test

Opinie o Piekarnia Hert - Jarocin

Korzystałeś z usług Piekarnia Hert - Jarocin? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): były kierowca
Data: 2009-07-26 12:51

Wizyt: 16213
Komentarzy: 461
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Piekarnia Hert - Jarocin

Ja do Herta nic nie mam. Ale pani A. to przekracza wszelkie granice przyzwoitości. Pracuję na punkcie dość wysokoobrotowym i wiem za co. Ale wymagania żeby zostawać po 14 godzinach pracy na sprzątanie z czego i tak pisze się że było 13 to jakieś nieporozumienie. Dni na dziecko nie są w tej firmie uznawane -co jest dziwne że pani z kadr mówi że są a pani A. że nie ma. Zwolnienia nie są tolerowane bo nie bo nie możesz i koniec. A jak się nie podoba to pani A. ma na Twoje miejsce kogoś innego. Smutne to wszystko jest.
autor
03.11.2018 (3 miesiące temu)
03.11.2018 (3 miesiące temu)
A to ciekawostka,z 8 zł nie mieć wydać. A od kiedy to produkują nominały ośmio złotowe?
użytkownik
11.11.2018 (3 miesiące temu)
11.11.2018 (3 miesiące temu)
Wypłatę wypłacają trzy różne firmy .Ozusowana jest najniższa a reszta w formie premii. Pani N.jeździ po sklepach i sprawdza wiedzę o składach tortów , a reszta to ją mało obchodzi .Brak ludzi powoduje pracę po 12 h i praca w niewiadomym miejscu .Raz pracujesz na Krzykach innym razem w Leśnicy .Pracownicy obudzą się jak dostaną emeryturę - będzie wielki szok .Emerytura będzie niższa niż ogólna wypłata w poszczególnych miesiącach .Warunki pracy też nie są najlepsze - latem w małych sklepach brak klimatyzacji , nie mówiąc o dostępnej wodzie do picia .Reasumując firma nie jest rekomendowana , wręcz przeciwnie odradzam .
użytkownik
18.11.2018 (2 miesiące temu)
18.11.2018 (2 miesiące temu)
obrażasz ludzi a prawda jest taka że szacunku u pracodawcy i kierowniczek nie doczekasz się .Praca w Hercie jest ciężka . aby zarobić musisz poświęcić niejednokrotnie rodzinę. nawet kiedy to zrobisz P . Ania wyrzuci Cię na zbity pysk po wieloletniej uczciwej sumiennej pracy . Z doświadczenia to wiem i powiem Ci ,że nie warto dla Nich pracować
użytkownik
18.11.2018 (2 miesiące temu)
18.11.2018 (2 miesiące temu)
także się z tym zgadzam , w tej firmie nigdy nie były przestrzegane prawa pracownicze ,nie należy się ,bo nie , a trzeba ,bo tak ma być
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Moje sugestie dla Piekarnia Hert Sp. z o.o.:
Uważam że jest bardzo smacznie i tanio ☺

Lubię atmosferę w Piekarnia Hert Sp. z o.o. za:
Miła obsługa, zawsze czysto
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Na dzisiaj zamówiłam chleb do żurku nie stety panie, które przyjęły zamówienie nie do końca się wypełniły, okazało się że za mało pani za mówiła, byłam bardzo rozczarowana z mężem, zrezygnowana, zła.. Ale panie na pierwszej zmianie robiły wszystko żebyśmy byli zadowoleni i dostali co chcieli żeby dzieciaki byly zadowoleni i udało się dziewczyny stanęły na wysokości zadania. Kolezanki przyjmujace zamówienie powinny uczyć się od koleżanek, sluchania obslugi i inprowizacji. Dzieki podejściu ekspedietek zawszę tam wrocimy.
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Jestem stała kliniką. Zawsze kupowałam chleb- razowy bez drożdży. Od miesiąca ten chleb nie jest do jedzenia. Kruszy się, w środku glina, bez smaku. Nie można go pokroić. Jest nadmuchany. Dotychczas jego waga wynosiła 500 g. Teraz 420.
Razowy bez drożdży jest w promocji czy dlatego, że jest tak beznadziejny?
Jakość chleba dramatyczna. Nie polecam.
użytkownik
1 sty (miesiąc temu)
1 sty (miesiąc temu)
Kupiłam makowiec ważący 0,5 kg. 15 deko nie zawierało maku. W smaku dobry ale makowiec bez maku?
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Pomyliłam się i poprosiłam o chleb którego nie chciałam kupić. Jak chciałam zmienić zdanie dowiedziałam się że to niemożliwe bo paragon już jest wydrukowany. A przecież nie odeszłam jeszcze od kasy. Żenada. Przecież mamy dwudziesty pierwszy wiek.
użytkownik
06.08.2018 (6 miesięcy temu)
06.08.2018 (6 miesięcy temu)
Zarzuty na temat braku wody są bezzasadne. Dostajecie kasę za wodę w dodatku, więc wystarczy przed pracą tyłek ruszyć i sobie kupić. Nic trudnego, tylko chęci. Co jeszcze, szampana byście chciały ?
użytkownik
18.11.2018 (2 miesiące temu)
18.11.2018 (2 miesiące temu)
Mówisz bzdury ,jadąc do pracy o 4 rano nie kupisz sobie wody ,a po pracy o 19 nie masz sił latać po sklepach ,a w czasie pracy nie możesz opuścić sklepu
użytkownik
18.07.2018 (6 miesięcy temu)
18.07.2018 (6 miesięcy temu)
Pęsja podzielona jest na dwie części, dwie umowy, dwie różne firmy.
Pierwsza to umowa podstawowa najniższa krajowa, druga to premia i nadgodziny, oraz wszelkie dodatki. Wszystko legalne, i w zgodzie z przepisani i normami prawnymi, jakby co...?
użytkownik
18.11.2018 (2 miesiące temu)
18.11.2018 (2 miesiące temu)
tak i to są składowe twojego wynagrodzenia tyle że z drugiej umowy nie masz odprowadzanych składek na emeryturę nie liczy się do urlopu ani chorobowego , wychodzi na to ,że idąc np . na urlop tracisz prawie pół pensji

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

vegan

malinex

dar group wrocław

dar group

komodus

WSP

pbsz bytom

accenture

sindbad

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin