test

Opinie o pkm sosnowiec - Sosnowiec

Korzystałeś z usług pkm sosnowiec - Sosnowiec? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2009-06-01 22:39

Wizyt: 7987
Komentarzy: 98
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
01.06.2009 (9 lat temu)
01.06.2009 (9 lat temu)

pkm sosnowiec - Sosnowiec

nie jest najgorzej, tylko szkoda zajezdni w Będzinie. Troche nie liczą się z ludżmi
autor
11.10.2017 (11 miesięcy temu)
11.10.2017 (11 miesięcy temu)
Dlaczego tak jest? Bo teraz młodzi myślą że nic nie robią,a zarobią kokosy. Niestety realia są inne. Trzeba trochę pokręcić kierownicą. Nowym jest ciężko bo na próbnym właśnie jest się na "skoczka". Codziennie można robić inną linię tak że oczopląsu można dostać. A tak z ciekawości to jutro zapytam paru młodych kierowców ile naprawdę realnie dostali za ostatni miesiąc. Codziennie inne auto,to man,to solaris,jelcz,volvo czy mercedes. Każde auto trochę inaczej się obsługuje i może też to część odstrasza. Za dużo wiedzy na raz. Ale ja mam porównanie z innymi przewoźnikami na Śląsku i Zagłębiu i zapewniam Cię że PKM daje zarobić najlepiej z nich. Niestety oczywiście nie za darmo.
użytkownik
12.10.2017 (11 miesięcy temu)
12.10.2017 (11 miesięcy temu)
Włąsnie dobrze by bylo wiedziec ile taki młody teraz wezmie wypłąty bo ja caly czas sie waham przed zlozeniem cv z powodow zarobkow noi tego nawału pracy wszystko na raz tu inna linna tu inne auto itp wiem z doswiadczenia bo jezdrze autobusem miejskim ale to u prywatnego przewoznika ze jak przyjałem sie tam to tez byłem ''skoczkiem'' ale tam owiele mniej lini jest do zapamietania i autobusow ..
autor
12.10.2017 (11 miesięcy temu)
12.10.2017 (11 miesięcy temu)
Rób jak uważasz. Ja Ci powiedziałem co wiem. Życzę Ci powodzenia.
użytkownik
06.11.2017 (10 miesięcy temu)
06.11.2017 (10 miesięcy temu)
i dowiedziales sie kolego ile dostaje taki młody na poczatek ??
użytkownik
12.12.2017 (9 miesięcy temu)
12.12.2017 (9 miesięcy temu)
bieda bieda i jeszcze raz bieda jak masz kwity na cokolwiek innego to sie nie pchaj. robota po 12h nieraz i nie dwa,licząc powroty ze zmiany z drugiego końca miasta. za trójkę z przodu? jak masz bogaty miesiąc. i kiedy jak zliczysz faktyczne godziny wychodzi ok 210 a zapłacone masz za 180? powiedza dodatki premie i nadliczbowe, wszystko pic na wode ,bo baba na kasie ma tyle samo za takie godziny jak ty. a jaka odpowiedzialnosc. kiedy ona sie pomyli to ja pojada po majtach lub premi a ciebie moga zamknąć.generalnie ciezka praca za psie pieniądze pisze jako świerzak.
użytkownik
16.12.2017 (9 miesięcy temu)
16.12.2017 (9 miesięcy temu)
W pkm kierowcy to kapusie chodza i liza xxxxxxx kierownictwu donosza na innych kierowcow jednym zdaniem kierowcy to cioty
użytkownik
16.12.2017 (9 miesięcy temu)
16.12.2017 (9 miesięcy temu)
Mam namysli kierowcow kampusiow moglbym wymienic duzo nazwisk lecz nie zrobie tego no bym byl taki jak oni
użytkownik
16.12.2017 (9 miesięcy temu)
16.12.2017 (9 miesięcy temu)
No wiadomo a sami dorabiają na stacji kontroli pojazdów .
użytkownik
16.12.2017 (9 miesięcy temu)
16.12.2017 (9 miesięcy temu)
Fajnie bo już kierownika nie ma za to Zagórze ma przerypane
użytkownik
16.12.2017 (9 miesięcy temu)
16.12.2017 (9 miesięcy temu)
Do gowniarz masz na mysli J,B dokladnie dupolirzec
użytkownik
20 sty (8 miesięcy temu)
20 sty (8 miesięcy temu)
Ładnie to tak szkalowac kolegów z pracy? W Internecie nie jest się incognito tak do końca a za oszczerstwa można nawet zostać dyscyplinarnie zwolnionym
użytkownik
15 lut (7 miesięcy temu)
15 lut (7 miesięcy temu)
Kolego i dowiedziales sie ile taki mlody bierze wyplaty??
użytkownik
1 mar (6 miesięcy temu)
1 mar (6 miesięcy temu)
Czesc. Jestem jedna noga w golonogu. Mozesz mi powiedziec ile bylbym w stanie zarobic.
Niby mi powiedzieli ale nic z tych wyliczen nie rozumiem. Pozdrawiam. Pawel. Prosze o kontakt [email protected]
użytkownik
7 kwi (5 miesięcy temu)
7 kwi (5 miesięcy temu)
Od dłuższego czasu nie wypowiadaliście się na temat zarobków w pkm sosnowiec. Jak aktualnie wygląda ich wysokość?
użytkownik
11 kwi (5 miesięcy temu)
11 kwi (5 miesięcy temu)
Witam, mógł by ktoś napisać ja wygladaja zarobki dla nowo przyjętych kierowców ? Czy każdy weekend trzeba jeździć ? Jeżdżę na tirach i szukam pracy na miejscu. Pozdrawiam
użytkownik
12 kwi (5 miesięcy temu)
12 kwi (5 miesięcy temu)
Zapraszam was do podzielenia się nowymi opiniami dotyczącymi pracy w firmie pkm sosnowiec w Sosnowcu, wszelkie nowe informacje typu: obecny rozwój firmy oraz wygląd warunków pracy i dodatków pracowniczych, będą bardzo mile widziane na forum.
użytkownik
23 maj (3 miesiące temu)
23 maj (3 miesiące temu)
Witam wszystkich czytających,Chciałem się podzielić zarobkami w pkm sosnowiec,Wiec juz mowie przy 160 godzinach zarobiłem 2200 zł śmiech na sali ktoś wspominał o premi ale niema co liczyć bo premia jest albo możesz ja stracić za pierdole no to bez premi bym zarobił 1800 zł,Kobieta w sklepie czy przy zieleni zarabia więcej niz kierowca w pkm sosnowiec,Ja będę się z pkmu zwijal bo żadna przyszłość wiec odradzam tu prace,.Kierownictwo beznadziejne karierowicze ,Słyszałem ze prezes to równy gość nie miałem okazji jeszcze prezesa poznać osobiscie lecz widuje czsemJeszcze raz odradzam pracy w pkm bo zarobki to poraszka
użytkownik
23 maj (3 miesiące temu)
23 maj (3 miesiące temu)
Zapomniałem dodać ze 2200 zl na rękę nie mam jeszcze żadnej wyslugi lat Jeżeli ktoś by porównał zarobki w firmie to powiem tak jesteś młodym tatą to pracując tu nie uczymasz rodziny pozdrawiam wszystkich
użytkownik
24 maj (3 miesiące temu)
24 maj (3 miesiące temu)
@Nowy pracownik Bardzo Ci dziękuję, że postanowiłeś podzielić się z nami swoim zdaniem o pracy w pkm sosnowiec - w ten sposób na pewno pomogłeś szczególnie zainteresowanym użytkownikom. Z Twojej wnioskuję, że głównym zarzutem wobec firmy są - Twoim zdaniem - zbyt niskie zarobki. Uważam, że sprawa wynagrodzenia to raczej kwestia indywidualna. Jak długo tam pracowałeś? Pamiętaj również, że na forum publicznym nie wolno stosować wulgaryzmów i nikogo obrażać.
użytkownik
25 maj (3 miesiące temu)
25 maj (3 miesiące temu)
Do Anety pracuję nadal ale jak napisałem wcześniej będę zwijał stąd żagle Rozglądam się już za pracą więc praca w PKM jest policzona godzinami pozdrawiam wszystkich
użytkownik
30 maj (3 miesiące temu)
30 maj (3 miesiące temu)
@Nowy pracownik Cieszę się, że bierzesz aktywny udział w dyskusji. Przykro również, iż praca w pkm sosnowiec nie była wstanie spełnić Twoich oczekiwań. Skupiasz się na samych negatywnych stronach pracy w tej firmie, może dostrzegać jednak jakieś jej pozytywne wymiary?
użytkownik
31 maj (3 miesiące temu)
31 maj (3 miesiące temu)
To co się teraz dzieję w PKM to jest jeden wielki xxxxxxx Kierownik zajezdni w Zagorzu robi jakies chore roszady tzn. Z planowania wywala dobra kobiete na magazyn bo mu sie nie podoba to ze dziewczyna choruje. Dodam ze ona ma ciezka prace potrafi dziennie szukac po 16 ludzi do pracy 9 dodam ze zawsze wszystkie linie wyjedzaja. Ona idzie kierowca na reke a zarazem my jej tez dlatego wszystko wyjedza. Okazuje sie ze usuwa tak odpowiednia kobiete po co zeby inna kobieta z magazynu poszla do planowania na oddzial golonog bo jej ziec jest radnym wiec trzeba xxxxxxx lizac komus a dodam ze za 6 mesiecy konczu mu sie kadencja i juz nie bedzie radnym. A od kiedy kierownik przyszedl do zagorza to sciaga swoich przydupasow zeby byli jego ludzie i oni sa najwazniejszy a sam nie liczy sie ze stara brygada ktora od lat pracuje w zagorzu. Nie spomne juz o karach ktore dostajemy np pod czas kolocji dostajemy mamdat punkty karne od policji w pkm placimy za naprawe autobusu i na dodatek kierownik zabiera 100% premii i za jedno przewinienie jestes 3 karani. Kierownik ogolnie zabiera 50% lub 100% premii. To co.sie dzieje w PKM to jest jeden wielki skandal.
użytkownik
4 cze (3 miesiące temu)
4 cze (3 miesiące temu)
@Solaris Rozumiem, że musiałeś mieć złe doświadczenia związane z pracą w pkm sosnowiec, jednak pamiętaj o przestrzeganiu regulaminu najlepszyfachowiec.pl, z którego wynika, iż nie wolni tutaj nikogo wyzywać i obrażać. Jeśli zatem chciałbyś w sposób merytoryczny wypowiedzieć się o tym pracodawcy, to zachęcam. Jak długo już tam pracujesz?
użytkownik
7 cze (3 miesiące temu)
7 cze (3 miesiące temu)
wypłaty nie emerytury pomyliłem sie
użytkownik
9 cze (3 miesiące temu)
9 cze (3 miesiące temu)
@tomasz877 Zapewniam Cię, że tak nie jest, ponieważ nie jestem pracownikiem w pkm sosnowiec. Moim zadaniem jest aktywna pomoc innym użytkownikom forum w zasięgnięciu informacji o danym pracodawcy. Jeśli zatem mógłbyś coś dodać o pkm sosnowiec, to bylibyśmy Ci bardzo wdzięczni.
użytkownik
11 cze (3 miesiące temu)
11 cze (3 miesiące temu)
moge tylko tyle powiedziec co powiedzial wczesniej kolega solaris i nowy pracownik zarobki na dziesiejsze czasy są bardzo słabe to jest wstyd zeby były takie w takiej pracy ktora jest bardzo odpowiedzialna
użytkownik
12 cze (3 miesiące temu)
12 cze (3 miesiące temu)
I okazalo sie ze ten mały kurdupel wywalil z planowania najlepsza osobe na magazyn po to aby z magazynu kobieta poszla do planowania do gołonoga a dodam ze ta kobieta z magazynu ma w rodzienie radnego. Ten radny chce aby ona pracowala w biurowcu a nie magazynie. A ten maly pionek lize mu .... i nie szanuje dobrej osoby i traktuje kogos jak jakis przedmiot zero zrozumienia. Nie chce sie juz tam pracowac nie umieja szanowac tego co maja.
użytkownik
15 cze (3 miesiące temu)
15 cze (3 miesiące temu)
@tomasz877 Rozumiem, ale problem wynagrodzenia jest jednak już indywidualną kwestią. A jak długo pracujesz w pkm sosnowiec? Może po pewnym czasie pracodawca doceniłby Twoją pracę i podniósł nieco stawkę?
@Szary pracownik Twoje rozżalenie może być jakoś uzasadnione, ale pamiętaj, że wypowiadając się na forum publicznym musisz przestrzegać regulaminu najlepszyfachowiec.pl - zatem nie obrażaj nikogo i wypowiadaj się w sposób stosowny. Proponuję, byś dodał coś jeszcze na temat samej specyfiki pracy w pkm sosnowiec, a nie tylko skupiał się na układach tam panujących. Zachęcam Cię do dyskusji.
użytkownik
20 cze (3 miesiące temu)
20 cze (3 miesiące temu)
Wiadomość do szarego pracownika Wydaje mi się że kurdupel słowo to może ci zaszkodzić bo przecież wiesz że kierownik siedzi na necie i śledzi życie prywatne pracowników powinieneś go nazwać jak Kargul Pawlaka konus jest ładnie No i uważaj za tego kurdupla możesz zostać zwolniony dyscyplinarnie taka jest wypowiedź tego konusa Zresztą cała zajezdnia chuczy że starych pracowników zwalnia dyscyplinarnie a prezes cofa tą decyzję więc wydaje mi się że decyzje są pochopne i nieuzasadnione więc nie odpowiedni człowiek na stanowisku
użytkownik
20 cze (3 miesiące temu)
20 cze (3 miesiące temu)
Ludzie nie piszcie bo sobie prawda zaszkodzicie jak chcecie pisac to klamcie ze jest pieknie ze jest super ze kierownictwo ok
użytkownik
21 cze (3 miesiące temu)
21 cze (3 miesiące temu)
@Byle kto Po Twoim wpisie wnioskuję, że musisz być pracownikiem w firmie pkm sosnowiec. Co możesz powiedzieć nam o warunkach pracy, które tam obowiązują?
@Obserwator Co masz konkretnie na myśli? Twoja wypowiedź może się wydawać mało zrozumiała - szczególnie dla nowych użytkowników forum. Proszę, abyś zatem wyjaśnił nam swoją myśl.
użytkownik
22 cze (3 miesiące temu)
22 cze (3 miesiące temu)
niech dzwigna zarobki płaca okolo 2400 tylko wtedy kiedy przyjdziesz przynajmniej dwa razy z wolnego inaczej 2000zl max wiekszosc kapusi robi w zamian robia stałe linie z lepsza iloscia godzin oraz zarobkami nowi dymaja przez najblizsze pol roku rok dziennie na innych liniach plus do tego dochodza kary za byle co ... masakra
użytkownik
27 cze (2 miesiące temu)
27 cze (2 miesiące temu)
@tomasz877 Po Twoim wpisie wnioskuję, że jesteś pracownikiem w firmie pkm sosnowiec. A jak długo? Nadmieniasz o tym, iż często dostajecie od tego pracodawcy kary - a za co konkretnie i na czym one polegają?

Jeśli ktoś jeszcze chciałby wyrazić swoją opinię na temat pracy w pkm sosnowiec - zachęcam.
autor
11 lip (2 miesiące temu)
11 lip (2 miesiące temu)
NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM ZEBY TAM NIE PRACOWAC
użytkownik
11 lip (2 miesiące temu)
Pkm sosnowiec nie nie I jeszcze raz nie polecam szkoda waszego czasu I co najwazniejsze waszych ciezko zarobionych PIENIEDZY
użytkownik
12 lip (2 miesiące temu)
12 lip (2 miesiące temu)
@Kierowca, @KIEDYS TAM NIE STETY PRACOWALE, czy możecie uzasadnić swoją wypowiedź? W tej chwili Wasze komentarze wnoszą niewiele informacji do dyskusji. Zachęcam Was do tego, abyście rozwinęli swoje wypowiedzi o dodatkowe informacje odnośnie pracy w pkm sosnowiec.
użytkownik
12 lip (2 miesiące temu)
12 lip (2 miesiące temu)
Kary kary I jeszcze raz kary nie tak latwo sie zwolnic. Nepotyzm panuje. A robisz za jałomuzne trakryja Cie jak smiecia. Ja juZ tam nie pracuje jupi!
użytkownik
12 lip (2 miesiące temu)
12 lip (2 miesiące temu)
Dajcie ludzie sobie spokoj z ta praca dobra moja rada
użytkownik
12 lip (2 miesiące temu)
12 lip (2 miesiące temu)
Za nie dlugo jak tak dalej bedZie szlo to sobie ukraincow beda musieli zateudniac a I tak odejda
użytkownik
18 lip (2 miesiące temu)
18 lip (2 miesiące temu)
@Ktos, pracujesz w pkm sosnowiec? Możesz uzasadnić swoje zdanie? Powiedz nam na jakie warunki zatrudnienia można liczyć w pkm sosnowiec.
@91 weekend, Twój komentarz nie jest dla mnie jasny. Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź?
użytkownik
21 lip (2 miesiące temu)
21 lip (2 miesiące temu)
A ja na magazynie mam 22zl na godzinę. No ale nie mam socjalu, wysługi lat, 13ki. Żenujące te zarobki, tak przez myśl mi przeszło .......
użytkownik
27 lip (miesiąc temu)
27 lip (miesiąc temu)
Zarobki marne odpowiedzialnosc bardzo duza sa plusy ale wiecej minusow kary xa brak biletow itd. Atmosfera w firmie kapa chyba ze masz ciocie wujka albo tatusia to luz. Nie polecam radzil bym innego zajecia szukac
użytkownik
29 lip (miesiąc temu)
29 lip (miesiąc temu)
Nie polecam tego zakładu zarobki marne i panuje obłuda i fałsz
użytkownik
3 sie (miesiąc temu)
3 sie (miesiąc temu)
Pani Aneto, naucz się polskiego.
użytkownik
3 sie (miesiąc temu)
3 sie (miesiąc temu)
Zazdrość i złośliwość ludzi nie ma granic....podniecasz się tym, że ludzi oczerniasz?
użytkownik
3 sie (miesiąc temu)
3 sie (miesiąc temu)
Szary pamiętaj, że złośliwość wróci do Ciebie że zdwojoną siłą
użytkownik
17 sie (miesiąc temu)
17 sie (miesiąc temu)
Nie rób jaj a z kąd ty się urwałeś, żucają jak śmiecia a zarobki ? popatrz https://www.olx.pl/oferta/14-20-brutto-osob-do-ochrony-galeria-handlowa-dabrowa-gornicza-CID4-IDv7Ev9.html#2ebed72b6c
użytkownik
14 wrz (7 dni temu)
daremna jest ta praca chyba ze masz wysługe lat i na starość chcesz zostać znerwicowanym alkoholikiem hahaha

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Polli Partner

virtus

atm marklowice

orsay

KATALIZATORY.PRO

KATALIZATORY

Seito Warszawa

zortrax

Modelski

gaz system gaz sabre

oddział diament zielona góra

Bakaland

Zbroja

lumesse

acs

Mit media

grand parade

lux med

collabera

Cex

Castorama radom

Geberit

Kirchhoff

krakow

prevac

hotel piaskowy pszczyna

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin