test

Opinie o Riders Express Sp. z o.o. - Warszawa

Korzystałeś z usług Riders Express Sp. z o.o. - Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): jarek
Data: 2009-01-21 12:59

Wizyt: 9163
Komentarzy: 107
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
21.01.2009 (10 lat temu)
21.01.2009 (10 lat temu)

Riders Express Sp. z o.o. - Warszawa

Placa bardzo dobra.
Praca w milej atmosferze, mozlowosc rozwoju duzo mozna sie nauczyc a takze mozlowosc awansow jako wynagrodzenie dobrej bracy.
Wyjazdy sluzbowe, szkolenia. firma profesjonalan i odpowiedzialana.
autor
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
Poprawka, nawet bliżej 3000 netto. Co prawda ostatnio jest premia za obecność, ale jak ktoś ma dzieci to nierealne (można nie być w pracy tylko 1 dzień w miesiącu).
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
Czy każda osoba zatrudniona w Riders Express musi posiadać własną działalność gospodarczą? Czy w związku z tym pracodawca oferuje jakąś pomoc na przykład w sprawach księgowych? To ciekawa kwestia. Z czego wynikają te rozbieżności w kwotach, jakie podajecie tu, na forum?
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Znowu przyszły Święta a w firmie Riders bez zmian.Prezentowi wożą prezenty a kurierzy którzy tyrają cały rok stoją i się nudzą.Zamiast jeden miesiąc w roku dac zarobić ludziom którzy zapierdzielają przez 12 miesięcy to nie trzeba się nachapać.Prezentowi wożą paczki po 3zl no cóż tez pieniądz(:)).To chyba jedyna firma w Warszawie która tak traktuje swoich pracowników(brawo).Jest to po prostu nie fair w stosunku do ludzi.Podwyżki nie było od 11 lat co więcej kursy są coraz niższe np kraj byl za 3 zl jest za 1,5 zl ha ha.Wygląda to wszystko bardzo bardzo słabo .Szkoda że takie jest podejście do ludzi dzięki którym na mieście ma się dobrą opinie no i zarabiają na cała tą firmę.To tyle.Wszystkim pracownikom firmy Riders życzę Wesołych Spokojnych Świąt.
użytkownik
10 lut (6 dni temu)
10 lut (6 dni temu)
Również nie polecam firmy. Oszuści. Stawki duzo niższe niz deklarowane przy zatrudnieniu. Czas pracy 8-9 do 18 czasem dłużej. 90% zlecajacych firm na ryczalcie co daje kurierowi 6-9 zl a nie 12 w/g cennika żenada. Nie polecam
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Nie bardzo rozumiem, o co chodzi z tymi "prezentowymi". Czy są to osoby zatrudniane dorywczo tylko na czas Świąt, czy masz tu na myśli coś innego? Skoro wtedy jest mniejsza ilość pracy dla stałych pracowników, to dlaczego właśnie w taki sposób jest to rozwiązywane?
użytkownik
09.05.2018 (9 miesięcy temu)
09.05.2018 (9 miesięcy temu)
@były kurier w opublikowanej na stronie firmy ofercie pracy dla kuriera, w wymaganiach napisano, że potrzebny jest własny, ekonomiczny samochód diesel lub gaz, skuter lub rower. Czy firma w takim razie zwraca jakiekolwiek fundusze związane z użytkowaniem samochodu w celach służbowych?
użytkownik
10 lut (6 dni temu)
10 lut (6 dni temu)
Nie zwraca nic a stawka za przesylke 6 zl
użytkownik
10 lut (6 dni temu)
10 lut (6 dni temu)
Nie sądzę żeby sie to komus opłacało, gdzie paliwo, podatek, zus itp. Km dziennie robi sie powyzej 100 a przesylek jest w granicy 20. więc sami przekalkulujcie...

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kik textil

Aspen polska

archman

Kik

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Plum

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin