test

Opinie o Przedsiębiorstwo Transportowo-Spedycyjne "MAGTRANS" Edward Magdziak - Busko-Zdrój

Korzystałeś z usług Przedsiębiorstwo Transportowo-Spedycyjne "MAGTRANS" Edward Magdziak - Busko-Zdrój? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): None
Data: 2016-05-30 10:14

Wizyt: 6663
Komentarzy: 125
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
30.05.2016 (2 lata temu)
30.05.2016 (2 lata temu)

Przedsiębiorstwo Transportowo-Spedycyjne "MAGTRANS" Edward Magdziak - Busko-Zdrój

Marny poziom, atmosfera do bani. Ludzie jak maszyny, w strachu siedzą. Serdecznie nie polecam.
autor
22.10.2018 (3 miesiące temu)
22.10.2018 (3 miesiące temu)
Mmmm ale w tobie jest nienawiści. Umieszczasz swój chamski komentarz pod każdym pozytywnym wpisem o tej firmie i jeszcze obrażasz wprost właściciela tej firmy. Wcale bym się nie zdziwiła jakby cię ścignął za te chamskie wpisy bezpośrednio pod swoim adresem. W końcu dziś ustalić numer IP to żadna filozofia... A potem się trzeba gęsto tłumaczyć z tego co się wypisywało ;). A tak na marginesie - musisz być strasznie sfrustrowanym człowiekiem.
użytkownik
24.10.2018 (3 miesiące temu)
24.10.2018 (3 miesiące temu)
mlody ostatnio sobie nowe Q8 jeszcze przed premiera zakupil wiec biedy chyba nie klepie
użytkownik
25.10.2018 (3 miesiące temu)
25.10.2018 (3 miesiące temu)
znów ci zazdrosc Miko ?? i o to wszystko się rozgrywa że on ma więcej niz ty
użytkownik
11.11.2018 (3 miesiące temu)
11.11.2018 (3 miesiące temu)
Nie róbcie w tej firmie, !najgorsza firma jakA jest, w biurze Ci dają minimalną i trzeba xxxxxxx na dwie zmiany omijajcie ich, niech młody się weźmie za robotę a nie cwaniakuje, i porażka wystawiać co dzień ogłoszenia na olx o pracowników, śmiech na sali. Wstyd, żadna firma nie daje codziennie ogłoszeń, ale widać ile chętnych mają,
użytkownik
12.11.2018 (3 miesiące temu)
12.11.2018 (3 miesiące temu)
o firmie świadczy to jakimi samochodami prywatnie jeździ pracownik nie szef
użytkownik
12.11.2018 (3 miesiące temu)
12.11.2018 (3 miesiące temu)
Trzeba się wykazać jedyną cechą w wysokim stopniu: to złośliwość
użytkownik
13.11.2018 (3 miesiące temu)
13.11.2018 (3 miesiące temu)
Witam,bylem na rozmowie,jakoś bez szału a na dodatek ukazują wyciągać kartę na 45h,tak sobie ale jak komu pasuje.
użytkownik
15.11.2018 (3 miesiące temu)
15.11.2018 (3 miesiące temu)
Jak mają takich pracowników jak ty to nie dziwota , że wciąż szukają, z nadzieją, że znajdą chociaż trochę mądrzejszych ;)
użytkownik
15.11.2018 (3 miesiące temu)
15.11.2018 (3 miesiące temu)
żebyś ty był tak mądry , wykształcony i pracowity jak ten młody to byś też tyle miał co on gamoniu a nie zazdrościł mu
użytkownik
15.11.2018 (3 miesiące temu)
15.11.2018 (3 miesiące temu)
człowieku ta firma sie rozwija jak pracujesz to widzisz , więc ciągle ludzi brakuje dobrych nie takich jak ty co nic nie potrafią i musisz szukać dalej pracy na twoim poziomie ....
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
I dzień jak co dzień ogłoszenia dodawane codziennie o , jedyna firma w której cały rok są przyjęcia ponieważ ludzie długo tam nie wytrzymuja, murzynów to niech szukja dalej , A szefus młody to niech tak lepiej nie kozaczy. Taka dobra rada
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Do tej Pani Aga, jak jesteś taka mądra to idz i charuj na nich, jak nie stać Cię na normalna pracę to ta praca idealna dla Ciebie, powodzenia, :-))
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Przepraszam Wszystkich uraźonych moimi opiniami, w tym pracowników firmy. Niestety od dłuższego czasu zmagam się z chorobą psychiczną. To tez było powodem mojego zwolnienia z pracy, a raczej wyrzucenia. Pozdrawiam cały zespół MAGTRANS - fajnie było z Wami pracować.
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Wolę na budowie robić niż tam, dobrze że wszyscy na zwolnienia chodzą i nie długo następne się szykuje ha ha
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Jak jesteś taka mądrzejsza to idź i rób na nich jak wół. Jak nie stać Cię na normalna pracę to ta praca idealna dla Ciebie. :-))
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Pracować to trzeba potrafić A on tego nie umie, zresztą to widać
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Przepraszam Wszystkich uraźonych moimi opiniami, w tym pracowników firmy. Niestety od dłuższego czasu zmagam się z chorobą psychiczną. To tez było powodem mojego zwolnienia z pracy, a raczej wyrzucenia. Pozdrawiam cały zespół MAGTRANS - fajnie było z Wami pracować.
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Przepraszam Wszystkich uraźonych moimi opiniami, w tym pracowników firmy. Niestety od dłuższego czasu zmagam się z chorobą psychiczną. To tez było powodem mojego zwolnienia z pracy, a raczej wyrzucenia. Pozdrawiam cały zespół MAGTRANS - fajnie było z Wami pracować.
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Przepraszam Wszystkich uraźonych moimi opiniami, w tym pracowników firmy. Niestety od dłuższego czasu zmagam się z chorobą psychiczną. To tez było powodem mojego zwolnienia z pracy, a raczej wyrzucenia. Pozdrawiam cały zespół MAGTRANS - fajnie było z Wami pracować.
użytkownik
28.11.2018 (2 miesiące temu)
28.11.2018 (2 miesiące temu)
Przecież to żaden szef haha Tatuś wszystko założył i po dzień dzisiejszy wszystkiego dogląda wraz z żoną. Młody bawi się za pieniądze rodziców a inteligencją nie grzeszy, mały człowiek.
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
jezdzi tu ktos jako przewoznik pod nimi?
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
Tak jeżdżę ale pod Oddziałem warszawskim i nie spotkałem spedycji która by płaciła tak terminowo jak ta firma nawet dwa razy dziennie wychodzą przelewy
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
mandaf najnisza krajowa ozusowana to jest wszystko co ty wypisujesz z diet obcinaja z usmiechem na twarzy i mi wyszlo po 40e za dzien taka jest prawda
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
i co chamiki i chamidła, mniejsze i wieksze? autem zjechałem pod same wrota chałpy, kasa na koncie i do 2 stycznia wolne - jak się chce to i sie moze
użytkownik
04.06.2018 (8 miesięcy temu)
04.06.2018 (8 miesięcy temu)
Ponoc juz szukaja osob do marketu w Proszowicach? Ktos cos wie?
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
kiedy ten market odpala?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

vegan

malinex

dar group wrocław

dar group

komodus

WSP

pbsz bytom

accenture

sindbad

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin