test

Opinie o Oil Center - Wrocła

Korzystałeś z usług Oil Center - Wrocła? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): ostatni sprawiedliwy
Data: 2015-06-12 06:01

Wizyt: 5218
Komentarzy: 191
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
12.06.2015 (3 lata temu)
12.06.2015 (3 lata temu)

Oil Center - Wrocła

Potwierdzam ,ściema z formą zatrudnienia . Wycieczka dla bezrobotnych nawet 400 km na rekrutacje bez partycypacji w kosztach to gruba przesada....
autor
22.10.2018 (3 miesiące temu)
22.10.2018 (3 miesiące temu)
Nie czytasz ze zrozumieniem. Ktoś mówi, że nie wymaga rzeczy niemożliwych, a ja twierdze, że wymaga - bo niemożliwym a przynajmniej trudnym jest sprawić by ludzie postępowali wbrew logice, rozsądkowi, na swoją niekorzyść. Nie zauważasz bo w życiu pewnie w silnik tego nie lałeś. Od jakiego producenta pochodzą sprzedawane oleje? Dlaczego niema informacji o tym?
użytkownik
23.10.2018 (3 miesiące temu)
23.10.2018 (3 miesiące temu)
a co to ma do opinii na temat pracy w tej firmie? bo przypominam, że to forum na ten temat
użytkownik
24.10.2018 (3 miesiące temu)
24.10.2018 (3 miesiące temu)
więc przyszli pracownicy również mogą zapytać w firmie. Zgadzam się, że forum dotyczy pracy, nie usług/produktów oferowanych przez firmy, które tutaj są oceniane
użytkownik
25.10.2018 (3 miesiące temu)
25.10.2018 (3 miesiące temu)
to przecież zależy od stanowiska, jeżeli jesteś na stanowisku, które tego wymaga to z pewnością zostaniesz przeszkolony
użytkownik
26.10.2018 (3 miesiące temu)
26.10.2018 (3 miesiące temu)
Jest kilka rzeczy, które dałoby się poprawić, ale generalnie jestem zadowolony z pracy.
użytkownik
29.10.2018 (3 miesiące temu)
29.10.2018 (3 miesiące temu)
Ja mimo wszystko doceniam i nie jestem w tym jedyny. Są osoby niezadowolone, jak widać tutaj na forum, ale jak dla mnie nie jest źle. Gdyby mi tak bardzo nie odpowiadała ta praca, jak niektórym tutaj, to dawno bym z niej zrezygnował
użytkownik
30.10.2018 (3 miesiące temu)
30.10.2018 (3 miesiące temu)
Przyznaje, że już nie pracuję w tej firmie, jednak Skończyłem pracować w tutaj nie z powodów, które są wymieniane na forum, ale z powodów rodzinnych. Nie podpisuję się pod większością rzeczy, które tutaj wyczytałem, warunki zatrudnienia na niektórych stanowiskach można poprawić. Wystarczy mieć trochę pozytywnego nastawienia i można zdobyć całkiem fajne doświadczenie w tej branży
użytkownik
31.10.2018 (3 miesiące temu)
31.10.2018 (3 miesiące temu)
Kogoś tutaj poniosła fantazja ;) czyli osoby tutaj wypowiadające się też są fikcyjne i firma nie istnieje? Firma może być zarejestrowana we Wrocławiu, a pracownicy pracują we Wrocławiu i nie ma w tym nic dziwnego
użytkownik
31.10.2018 (3 miesiące temu)
31.10.2018 (3 miesiące temu)
Pracodawca jest w porządku
użytkownik
01.11.2018 (3 miesiące temu)
01.11.2018 (3 miesiące temu)
Firma zarejestrowana jest w Warszawie a pracownicy stcjonarni pracują we Wrocławiu. Handlowcy pracują na swoich terenach.
użytkownik
01.11.2018 (3 miesiące temu)
01.11.2018 (3 miesiące temu)
To zarząd szybko rezygnuje, bo najpierw jest cudownie a potem nie spełniasz ich oczekiwań.
użytkownik
01.11.2018 (3 miesiące temu)
01.11.2018 (3 miesiące temu)
Córka szefa nadzoruje pracowników a na koniec roku zwalnia niewygodnych. Macierzyński w tym nie przeszkadza. W ręcz przeciwnie ma dużo czasu na doglądanie.
użytkownik
01.11.2018 (3 miesiące temu)
01.11.2018 (3 miesiące temu)
Nie dbacie o relację. Szef jest nadpobudliwy i wulgarny w stosunku do pracowników. Szybko się irytuje.
użytkownik
10.11.2018 (3 miesiące temu)
10.11.2018 (3 miesiące temu)
Jak łatwo jest obdarzyć kogoś krytyką nie potrafiąc obdarzyć tą krytyką samego siebie. Prawda?
Czytam komentarze niektórych osób i widzę, że tu nie o firmę chodzi, lecz o te osoby które się wypowiadają. Jeżeli jesteś dorosłą osobą to powinieneś wiedzieć, że nie ma takiego miejsca pracy gdzie od ludzi nie wymagają wykonania swoich obowiązków, jeżeli ich nie wykonujesz to po co masz być potrzeby w firmie, która chce piąć się w górę, w końcu praca to nie jest miejsce na kawę i plotki. Chociaż większość ludzi jak widać tego nie rozumie w dzisiejszych czasach. Jeżeli ktoś zostaje zwolniony to jak widać nie nadaje się do pracy i lepiej powinien zastanowić się nad samym sobą skoro firma nie chciała współpracować. Zamiast pisać durne komentarze, które w większości przypadkach naruszają prywatność i dla niektórych do wiadomości podlega to pod sąd. Obsmarowywanie niewinnych ludzi bez zastanowienia się nad samym sobą pokazuje poziom większości ludzi na tym forum. Sądzę, że większość z Was nie chciałaby zatrudniać osoby niekompetentnej, która zamiast dobrze wykonać swoją pracę robi tylko niepotrzebny bałagan i nie sprawdza się na danym stanowisku.
Moim zdaniem nie warto sugerować się pisanymi poniżej komentarzami, gdyż jest to czysta zazdrość i nie potwierdzona w żaden sposób informacja.
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
Bez przesady. Nie zawsze da się być miłym, każdy ma gorszy dzień. A zbyt miły szef to pracownicy, którzy myślą, że wolno wszystko stawiając coraz wyże wymagania nie dając zbyt wiele od siebie. Ja wykonuje swoją pracę tak jak powinienem i nie mam żadnych problemów z szefem
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Pracowałem jako ph:
- podstawa ani dobra ani zła; dla mnie to takie minimum
- prowizja trudna do uzyskania - na co składa się wiele rzeczy, między innymi jakość i znajomość marki Daytona, czy ceny produktów innych marek
- na początek umowa zlecenie, potem etat - z parciem pracodawcy na wlasna dzialalnosc pracownika
- benefitów pozapłacowych brak - nie ma karty multisport, nie ma ubezpieczenia dodatkowego, nie ma dodatkowej op. medycznej
- brak też merytorycznych szkoleń
Wnioski czy warto czy nie, niech każdy wyciagnie sam.
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Dla mnie podstawa korzystna. Warunki zatrudnienia są i tak o wiele lepsze niż w podobnych firmach, wiem, bo pracowałem. Jak dla mnie warto
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
@konkretny Bo wszystko zależy do czego porównujemy. Trzeba patrzeć na to gdzie dają lepsze warunki niż gorsze.
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Dokładnie. To jest praca, nie szkoła. Nikt nie musi być miły i trzymać Cie na siłę, jeśli nie wywiązujesz się ze swoich obowiązków, to nikt nie będzie Cię trzymał. Jako pracownik nie potrafię zrozumieć o co chodzi większości osób wypowiadających się tutaj
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
To jest serwis w którym ludzie informują o warunkach pracy w firmach. Jesli takie a nie inne są warunki pracy to jest fakt, i faktem pozostanie. Korzystałem z tego serwisu zawsze nim zgodzilem sie na prace gdziekolwiek. Pracownik w firmie pod okiem szefa prawdy ofirmie nie powie, dlatego wazne są opinie wyrazane na takich portalach jak ten. Czołem!
użytkownik
28.11.2018 (2 miesiące temu)
28.11.2018 (2 miesiące temu)
Masz rację, tylko, że tutaj ludzie w dużej mierze narzekają na rzeczy, z którymi wystarczyłoby się zwrócić do przełożonych. Warto najpierw porozmawiać zanim się napisze na forum
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Przeczytałem wszystkie komentarze i jestem szczerze zdziwiony. Dla mnie normalne jest to, że każdy pracownik musi wykonywać swoje obowiązki i od tego zależy jego wynagrodzenie czy to, czy zostanie w firmie. Której firmie są potrzebni pracownicy, którzy nie wykonują swoich obowiązków? I każdy powinien to rozumieć a nie zachowywać się jak obrażone dziecko i wypisać takie rzeczy w internecie
użytkownik
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
Zgadzam się jak najbardziej, ale chyba mało kto to rozumie. W każdej firmie jeśli Ci nie idzie, to nie ma po co Cię trzymać, ta praca nie jest dla każdego.
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Bez przesady, pracuje już długo i jakoś nie miałem takich problemów
użytkownik
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
No okej, ale tutaj właśnie widać bardzo dużo narzekania na warunku, które wcale nie są takie złe
użytkownik
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
Dokładnie. Do wszystkich potencjalnych pracowników - zamiast czytać te bezpodstawne zarzuty w internecie, lepiej samemu spróbować. Zaangażowanie jest doceniane i tacy pracownicy będą się dobrze czuć w tej firmie :)
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
Pracowałem w bardzo podobnej firmie, nie będę wymieniać z nazwy i wynagrodzenie było słabsze. Mam porównanie i wiem, że nie są to złe warunki
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
Polecam pracodawcę, nie mam żadnych większych zastrzeżeń
użytkownik
18.12.2018 (2 miesiące temu)
18.12.2018 (2 miesiące temu)
Polecam pracodawce osobom, które angażują się w wykonywaną pracę. Odrobina umiejętności i chęci, a praca z pewnością zostanie doceniona
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Ale Ty oceniasz teraz produkt czy pracę w tej firmie? Są może produkty bardziej, ale bez przesady, jest bardzo wielu zadowolonych klientów i ciągle przekonują się do nich nowi. A cena w stosunku do innych jest bardzo dobra
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Nie polecam. Produkty bardzo trudne do sprzedazy. Po prostu ta daytona nie jest kompletnie znana klientom. Maszyny w ktorych stosuje sie oleje nie są tanie, nikt nie bedzie ryzykowal dla kilku złotych. Klient ktory szuka ekonomicznie, kupi tansze produkty ktore sanarynku od wielu wielu lat. A ten co szuka marki premium nawet na te daytone nie spojrzy.
użytkownik
23.12.2018 (miesiąc temu)
23.12.2018 (miesiąc temu)
Możliwości sprzedażowe produktów mają wpływ zarówno na pracę w firmie, jak i współpracę z firmą. Przekładają się na prowizje, zyski. Albo towar się sprzedaje, albo zalega.
Cena to nie wszystko.
użytkownik
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
Ja pracuję i nie zauważyłem, żeby możliwości sprzedażowe produktu były tutaj słabe. U mnie jeśli mają wpływ na pracę, to pozytywny
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
W każdej pracy trzeba wykonywać swoje obowiązki, jeśli ktoś tego nie rozumie, to później niech się nie dziwi, że może zostać zwolniony. Pracownicy są coraz bardziej rozczeniowi i wydaje im się, że jak są nietykalni, a jeśli ktoś im powie coś nieodpowiedniego, to od razu muszą się skarżyć anonimowo na forum. Mi praca odpowiada
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Możesz podać więcej konkretów? Na jakie stawki mogą liczyć przedstawiciele handlowi? Na jakie benefity pozapłacowe?

Określenie, że pracownicy są "coraz bardziej roszczeniowi" jest słaaaabeeeee. Równie dobrze można powiedzieć, że "pracodawcy są chciwymi sknerusami". Pracownik, który nie ceni siebie , nie będzie doceniany przez pracodawce. To transakcja dwustronna - pracownik musi mieć umiejętności, a pracodawce musi być stać na tego pracownika. Stąd pytanie, na co konkretnie może liczyć w tej firmie pracownik posiadający odpowiednie predyspozycje? Wesołych Świąt:)
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Nie zamierzam się tutaj dzielić moimi zarobkami. Wypowiedziałem się na temat tego jak ja to widzę, na forum, gdzie ocenia się pracodawce :) Tak, czytając komentarze niżej, uważam, że pracownicy są roszczeniowi i w żaden sposób nie doceniają tej pracy
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
A ja się zgadzam - jest różnica między pracownikiem, który ceni siebie, a pracownikiem, który nic nie robi przez co zostaje zwolniony a swoje frustracje wylewa w idealnym do tego miejscu - anonimowe forum.
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Tutaj się zgodzę, dla osób, które się starają, praca tutaj jest przyjemnością
użytkownik
1 sty (miesiąc temu)
1 sty (miesiąc temu)
Dobre warunki i partnerskie podejście do pracownika
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
To się dzieje coraz częściej i nie tylko w tej firmie. Zamiast zgłosić problem u pracodawcy, porozmawiać to łatwiej pisać w internecie
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Samo "dobre" czy "złe" to za mało informacji. Dla jednego dobre zarobki to 2tys. na rękę. Dla drugiego 8tys..
Powiedzcie coś więcej o warunkach zatrudnienia, jakie są? :) Umowa o pracę czy działalność? Jaka podstawa? Jakie realne zarobki do zrobienia? Jakiej wielkości teren pracy ma handlowiec?
KONKRETY!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

vegan

malinex

dar group wrocław

dar group

komodus

WSP

pbsz bytom

accenture

sindbad

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin