test

Opinie o Portico S.C. Architektura Wojciech Kocjan i Agata Kocjan - Kraków

Korzystałeś z usług Portico S.C. Architektura Wojciech Kocjan i Agata Kocjan - Kraków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): zadluzony
Data: 2012-03-28 20:56

Wizyt: 789
Komentarzy: 15
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
28.03.2012 (6 lat temu)
28.03.2012 (6 lat temu)

Portico S.C. Architektura Wojciech Kocjan i Agata Kocjan - Kraków

Właśnie tam pracowalismy, to byl 2010, ciekawe gdzie teraz pracuja
użytkownik
17.07.2012 (6 lat temu)
17.07.2012 (6 lat temu)
Bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie :)
użytkownik
06.04.2013 (5 lat temu)
06.04.2013 (5 lat temu)
Po co pieprzysz głupoty o licytowaniu Balickiej? Nikt jej nie licytuje i licytował nie będzie bo nieruchomość jest na Kocjana matkę. Nie wiesz to nie wprowadzaj ludzi w błąd.
użytkownik
11.06.2013 (5 lat temu)
11.06.2013 (5 lat temu)
Jaką Portico S.C. Architektura Wojciech Kocjan i Agata Kocjan Kraków dają prowizję?
użytkownik
07.04.2015 (3 lata temu)
07.04.2015 (3 lata temu)
Dwaj oszuści, mydlą oczy, biorą zaliczki i nie wywiązują się z umowy. Udają profesjonalistów i bogaczy, a toną w długach. Jak najdalej od takich ludzi!!!
użytkownik
16.07.2015 (3 lata temu)
16.07.2015 (3 lata temu)
UWAGA!!!! Oszuści!!!
użytkownik
28.08.2015 (3 lata temu)
28.08.2015 (3 lata temu)
oczywiście, że biorą zaliczki jak każde biuro projektowe, przecież jeśli daje się im jakies zlecenie to ktoś nad tym pracuje i za ten czas trzeba zapłacić. Nie widze w tym nic dziwnego @Jan. A jeśli chodzi o terminowość to podobno i przy większych projektach sobie dobrze radzą, więc wydaje mi się, że nie tak żle jest u nich.
użytkownik
09.11.2015 (3 lata temu)
09.11.2015 (3 lata temu)
odnośnie projektów wykonanych w tym roku przez spółkę czy wie ktoś co ostatnio wykonali i gdzie wykonują obecnie prace? i jakiego rzędu na start biorą zaliczki czy to zależne od wielkości projektu?
użytkownik
09.11.2015 (3 lata temu)
09.11.2015 (3 lata temu)
i jeśli ma ktoś konkretne namiary gdzie maja biuro adres bo mail, który dotychczas miała spółka jest już nieaktualny.
użytkownik
13.11.2015 (3 lata temu)
13.11.2015 (3 lata temu)
no właśnie @zainteresowana ciężko się czegokolwiek dowiedzieć bo nisetety chyba nie posiadają swojej strony internetowej,c o jak na budownictwo pod klucz to jednak dość zaskakujące. i od razu chciałabym tutaj zdementować lub potwierdzić plotki że firma prtzestała istnieć, napiszcie proszę jak macie jakie info
użytkownik
16.11.2015 (3 lata temu)
16.11.2015 (3 lata temu)
Nie potwierdzam braku istnienia spółki gdyż wiem, że działają i nie pisałabym gdybym zainteresowana nie była :-) piszcie jak macie jakieś namiary gdzie na jakiej budowie ewentualnie lub też gdzie maja te biuro
użytkownik
09.12.2015 (3 lata temu)
09.12.2015 (3 lata temu)
Dziwna sprawa, bo cos jednak mało o nich słychać, ale dobrze wiedzieć, że funkcjonują. Powiedzcie mi czy oni w ogóle otwierają rekrutacje co jakiś czas, czy wszystkie stanowiska sa obsadzone na stałe.
użytkownik
12.04.2016 (2 lata temu)
12.04.2016 (2 lata temu)
jeśli chodzi o możliwość dostania się do pracy do portico to istnieje taka możliwość. Raz na jakiś czas prowadzą rekrutacje jednak zaznaczyć należy, że szukają już ludzi z doświadczeniem raczej w architekturze
użytkownik
14.05.2016 (2 lata temu)
14.05.2016 (2 lata temu)
no dokładnie, doświdczenie jednak jest najwazniejsze, a zwłaszcza jeśli chodzi o architekture moim zdaniem.
użytkownik
29.07.2017 (rok temu)
29.07.2017 (rok temu)
@romeik a wiesz może, czy Portico S.C. Architektura Wojciech Kocjan i Agata Kocjan oferuje możliwość odbycia stażu? Z punktu widzenia młodych architektów, często to najlepsza szansa na zdobycie doświadczenia zawodowego.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Warsaw media house

idg poland

Tmg

Eurovia szczecin

Eurovia

intel

edge

SZUSTER

two-m
comarch

comarch lublin

Mondelez plonsk

Mondelez

Mondelez Płońsk

wilhelmsen szczecin

coloplast szczecin

profit fresh

Terg

refresco kety

HCL

sandoz

lek

Hexeline

kuziemski

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin