test

Opinie o Pizzeria Soprano - Wronki

Korzystałeś z usług Pizzeria Soprano - Wronki? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2010-02-15 20:56

Wizyt: 8835
Komentarzy: 21
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
15.02.2010 (8 lat temu)
15.02.2010 (8 lat temu)

Pizzeria Soprano - Wronki

anonim

Dodaj opinie o Pizzeria Soprano - Wronki. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.

Lepiej z góry dajcie sobie spokój. xxxxxxx , brak szacunku, niska płaca.
użytkownik
20.08.2010 (8 lat temu)
20.08.2010 (8 lat temu)
pizze mają zajebiaszczą:P
A za godzine lania piwa płacą 6.50 ;)
użytkownik
21.10.2010 (8 lat temu)
21.10.2010 (8 lat temu)
Potwierdzam starszy post bardzo niska płaca , brak szacunku dla pracownika, xxxxxxx , praca całymi dniami a jedzienie sie tam strasznie popsuło I niedawno przekonałam się o tym na własnej skórze !
użytkownik
06.11.2010 (8 lat temu)
06.11.2010 (8 lat temu)
najgorszy lokal w mieście
użytkownik
28.11.2010 (7 lat temu)
28.11.2010 (7 lat temu)
Najlepszy lokal w miescie, najlepsza pizza kebab szkoda tylko ze klaki w niej sa.
autor
28.11.2010 (7 lat temu)
28.11.2010 (7 lat temu)
pizze sa? mega dobre ;* mniam szkoda tylko ??e syfy wychodza? po nich ;;;(
użytkownik
09.03.2012 (6 lat temu)
09.03.2012 (6 lat temu)
Popieram, jakoś jedzenia znacznie spadła. Pracujące tam osoby strasznie narzekają na złe warunki xxxxxxx i zero szacunku do ich osoby. Ale czego można się spodziewać po Wronkach, tutaj każdy pracodawca jednakowo traktuje podwładnego.
autor
07.07.2012 (6 lat temu)
07.07.2012 (6 lat temu)
Racja.. Mi zbliżał się dzień wypłaty i mnie zwolnili... Od tygodnia się o wszystko czepiali i na dodatek powiedzieli że mi nie zapłacą .
użytkownik
10.08.2012 (6 lat temu)
10.08.2012 (6 lat temu)
zobaczcie na portal www.mypizzeria.com można tam pisac na forum o takich rzeczach,jest to portal dla miłośników pizzy i nie tylko,zobaczcie sami.
autor
30.05.2013 (5 lat temu)
30.05.2013 (5 lat temu)
Rozglądam się za pracą kelnerki w Warszawie, czy ktoś pracował/pracuje i może opisać warunki pracy w Soprano? nadal 6,50 za godzinę, czy coś się zmieniło na plus? pracujecie na umowę zlecenie? jak wygląda system zmianowy?
użytkownik
26.02.2014 (4 lata temu)
26.02.2014 (4 lata temu)
Nie jestem pewien czy takie Soprano ma szansę przy dużych sieciówkach jak pizza hut, dominos itp. Duże tipy macie?
użytkownik
27.02.2014 (4 lata temu)
27.02.2014 (4 lata temu)
Pewnie ma szanse, te sieciówki, wręcz korporacje mają dużo klientów, ale to własnie takie małe pizzernie jak Soprano mają pewien urok i ceny sa bardziej korzystne.
użytkownik
23.03.2014 (4 lata temu)
23.03.2014 (4 lata temu)
Nie słyszeliście może, czy w Pizzerni Soprano nie szukają kogoś na dowóz, mam własne auto, szukam pracy, na ile można liczyć?
użytkownik
21.05.2014 (4 lata temu)
21.05.2014 (4 lata temu)
Może napisz ktoś szczerze, czy z napiwków da sie wyciągnąć dodatkową kasę, czy napiwki sa dzielone na kuchnię, czy to indywidualna sprawa?
użytkownik
27.01.2015 (3 lata temu)
27.01.2015 (3 lata temu)
czy jak się tam zatrudnię bo będę śpiewał cienkim głosem czy dumnym zadowolonym barytonem? mam powiedzmy już jakieś doświadczenia zawodowe w takiej branży i teraz szukam jakiegoś lepszego pracodawcy z lepszymmi warunkami zatrudnienia. mogę zarówno kręcić placki jak i rozwozić skuterkiem moim placki po mieście. jest szansa na robotę teraz jakąś u nich?
użytkownik
29.03.2015 (3 lata temu)
29.03.2015 (3 lata temu)
jakos nie jestem w stanie sobie wyobrazic pracy w pizzeri ale coz przyszedl na mnie czas - woiem ze pizze maja dobra i restauracja wygada porzadnie tylko mnie zastanawia czy jeszcze jest jakas szanasa na zatrudnienei 40 latka bez pracy. moze to nie popularne ale chce zmienic branze zeby miec stala prace
użytkownik
15.04.2015 (3 lata temu)
15.04.2015 (3 lata temu)
Pracowałem w pizzerii Soprana w Lublinie przy rozwożeniu pizzy i nie mogę narzekać na kontakt z przełożonym i atmosferę w pracy. Jednak pieniędzy dużych nie zarobiłem.
użytkownik
29.04.2015 (3 lata temu)
29.04.2015 (3 lata temu)
potwierdzam, kontakt z pracownikami oraz z szefostwem na naprawdę fajnym poziomie, jednak wynagrodzenie daje dużo do życzenia i w czasie pracy tam warto rozglądac się za czymś bardziej profitowym
użytkownik
19.05.2016 (2 lata temu)
19.05.2016 (2 lata temu)
Ja rownież bardzo polecam pizze tej pizzeri. Zawsze ze znajomymi możemy liczyć na rezerwacje miejsc, na swierze i bardzo smaczne pizze jest bardzo duży wybor przede wszystkim co swiadczy o tym duża klientela.
użytkownik
14 lut (9 miesięcy temu)
14 lut (9 miesięcy temu)
Czy firma działa normalnie? Dlaczego nikt nie pisze??
użytkownik
13 kwi (7 miesięcy temu)
13 kwi (7 miesięcy temu)
Czy ktoś wyrazi swoją opinię na temat pracy w firmie Pizzeria Soprano? Proszę o pozostawianie informacji na temat warunków pracy i pracodawcy, a nie pracowników. Pamiętajcie, że każda pozostawiona informacja jest pomocna dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem tutaj pracy.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

maspex

sitel polska

foodcare

agata meble

polmlek

gellwe

kaczorowski

rohlig suus

tutajpolecam

brygada99

Famix

brw

quatro gdańsk

Raben Tarnów

Raben

Konica minolta business solutions

Sweet sit

tarczyński

Bakalland

andrzej pierścionek

Schwer

lubliniec
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin