test

Opinie o PHU MIRCO-TRANS Mirosław Kułton - Przygodzice

Korzystałeś z usług PHU MIRCO-TRANS Mirosław Kułton - Przygodzice? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): nowy
Data: 2014-05-13 16:15

Wizyt: 5426
Komentarzy: 34
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
13.05.2014 (4 lata temu)
13.05.2014 (4 lata temu)

PHU MIRCO-TRANS Mirosław Kułton - Przygodzice

szef nie płaci pieniedzy na czas cięzko go złapac i płaci bardzo niechętnie, dobrze maja tylko Ci co są jego ulubieńcami reszta musi sie prosic o pieniadze
użytkownik
14.07.2015 (3 lata temu)
14.07.2015 (3 lata temu)
zgadzam sie z przedmówca
użytkownik
24.10.2016 (2 lata temu)
24.10.2016 (2 lata temu)
Obecnie pracuję 270 dniowy ale dzieli dni na godziny tak skrupulatnie że z 23 robi się 19.5 dnia.nic nie idzie zaplanować bo robota haotyczna . Płaci na czas obciążenia za zbite lusterko itp gdyby nie przemycik piwa fajek i wódki do irlandi to bym uciekał. Niestety dużo w podwojnej obsadzie średnio mi to pasuje ocena 3+
użytkownik
15.12.2016 (2 lata temu)
15.12.2016 (2 lata temu)
Szef to typowy burak
użytkownik
10.01.2017 (2 lata temu)
10.01.2017 (2 lata temu)
Ja pracuje od ponad roku i wnioski mam takie:
-Kasa na czas
-Auta na stan
-Brak zbędnych kontaktów ze strony biura
-Mnie szef nie obciążył za rozbite lusterko tak że zgodzić nie mogę się z przedmówcą
-Czasem kuleje logistyka ale da się przeżyć
-Obsady jednoosobowe jak i podwójne wszystko kwestie dogadania
-Wszystko idzie zaplanować ale wiadomo trzeba to wcześniej zgłosić i zawsze jest jakiś kompromis
A pracować trzeba jak wszędzie.
użytkownik
27.01.2017 (2 lata temu)
27.01.2017 (2 lata temu)
Oj Przemo ty się zajmij autami nie bzdura mi
użytkownik
14.02.2017 (2 lata temu)
Wystawili ogłoszenie na spedytora na olx, gdzie nie podpisali że to oni. Dopiero po dłuższej rozmowie telefonicznej wyszło że to oni. Firma jest niepoważna do pracy szukają totalnych frajerów najlepiej zapożyczonych, co będą pracować za frajer i będą się cieszyć z ochłapów.

Umówiłem się na rozmowę z tymi oszustami i w taki sposób, że baba miała mi dać znać telefonicznie na którą następnego dnia. Nic cisza - to sam zadzwoniłem żeby dopytać a ona mówi, że zapomniała.
Stwierdziła że zaraz zapyta szefa i oddzwoni - znów cisza - minęła godzina i sam dzwoniłem - nie odbierała telefonu. Mija kolejne 15 minut i dostaję sms, że szef jest dziś zajęty i że da mi znać kiedy.

A jeszcze wcześniej na pierwszej telefonicznej rozmowie pyta się baba mnie czy znam angielski - ja mówię że tak że mam b2+ a ona się mnie pyta co to znaczy. A za chwile mówi do mnie że ona też taki ma stopień i że zapomniała i nie wie jak go sklasyfikować. HAHAHA - barany jakieś gamonie - chcą mieć pracownika który wie wszystko i pracuje za darmo i pewnie jeszcze by chcieli żeby przed nimi klękał. Masakra po prostu gamonie - sugeruję zgłosić gości do urzędu pracy aby nie przyjmowali od nich ogłoszeń bo jeszcze ktoś się na nich natnie.
użytkownik
13.03.2017 (rok temu)
13.03.2017 (rok temu)
Szkoda ze niektóre opinie znikają,zresztą jak ludzie z mirco trans.Pozdrowienia dla Joanny a tak na marginesie zastąpil cie dwoma spedytor ami i nawet nie zdążyłem ich zobaczyć
użytkownik
11.04.2017 (rok temu)
11.04.2017 (rok temu)
Pracuje w tej firmie i powiem tak: pieniądze w terminie, auta na stan ale nie zawsze, praca chaotyczna nie wiadomo do końca kiedy się wyjeżdza i wraca, dużo przepinek, przeładunków,kombinacji, a co najgorsze czasami podwójne obsady się rozsadza żeby tylko zdążyć na czas. ludzie we firmie ok ale jak w każdej zdarza się kilka cwaniaczków, ogólnie ocena dostateczna, ogólnie dużo kierowców odeszło i będzie odchodziło, Sam rozglądam się za czymś innym.
użytkownik
15.04.2017 (rok temu)
15.04.2017 (rok temu)
Dogadania!!!!!bzdury tu nic nie wiadomo,może poza data wypłaty auda na stanie to druga bzdura
użytkownik
15.04.2017 (rok temu)
15.04.2017 (rok temu)
Prosta sprawa przejedzie się w jedną trasę i wszystko wyjdzie ,przy odrobinie szczęścia nie będziesz wydzwaniac o buking a z auta wyciągać za każdym razem cały majdan .A wypłatę rozbija ci na godziny i zarobek to 12 zł na godzinę więc szału za ten cały bałagan i brak weekendów nie ma.No i kontakt z szefem który zajmuje się spedycja ladukami przecinkami , to czysta przyjemnosc
użytkownik
15.04.2017 (rok temu)
15.04.2017 (rok temu)
Tak niestety jest pracuje już ponad dwa lata i niestety kombinacje doladunki na palzie i przepinki to fundament tej firmy. Kasa co prawda na czas ale rozliczanie co do minuty... a jak szef ma zły chumor to bez wideł nie podchodz bo nie ma sensu.
użytkownik
17.04.2017 (rok temu)
17.04.2017 (rok temu)
Brak spedytorów we firmie, szef ze swoim kolegą ogarnia wszystko chociaż oni czasami się nie dogadają i jeden pyta się kierowcy po co tam jedzie.. dokładnie jak ma zły humor to nie pogadasz i się niczego nie dowiesz.Jak on coś potrzebuje to dzwoni ale jak kierowca chce się czegoś dowiedzieć jaki plan na dzień to już nie za bardzo, czasami ktoś z jakieś spedycji napisze smsa w którym nawet nie wiadomo o co chodzi i teraz trzeba się samemu domyślać,Rozkłada tak trasy że z góry wiadomo że się nie zdarzy na czas ale nie wina kierowcy.. też już mam dosyć.Dogrywam szczegóły w innej firmie. Po prostu stresówka jest cały czas jedziesz i nie wiesz czy Cię przepnie zaraz albo czy rozsadzi z kimś innym.Jeśli tak dalej będzie to nie wróże tej firmie przyszłości.Cały czas bedzię rotacja z kierowcami bo z tego co słyszę to już każdy zaczyna mieć tego dosyć. Szkoda.. bo całkiem przyjemnie by się jeździło.Co do aut to rzeczywiście jak trafisz no chyba że chcesz jeździć cały czas szybka pauza i w trase wtedy jest szansa że auto bedzię to samo.Auta to stare many kilka sztuk, pare nowych scania 3 dafy i to tyle w sumie coś ok.30szt.
użytkownik
19.04.2017 (rok temu)
19.04.2017 (rok temu)
Ale po co ci wiedzieć gdzie jedziesz?masz 9 H jazdy i szef tak ci zorganizuje żebyś niepotrzebnie nie stał.panowie zrozumcie to.Auta są po to żeby zarabiały na siebie was i szefa,z tego są pieniądze.Policzcie sobie jak auto stoi 3 dni w tygodniu i czeka za kierowcą rok ma 52 tygodnie to wychodzi ze przez 156 dni w roku nie zarabia.dlatego inne firmy nie płacą w terminie a nasz szef tak.zrozumcie to.Też bym chciał żeby było troszkę spokojniej ale najważniejsze że mi się kasą zgadza.
użytkownik
19.04.2017 (rok temu)
19.04.2017 (rok temu)
Ale po co ci wiedzieć gdzie jedziesz?masz 9 H jazdy i szef tak ci zorganizuje żebyś niepotrzebnie nie stał.panowie zrozumcie to.Auta są po to żeby zarabiały na siebie was i szefa,z tego są pieniądze.Policzcie sobie jak auto stoi 3 dni w tygodniu i czeka za kierowcą rok ma 52 tygodnie to wychodzi ze przez 156 dni w roku nie zarabia.dlatego inne firmy nie płacą w terminie a nasz szef tak.zrozumcie to.Też bym chciał żeby było troszkę spokojniej ale najważniejsze że mi się kasą zgadza.
użytkownik
19.04.2017 (rok temu)
19.04.2017 (rok temu)
Powiedzcie mi proszę dlaczego tylko ja i Przemo miał odwagę się podpisać.?to że szef przemyka oko jak nawywijacie to nikt nie wpisał.A tak jest.ilu z was przerysowalo naczepy potluklo lusterka lampy itp.I na pewno nikt z was za to niezaplacil tylko szef.
użytkownik
21.04.2017 (rok temu)
21.04.2017 (rok temu)
Piotruś aż wspolczujemy temu naszemu szefowi jak mu rozrywasz wrzody w dupsku . Od tego klepania po plecach będzie nie długo krwią pluł... no miej litość :) bo na parkingu przy kawie słyszeliśmy od ciebie nie raz zupełnie co innego. W każdej opinii jest napisane coś prawdy. Są przepinki są doladunki. Auta na stanie albo i nie zależy jak kto sobie dba. Kasa na czas a pracować trzeba wszędzie. Jedynym ogromnym minusem jest ogólny brak informacji dotyczący tego co kierowca ma robić dalej. A co się z Tym wiąże , ogólna nerwowka bo nic nie idzie zaplanować. Bo tu nie chodzi o to co ja mam robić w ciągu swoich 9 godzin jazdy. Tylko o to czy jadę do domu czy w druga stronę bo każdy ma też życie prywatne. Tyle ...
użytkownik
22.04.2017 (rok temu)
22.04.2017 (rok temu)
Teraz ja. Kazdy ma swoje opinie ale one nie sa po to by nimi uraczyc chetnego do pracy. Panowie, tak dociekliwi kto kryje sie pod nickiem, "maly" nie musi byc niski a"duzy" wysokim. Piotrze, a moze wiesz kto kryje sie pod Winetu i Apanachi?. Zenada.Teraz dla chetnych do pracy- przychodzcie i pracujcie, sami wyrobicie sobie opinie. Jestem pewien ze czesc z was odejdzie a czesc zostanie, takie zycie. Nie bazujcie na opiniach pracownikow zadnej firmy. Pisza je osoby sflustrowane lub chcace pozytywnie zaistniec. Pozdrawiam.
użytkownik
23.05.2017 (rok temu)
23.05.2017 (rok temu)
Kasa na czas, robota nie do przerobienia. Faktycznie jedynie kuleje logistyka.

Jest ok :)
użytkownik
27.06.2017 (rok temu)
27.06.2017 (rok temu)
Logistyka pozostawia wiele do życzenia ale... nigdzie nie jest idealnie. Praca w miarę okej. Kasa na czas, bez opóźnień. Robotę można zawsze zmienić chłopaki...
użytkownik
26.01.2018 (rok temu)
26.01.2018 (rok temu)
Jeszcze dwa lata☺
użytkownik
14.02.2018 (rok temu)
14.02.2018 (rok temu)
Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Sporo dobrego słyszałem!!
użytkownik
26.04.2018 (9 miesięcy temu)
26.04.2018 (9 miesięcy temu)
PHU MIRCO-TRANS Mirosław Kułton ma teraz aktualne oferty pracy w Przygodzice. Czy ktoś z pracowników może powiedzieć, czy warto tutaj pracować i czego spodziewać się na stracie w temacie warunków zatrudnienia?
użytkownik
05.08.2018 (6 miesięcy temu)
05.08.2018 (6 miesięcy temu)
Rotacja w tej firmie mówi sama za siebie
użytkownik
06.08.2018 (6 miesięcy temu)
06.08.2018 (6 miesięcy temu)
Czy jest jakiś powód, że tak rzadko tu zaglądacie żeby napisać kilka zdań o firmie i pracy?
użytkownik
14.08.2018 (6 miesięcy temu)
14.08.2018 (6 miesięcy temu)
Idź, poznaj szefa i wszystko będzie jasne
użytkownik
14.08.2018 (6 miesięcy temu)
14.08.2018 (6 miesięcy temu)
Konkretnie o tej firmie?
Ha-ha.... dlatego, ze lepiej o niej nic nie pisać a jeśli już to na pewno nie pozytywnie.
użytkownik
15.08.2018 (6 miesięcy temu)
15.08.2018 (6 miesięcy temu)
@Pret a porter, widzę, że posiadasz jakąś wiedzę o pracy w firmie PHU MIRCO-TRANS Mirosław Kułton. Możesz podzielić się z nami szczegółowo tym, co wiesz na temat pracy w tym miejscu? Na jakie warunki może liczyć nowo zatrudniony pracownik? Czym spowodowana jest rotacja, o której wspomniałeś?
@Niki, jakiego rzędu wynagrodzenie oferuje firma PHU MIRCO-TRANS Mirosław Kułton swoim pracownikom? Czy składa się ona jedynie z podstawy, czy również możliwe jest otrzymanie dodatków do pensji? Odpowiedz, proszę, co wiesz na ten temat.
@Krzak, mimo wszystko, czy jesteś w stanie swoją wiadomość napisać tak, aby rozwiać wątpliwości o tej firmie? Dlaczego tak uważasz?
użytkownik
15.08.2018 (6 miesięcy temu)
15.08.2018 (6 miesięcy temu)
Rotacja w firmie to zjawisko pozytywne, czy negatywne? Sam sobie odpowiedz, czy jeśli jest dobrze w firmie to ludzie uciekają z niej?
użytkownik
21.08.2018 (5 miesięcy temu)
21.08.2018 (5 miesięcy temu)
@Pret a porter, jeżeli ludzie sami uciekają z firmy PHU MIRCO-TRANS Mirosław Kułton to na pewno nie jest to dobre zjawisko, jednak nie znam powodów, dlaczego tak się dzieje, więc może Ty jesteś w stanie opisać, czemu ma miejsce taki stan rzeczy? Czym są spowodowane odejścia pracowników z tej firmy?
użytkownik
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
@Andrzej, dziękuję za odpowiedź. Jesteś w stanie przedstawić, jak wygląda poziom wynagrodzenia, które oferuje firma PHU MIRCO-TRANS Mirosław Kułton swoim zatrudnionym pracownikom? Kierowca, który wyjeżdża na 3 dni na załadunek, który opisałeś w komentarzu może liczyć na jakieś zakwaterowanie, czy nocowanie odbywa się w samochodzie?
użytkownik
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
Spanie w aucie
użytkownik
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
5000-6000 A z urlopem jest problem bo placi na koniec roku
użytkownik
16.09.2018 (5 miesięcy temu)
16.09.2018 (5 miesięcy temu)
@anonymous, rozumiem, że chodzi o to, że pracodawca firma PHU MIRCO-TRANS Mirosław Kułton rekompensuje pracownikom niewykorzystane urlopy w postaci zapłaty na koniec roku? Napisz, jak wyglądają sytuację, kiedy w trakcie jazdy zdarzy się losowa sytuacja związana z awarią samochodu? Można wtedy otrzymać odpowiednie wsparcie od firmy, czy raczej samemu należy radzić sobie z tym problemem?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

piekarnia wielgolas

Kik Kik textil

Aspen polska

archman

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin