test

Opinie o RBC BEARINGS POLSKA SP Z O O Mielec

Korzystałeś z usług RBC BEARINGS POLSKA SP Z O O Mielec? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): hyh
Data: 2016-08-13 22:20

Wizyt: 8961
Komentarzy: 26
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
13.08.2016 (2 lata temu)
13.08.2016 (2 lata temu)

RBC BEARINGS POLSKA SP Z O O Mielec

Na pewno zarobki są adekwatne do powierzanych obowiązków, ale zastanawiam czy są jakieś benefity socjalne, może wiecie? Nie ukrywam, że zależy mi na odpowiednim ubezpieczeniu do pracy, a pewnie to osiągalne.
użytkownik
13.11.2016 (rok temu)
13.11.2016 (rok temu)
Podobno ludzie przychodzą i odchodzą, duża rotacja tam jest oraz zaczęli zatrudniać ukraińców. Może wypowie się ktoś kto pracuje w RBC
użytkownik
05.04.2017 (rok temu)
05.04.2017 (rok temu)
Jak przyjeżdżali szwajcarzy/francuzi to było spoko. teraz firma zatrudnia ukraińców i niestety syf sie zrobił.
użytkownik
21.04.2017 (rok temu)
21.04.2017 (rok temu)
Coraz gorzej się dzieje w tej firmie pomijając ukraińców to dyrektor kawał [email protected] gość wzięty od łopaty zero kompetencji nawet rozmawiać nie portafi z ludźmi drugi mądry pseudo kierownik co nic nie potrafi załatwić lizi dupka co się boi dyrektora że hoho. Nie polecam tej firmy sam z niej szybko zrezygnowałem widząc co się tam dzieje a napewno będzie się działo jeszcze gorzej póki nie zmienią rządzących.
użytkownik
22.04.2017 (rok temu)
22.04.2017 (rok temu)
Niestety jest to jedna z wielu firm w Polsce która jest zarządzana przez starego komucha i ubeka. Do tego jeszcze ściąga sobie przydupasów z "Majster formu", którzy nie posiadają żadnej wiedzy o obróbce skrawaniem. Jak przyjeżdża wizytacja ze Szwajcarii to wazelina płynie strumieniami ale cóż się dziwić mendom które potrafią tylko w dupę włazić. Ogólnie nie jest najgorzej bo pracowałem w gorszych firmach.
użytkownik
26.04.2017 (rok temu)
26.04.2017 (rok temu)
zawsze można gdzie indziej znaleźć prace jak nie pasuje
użytkownik
03.05.2017 (rok temu)
03.05.2017 (rok temu)
Firma dopłaca do ubezpieczenia na życie, prywatnej opieki medycznej, basenu i siłowni. Ogólnie firma była całkiem OK, natomiast niestety widać, że z czasem jest coraz gorzej.
użytkownik
31.05.2017 (rok temu)
31.05.2017 (rok temu)
Na gorsze :)
użytkownik
21.06.2017 (rok temu)
21.06.2017 (rok temu)
@Pracownik a tak konkretnie? W poprzednim komentarzu wymieniłeś benefity na jakie mogą liczyć pracownicy firmy. Takie jasne informacje są pomocne dla osób, które starają się podjąć decyzję podjęciu zatrudnienia w nowej firmie. Dla nich również będą istotne informacje na temat tego jakie zmiany w firmie zachodzą, tak by mogli oni podjąć poinformowaną decyzję odnośnie zmiany pracy.
użytkownik
01.07.2017 (rok temu)
01.07.2017 (rok temu)
Z kierownikiem tu w RBC idzie wszystko pokojowo załatwić ( wolne, przyjść później, wyjść w czasie pracy np. do lekarza) . zaznaczam "pokojowo".
użytkownik
17 lut (8 miesięcy temu)
17 lut (8 miesięcy temu)
Czy ktoś może opisać, jak w tym momencie] prezentuje się pracodawca na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Mielec.
użytkownik
7 kwi (6 miesięcy temu)
7 kwi (6 miesięcy temu)
Z Mielca ucieka kto może!!!!
- zatrute powietrze
- totalnie słabe zarobki które zatrzymały się 15-cie lat temu
- kumoternia na każdym kroku w każdej instytucji

Polecam strefę w głogowie młp - pensja x3
Najlepiej sprzedać co się tu ma (zobacz ile jest nieruchomości do sprzedania) i wyjechać do lepszego miejsca w tym kraju.... np do głogowa młp,............... inaczej GNIJESZ!!!!!
użytkownik
13 cze (4 miesiące temu)
13 cze (4 miesiące temu)
Hej! Pamiętam, że pracował tu przez może trzy-cztery dni taki psychicznie chory stary pijaczek, który wszędzie widział "ruskich", "czerwonych" i "ubeków". To jesteś ty, gościu?! Ale były jaja, jak cię wywalali. To był chyba jedyny raz, gdy widziałem policję na terenie zakładu. Pisz, co tam u ciebie nowego, bo do dzisiaj cię wspominamy! :D
użytkownik
2 lip (3 miesiące temu)
2 lip (3 miesiące temu)
Ukraińcy są tam faworyzowani przez .Urlopy są z góry planowane.uropy bezplatne są tylko dla ukraińców.brak palarni.śmierdzi z krono.i totalny brak profesjonalizmu na rynku lotniczym.zarobki bardzo marne.brak premi o ktorej jest mowa w regulaminie.sam musialem sobie progamy poprawiac bo ludzie odpowiedzialni za to są chyba tam przez pomyłke.Nie polecam
użytkownik
3 lip (3 miesiące temu)
3 lip (3 miesiące temu)
Pracowalem tam chwilę i stwierdzam że Jeśli chcesz być dobrze traktowany na tej firmie to niestety musisz zmienić obywatelstwo na ukraińskie. Większość osób tam pracujących nie ma zielonego pojęcia o niczym , w szczególności inżynierowie .
użytkownik
11 lip (3 miesiące temu)
11 lip (3 miesiące temu)
Co do mojej opinii o tej firmie, to na swoim przykładzie mogę ją polecić dla kogoś kto dopiero zaczyna swoją karierę. Firma umożliwiła mi rozwój na wielu płaszczyznach. Nowe maszyny, nowe narzędzia, czysto, temperatura na hali produkcyjnej bardzo komfortowa zarówno w lecie jak i w zimie. Jest wiele mankamentów bo w sumie to gdzie ich nie ma ?
Ciekawe projekty i praca na wielu rodzajach materiałów. Dla kogoś kto naprawdę chce się czegoś nauczyć i pokazać na co go stać, fajne pole do wykazania się.
Załoga młoda i dynamiczna.
Firma oferuje dodatki pozapłacowe i prywatną opiekę medyczną.
użytkownik
14 lip (3 miesiące temu)
14 lip (3 miesiące temu)
@Były pracownik Dziękuję za wypowiedź. Wspomniałeś, że firma RBC BEARINGS umożliwiła Ci rozwój. Rozumiesz przez to szkolenia, czy po prostu pracę w gronie osób, od których się uczyłeś? Jeśli były to szkolenia, to jak często były one organizowane? Gdybyś mógł się do tego odnieść, to będę zobowiązana.
użytkownik
18 lip (3 miesiące temu)
18 lip (3 miesiące temu)
Ostatnio następnego Asa zatrudnili.
użytkownik
19 lip (3 miesiące temu)
19 lip (3 miesiące temu)
Niestety tam szkolenia mają wybrańcy .znaczy się z wazeliną zapan brat do kariery.a ludzie co chcieli coś ulepszyć A nie tylko przygotować władzy zostali ładnie mówiąc zepchnięci na margines.
użytkownik
25 lip (2 miesiące temu)
25 lip (2 miesiące temu)
Może nie wszyscy muszą się szkolić. Może taka jest polityka firmy. Nie obrażajmy innych żeby nas nie obrażano!
użytkownik
2 sie (2 miesiące temu)
2 sie (2 miesiące temu)
Jak dla mnie firma ogarnieta maszyny nowe, klimatyzacja na hali, normy w sam raz jest czas zeby spokojnie pomierzyc sztuki itp, duzo dodatkow wczasy pod grusza, multisport, jakies dodatki za wesela i urodzenia dziecka, podwyzki co roku dla kazdego lecz moglyby byc troche wyzsze, i oczywscie kwestia premii ktorej niema.najwiekszy minus tej firmy. Pozdrawiam
użytkownik
20 sie (2 miesiące temu)
20 sie (2 miesiące temu)
Czego nie wspomisz o dyskryminacji Polaków?i ze klimatyzację jest uruchamiana tylko jak szef przyjeżdża?ze kadra nie szkoli się co do umiejętności zarządzania zasobami ludzkimi.nigdy zadnej wycieczki tam nie bylo.pracowałem tam to wiem.
użytkownik
21 sie (2 miesiące temu)
21 sie (2 miesiące temu)
Idealnie to nie jest nigdzie. Wiem tylko, że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma!!
użytkownik
17 wrz (miesiąc temu)
Tam nawet kadrową nie zna angielskiego
użytkownik
23 wrz (29 dni temu)
23 wrz (29 dni temu)
Idealnych firm nie ma tylko ludzie wybierają sobie niewłaściwą pracę a później są niezadowoleni!
użytkownik
27 wrz (25 dni temu)
27 wrz (25 dni temu)
Ile tam zarabia netto operator CNC?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

lagardere duty free

aelia

trenkwalder

Poltel

Indesit łódź

whirlpool łódź

szymanowska

archicom

gralbet

whirlpool

termetal

KORAB

budimex
casus

sekretariat kraków

sekretariat

Wspólny sekretariat

randstad tychy

randstad

Exclusive Białystok

geopartner

konsalnet poznań

konsalnet realizacja
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin