test

Opinie o Perłowski Zdzisław Warsztat Samochodowy, ul. Dobra 1, Łomianki

Korzystałeś z usług Perłowski Zdzisław Warsztat Samochodowy, ul. Dobra 1, Łomianki? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): janek
Data: 2016-04-09 16:18

Wizyt: 3373
Komentarzy: 262
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
09.04.2016 (2 lata temu)
09.04.2016 (2 lata temu)

Perłowski Zdzisław Warsztat Samochodowy, ul. Dobra 1, Łomianki

Super firma,dobra atmosfera i zarobki.Kompetentni przełożeni,dobre warunki socjalne.Ogólnie OK
autor
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Masz rację o traktowaniu pracowników brak szacunku zwłaszcza że robimy co się da żeby było dobrze żeby produkcja szła jak najlepiej a wszyscy z góry mają to w xxxxxxx O Ukraińców nie musimy się bać od stycznia mogą wyjeżdżać legalnie do Niemiec więc można powiedzieć że tania bez sensowna siła robocza już nie pracuje.
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Widac w Takoni ze nowa ,,MIOTŁA" wymiata .
autor
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Masz na myśli tego idealnego kierownika?
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Lepiej bym tego nie nazwal????
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
...A na wigilię z dzieciakiem przychodzi,żeby mieć z kim pogadać:D
użytkownik
23.12.2018 (miesiąc temu)
23.12.2018 (miesiąc temu)
Bo to byla wigilia rodzinna a nie Firmowa -niewiedzialeś?
użytkownik
23.12.2018 (miesiąc temu)
23.12.2018 (miesiąc temu)
Co najwyżej wykombinują jak uniknąć podwyżek trzeba sie zawijać gdzieś indziej bo robi się nie ciekawie
użytkownik
23.12.2018 (miesiąc temu)
23.12.2018 (miesiąc temu)
Dokładnie,a ten barłóg zostawić Ukraińcom i tym drugim niech se wyMiatają.
użytkownik
24.12.2018 (30 dni temu)
24.12.2018 (30 dni temu)
Wszystkim jątrzącym na stronie życzę spokojnych świąt bez nienawiści i zwady,
Dyrekcji Takoni dziękuję za poczęstunek Wigilijny

ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT
autor
24.12.2018 (30 dni temu)
24.12.2018 (30 dni temu)
benzen, C6H6 - jeden z najbardziej toksycznych rozpuszczalników. Nawet mało stężone pary benzenu mogą doprowadzić do uszkodzenia szpiku kostnego i mają niekorzystny wpływ na krew. Powodują uszkodzenie wątroby, nerek, spadek odporności na zakażenia, zaburzenia przemiany materii i osłabienie. Przy dużych stężeniach par benzenu możliwy jest efekt narkozy - początkowo obserwuje się podniecenie, po czym pacjent zaczyna odczuwać zawroty i bóle głowy, osłabienie, senność, duszność, mdłości. Mogą się również zdarzyć przypadki całkowitej utraty przytomności i drgawek. Przy bardzo dużych stężeniach, pary benzenu niemal natychmiastowo powodują utratę świadomości i śmierć. Jednorazowa dawka śmiertelna to około 30 g. Bardzo niekorzystny wpływ na zdrowie ma także długotrwałe narażenie na działanie benzenu - może prowadzić do zmian chorobowych w szpiku kostnym i krwi, do uszkodzeń wątroby, nerek i innych narządów. Powoduje także zmniejszenie odporności na zakażenia zewnętrzne i nieprawidłową przemianę materii. Najbardziej niebezpieczny jest dla kobiet i dzieci;
COŚ NA ŚWIĘTA ŻEBY WIEDZIEĆ GDZIE PRACUJEMY
użytkownik
7 sty (16 dni temu)
Mamy nadzieje ze w tym roku tez bedziemy odrabiac tak dni jak w tamtym roku tzn ze w sobote i tylko na dniowkach chociaz z tym nam pracownikom produkcyjnym poszli na reke :) kazdy był zadowolony bo jak popoludniowka czy nocka i jak miales jakas impreze w domu urodizny albo imieniny np to trzeba bylo braz wolne.To lepiej jak na dniówke sie idzie i duzo ludzi na hali bylo zadowolonych z takiego odrabiania
autor
8 sty (15 dni temu)
8 sty (15 dni temu)
Nadzieja matka głupich :)

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin