test

Opinie o Probet - Chorzów

Korzystałeś z usług Probet - Chorzów? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Burda
Data: 2012-02-02 21:35

Wizyt: 16806
Komentarzy: 678
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Probet - Chorzów

Mobinng, zmuszanie do urlopu, a przecież urlop można wykorzystać do 30 września, w dupie mają twój dochód, nie obchodzi ich, że jak Ci dochód przekroczy 1 grosz a ty tracisz rentę, regulaminy dostajesz na 3 minut, a póżniej mówią, że ci się nie należy, bo za późno złożyłeś wniosek itp itp...
Nie polecam....
A jak ktoś już pracuje to niech się dokładnie dowie, bo powinni płać dojazd do pracy, dofinansować leki, sprzęt... itp i się nie dajcie, bo oni cisną.
Ogólnie rzecz biorą, nie polecam
autor
30.09.2018 (4 miesiące temu)
30.09.2018 (4 miesiące temu)
Witam i tu ma pni rację. W ogłoszeniach piszą netoo 1700zł a na rękę bierzemy 1560 zł wszystko podrożało a PROBET nie ma zamiaru podnieść stawkę
autor
30.09.2018 (4 miesiące temu)
30.09.2018 (4 miesiące temu)
CHYBA PREMNIE PANI DOSTAJE ...
użytkownik
11.10.2018 (4 miesiące temu)
11.10.2018 (4 miesiące temu)
Witam. Jak tam praca w Czeladzi ? Potrzebują magazynierów.Czy tam rzeczywiście dostają wypłatę 2500 netto?
użytkownik
14.10.2018 (4 miesiące temu)
14.10.2018 (4 miesiące temu)
Nie polecam współpracy z tą firmą.
użytkownik
17.10.2018 (3 miesiące temu)
17.10.2018 (3 miesiące temu)
HEJNEKEN ciekawi jesteśmy czy są firmy, które chcą współpracować z Tobą ?
użytkownik
20.10.2018 (3 miesiące temu)
20.10.2018 (3 miesiące temu)
Ja tak samo a nawet i mam jakies dowody bo na ta firme juz w PiPie bylam i znow musze chyba isc. Wypowiadalam sie tu juz wiele razy i nawet Prezes albo raczej Dyrektor grozil mi sadem. Firma Probet to banda kretaczy , na umowie o prace na etat dawaja za godz 8.90brutto !!!! reszte niby pfron doplaca. Za nadgodziny ok 5 zl za 9h mialam ok 45zl , firma obiecuje ze powyzej dwoch miast zwraca za bilety - jaaaasne chyba sobie nagrody dawaja i bankiety robia, osoby z symbolem tzw specjanym nie dostawaja ani zlotowki wiecej podczas gdy pfrom daje dodatkowe pln na jaka osobe! kolejna sprawa to RODO!!!! jak firma moze byc uczciwa rzetelna i kompetentna jak w moje dlonie dal mi dwukrotnie kierownik Darek dokumenty typu, pesele, orzeczenia, adresy, ksero dowodow, myslal ze to jakies stare papiery a ja glupia mu je oddalam choc gdzies tam jeszcze mam wazne informacje. Tak wlasnie firma dba o ochrone naszych danych. Kolejna kwestia urlopy!!! nie dosc ze co mc wysylaja pod przymusem na urlop a jak sie sprzeciwiasz to juz kierownik, Prezes sie mszcza i groza to jeszcze jak nie pilnujesz go to cie okradna z niego bo kazda podpisywac blankiety z podpisem , dwukrotnie mnie oszukali potem przepraszali, kolejna kwestia to pan blondas jak sie mu mowi o problemach to przerywa w pol zdaniu nigdy nie daje dokonczyc danej wypowiedzi brak klasy , zero obiektywizmu ego przewyzsza szare komorki, a Kierownik coz jak sie wchodzi mu w tylek i sie podlizuje ktos to jest tzw ulubiencem, wlasnego zdania ani asertywnym nie mozna byc a to co najwazniejsze. Gdy sie zglasza kierownikowi ze kradna na obiekcie lub przekrety ktos robi pokazuje sie zdjecia , nagrania itp to bagatelizuje to nie przekazuje to wyzej. Gdy cie juz zwalniaja bez powodu to dziady dawaja zla opinie przyszlym pracodawcom ! strasza sadami itp a za te Rodo, za te oszustwa juz powinni dostac jakas kare ale tak sie stanie ???? firma dobra dla lizusow i konfidentow .
użytkownik
25.10.2018 (3 miesiące temu)
25.10.2018 (3 miesiące temu)
@Weronika
To po jaką cholerę pracujesz jeszcze w Probecie? Jak ci tak źle i widzisz że Cię na wszystkim według Ciebie oszukują to się zwolnij!!! Wszyscy tylko narzekają na ten Probet jaki to on zły itd a jak przyjdzie co do czego to uszy po sobie i nikt nawet słówka nie piśnie!!! Tacy z Was odważni pracownicy, co żale potrafią tylko w necie wylewać :D
użytkownik
30.10.2018 (3 miesiące temu)
30.10.2018 (3 miesiące temu)
Lubię atmosferę w Probet za:
Jestem zadowolona z współpracy .Nie mam zastrzeżeń...pracuje już dłuższy czas i współpraca jest bardzo dobra.
użytkownik
03.11.2018 (3 miesiące temu)
03.11.2018 (3 miesiące temu)
To jak wygląda praca w Czeladzi? Czy tam rzeczywiście się dostaje 2500 netto jako operator wózka ?? Pozdrawiam
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
Kornel pracowałam 14 lat w Probecie i nieco wiem.Firma ma swoje zalety i wady.Jest wyzysk pracownika,premie obiecują.My ludzie z Grupami pracujemy na tą Firmę i Prezesów o Dyrektorów a tych coraz wiecej.
autor
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
Witam super napisane i jak coś się upomni to pracuje się do umowy .......
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
14 lat pracy na rzecz firmy Probet to bardzo długi czas pracy. W dzisiejszych czasach trudno spotkać osoby, które tak długo pracują w jednym miejscu, dlatego, jeżeli pozwolisz chciałbym, abyś przedstawił, jak ocenisz poziom wynagrodzeń, które oferuje ta firma? W przeciągu tych 14 lat udało Ci się otrzymać podwyżkę wynagrodzenia oraz zostać docenionym za Twój wkład w rozwój tej firmy? Jeżeli możesz to podziel się z nami swoimi doświadczeniami na ten temat.
użytkownik
24.11.2018 (2 miesiące temu)
24.11.2018 (2 miesiące temu)
Przyjełem się do firmy. Starałem się, ale przyszedł interesant, czyli nowy kierownik, który do tej pory oszukuje z środkami czystości jak i z płynami do maszyny sprzątającej. Kazał wlać byle jaki płyn i powiedział, że i tak się głupki nie dowiedzą tylko, żebyś jeżdził w koło. Potem jak mi brakowało płynu do maszyny sprzątającej to kończyłem prace wcześniej, bo nie chciałem ponosić konskwecji. Chciałbym, żeby ta informacja dotarła do zarzącających tą firmą, jak nie będę wyciągniete konsekwencje to ta sprawa będzie wyjaśniona gdzieś indziej. To tylko prawda.
Z poważaniem
użytkownik
25.11.2018 (2 miesiące temu)
25.11.2018 (2 miesiące temu)
Myślę, że tego typu informacje powinieneś zgłosić bezpośrednio do szefostwa firmy Probet. Wracając do Twojego zatrudnienia w tym miejscu, to będziesz tak miły i podzielisz się z nami informacjami na temat zarobków, jakie można otrzymać, pracując w tym miejscu? Zostałeś przyjęty na podstawie procesu kwalifikacyjnego na to stanowisko, czy może pracodawca przyjął Cię bez całego procesu rekrutacji? Opisz, jak to wyglądało.
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Nie polecam się przez firmę probet się zatrudniać w innych firmach bo ta firma probet mało płaci ,Za przyjście w soboty dla chętnych nie płać 100% wynagrodzenia ,A tylko 20 % do pansji podstawowej. Ta firma to po prostu xxxxxxx
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Przepraszam za błędy
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
W sumie powiem tak. Pracuję na Pomorzu dwa latai bez żadnej premi i na umowie o pracę na cały etat jest 2100 brutto a przelew mam co miesiąc 1503zl. Reszta znika. Komornika nie mam. Oszust. Wyrazie czego mam raporty miesięczne z wynagrodzenia.
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
Pracodawca przyjął mnie, przyjeżdzając do mojego domu, czyli dyrektor firmy i bardzo prosił mnie o podjęcie tej pracy. Gdyż nie ma osoby, które umie obsługiwać się taką myjką. Dyrektor spoko, lecz po 2 tygodniach się zwolnił. I przyszła nowa ekipa, która pokazała co potrafi. Kazali nauczyć mi nowych pracowników, jak się obsługuje myjkę. Po nauczeniu wyrzucili mnie jak psa na bruk. Bo nie byłem już potrzebny. Zarobek wynosił 1500zł Nie polecam firmy. Wysłali mnie na przymusowy urlop, po czym bezczelnie mnie zwolnili z uśmiechem na twarzy.
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Firma jest ok praca w ochronie jak wszędzie obchód trzeba zrobić i samochody sprawdzić pieniądze na czas dojazd płaca i ogólnie nie ma problemów
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
Pracuje w Probet od roku i jak jest się w porządku to i firma jest w pożądku, kierownik czasami idzie na rekę, wypłata na czas, jak pracowałem w innych ochroniarskich firmach różnie to bywało.
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
Pracuje w Łodzi na posterunku, z pracy jestem zadowolona , na portierni ciepło i czysto. Pieniążki zawsze się zgadzają, a za nadgodziny płaca 50 i 100. Jest dodatek za nocki oraz wydaja odzież na czas. Firma godna polecenia.
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Witam.jak praca w Czeladzi? Czy na magazyniera z uprawnieniami na wózek widłowy jest oferta.Czy rzeczywiście tam płacą 2500 zł na rękę? Zastanawiam nad tym ...
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Ja sie dowiedziałam że tego chłopca zrobili od jakości szefem to śmialiśmy się
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Zgadzam się z Twoją opinią,gdyż mnie tak samo potraktowali,chociaż pracowałem jako ochroniarz.Masm 1-grupę przy przjęciu wszystko było dobrze,ale po pewnym czasie kazano mi iść na budowę odmówiłem ze wzlędu na stan chorobowy (stwardnienie Rozsiane)
użytkownik
24.12.2018 (miesiąc temu)
24.12.2018 (miesiąc temu)
To dziady!!!!zaruja na'niepelnosprawnych i nagrody sobie dawaja. Dyrektor to porazka wybujale'ego ma . uwielbia lizusow. Bylam juz w'pipe'trzeba znow'tam'isc bo taka firma racji bytu nie powinna miec.
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Również masz nieprzyjemne doświadczenia związane z pracą w firmie Probet? Możesz napisać, jak długo pracowałaś w tej firmie? Dlaczego twierdzisz, że dyrektor firmy uwielbia "lizusów"? Masz jakieś przykłady, które potwierdzą to, co napisałaś? Proszę o uzupełnienie wpisu, abym mógł go lepiej zrozumieć.
użytkownik
1 sty (miesiąc temu)
1 sty (miesiąc temu)
jadzia ????????????????????????????????????????????/////
100 wypłac one chyba w naturze
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
nie pisz głupot Anastazja. Widać, że zbyt bystra nie jesteś, skoro nie potrafisz dopilnować limitu dochodu, żeby renty nie stracić, ani napisać wniosku o dofinansowanie. Pracuję w Probecie i jak pilnujesz swoich spraw, to wszystko jest w porządku i niczego nie tracisz, ani nic ci nie przepada, jak coś ci się należy. Ja polecam firmę.
użytkownik
10 lut (6 dni temu)
10 lut (6 dni temu)
Nie masz racji...przeleje Ci dwie wypłaty w jednym miesiącu...mają prawo...I masz po rencie...nie pierwszy to taki zakład ..wciskają urlopu...

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Aspen polska

archman

Kik textil Kik

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Plum

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin