test

Opinie o Ostan S.C. Usługi Transportowe, ul. Gwardyjska 16, Nowy Sącz

Korzystałeś z usług Ostan S.C. Usługi Transportowe, ul. Gwardyjska 16, Nowy Sącz? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): pawel
Data: 2014-03-13 22:33

Wizyt: 1993
Komentarzy: 66
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
13.03.2014 (4 lata temu)
13.03.2014 (4 lata temu)

Ostan S.C. Usługi Transportowe, ul. Gwardyjska 16, Nowy Sącz

Masakra xxxxxxx -nie polecam !!!
użytkownik
27.10.2018 (2 miesiące temu)
27.10.2018 (2 miesiące temu)
Ponoć na święta nic nie będzie!!!
użytkownik
28.10.2018 (2 miesiące temu)
28.10.2018 (2 miesiące temu)
JAKOS MI NIE ZALEZY NA ICH ŁASCE. NIE TO NIE... BYLO ZLE , JEST GORZEJ A BEDZIE JESZCZE GORZEJ....
użytkownik
29.10.2018 (2 miesiące temu)
29.10.2018 (2 miesiące temu)
Witam , czy jest tu ktos kto dojezdza autem z Rawicza do Czachorowa? Szukam transportu oczywiscie dokladam sie do paliwa
użytkownik
07.11.2018 (2 miesiące temu)
07.11.2018 (2 miesiące temu)
Nie rzadna nowość jest coraz gorzej xxxxxxx całkowicie brak słów o nic doprosic się nie idzie a o podwyżce to już nie xxxxxxx .............????????????????????????????????????????????????
użytkownik
12.11.2018 (2 miesiące temu)
12.11.2018 (2 miesiące temu)
Ludzie co wy chcecie?!! Zaangażujcie się w pracę to będziecie docenieni. Naprawdę uważacie , ze tak źle płacą w hengst? Dobry operator wyciagnie dobra 3 tyś na miesiąc oczywiście z premia. Wiadomo w niektórych aspektach przesadzaja nasi kochani biurowi szczególnie dział z Panem Pee ma czele ale można jakoś to przeżyć. Pozdro czekam na hejt ...
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Mam pytanie praca na ile zmian i jaka umowę firma Hengst daje?
użytkownik
27.11.2018 (miesiąc temu)
27.11.2018 (miesiąc temu)
3zmiany sa czasami i na poczatek umowa zlecenie
użytkownik
16.12.2018 (miesiąc temu)
16.12.2018 (miesiąc temu)
W hengst wylacznie 4 brygady?
użytkownik
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
Nie, 2 lub 3 zmiany.
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Czy kobiety tez znajda i Was prace na produkcji? Bardzo ciezko jest?
użytkownik
30.12.2018 (24 dni temu)
30.12.2018 (24 dni temu)
Oczywiście większość to kobiety
użytkownik
8 sty (15 dni temu)
8 sty (15 dni temu)
Niema za tylko 3 zmiany lub 2
autor
21.09.2018 (4 miesiące temu)
21.09.2018 (4 miesiące temu)
Ja natomiast fajnie wspominam pracę w Hengst, pracowałam około roku, ludzie fajni, lepszych w zyciu nie poznalam. Z szefem nigdy nie miałam problemu, zawsze miły i konkretny, no i praca nie była ciężka(chyba trafilam na dobry dział i dobrą zmianę :)) Kokosów nie było, wiadomo, ale gdzie zarobię satysfakcjonującą pensję w Gostyniu ?:)
autor
03.10.2018 (3 miesiące temu)
03.10.2018 (3 miesiące temu)
Bo ten od traktora pewnie dziecko jej zrobil. Dwóm już taki numer wywyinał
użytkownik
04.10.2018 (3 miesiące temu)
04.10.2018 (3 miesiące temu)
A skąd ty takie informacje masz ?
użytkownik
11.11.2018 (2 miesiące temu)
11.11.2018 (2 miesiące temu)
No i fajnie, dziecko niedługo się urodzi i życzę dobrego rozwiązania... A dla Ciebie, Panie xxxxxxx zabezpieczaj się, żebyś znowu nie zaliczył wpadki z Panią brygadzistką.. :)
użytkownik
09.11.2018 (2 miesiące temu)
09.11.2018 (2 miesiące temu)
Ludzie bardzo fajni. Praca jak praca, nigdzie nikogo nie posadza, Chcesz zarobić musisz pracować. Ja nie narzekam bo zawsze można trafić gorzej, a w tej firmie nie jest źle, jest ok, pracować tylko trzeba chcieć.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin