test

Opinie o R&D Poland Sp. z o.o. - Warszawa

Korzystałeś z usług R&D Poland Sp. z o.o. - Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): M
Data: 2011-03-23 15:06

Wizyt: 9954
Komentarzy: 7
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
23.03.2011 (7 lat temu)
23.03.2011 (7 lat temu)

R&D Poland Sp. z o.o. - Warszawa

jedynie kobiety pracujace w biurze sa normalnymi osobami..... reszta osob to osoby calkowicie pozbawione szacunku dla pracownika! NIE POLECAM!!!!!!!
użytkownik
24.11.2015 (2 lata temu)
24.11.2015 (2 lata temu)
chyba od 2011 roku sporo sie zmieniło w firmie, widze też, że rekrutuja osoby na kilka stanowisk, w tym kilka lepiej płatnych jk np. Programista Java w zespole Big Data & Cloud to już jest naparwde wysokie stanowisko, wiec nie sądze, żeby mozna było na jakiś wiekszy awans liczyć, ale doswiadczenie to in 3 lata.
użytkownik
28.11.2015 (2 lata temu)
28.11.2015 (2 lata temu)
moim zdaniem praca w R&D to dobry pomysł dla osób , które chcą się w dalszym ciagu rozwijać, a nie stać tylko w miejscu i czekać aż wszystko będzie im poddane
użytkownik
30.11.2015 (2 lata temu)
30.11.2015 (2 lata temu)
Zacznijmy od tego, że ta firma to jakaś tam odnoga Samsunga, nie wiem na czym to polega konkretnie, ale sam fakt, że pracujesz w takiej firmie, już powinien coś znaczyć.
użytkownik
03.12.2015 (2 lata temu)
03.12.2015 (2 lata temu)
To nie jest jakas tam odnoga, R&D Institute oznacza tyle, co centrum badawczo rozwojowe Samsunga. Tutaj przyjmuja na stanowiska bardziej techniczne, a wręcz inżynieryjne.
użytkownik
16.03.2016 (2 lata temu)
16.03.2016 (2 lata temu)
michał, z tego wniosek, że jeżeli poszukują tam teraz inżynierów to planują jakiś gruby projekt. Słyszeliście o tych rekrutacjach na IT - podobno podstawa to minimum 2,5 tyś
użytkownik
03.04.2016 (2 lata temu)
03.04.2016 (2 lata temu)
hej, no szukaja szukaja ale widze tez oferte dla inzyniera do spraw techniczneog wsparcia dla kloientow biznesowych w Warszaiwe chodzi tutaj o II linie

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Premium cigars

Bar maciek Łódź

Ranczo Łódź

Łódź

Hays

Łódź tollegno

clever frame

Allepaznokcie

Kirchhoff Gniezno

Alle paznokcie

Reda Rumia

skanpol

aramex

Wejherowo

ESTOM TOMASZ ZMYSŁOWSKI

Tauron wydobycie

Kirchhoff gniezno

Arka noego

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin