test

Opinie o Roberts Europe Sp. z o. o. - Piaseczno

Korzystałeś z usług Roberts Europe Sp. z o. o. - Piaseczno? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): bus
Data: 2012-04-15 12:07

Wizyt: 14203
Komentarzy: 384
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
14 maj (5 miesięcy temu)
14 maj (5 miesięcy temu)

Roberts Europe Sp. z o. o. - Piaseczno

Hek oN ,masz racje szefy maja płacone autostrady,jesli chodzi o auta,to miałem we Flash 6 aut,tak że sprawę znam od podszewki ze szczegółami.Widac ze nie jestes cienki bolek,do tego te duze literki i wszystko jasne.
autor
15.04.2012 (6 lat temu)
15.04.2012 (6 lat temu)
Witam.
A może ktoś podrzuci namiar na jakąś firmę która montuje dodatkowe zbiorniki paliwa do busików.
Z góry dzięki.
autor
06.05.2017 (rok temu)
06.05.2017 (rok temu)
Za dużo omijałeś autostrad i cię zablokowali
użytkownik
07.05.2017 (rok temu)
07.05.2017 (rok temu)
mam zamiar tam zacząc współprace ktos kto tam jezdzi moze sie wypowiedziec
użytkownik
07.05.2017 (rok temu)
07.05.2017 (rok temu)
z tego co wiem to do końca roku nie przyjmują
użytkownik
08.05.2017 (rok temu)
08.05.2017 (rok temu)
Rozmawiałem z rekrutantem i powiedział ze w lipcu wstawi moje auto wiec nie wiem co teraz robić czy brac taki samochód czy nie skoro tak twierdzisz
użytkownik
08.05.2017 (rok temu)
08.05.2017 (rok temu)
Dzieję sie coś niedobrego ktoś coś wie???
użytkownik
03.07.2017 (rok temu)
03.07.2017 (rok temu)
Opóźnienia w płatnościach FV ponad tydzień, zablokowane zlecenia,coraz dłuższe terminy raportowania trasy, co do tzw "planistów" to 1- kurs kultury , 2- kurs spedycyjny
użytkownik
04.08.2017 (rok temu)
04.08.2017 (rok temu)
Banda nieudacznikow bez paru osób których nie będę wymieniał tłuki bez szkoły zero pojęcia o Europie trasach a planisci kapletne dno i taka zbieranina powiatowego urzędu pracy
użytkownik
06.09.2017 (rok temu)
06.09.2017 (rok temu)
@Suprax forum to nie miejsce, by obrażać inne osoby. Mówi nawet o tym regulamin, z którym powinieneś się zapoznać http://najlepszyfachowiec.pl Dlatego proszę o merytoryczną wypowiedź na temat firmy Roberts Europe, bo takie wnoszą najwięcej do dyskusji.
użytkownik
15.09.2017 (rok temu)
15.09.2017 (rok temu)
Coraz gorzej sie dzieje. Opoznienia w platnosciach, opoznienia z raportowaniem i z tego co wiem to nie sa pojedyncze przypadki. Zawsze wina systemu itp itd pic na wode. I tak z 30 dni platnosci robi sie 45-60
użytkownik
21.09.2017 (rok temu)
21.09.2017 (rok temu)
@FlashWhereMyCash czy ktoś zgłaszał to? Czy może ktoś ma podobne doświadczenia jak ten użytkownik i chciałby się podzielić? Zapewne na forum zajrzą osoby zainteresowane pracą w poszukiwaniu informacji o pracy w firmie Roberts Europe.
użytkownik
03.10.2017 (rok temu)
03.10.2017 (rok temu)
Ja odpowiem niepytany, otóż tak, próbowałem kontaktować się wielokrotnie z działem floty w sprawach takich jak np przestoje auta po 3-4 doby, brak kompetencji "planistów" tu przytoczę z życia wzięte - kierowca stoi po rozładunku na parkingu, dostaje zleceni i rusza, po 5 minutach dzwoni planista z wrzaskiem " A czemu jedziesz w stronę przeciwna ? - na to kierowca " bo jadę do najbliższego zjazdu z autostrady" - planista na to - no to zawróć...... ????? Boże co szumisz w malinach - ZAWRÓCIĆ na autostradzie?????
Efekt kontaktu z działem floty był taki ze..... maile ze skarga nie doszły, o dziwo nie dochodzily tylko te, wszelkie inne bez problemu :)
użytkownik
03.10.2017 (rok temu)
03.10.2017 (rok temu)
@cynamon to może jeszcze powinieneś skontaktować się z kimś kto koordynuje działem floty? Może potrzeba zmobilizować ten dział, żeby mógł dobrze pracować z kierowcami? Co sądzisz? Czy inni też mieli takie problemy z tym działem w Roberts Europe?
użytkownik
25.10.2017 (11 miesięcy temu)
25.10.2017 (11 miesięcy temu)
Trzeba uciekac od takich spedycji,do tego jak policzysz cene srednia za kilometr to wyjdzie ok.0,27 eur,jeszcze nakładane niesłusznie kary,nikt ci w niczym nie pomoże,nie dzwon bo i tak nikt nie odbierze telefonu,w generowanych raportach brakuje co najmniej ok.25% wykonywanych zlecen,czyli jezdzisz dosłownie za miche ryżu i czekasz za własna kasą,szkoda słów...
użytkownik
25.10.2017 (11 miesięcy temu)
25.10.2017 (11 miesięcy temu)
Gregor masz na 1000% racje,jak ktos chce wpaśc w długi to jak najbardziej ....
użytkownik
29.11.2017 (10 miesięcy temu)
29.11.2017 (10 miesięcy temu)
@cynamon masz rację, że osoby na tych stanowiskach powinny być kompetentne i pomocne. Czy jeżeli pojawiają się takie sytuacje jak ta, którą opisałeś to może warto powiedzieć to szefostwu firmy Roberts Europe? Istnieje możliwość, że te osoby zostaną lepiej wyszkolone lub zostanie zatrudniona osoba, która będzie potrafiła Wam pomagać.
użytkownik
21 sty (9 miesięcy temu)
21 sty (9 miesięcy temu)
Jeżdżę rok czasu u szefa który ma auta pod Flash i robie około 18-20 tyś. km na 28 dni za 0,25 gr/km plus premia za spalanie i jak chcę za landy we Francji, ok 600 zł wychodzi miesięcznie. Wiec źle jest?
użytkownik
22 sty (9 miesięcy temu)
22 sty (9 miesięcy temu)
@Kiero 600 zł to jest ta premia, tak? I jesteś zadowolony z pracy w firmie Roberts Europe? Bo z Twojej wypowiedzi wynika jakbyś był. Czy możesz masz jakieś porady dla osób, które chciałyby zostać kierowcami w tej firmie?
użytkownik
12 mar (7 miesięcy temu)
12 mar (7 miesięcy temu)
Coraz gorzej dzieje sie w fleshu a to wszystko przez gówniarzy co niby
mają pomagać nam kierowcą a oni nie mają pojęcia o naszej pracy powinni przed usiądzeniem sie za biurkiem każdy na minimóm 2miesiące usiąc za kółkiem a oni tylko się odgrażają i jak coś nie jest po ich mysli to możesz się pożegnać ze zleceniami często też kierowca musi na własną ręke szukać adresu i nr ref a oni maja kierowców w xxxxxxx gdzie to my na nich pracujemy.Z mojej strony to wszysko będe konczył prace u tej pseudo spedycji iwszystkim znajomym odradzał prace w tej
firmie.
użytkownik
13 mar (7 miesięcy temu)
13 mar (7 miesięcy temu)
Witaj,
Czy mógłbym Cie prosić o kontakt ?
Wyslij mi prosze swoj namiar na adres [email protected]
użytkownik
14 mar (7 miesięcy temu)
14 mar (7 miesięcy temu)
@Kierowca a w jaki sposób firma Roberts Europe chciała, żeby oni kierowcom pomagali? Co leży w ich obowiązkach? Ich przełożeni wiedzą, że tych obowiązków nie wykonują i tym samym nie pomagają Wam?
użytkownik
27 mar (6 miesięcy temu)
27 mar (6 miesięcy temu)
Ja myślę że tragicznie pod flashem nie jest jestem kierowcą i wiadomo zdaza się różnie ale wszędzie tak jest ja mam tylko jeden ból. Dlaczego w Ftk nie są wgrane mapy gogle sciagamy sobie aplikacje na własne telefony bo wiadomoklikniesz w pinezke i Masz wspolrzedne odrazu i nie ma problemu z adresami ( przewaznie) ale potem pretensje że niewidoczni dla nich - to tak dla zarzadzajacych
użytkownik
18 kwi (6 miesięcy temu)
18 kwi (6 miesięcy temu)
chlopie, to kup se auto i zostan przewoznikiem, zobaczysz jak "ladnie" placi Flash
użytkownik
19 kwi (6 miesięcy temu)
19 kwi (6 miesięcy temu)
Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?
użytkownik
26 kwi (5 miesięcy temu)
26 kwi (5 miesięcy temu)
Jestem kierowcą od 2012 roku i z roku na rok jest coraz gorzej
Pseudo spedytor czy pianista ma gdzieś to że przez ostatnie 24h spałem tylko 2czy 3 h i zrobiłem ponad 1000km..
Albo stojisz cały dzień bez zlecenia i na noc dostajesz zlecenie..
Ludzie co tam pracują nie mają pojęcia jak człowiek się męczy siedząc cały dzień w aucie i czekać na zlecenie..
Sam doświadczyłem to nie raz..
Następne..
Jedziesz cała noc np z Niemiec do Itali gdzie w dzień jest ponad 30 stopni nie da się spać i odpocząć i tylko czekasz aż Słońce zajdzie żeby się przespać.. A tu gwizdy zlecenie. Odmawiasz to dzwonią dlaczego pan odmawia?
Bo jestem zmęczony i chce odpocząć!
Przecież stał Pan cały dzień!
To jest Patologia co oni z kierowcami robią.
Taki za komputera ci powie my w 24h robimy 1650km!!
Tak chyba palcem po mapie Google.
I te ich kary za spóźnienie po 30€ PATOLOGIA
użytkownik
14 maj (5 miesięcy temu)
14 maj (5 miesięcy temu)
Zastanawiam się czy poprawiły się nastroje w firmie i taka cisza na forum?
użytkownik
23 maj (4 miesiące temu)
23 maj (4 miesiące temu)
Cisza bo wszystko zostało już powiedziane. Ten rok jest moim ostatnim we Flashu. Wszystkie auta w sierpniu wyciągam z tej patologii. Średnio stawka wychodzi 0,27€. Ropa w górę, euro w dół do tego VAT 0% wykończy każdego. A kierowców traktują jak ostatnie scierwo. Jak potrzeba zabrać ponad 1200kg to by loda przez telefon zrobili, lecz gdy coś Ty chcesz to każdy umywa ręce.
użytkownik
3 paź (19 dni temu)
3 paź (19 dni temu)
Witam.
Kolego masz jakąś alternatywę na blaszki?
Będę wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam
Artur
użytkownik
14 maj (5 miesięcy temu)
14 maj (5 miesięcy temu)
HEJ tomi . Jak byś był przewożnikiem ano byłeś ale nie jesteś z 6 autami to tłumaczy dlaczego takie ANFREZJE wypisujesz . NO tak za długo stałeś na parkingu i słuchałeś wykładów ale tutaj nikt głupot nie ma ochoty czytać .
użytkownik
26 maj (4 miesiące temu)
26 maj (4 miesiące temu)
Do zorro123 Nie powinieneś tak ostro wypowiadać się o pracy kierowców w tej firmie. Rozumiem, że jest to twoja subiektywna opinia, ale nie podałeś żadnych mocnych argumentów. Możesz kogoś zniechęcić kto będzie tam chciał pracować. Powiedz coś więcej o twoich doświadczeniach w pracy w tej firmie.
użytkownik
27 maj (4 miesiące temu)
27 maj (4 miesiące temu)
Kolega ma racje ,robią z nas z nas idiotów stawki nie podniesione od paru lat ,abonament na urzadzenia FTK 27 Euro gdzie niema juz romingu ,kierowca zmienia firme musi przejść powtórne szkolenie ponownie opłata 11 euro, zlecenie startowe 0,12 euro centa,przy tych cenach paliwa jedziemy za darmo ,opłata paliwowa jakieś nieporozumienie jak paliwo jest tanie to odliczaja nam od kazdego zlecenia bo już byśmy mieli za dużo ,paliwo podrożało nawet tego nie zauważyli , autostrady na francji pdrorzaly najtańsza autostrada to 14 euro centów za kilometr a są takie gdzie płacimy 0,21 nawet za karty uta przytulają działkę dla siebie .i teraz auto w leasingu ,wypłata kierowcy ,ubezpieczenia ,serwisy itd i trzeba dołorzyć . Więc nie krytykuj kolegi bo ma rację
użytkownik
27 maj (4 miesiące temu)
27 maj (4 miesiące temu)
Kolego co ty za bzdury wypisujesz mam ci umowe z flesz przesłać z stawka za autostrady,
użytkownik
1 cze (4 miesiące temu)
1 cze (4 miesiące temu)
@AL Bandi, tu nie chodzi o krytykę, ale o rzeczowe i obiektywne wypowiedzi na temat pracodawcy. To publiczne forum, na którym nie można nikogo obrażać. Przeczytaj sobie regulamin najlepszyfachowiec.pl. Jeśli jesteś pracownikiem firmy może wypowiedziałbyś się konstruktywnie o warunkach pracy i swoich obowiązkach, to może pomóc znaleźć komuś innemu zatrudnienie.
użytkownik
1 cze (4 miesiące temu)
1 cze (4 miesiące temu)
przecież rzeczowo odpowiedziałem fakty stawki itd. nikogo nie obraziłem napisałem że z nas robią idio.czyli obraziłem sam siebie?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

lagardere duty free

aelia

trenkwalder

Poltel

Indesit łódź

whirlpool łódź

szymanowska

archicom

gralbet

whirlpool

termetal

KORAB

budimex
casus

sekretariat kraków

sekretariat

Wspólny sekretariat

randstad tychy

randstad

Exclusive Białystok

geopartner

konsalnet poznań

konsalnet realizacja
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin