test

Opinie o Przedsiębiorstwo Kaletniczo-Rymarskie IGUANA Grzegorz Werner - Chorzów

Korzystałeś z usług Przedsiębiorstwo Kaletniczo-Rymarskie IGUANA Grzegorz Werner - Chorzów? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): byla pracownica zakladu iguana
Data: 2012-06-28 19:32

Wizyt: 9332
Komentarzy: 8
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
28.06.2012 (6 lat temu)

Przedsiębiorstwo Kaletniczo-Rymarskie IGUANA Grzegorz Werner - Chorzów

Pracowałam tam jakiś czas. I mogę stwierdzić,że właściciel tego zakładu nie nadaje się do prowadzenia interesu. Jest nie wypłacalny,ponieważ nie dostawałam swojego wynagrodzenia na czas. Zalegał czasami nawet za pół roku !! Płacił tylko zaliczkowo. Jeżeli tracił klientów obwiniał za to nas. Sam nie wywiązywał się z terminów odbioru towarów.Więc zastanówcie się czy chcecie tam pracować.
użytkownik
19.09.2013 (5 lat temu)
19.09.2013 (5 lat temu)
Również miałam możliwość pracowania u ww pracodawcy przez tydzień. Tak jak pisała poprzedniczka, szef nie nadaje się do prowadzenia własnej firmy, płaci zaliczkowo, nie wystawił mi umowy, tłumacząc się, że nie ma czasu i na dodatek mnie zwolnił, nie mówiąc tego wprost, tylko poprzez słowa "nie ma dla Ciebie pracy, co będzie dalej to Ci powiem", a okazało się naprawdę, że przyjął nową osobę. I tak jak napisała poprzedniczka, zastanówcie się, czy chcecie tam pracować!!
użytkownik
12.12.2015 (2 lata temu)
12.12.2015 (2 lata temu)
To dość słabo @była pracownica zakładu iguana oraz @anonim brak umów to słaba rzecz, najgorzej że nie płacą w ogóle, no to mnie przestrzegłyście i nie wysyłam
użytkownik
27.04.2016 (2 lata temu)
27.04.2016 (2 lata temu)
@Daria tak, zgadzam sie ze to słaba rzecz, ale chyba zgodzili sie na to ? wiec mogli pomyśleć i nie wyrażac zgody...bo potem sa takie właśnie dramaty, a to właściwie na własne życzenie. Sama sobie winna
użytkownik
19.06.2016 (2 lata temu)
19.06.2016 (2 lata temu)
straszne dziadostwo ta firma
użytkownik
10.09.2017 (rok temu)
10.09.2017 (rok temu)
Oszust....nie płaci pieniędzy....sprawa zgłoszona do skarbówki
użytkownik
23 lut (9 miesięcy temu)
23 lut (9 miesięcy temu)
Czy ktoś może opisać, jak aktualnie prezentuje się przedsiębiorstwo na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Chorzów.
użytkownik
29 mar (8 miesięcy temu)
29 mar (8 miesięcy temu)
Wasze ostatnie opinie pochodzą sprzed pół roku i więcej - jak aktualnie przedstawia się sytuacja w Przedsiębiorstwo Kaletniczo-Rymarskie IGUANA Grzegorz Werner? Czy ktoś z obecnych pracowników firmy mógłby napisać coś o jej kondycji i warunkach oferowanych przez tego pracodawcę? Wasze opinie mogą być bardzo przydatne dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy w tym miejscu.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Mecalux

ceva bielsko

ceva
Lisner

Booksy

agata meble

polmlek

vitro

vitro plus

avs polska

Kirchoff

Auchan

hanplast

lenkiewicz

lumileds

tetra-pak

gea

Ikea Poznań

Ikea

aleksandra marzec

luty zbigniew

skalbmierz

stowarzyszenie wiosna

górka piotr

kraków hotel pod rózą

kraków hotel pod roza

kądziela

nawojka

mariusz marek

jzp

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin