test

Opinie o PIENING GMBH

Korzystałeś z usług PIENING GMBH? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): nn
Data: 2015-05-01 10:39

Wizyt: 11185
Komentarzy: 182
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

PIENING GMBH

Witam,

a ja jestem super zadowolony z tej pracy! :-) Zarabiam 3 razy tyle niz w mojej starej pracy! Naturalnie jest rozlaka od rodziny, ale cos kosztem czegos! Najwazniejsza dla mnie jest moja rodzina, a dzieki tej pracy wiedzie sie nam super! Prace sa rozne, stale mam mozliwosc rozwoju! A z kazdym problemem wiem, ze w firmie moge sie zawsze meldowac! Panie, mowiace po polsku, we wszystkim pomoga! Czy kwestia lekarza, czy kwatery czy rodzinnego! Mój jezyk niemiecki znacznie sie poprawil dzieki kursowi niemieckiego, z którego korzystam wieczorami:-) Zawsze beda ludzie mnej lub bardziej zadowoleni, ale uwierzcie mi, ta Firma jest jak najbardziej fair!
użytkownik
03.03.2018 (10 miesięcy temu)
03.03.2018 (10 miesięcy temu)
100 % racji ta firma tojedna wielka porazka i jeszcze trzeba wspomniec o tych zadowolonych co nie potrafia kabla z rolki rozwinac nie wspomne o wywierceniu dziury na dybla .Kto pracowal to wie tak jak kolega opisal
użytkownik
09.03.2018 (10 miesięcy temu)
09.03.2018 (10 miesięcy temu)
Zauwarzyłem tu wpisy więkrzości ludzi którym sie nie powiodło prawdopodobnie słabo psychiczni lub nie wiadomo ile by chcieli zarobic w Niemczech przez 8 godz. Są to osoby które sobie nie potrafią pokoju wynająć a wtedy płacą po 20 25 euro jeśli chodzi o pieniądze ja zawsze odkładam na czysto na półkę 5300 zł plus kindergeld. A jeśli codzi o paliwo ropa nie jest droga a nawet wychodzi na równo w Polsce też musisz jeżdzić do pracy i nie raz dalej jak tu w Niemczech ja mam 3km. do pracy nie ma krzywdy . nie wiem jaki jest problem .
użytkownik
11.03.2018 (10 miesięcy temu)
11.03.2018 (10 miesięcy temu)
Zauwarzyłem tu wpisy więkrzości ludzi którym sie nie powiodło prawdopodobnie słabo psychiczni lub nie wiadomo ile by chcieli zarobic w Niemczech przez 8 godz. Są to osoby które sobie nie potrafią pokoju wynająć a wtedy płacą po 20 25 euro jeśli chodzi o pieniądze ja zawsze odkładam na czysto na półkę 5300 zł plus kindergeld. A jeśli codzi o paliwo ropa nie jest droga a nawet wychodzi na równo w Polsce też musisz jeżdzić do pracy i nie raz dalej jak tu w Niemczech ja mam 3km. do pracy nie ma krzywdy . nie wiem jaki jest problem
użytkownik
13.08.2018 (5 miesięcy temu)
13.08.2018 (5 miesięcy temu)
Problem maja ludzie taki,ze nie znaja na tyle jezyka lub nie potrafia sie ogarnac i wtedy placa. Jednak z drugiej strony nie rozumiem dlaczego Niemcy maja placic ludziom za mieszkania , przeciez kazdy z nas tu pracujacych placi normalnie za mieszkanie. Zeby jak najmniej dojezdzac to tak jak napisales nalezy znalezc sobie prace w dogodnej lokalizacji i tanio. Po co pchaja sie ludzie do hoteli , skoro moga pokoje wynajac na czas w internecie . Kwestia znajomosci jezyka i checi . Popieram twoja opinie i jest ona w stu procentach prawdziwa. Normalnie mozna zarobic i zaoszczedzic i nie dziadujac tu , bo to chyba juz kogos ostro ponioslo z tym tekstem.
użytkownik
18.03.2018 (10 miesięcy temu)
18.03.2018 (10 miesięcy temu)
szare komórki sobie sprawdz albo te plewy co masz we lbie straszyl bedzie sprawdz sobie czy zwieracze ci nie popuscily raczej
użytkownik
20.03.2018 (10 miesięcy temu)
20.03.2018 (10 miesięcy temu)
Możesz powtórzyć jeszcze raz ale wolniej, za wiele nie zrozumiałem z tej wypowiedzi...
użytkownik
20.03.2018 (10 miesięcy temu)
20.03.2018 (10 miesięcy temu)
Przynajmniej miał odwagę podpisać się imieniem panie NIEZBEDNY (co to w ogóle znaczy po polsku?)...
użytkownik
20.03.2018 (10 miesięcy temu)
20.03.2018 (10 miesięcy temu)
to dymaj tam dalej i liz kutasa helmutom
użytkownik
21.03.2018 (10 miesięcy temu)
21.03.2018 (10 miesięcy temu)
Pracowałem w tej firmie. Na początku dużo obiecują a w szczególności co do zarobków. Z kursu językowego który trwa około 3 miesięcy za wiele nie można wiedzy wynieść potrzebnej w pracy. (Ci co uczęszczali wiedzą o czym piszę). Koszt mieszkania z jakim się spotkałem to od 18 do 25e/ za dzień, w większości przypadków płatne za tydzień do przodu. Nie w każdej pracy można pracować dziennie po 10godzin i soboty. A wiadomo mniej pracujesz, to mniej zarabiasz. Praca w zależności jak się trafi, można długo pracować w jednym miejscu lub jeździć po robotach. Ogólnie zlewanie pracowników przez dysponentów. Jedynie w czym potrafili pomóc to przelać dietę na konto.
użytkownik
08.04.2018 (9 miesięcy temu)
08.04.2018 (9 miesięcy temu)
@Były pracownik, jakiego typu słownictwa, w takim razie dotyczył kurs językowy, w którym uczestniczyłeś za pośrednictwem PIENING GMBH? Napisałeś również, że wykonywałeś różnego typu prace w miejscu Twojego pobytu. Możesz coś więcej o tym napisać? Za jakiego rodzaju obowiązki byłeś odpowiedzialny?
użytkownik
08.05.2018 (8 miesięcy temu)
08.05.2018 (8 miesięcy temu)
1 raz za cały listopad z sobotami, niedzielami był 3300 € przy stawce 10,52 br.
użytkownik
08.05.2018 (8 miesięcy temu)
08.05.2018 (8 miesięcy temu)
Jest możliwość zarobienia całkiem niezłych pieniędzy więc nie narzekajcie.
użytkownik
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
@Henryk, możesz napisać nam coś więcej o pracy w firmie PIENING GMBH. Jak wygląda sprawa z umową o pracę, wynagrodzenie stałe czy akordowe? Firma oferuje pakiet pomocy dla pracownika, co on obejmuje? Czy firma oferuje zakwaterowanie i dojazd do pracy? To informacje które pewnie ciekawią użytkowników, którzy wchodzą na wątek firmy i myślą o zaaplikowaniu do niej.
użytkownik
07.10.2018 (3 miesiące temu)
07.10.2018 (3 miesiące temu)
Umowa o pracę na piśmie. Wynagrodzenie wpływa terminowo do 15 każdego miesiąca i jest zależne od przepracowanych godzin. Na zakwaterowanie i dojazd do pracy wypłacane jest 40 euro za każdy przepracowany dzień. Propozycję zakwaterowania wysyła firma. Jeżeli kwatera nie odpowiada można zmienić we własnym zakresie. Najlepiej dojeżdżać własnym autem, choć są osoby które nie mają samochodu i sobie radzą. Co ważne szczególnie na początku jest możliwość brania zaliczek. Panie w biurze mówią po polsku i chętnie pomagają w załatwianiu spraw urzędowych. Firma wyposaża pracownika w narzędzia i ubrania robocze.
użytkownik
31.05.2018 (7 miesięcy temu)
31.05.2018 (7 miesięcy temu)
Jadę niedługo do Piening, nia mam swojego auta. Jak wygląda dojazd do pracy w takim przypadku?
użytkownik
13.07.2018 (6 miesięcy temu)
13.07.2018 (6 miesięcy temu)
kłamstwo kłamstwo kłamstwo
użytkownik
31.07.2018 (5 miesięcy temu)
31.07.2018 (5 miesięcy temu)
jeśli mi zostanie 3,500zł to git. ty piszesz że masz tyle za 200 godzin, to masz około 17,5zł na godzinę. nieźle, tylko jeśli jest to za stróżowanie.
Jaki masz interes żeby szkalować tę firmę. Bo ja się do akurat w niej zatrudniłem i trochę o tobię słyszałem. nie wiem może plotki, ale mówią że nie tylko piłeś ale i kradłeś. a teraz starasz się wybielić i firmie szkodzić. nie wiem co napiszę za parę miesięcy, ale jadę do pracy, a nie pić i kraść.
ogarnij się
użytkownik
09.08.2018 (5 miesięcy temu)
09.08.2018 (5 miesięcy temu)
Jedź i daj ci Bóg dobrze zarobić. Ja o tobie też DUŻO słyszałem, że masz lepkie rączki, że za kołnierz nie wylewasz itd ale zachowuje to dla siebie bo nie od tego jest to forum tylko od tego żeby podzielić się opinią na temat np. zarobków danej firmy a te są w tej firmie liche jak na Niemcy i taka jest prawda. Ja firmy nie oczerniam (oczernianie to pisanie nieprawdy a ja piszę prawdę) tylko pisze szczerze jakie są zarobki. Pewnie też kolego kabla z rolki nie umiesz rozwinąć porządnie wiec dla ciebie to praca jak znalazł. Powodzenia i bez odbioru. Szkoda czasu na zaglądanie tutaj. Każdy MĄDRY wnioski wyciągnie.
użytkownik
13.08.2018 (5 miesięcy temu)
13.08.2018 (5 miesięcy temu)
Witam
Jak czytam co wy tu gryzmolicie to mnie krew zalewa. Zacznijmy od tego,ze w wtej firmie i kazdej innej agencji , ktora wynajmuje pracownikow dostajecie stawke w zaleznosci od znajomosci jezyka !!!!!!!!!! umiejetnosci !!!!!! i posiadanych przede wszystkim certyfikatow i dyplomow. Wiekszosc z was jedzie i zna trzy slowa na krzyz a wymagania ma nie wiadomo jakie. Prosze stanoc mocno stopami na ziemi. Stawka 11 euro to jest normalna stawka godzinowa dla pomocnika , a nikt z was nie zostanie od razu zatrudniony jako elektryk skoro nie potrafi sie dogadac, czy tez odczytac planow itd. Mistrz zarabia od 18 euro w gore ale tez musi uzywac aparatu mowy w celu komunikacji . Pracuje w agencji wynajmu pracownikow i oferuje prace ale nalezy do wszystkiego podejsc z glowa . Jesli firma was wynajmujaca bedzie zadowolona moze przejac pracownika po pol roku. Kazdy z was znajac jezyk moze otrzymac prace w normalnej niemieckiej firmie, co tez moge zalatwic. Ofert jest mnostwo i moziwosci zakwaterowania, wszystko to kwestia znajomosci jezyka. Jesli kazdy z was zamiast marudzic co bylo na kursie odpali sobie stronke 50languages.com/phrasebook/de/da/ moze zaczac uczyc sie rowniez sam dodatkowo a slownictwo jest ogolnie dostepne w instytucji google czy xxxxxxx Nie trzeba byc informatykiem,zeby ogarnac podstawowe stronki i uczyc sie samemu, to jest kwestia checi i przylozenia sie. Jesli kazdy z was dziennie nauczy sie 1-2 slow to mnozac to przez dni i miesiace mamy odpowiedz. Jesli ktos z Panstwa bedzie zainteresowany znalezieniem pracy i ze znajomoscia jezyka na poziomie przynajmniej komunikatywnym to zapraszam do kontaktu [email protected]
użytkownik
06.09.2018 (4 miesiące temu)
06.09.2018 (4 miesiące temu)
Do Lidia
Każda agencja pracy jest tak zwanym POŚREDNIKIEM PRACY czyli pośredniczy po miedzy pracodawcą zwanym przedsiębiorcą , a pracownikiem ( zatrudnionym w agencji pracy TYMCZASOWEJ ) który tą pracę wykonuje . Agencja im więcej urwie kasy wędrującej do pracownika delegowanego przez agencję od przedsiębiorcy , tym więcej zarobi więc rzadko można spotkać agencję która coś daje od siebie beneficjenty . W większości przypadków pracownicy delegowani do pracy przez pośrednika rozliczani są z przepracowanych godzin +np. dieta i kilometrówka ( oczywiście wypłacana nie za przejechane kilometry tylko wliczona do godzin pracy , taki mały myk by nie dać zarobić uczciwie ). W pieningu jest tak : stawka podstawowa brutto na godzinę za pracę + dieta z której pracownik opłaca sobie zakwaterowanie i wszelkie dojazdy z miejsca zamieszkania do kwatery i z kwatery do pracy a także wyżywienie i opierunek ( nie zawsze są bezpłatne pralki na kwaterach) , czyli im mniej jeździsz to więcej zarabiasz tak jest w każdej agencji tymczasowej pracy . Niech ludzie sobie nie myślą że w agencjach pracy jest miód . Nie było , nie ma i nie będzie , nie ma takich agencji na tym świecie !!!!
użytkownik
23.09.2018 (4 miesiące temu)
23.09.2018 (4 miesiące temu)
Pracowałem prawie 2 lata. Uczyłem się języka z kursu i już na bieżąco w pracy. Nie miałem chwili przestoju, zawsze był dla mnie kontrakt ale wiem że tylko dlatego że znałem język,(albo widzieli że sie staram uczyć go na bieżąco) a przynajmniej dlatego że w miejscach w których pracowałem dostałem dobre recenzje. Na początku było ciężko się dogadać ale wraz z rozmowa w pracy jak i oglądaniem filmów osłuchałem się i sam ciągnąłem sanki coraz lepiej. Pracowałem z 4 pracownikami (polakami)z firmy Piening w duecie. Z każdym albo ja miałem problem (bo pili w niedziele do odcinki i w pon nie nadawali się do pracy, ja musiałem tłumaczyć kolegę albo nie chcieli go dłużej bo nie kumał języka) albo piening wywalał bo się nie uczyli języka i ciężko było każdego gdzieś wcisnąć.
Najlepiej pracowało mi się gdy już nie miałem żadnego partnera. Pamiętajcie że za granice wyjeżdżają zazwyczaj ludzie którzy nic nie ogarniają i tacy tutaj też komentarze piszą. Coś jak student w Polsce, skończył studia i myśli że 5 k na start dostanie, xxxxxxx prawda. Ja pod koniec pracy w tej firmie miałem propozycje zostać zatrudniony już bezpośrednio w firmie która mnie wynajmowała.
Rozumiem że chcecie wyjechać i klepać nieskończoność godzin ale w Niemczech pilnują czasu pracy i zazwyczaj macie 8-10, czasami zdarzają się soboty ale w większości przypadków macie 8. Zwozicie 3500-4000 do domu na początek. Warto jechać, nauczyć się języka i albo zostać na stałe albo wrócić i korzystać z tego że umiesz niemiecki. Teraz języki to podstawa. Wg firma jest dobra, wypłacalna, dużo pomaga i jest dobrym pkt. do rozwoju kariery.
użytkownik
12.10.2018 (3 miesiące temu)
12.10.2018 (3 miesiące temu)
Firma Piening biuro w Lingen naganiaczka Alicja szuka murzynów do pracy w odlewni żeliwa w Rahden na miejscu w okresie od września do października przez firmę przewinęło się ponad 30 osób. Na miejscu praca w skrajnie niebezpiecznych warunkach bez odpowiedniego zabezpieczenia wydawane są maseczki higieniczne do wywalania pyłu z piwnicy po piaskowaniu zamiast profesjonalnych masek. Brak przepisów Bhp skrajne ich nieprzestrzeganie. Jeśli nie chcecie stracić zdrowia,pieniędzy i czasu odradzam.
użytkownik
21.10.2018 (3 miesiące temu)
21.10.2018 (3 miesiące temu)
zawsze znajda sie idioci co pojada za 12 brutto i 40 euro smiesznej diety
użytkownik
01.12.2018 (miesiąc temu)
01.12.2018 (miesiąc temu)
takie rzeczy to sie natychmiast zgłasza do organizacji sa straszne kary za nieprzestrzeganie bhp itd widocznie jadą nie pisaty i nie czytaty
użytkownik
21.10.2018 (3 miesiące temu)
21.10.2018 (3 miesiące temu)
jak tam pracowales 2 lata czebalo zostac na stale jak ci tam tak dobrze nie kazdy jest matolem zeby tulac sie po swiecie za 4 tysiace zl
użytkownik
04.11.2018 (2 miesiące temu)
04.11.2018 (2 miesiące temu)
Pracuje w tej firmie od czerwca. Wypłata zawsze powyżej 2250 teraz będzie więcej bo zeit konto pełne. I co miesiąc jestem w domu na tydzień 4/1 ale to już kwestia dogadania się. Jeżeli nie byłoby nadgodzin to średnio bez zeit konta wtedy zjeżdżasz co 3 miesiące. A 40€ diety obiecywali w czerwcu ze będzie podniesione i do tej pory bez zmian... jeszcze chwile popracuje w tej firmie choć nie ukrywam, że najprawdopodobniej ja zmienię bo konkurencja daje n start 12€ + 59€ diety jest różnica 400€ na samej diecie. I tak będzie ze ludzie będą przychodzić i odchodzić. Piening za 1g mojej pracy bierze 33 euro a mi wypłaca 11,87 + 5 diety na godzinę czyli dostają 33 a 16,87 dają mi brutto oczywiście a gdzie 16,13€ ??? Ładny zarobek z nas maja
użytkownik
17.11.2018 (2 miesiące temu)
17.11.2018 (2 miesiące temu)
Witam. A może tak trochę własnej inicjatywy?? mieszkanie można sobie samemu ogarnąć jest translator sa smsy można posiedzieć na stronie monterzimmer i znaleźć coś tańszego tak jak ja znalazłem. Ale jak koledzy jada i muszą mieć wszystko na tacy podane to kasy zarabiać nie będą. Jak sie jest wmiare kumatym to Firma nie jest zła. Idzie dobrze zarobić to nie tylko moja opinia.
użytkownik
28.11.2018 (miesiąc temu)
28.11.2018 (miesiąc temu)
Witam, może ktoś zdradzić jakie są teraz realne zarobki w firmie Piening? Reklamują się ze stawką do 18 EUR brutto na godz. plus 40 EUR netto dieta dzienna. Ile ma to wspólnego z rzeczywistoscią? Bo jak jest do 18 to równie może być 10.
autor
15.01.2018 (rok temu)
15.01.2018 (rok temu)
Szanowni Państwo! Ja tam robił! Dokładnie cztery i pół tygodnia... karta do konta przyszła dopiero jak się zwolniłem... po tygodniu następna... pomijam. Ze wszystkim problem. Przez telefon problem bo Panie które odbierają są niezorientowane i trzeba tłumaczyć od początku każdej kolejnej która odbierze... Bo Ta która wczoraj obiecała że zadzwoni i załatwi, dzisiaj jest na urlopie lub wyjechała w sprawach służbowych. Wiedziała o tym doskonale dzień wcześniej. Zjeżdżając co weekend do domu będziecie na zero. Ani z przodu ani z tylu. Cieszę się że doświadczyłem takiej biedy i na chwile byłem dziad za granicą. Pozdrawiam
autor
16.02.2018 (11 miesięcy temu)
16.02.2018 (11 miesięcy temu)
Cza sie bylo niemieckiego uczyc, u nos chlopoki nie maja problemow
użytkownik
08.03.2018 (10 miesięcy temu)
08.03.2018 (10 miesięcy temu)
Niemiecki to chyba masz w genach...
użytkownik
18.03.2018 (10 miesięcy temu)
18.03.2018 (10 miesięcy temu)
sam sie pajacu naucz chinskiego jak taki madry jestes
użytkownik
13.08.2018 (5 miesięcy temu)
13.08.2018 (5 miesięcy temu)
Tobie odpowiem,ze widac tak potrafiles sie z ta pania dogadac. Jesli myslisz,ze pani, ktora ma na glowie tysiac piecset pracownikow wie dokladnie o czym baka ledwo co po niemiecku jakis Kowalski to gratuluje. Dokumenty masz pilnowac a z pewnoscia dostajesz na czas, chyba,ze czegos nie wypelniles a to juz twoj problem. Najlepiej jak ktos sobie nie radzi to zgonic na pracodawce

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin