatwierdzonych protokołów. Reszta się nie należy. Po negatywnych opiniach wystawianych przez wykonawców na internecie wzywa Nowakowski Jacek wykonawców na podpisanie ugody w której straszy sądami jak będą wykonawcy pisać następne negatywne opinie a tych wcześniejszych nie usuną. Proceder trawa już kilka lat.
użytkownik
5 lis (miesiąc temu)
5 lis (miesiąc temu)
Czy któraś z obecnych tu osób mogłaby napisać, czy firma Nowakowski zatrudnia obecnie jakichś pracowników? Zastanawia mnie, czy są szanse, aby w najbliższym czasie można było aplikować do pracy w tej firmie? Zachęcam do podzielenia się informacjami na ten temat.
użytkownik
9 lis (miesiąc temu)
9 lis (miesiąc temu)
Firma nie szanuje pracowników. Obiecuje szkolenia, które nigdy się nie odbywają. Wypłaty nigdy nie były na czas. Lokal Łódź Fabryczna został zamknięty z dnia na dzień bez żadnych informacji. Wszyscy pracownicy zostali na lodzie. Bardzo długo czekaliśmy na wyjaśnienia. Wypłaty za wrzesień część z nas dostała pod koniec października (26.10) reszta nadal pozostaje bez środków do życia. Dyrektor, pracownicy biura unikają kontaktu z pracownikami, nie odbierają telefonów i ignorują prośby o kontakt.
Firma jest nieprofesjonalna. Odradzam wszystkim pracę w Gorąco Polecam.
użytkownik
12 lis (29 dni temu)
12 lis (29 dni temu)
@Łodzianin, wiesz może, czy zostały już otwarte lokale, które rzekomo miały być otwierane przez firmę Nowakowski Gorąco Polecam? Jak dalej toczy się ta sprawa? Wiesz może, czy firma w związku z tym otwarciem przyjmuje do pracy nowe osoby? W internecie nie można znaleźć nic na ten temat.
użytkownik
18 lis (23 dni temu)
18 lis (23 dni temu)
Firma na ten moment nie wypłaciła wszystkich pensji za wrzesień. Lokale nie są na ten moment otwierane. Właściciel nie odbiera telefonów i unika kontaktu z pracownikami.
użytkownik
20 lis (21 dni temu)
20 lis (21 dni temu)
Przypuszczasz może, co jest powodem tego, że firma nie wypłaciła wszystkich pensji za wrzesień? Jest to bardzo niepokojące, dlatego mam nadzieję, że cała sprawa zakończy się pozytywnie dla osób, które oczekują na wynagrodzenia. Rozumiem, że umowy w dalszym ciągu obowiązują i nie były rozwiązywane z pracodawcą?
użytkownik
24 lis (16 dni temu)
24 lis (16 dni temu)
Czy administrator mógłby wyjaśnić dlaczego systematycznie znikają negatywne wpisy?
użytkownik
25 lis (16 dni temu)
Witam wszystkich poszkodowanych przez Nowakowski Piekarnie. Nie potwierdziłem ostatniej opinii i została skasowana a była bardzo ważna. Piszę jeszcze raz: Przedstawiam dane do firmy, która systematycznie skutecznie windykuje firmę Nowakowski Piekarnie. Należności za usługi bierze dopiero po wyegzekwowaniu pieniędzy. GORĄCO POLECAM: Global Inkaso ul. Ostrowskiego 30 lok. 332 53-238 Wrocław Tel. +48 71 79 66 000 Kom. +48 608 691 334 email: [email protected] www.globalinkaso.pl
użytkownik
27 lis (14 dni temu)
27 lis (14 dni temu)
To może jednak na przelew dla najlepszyfachowiec.pl prezio kaske znalazł? Ciekawe
użytkownik
27 lis (14 dni temu)
27 lis (14 dni temu)
Jeżeli masz wątpliwości co do usuniętych opinii przez administratora portalu, to zawsze możesz wysłać w tej sprawie zapytanie, korzystając z kontaktu, który dostępny jest na stronie najlepszyfachowiec.pl. W wielu przypadkach wpisy usuwane są z powodu tego, że łamią zasady regulaminu, który obowiązuje na forum, dlatego dobrze jest przed dodaniem opinii zapoznać się z jego brzmieniem, aby w przyszłości takie sytuacje nie występowały. Pracowałeś kiedyś w firmie Nowakowski Gorąco Polecam? Może masz coś do napisania na temat tego miejsca pracy? Jeżeli tak to zachęcam do merytorycznej wypowiedzi.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Julita szymanowska

cukiernia chmielewscy

axa polska

kia marvel

pramerica

Jasło
nordea

promotech

visset

danfoss tuchom

derksen

demotrans

holbox

inter-team

dybiak

inter team

pikul

trusted shops

Netland

warsaw media house

OKNOPLAST

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin