test

Opinie o praca w zpch inwemer system

Korzystałeś z usług praca w zpch inwemer system? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): baba
Data: 2007-12-28 17:32

Wizyt: 7549
Komentarzy: 1590
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
28.12.2007 (10 lat temu)
28.12.2007 (10 lat temu)

praca w zpch inwemer system

ZPCH Inwemer System

ZPCH Inwemer System z Piotrkowa Trybunalskiego oddziały w całej polsce złodzieje oszuści żerujący na rencistach i inwalidach nie płacą wykorzystują na maksa kłamcy i fałszerze ostrzegam przed tą pseudo firmą pracowników rotacja olbrzymia pracujesz i potem na bruk bez zapłaty ostrzegam też firmy korzystające z ich usług.
autor
24.04.2014 (4 lata temu)
24.04.2014 (4 lata temu)
Czy czytaliście art z Suwałk ile dostała kobieta na świeta wypłaty tylko 5 zł trzeba z tym kitem coś zrobić.gdzie jest inspekcja co rusz to nowe spółki
użytkownik
28.04.2014 (4 lata temu)
28.04.2014 (4 lata temu)
Tak dobra opinia dla inwemeru a kierownik Tomasz W przeszedł samego siebie swoją wypowiedzią do prasy.Dla zainteresowanych www.wspolczesna.pl (forum)
użytkownik
16.05.2014 (4 lata temu)
16.05.2014 (4 lata temu)
Wyzysk ludzi chorych i niejednokrotnie nie znających swoich praw. Praca ponad norme i sily ludzi nie tylko niepełnosprawnych. Zastraszanie,praca za darmo w weekendy i chamskie zachowanie koordynatorów wobec pracowników pracowników. Jednym slowem Oswięcim w wolnej Polsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KTOŚ POWINIEN STANĄĆ W OBRONIE TYCH LUDZI A PEFRON POWINIEN ZAINTERESOWAĆ SIĘ NA CO IDĄ ICH PIENIĄDZE!!!!!!
użytkownik
22.05.2014 (4 lata temu)
22.05.2014 (4 lata temu)
To że praca w weekend i za darmo to się zgadza.Sama tego doświadczyłam na własnej osobie ,będąc osobą niepełnosprawną LECZ SAMA SIĘ NA TO ZGADZAŁAM,nieświadomie bo szefowa mówiła że będzie płacone.Tak mniej więcej dałam się wykorzystywać przez pół roku.Jestem z Bydgoszczy i pracuję w tej firmie już dosyć długo,w pewnym momencie coś we mnie pękło no bo w końcu ile można robić za darmo,na zastępstwo za koleżankę itp.W końcu nauczyłam się mówić NIE.Na razie pracuję nadal i grzecznie odmawiam dodatkowych i weekendowych prac bo pracę charytatywną mogę wykonać dla ludzi potrzebujących a nie dla wyzyskiwaczy którzy żerują na ludzkim nieszczęściu i napychają sobie kieszenie.Bardzo dużo ludzi odchodzi,bo nie chcą pracować za 300,400 a najwięcej 500 tych ludzi popieram lecz zawsze ktoś się znajdzie kto przyjdzie za 150.Ci co narzekają sami się na to godzą!!!!!!!!!NAUCZCIE SIĘ MÓWIĆ NIE A ZOSTANIECIE DOCENIENI BO BĘDZIE WIADOMO ŻE ,,W KASZE SOBIE DMUCHAĆ NIE DACIE''
użytkownik
27.05.2014 (4 lata temu)
27.05.2014 (4 lata temu)
jak wygląda sprawa socjalna w inwemerze?..sa wczasy pod grusza, jak wygladaja sprawy rehabilitacyjne?
użytkownik
28.05.2014 (4 lata temu)
28.05.2014 (4 lata temu)
Człowieku jaki socjal, jakie wczasy?O czym Ty mówisz?
użytkownik
30.06.2014 (4 lata temu)
30.06.2014 (4 lata temu)
Łódzkie cwaniaczki.
Wysyłają na wykonanie zlecenia nie mając pojęcie jaki jest faktyczny zakres pracy. Totalne cioty co wykorzystują bezrobocie. Kłamią w żywe oczy. Zwłaszcza grubas ostrzyżony na krótko.
użytkownik
01.07.2014 (4 lata temu)
01.07.2014 (4 lata temu)
@LDZ o jakim grubasie mówisz?
użytkownik
01.08.2014 (4 lata temu)
01.08.2014 (4 lata temu)
Tak są darmowe wyjazdy do miejscowości Łokęcin nad morzem -ośrodek rehabillitacji dla najbardziej zasłużonych - wystarczy złożyć wniosek.
użytkownik
02.08.2014 (4 lata temu)
02.08.2014 (4 lata temu)
Hej mozesz napisac cos wiecej o tym lokocimiu przeciez nikt kto pracuje nie lezy wiec odpoczynek sie nalerzy



Napisz cos wiecej o tym lokecimiu
użytkownik
08.08.2014 (4 lata temu)
08.08.2014 (4 lata temu)
najgorsza suka to
użytkownik
10.08.2014 (4 lata temu)
10.08.2014 (4 lata temu)
Niestety jako podwykonawcy INWEMER SYSTAM mamy bardzo złe doświadczenie. Koordynator w Poznaniu ciągle "zagubiony w akcji" wszystko robi z opóźnieniem a potem zwala na wszystkich w około. Płatności za FV nigdy nie były o czasie ciągle spóźnienia w płatnościach po 3-5 tygodni. Oczywiście ciągle kłamstwa i zdziwienie. Beznadziejna współpraca.
użytkownik
20.08.2014 (4 lata temu)
20.08.2014 (4 lata temu)
chyba jedna z najgorszych firm sprzatajacych , kordynatorzy nie dowozili sprzetu proszków czy płynów , nie było czym pracowac a mimo to trzeba bylo wysprzatac wszystko zeby mozna bylo isc do domu . Z wypłatami bywało różnie czasem byly na czas a czasem 2 tygodnie później ... Obiecane dodatki za dodadkowe prace nie zostają wypłacane . Jedno wielkie kombinatorstwo i wyzysk to byly 3 najgorsze miesiace pracy w moim życiu ...
użytkownik
10.10.2014 (4 lata temu)
10.10.2014 (4 lata temu)
oabiecuja zwroty za leki a ja juz wysylalam dwa razy w czerwcu i sierpniu ido pazdziernika nie dostolam ani zwrotu faktur ani zwrotu pieniedzy jednym slowem oszusci
użytkownik
15.10.2014 (4 lata temu)
15.10.2014 (4 lata temu)
Fajnie sie dzieje we Wroclawiu mycie okien bez zabezpieczen hehe
użytkownik
14.11.2014 (3 lata temu)
14.11.2014 (3 lata temu)
Ja jestem bardzo zadowolona z pracy w inwemer system.Ale bzdury piszecie, jak się ktoś nie nadaje dp pracy, albo nierobów to wyrzucają, ale nie uczciwych sumiennych ludzi.Jak ktoś chce zarabiać więcej niż najniższą krajową niech zatrudni się w biurze, a nie jako sprzątaczka...
użytkownik
14.11.2014 (3 lata temu)
14.11.2014 (3 lata temu)
Marta czy spodziewasz się gwiazdki
użytkownik
15.12.2014 (3 lata temu)
15.12.2014 (3 lata temu)
Oszustwo, mobbing, żerowanie na niepełnosprawnych, kłopot z urlopami i zastępstwami , oszukiwanie na urlopach, brak środków czystości, jednym słowem bagno. Brońcie się rekami i nogami przed pracą w tej firmie.
użytkownik
18.12.2014 (3 lata temu)
18.12.2014 (3 lata temu)
A co tam w Lublinie słychać,koledzy i koleżanki?
użytkownik
18.02.2015 (3 lata temu)
18.02.2015 (3 lata temu)
witam pracowałam tez kiedys w inwemerze region wrocław wykorzystywanie ludzi chorych za zastepstwo nie płacili a kordynatora grazyna nerwowa pani tm nie powinna wogule zazadzac ludmi jest fo firma do bani
użytkownik
14.03.2015 (3 lata temu)
14.03.2015 (3 lata temu)
Rosochacka to partyjna swinia moze ja dopadnie choroba i bede widziala jej upadek
użytkownik
13.04.2015 (3 lata temu)
13.04.2015 (3 lata temu)
Do Marta · 14.11.2014 14:19:07 Szanowna Pani oczywiście praca jest w porządku dopóki ma się normalnego koordynatora a ci w tej firmie często się zmieniają, jak pracowałam w ciągu 4 lat miałam dwóch normalnych a trzeci to chamidło i świnia bez kompetencji chodzi o pracę w Krakowie do tego trzeba mieć szczęście żeby trafić na stanowisko pracy gdzie są ludzie mili a nie jak ja trafiłam gdzie dyrektor banku młody gówniarz myślał ze mu wszystko wolno i przez niego i koordynatora odeszłam z pracy postawiłam się i nie pozwoliłam sobą pomiatać, więc następnym razem niech Pani ma na uwadze i nie pisze ze ktoś wypisuje bzdury na temat tej firmy bo Panią możne spotkać podobny los jak mnie.
użytkownik
19.04.2015 (3 lata temu)
19.04.2015 (3 lata temu)
To Adam z Olą (Psełdo Dyrektorzy was oszukuja
użytkownik
23.04.2015 (3 lata temu)
23.04.2015 (3 lata temu)
Koordynatorka z Krakowa to szuja i krętacz
użytkownik
03.05.2015 (3 lata temu)
03.05.2015 (3 lata temu)
Powiem szczerze są zakłady pracy gdzie idzie praca pelna parapracuje się nie źle jeżeli godzi o firmę Inwemr system .jest to tylko praca sezonowa .trafiają się egzemplarze osób podobnych do gówna które chcesz utopić w dole z wapnem udający budowie kogo z którymi pracować nie idzie. Zarobki do 1400 pln max 1500pln. jeżeli komuś odpowiada taka kasa można startować to cie zatrudnia na umowę zlecenie.
użytkownik
20.05.2015 (3 lata temu)
20.05.2015 (3 lata temu)
Inwemer system oddział lublin----> najgorszy wyzysk praca za grosze a wymagania jakbys mial dostac ze 2 tysiace na reke, szef klamie podajac wyzsza kwote do wyplaty przy rozmowie jednak naumowie jest juz zupelnie inna kwota
użytkownik
29.07.2015 (3 lata temu)
29.07.2015 (3 lata temu)
Witam, kim jest Pan Maciek G. ci co w inwemerze pracowali i pracują wiedzą (nadzoruje pracowników w imieniu koordynatora regionalnego Andreja F.), który tak naprawdę ma region i przetargi (oraz ludzi) w wielkim poważaniu (bywa w firmie 2-3 godziny tygodniowo) ponieważ ma własną firmę zapisaną na żonę, (firma zajmuje się sprzątaniem terenów zielonych w Radomiu). Najprawdopodobniej dyrekcja z t kto Piotrkowa nie ma o niczym pojęcia bo on wie kiedy ktoś z nich ma przyjechać, a jeśli jest mądrzejszy w biurze zaraz się go pozbywa (przecież jest aneks do umowy i może to zrobić, a Prezesowi Warkoczowi wciśnie jakiś drętwy kawałek o niesubordynacji i nielojalności wobec firmy).
Mam orzeczenie o stopniu niepełnosprawności już 17 lat. Po pracy w firmie INWEMER, pracuję tylko w zakładach NIE chronionych.
użytkownik
20.09.2015 (3 lata temu)
20.09.2015 (3 lata temu)
Andrzej F wie z kim trzymać i się dzielić . Kierownictwo wszystko wie . Gdyby się nie dzielił dochodami to już by nie istniał
użytkownik
17.10.2015 (2 lata temu)
Ta firma to hieny, sępy dorabiając się na ludzkich plecach ja zarabiałam w tej firmie 875 zł sprzątałam po 8 godzin i straciłam zdrowie .Moja rada nie omijaj tą firmę szerokim łukiem.
użytkownik
28 wrz (16 dni temu)
28 wrz (16 dni temu)
Inwermer pracuje i sprzatam.banki jest troche pracy aczkolwiek nie narzekam bo wiadomo sprzątanie jest ciężkie. Akurat brygadzista jest ok. Nikt nie krzyczy robię swoje
użytkownik
17.10.2015 (2 lata temu)
Ta firma to hieny, sępy dorabiając się na ludzkich plecach ja zarabiałam w tej firmie 875 zł sprzątałam po 8 godzin i straciłam zdrowie .Moja rada omijaj tą firmę szerokim łukiem.
użytkownik
22.10.2015 (2 lata temu)
22.10.2015 (2 lata temu)
Dokładnie firma do dupy sprzątam obiekty na zewnatrz wszystko na mojej głowie czepiaja sie o byle gówno wymagający są mocno a płacić to ochłapy jak się idzie na wolne to nie chcą dać bo nie ma zastępstwa a jak się przychodzi po wolnym to bajzel zajebisty i w dzien ma być wszystko cacy sprzątnięte. żal uciekam z tej firmy bo do dno i wodorosty a tym ludziom co się spuszczają na tą firmę krzyżyk na drogę.
użytkownik
23.01.2016 (2 lata temu)
23.01.2016 (2 lata temu)
firma beznadziejna
szantarzuja ludzi za marne grosze i robia ludziw balona.
pozdro dla kieroniczki malgoski ktora nic nie umi i dla krysi niech robi na drutach buchacha :D
użytkownik
08.05.2016 (2 lata temu)
08.05.2016 (2 lata temu)
wszystkie te firmy sprzatajace o statusie zpch to jeden ch.. i bagno
użytkownik
10.06.2016 (2 lata temu)
10.06.2016 (2 lata temu)
Dzięki za ostrzeżenia, bo odpowiedziałam na ogłoszenie w Lublinie. Zaniepokoiło mnie to, że z III gr. pracuje się tam 8 h. Gdy powiedziałam, że znam przepisy, to usłyszałam:" Chce Pani pracować, czy nie?" Na 100%tam nie pójdę.
użytkownik
16.06.2016 (2 lata temu)
16.06.2016 (2 lata temu)
Widocznie znasz nie te przepisy które są obowiązujące. Owszem 7 godzin pracują osoby z II grupą a te z III pracują 8 godzin (Ustawa o rehabilitacji). A tak w ogóle to wcale nie jest źle, pieniądze zawsze na czas a pracować trzeba wszędzie nikt za darmo nie zapłaci.
użytkownik
08.09.2016 (2 lata temu)
08.09.2016 (2 lata temu)
Firma kiedyś była przyjazna pracownikowi i można było zarobić ale teraz to wielki syf .Zarabia się poniżej najniższej krajowej bo nawet wliczają dodatek za nocne godziny w pensje a nie wolno tego robić . Trochę tak nie ładnie się zachowują . zastanawiam SIE ZGŁOSCI SPRAWE DO wydziału polityki społecznej aby zdjęli im status zpch . Na pewno oprę się na warunkach pracy w których ci ludzie pracują a mam na to konkretne
dowody
użytkownik
28.10.2016 (rok temu)
28.10.2016 (rok temu)
Tej to sie porobilo .Szef daje podwyzki tej nie na reke.Odstycznia niby maja byc ustawowe podwyzki a tu guzik ona nie daboto nibyjejfolwark.Baba jaga .z tego co wiem to 5 osob odchodzi i bedzisz biedna rob swoj folwark.
użytkownik
27.12.2016 (rok temu)
27.12.2016 (rok temu)
hmm,czytam te wypowiedzi i nie wiem co napisac,bo tez mialam przyjemnosc w cudzyslowiu tam pracowac.praca ciezka,placa zebracza,nadgodziny niewyplacane,koordynacja wiele dp zyczenia,
jak widac po wypowiedziach broniacy to pewnie Ci w czepku urodzeni,
niewspominam milo tej firmy i nie polecam tam pracy
użytkownik
10.01.2017 (rok temu)
10.01.2017 (rok temu)
kiedyś chciałam za wszelką cenę pracować w zpch ze względu na grupę inwalidzką teraz już miałam okazję się przekonać ze takie firmy z tym statusem to jedno wielkie g***o zwłaszcza firmy sprzątające w tym inwemer ,z początku umowa zlecenie w dodatku przez agencje pracy tymczasowej przez 4 godziny i żałosna pensja bo jeszcze se złodzieje prowizje pobierali nie dość że nową umowę o pracę brygadzistka dostarczyła przez trzecią osobę zamiast osobiście i dopiero na końcu miesiąca od którego zaczełam pracować właśnie na nowej umowie to jeszcze pomniejszyli etat do 3 godzin i kilkunastu minut specjalnie zeby podwyżki nie dać nieźle kombinują cwaniaki, jak zadzwoniłam do koordynatorki czemu tak to teraz wygląda zaczęła głupio tłumaczyć że "tak juz w tej firmie jest" no ładna wymówka i że nadal pracuje normalnie 4 godz czyli 40 minut jakby za darmo musze siedzieć wychodzę jak się wyrobię to bardzo niesprawiedliwe w stosunku do osoby z orzeczeniem. w dodatku dostawy z opóźnieniami które koordynatorka tłumaczy "oszczędzaniem" przez co często brakuje środków czystości, ręczników nawet 2 tygodnie po złożeniu zamówienia i dopiero łaskawie przywożą dostawy.. praca ogólnie w obiekcie jest spoko ludzie fajni zawsze zagadają i wogóle, ale wypłata i warunki pracy fatalne a o bonach na święta lub jakiejś małej pomocy czy osobie na zastępstwo jak drugi współpracownik nie moze przyjść lub choruje czy ma urlop to nawet nie ma co marzyć, zdecydowanie odradzam zwłaszcza osobom niepełnosprawnym gorzej jest chyba tylko w aspenie jeśli nie tak samo:///

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Amster Global

Amster

OLITEL\

tewex

czarna lista pracy

incom wrocław

incom

POLTEL

streetcom

goldberg
internet plus
Timken

arsen

azet

azet hurtownia

asport

profim

tesco komorniki

exorigo

Fuji Seal

qumak

HCL technologies kraków

mod-personal

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin