test

Opinie o PNI - Warszawa

Korzystałeś z usług PNI - Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): ano-nim
Data: 2010-02-08 17:54

Wizyt: 5160
Komentarzy: 43
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
08.02.2010 (8 lat temu)
08.02.2010 (8 lat temu)

PNI - Warszawa

cwaniaki
użytkownik
07.05.2010 (8 lat temu)
07.05.2010 (8 lat temu)
firma rodzinna pracują ojcowie synowie curki i inne pociotki bez względu na wykształcenie czy predyspozycje zawodowe. xxxxxxx - raj
użytkownik
08.09.2010 (8 lat temu)
08.09.2010 (8 lat temu)
co do Pni , to cos wiem o tej firmie zgadza sie ze robia tam pociotki naczelnikow ktorzy na poczatku juz swojej kariery dostaja wiecej kasioki niz niejeden pracujacy tam kolejarz z dlugoletnim starzem ,co do picia hmm pije sie caly czas w pracy i po pracy ,pieniadze smieszne 35zl delegacja,bon zywnosciowy 10zl na dzien a wyplata nie przekracza 2.400 .Czlowiek jezdzi jak rumun z walizkami po calej polsce,kierownicy maja mentalnosc komunistyczna i sami tez wala sake w pracy a co do kompetencji to jeszcze dlugo minie zaczym sie naucza prowadzic roboty bez ponizania pracownikow,wiecej nie bede pisal bo tego co sie tam dzieje w delegacji to moglbym trylogie napisac i jeszcze by bylo malo (((:
użytkownik
05.11.2010 (8 lat temu)
05.11.2010 (8 lat temu)
hej niedouczony głąbie !!!!! CÓRKI piszemy przez "Ó" to nawet dziecko w podstawówce wie. czytając twój wpis jestem przekonana, że sam jesteś zapijaczonym ochlapusem i dziwię sie, że tak poważna firma jeszcze cię zatrudnia. A do tego brak ci cywilnej odwagi skoro piszesz anonimowo.
użytkownik
05.11.2010 (8 lat temu)
05.11.2010 (8 lat temu)
no proszę, kolejny analfabeta !!!!! i pijak !!!! po pierwsze "STAŻEM" piszemy przez "Ż" i zapamiętaj to sobie zamin kolejny raz coś naskrobiesz, a po drugie w kwestii picia to mów raczej w swoim imieniu bo znam wielu pracujących w PNI (chociaz sama tam nie pracuję) i wiem, że nie piją tak jak ty. Może się ujawnisz cwaniacz to cię szybko zwolnią i nie będziesz musiał słuchać poleceń "niekompetentnych kierowników" . A trylogii raczej nie pisz :-) haha
użytkownik
05.11.2010 (8 lat temu)
05.11.2010 (8 lat temu)
Ewa

no proszę, kolejny analfabeta !!!!! i pijak !!!! po pierwsze
Śwęta prawda Ewcia! cwaniak.
użytkownik
07.11.2010 (8 lat temu)
07.11.2010 (8 lat temu)
Pani Ewo jeżeli chodzi o analfabetyzm to Pani też nic nie brakuje, bo jak się do kogoś zwraca słowami typu (Ci) to wypadałoby napisać z dużej litery. A tak poza tym to Pani przedmówca który pisał o tym jak jest w PNI to miał całkowita rację, tylko może przesadził mocno z tym piciem. reszta to się zgadza, bo większości pracuje tam tylko rodzina i znajomości, a z ta kompetencja to też nic nie jest przesadzone. i wyglada na to że chyba jest Pani jedną z tych niekompetentnych pracownic.
użytkownik
08.11.2010 (8 lat temu)
08.11.2010 (8 lat temu)
zgadzam się zupełnie z "heniem"!!! duże wymagania małe zarobki... wykorzystuje się pracowników, żadnych podwyżek, żadnych premii... ludzie pracują bo niby gdzie człowiek 40-50 letni znajdzie pracę na cały etat?! pracownik w torach nawet nie ma gdzie się umyć, że o załatwieniu potrzeby nie wspomnę... w delegacjach spanie w starych zasyfionych wagonach...
użytkownik
29.11.2010 (8 lat temu)
29.11.2010 (8 lat temu)
ojjjj prywatyzacja blisko.. ciepłe posadki zagrożone? :)))
użytkownik
19.03.2011 (7 lat temu)
19.03.2011 (7 lat temu)
Witam. Co do pracy w PNI zgadzam się z przedmówcami. Naczelnicy nie potrafią wykonywać swoich obowiązków tak jak należy, a wymagają od pracowników bóg wie czego. (mowa o xxxxxxx Co do użytkowania samochodów. Obserwuję od dłuższego czasu kierowców i nie widzę żeby któryś jeździł samochodem służbowym w celach prywatnych. xxxxxxx . nagminnie po godzinie 15stej zabiera samochód i jeździ sobie. Wiele można by było pisać o naczelnikach o pracownikach. Pozdrawiam
użytkownik
19.06.2011 (7 lat temu)
19.06.2011 (7 lat temu)
To co robia z pracownikami w pni Katowice to sie w pale nie miesci wymyslaja grafiki dla ktorych czeba pracowac w soboty i niedziele za frry zabrali juz bony zywnosciowe pracownikom ktozy pracuja na bazach i robia cieszkie prace zaladunkowe i wyladunkowe szyn,podkladow i roznych konstrukci stalowych.A geodeta czymajac listwe pomiarowa oczywiscie oczymuje bon zywnosciowy bo on przy tyj listwie spala odpowiednia norme kalorji to sa normalnie smiechy,a co do zarobkow to plakac 1500netto.Zaklad jedne PNI a takie roznice delegacia w Warszawie 35zl a w Katowicach 23zl zal to pisac
użytkownik
20.06.2011 (7 lat temu)
20.06.2011 (7 lat temu)
Coś się kolego mylisz 23zł masz z ustawy skąd ci się urodziło 35zł - w prywatnej firmie delegacji raczej nie dostaniesz. Bon to u prywaciarza ABSTRAKCJA masz coś takiego jak posiłek regeneracyjny i bona dostajesz tylko dlatego że łatwiej wydać ci kartke niż miche (wszyscy przecież są na diecie z uwagi na chorobę układu trawienia) i nie oszukujmy się za tego BONA zamiast konserwy kupujesz coś innego (?). Nie twierdze że jest idealnie ale rozejrzyj się dookoła ... przecież możesz znaleźć zatrudnienie w innej firmie za minimalną krajową i zerowym pakietem socjalnym i 12h trybem pracy. Od roku 1989 nie ma przymusu pracy......
użytkownik
02.02.2012 (6 lat temu)
02.02.2012 (6 lat temu)
Jestesmy pracownikami PNI KATOWICE pracujemy w wykedy zastraszani przez kierownikow budowy inaczej zjazd z budowy od 89r niema przymusu pracy w wykendy za frr.Ludzie pracuja nocki bez dodatkow a pisane dniowki,to jest do czasu do puki nie stanie sie jakis wypadek.Po kupnie budimexsu niema w dalszym ciagu zadnych warunkow pracy niewiemy kiedy to nastapi,liczymy na jakies lepsze zmiany albo gorsze.Kierownicy budowy powinni byc w 100% kompetetni do pracownikow, xxxxxxx .100%WYNAGRODZENIA-ZA PRACE W GODZINACH NADLICZBOWYCH PRZYPADAJACYCH W SOBOTY ,NIEDZIELE I SWIETA NIEBEDACYM DLA PRACOWNIKA DNIEM PRACY
użytkownik
12.03.2012 (6 lat temu)
12.03.2012 (6 lat temu)
I tu masz racje tak jest nie tylko w Katowicach. Ponadzakladowy Uklad Zbiorowy wypowiedziany, zada sie podniesienia wydajnosci od pracownikow w wieku 50-60 lat Zwiazki sa w kieszeni prezesow i maja nas w xxxxxxx xxxxxxx !!! i bedzie gorzej
użytkownik
20.03.2012 (6 lat temu)
20.03.2012 (6 lat temu)
pracownicy siedza w domach na minusach maja juz po 120h na minusie.Niema zadnych nowych umow od dnia kupna Budimexsu cisza ludzie siedza w delegacjach za 1900 netto plus bon 10zl i z tych pieniedzy cza zyc jeszcze w delegaci.Pracuje 30l na pkp 3 dzieci i zona niepracuje wiaze sie koniec z koncem i co by tu jeszcze napisac brak slow.Ale czlowiek lubi ta robote zeby sie zjadlo przez tyle lat zeby tylko byla ona dobrze wynagrodzona
użytkownik
09.03.2014 (4 lata temu)
09.03.2014 (4 lata temu)
xxxxxxx obiecywał złote góry a sam teraz jest dyrektorem który pierdzi w stołek i tak naobiecywał, zrobił dobrze ale sobie
użytkownik
20.03.2014 (4 lata temu)
20.03.2014 (4 lata temu)
czytaliście o tej upadłości http://www.rynek-kolejowy.pl/49006/pni_oficjalnie_w_upadlosci.html ???????????
użytkownik
31.03.2014 (4 lata temu)
31.03.2014 (4 lata temu)
No to prawda z ta upadłością PNI, a przecież byli niejako częścią PKP, dziwne, że takie rzeczy się dzieją.
użytkownik
16.04.2014 (4 lata temu)
16.04.2014 (4 lata temu)
ja czytałem, że została specjalnie sprywatyzowana, aby potem PNI zlikwidować. Tak to się właśnie robi
użytkownik
30.04.2014 (4 lata temu)
30.04.2014 (4 lata temu)
No co Wy piszecie, maskra, że takie rzeczy robią, bo po co to wszystko, komu PNI przeszkadzało? Szkoda.
użytkownik
17.06.2014 (4 lata temu)
17.06.2014 (4 lata temu)
Powiedzcie mi co dokładnie sie dzieje, bo na stronie PNI, jest napisane: Przedsiębiorstwo Napraw Infrastruktury Sp. z o.o. w upadłości układowej zatrudni: , to notka z maja, zatrudniają?
użytkownik
11.09.2014 (4 lata temu)
11.09.2014 (4 lata temu)
Firma bez perspektyw dla pracowników kolesiostwo ,pijaństwo przełożonych .Brak poszanowania dla podwładnych.Nie polecam pracy w tej firmie .Pracowałem 4 lat to się napatrzyłem ja traktuje się ludzi.
użytkownik
02.10.2014 (4 lata temu)
02.10.2014 (4 lata temu)
Jak czytałem Przedsiębiorstwo Napraw Infrastruktury (PNI) miało wprowadzić Budimex w perspektywiczny rynek kolejowy, ale dotychczas jest/było tylko źródłem problemów. We wrześniu zeszłego roku sąd ogłosił jego upadłość układową. Spółka przetrwa, jeśli wierzyciele zgodzą się na niewielką redukcję, ale przede wszystkim, jeśli zamawiający zgodzą się renegocjować kontrakty, bo to one są źródłem problemów — oceniał wówczas Dariusz Blocher, prezes Budimeksu. Wygląda na to, że się udało. PNI oddało liderowanie w konsorcjach modernizujących trasy między Wrocławiem a granicą województwa dolnośląskiego oraz między Warszawą a Skierniewicami. Zamawiający — PKP Polskie Linie Kolejowe (PLK) — zgodził się na wydłużenie terminu wykonania tych kontraktów do połowy 2015 r., ale bez waloryzacji ceny.
użytkownik
11.10.2014 (4 lata temu)
11.10.2014 (4 lata temu)
Firma bez perspektyw.Brak nowych zleceń,pieniądze małe,w ciągłej delegacji,noclegi w zaszczurzonych hotelikach np.Grzywna
użytkownik
27.10.2014 (4 lata temu)
27.10.2014 (4 lata temu)
Firma z takim potencjałem upadła, lub jest tego bliska. To nie swiadczy dobrze, o tym co sie aktualnie dzieje na rynku. Powinno sie nad tym glebiej pochylic. Jaka byla glowna przyczyna tego upadku? Od kiedy cos sie zaczelo dziać nie tak. Wina lezy po stronie szefów czy pracownikow? Ocencie obiektywnie, czy podniosą się z tego.
użytkownik
09.12.2014 (4 lata temu)
09.12.2014 (4 lata temu)
a jak sie traktuje ludzi w tej firmie? kto podpowie skoro takie negatywne komentarze? to w koncu upadła ta firma czy jest temu bliska kto pracował w tej firmie i moze powiedziec cos na ten temat? co tam sie dzieje nie tak?czy w takiej atmosferze jaka panuje w tej firmie mozna pracowac? z góry dziekuje za odpowiedz
użytkownik
21.01.2015 (3 lata temu)
21.01.2015 (3 lata temu)
Jak wejdziecie na stronę PNI, to powita Was komunikat, że Przedsiębiorstwo Napraw Infrastruktury Sp. z o.o. jest w upadłości układowej, ale co ciekawe w maju robili porzadna rekrutację, chociaż byli już w upadłości. Możecie w związku z tym napisac, co się dzieje teraz z firmą? Bo może odbili się od dna?
użytkownik
26.03.2015 (3 lata temu)
26.03.2015 (3 lata temu)
No niestety też dziś wpadłem na tą informację na stronie Przedsiębiorstwa Napraw Infrastruktury z Warszawy. Myślę że skoro to informacja na oficjalnej stronie i to z nie tak dawna temu bo z 23 stycznia 2015 roku to musi być to aktualne i prawdziwe. Szkoda, że firma się zwija, bo miejsca pracy na rynku się zmniejszą...
użytkownik
12.04.2015 (3 lata temu)
12.04.2015 (3 lata temu)
Przedsiębiorstwo Napraw Infrastruktury już od dłuższego czasu borykało się z problemami finansowymi , aż doprowadziło ich to niestety do upadłości zakładowej
użytkownik
26.04.2015 (3 lata temu)
26.04.2015 (3 lata temu)
Czy aby na pewno nie ma żadnej szansy na to, aby przywrócić działalność zakładu? Bo jakby nie było, co by o nich nie pisać - kwestie misji mieli dosyć jasne i precyzyjne i to należałoby uznać za plus tej firmy.
użytkownik
31.05.2015 (3 lata temu)
31.05.2015 (3 lata temu)
I.co my teraz zrobimy my pracownicy biedni związał my się z tym zakładem każdy ma 30 ponad 30 lat co teraz ratuj cie nas żal odchodzić ale i też gdzie może je jakiś ratunek mam 3 dzieci nie tylko ja ale inni wymyślić co
użytkownik
16.06.2015 (3 lata temu)
16.06.2015 (3 lata temu)
Zróbcie co ponosi zarząd CBA pozamykalo za machloiki ten zarząd w warszawie nas wykonczyl
użytkownik
17.12.2015 (2 lata temu)
17.12.2015 (2 lata temu)
Hej, nie jestem troche w temacie, możecie napisać co się dokładnie stało teraz z pracownikami, bo może zarzad się zmienił i firma nadal jakoś funkcjonuje.
użytkownik
17.04.2016 (2 lata temu)
17.04.2016 (2 lata temu)
firma znajduje sie w upadłosci. wiec nic tu po nas raczej.
użytkownik
4 lut (10 miesięcy temu)
4 lut (10 miesięcy temu)
szkoda
użytkownik
25 lut (9 miesięcy temu)
25 lut (9 miesięcy temu)
to koniec pni.
użytkownik
25 lut (9 miesięcy temu)
25 lut (9 miesięcy temu)
do końca czerwca nikogo nie bedzie zwolnienie koniec pni. szukam pracy
użytkownik
7 kwi (8 miesięcy temu)
7 kwi (8 miesięcy temu)
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w PNI? Napiszcie, co sądzicie na ten temat!
użytkownik
16 paź (miesiąc temu)
16 paź (miesiąc temu)
2100zl bardzo malo
użytkownik
15 lis (26 dni temu)
15 lis (26 dni temu)
Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
Szukam pracy
użytkownik
4 gru (8 dni temu)
4 gru (8 dni temu)
Szukam jednego z pracowników Państwa firmy ,Pana Przemysława , czy ktoś jest w stanie mi pomóc ?
użytkownik
5 gru (7 dni temu)
5 gru (7 dni temu)
Z jakiego zakladu? PNI to bylo konsorcjum i skladalo sie z 4 zakladow.
użytkownik
6 gru (5 dni temu)
6 gru (5 dni temu)
Specjalista w Biurze Ekonomicznym Produkcji , to kolega z technikum chciałem wiedzieć co u niego ,jak żyje

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

ceva

pekrapol

Mecalux

ceva bielsko

Lisner

Booksy

agata meble

polmlek

vitro

vitro plus

avs polska

Kirchoff

Auchan

hanplast

lenkiewicz

lumileds

tetra-pak

gea

Ikea Poznań

Ikea

aleksandra marzec

luty zbigniew

skalbmierz

stowarzyszenie wiosna

górka piotr

kraków hotel pod rózą

kraków hotel pod roza

kądziela

nawojka

mariusz marek

jzp

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin