test

Opinie o Romeo & Julia Sp. z o.o., ul. Wielicka 83 a/29, Kraków

Korzystałeś z usług Romeo & Julia Sp. z o.o., ul. Wielicka 83 a/29, Kraków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): były pracownik
Data: 2016-11-04 20:49

Wizyt: 1620
Komentarzy: 356
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Romeo & Julia Sp. z o.o., ul. Wielicka 83 a/29, Kraków

Brygadzista - a stykacie się końcówkami ?


serio to wam powiem znane powiedzenie " kozak w necie, pizda w świecie ". Jak jedziecie z hejtem to się podpiszcie przynajmniej.
autor
05.11.2018 (3 miesiące temu)
05.11.2018 (3 miesiące temu)
Czy to aluzja do pracy w SDA? Jeśli tak, to przyjąłeś ciekawą formę podzielenia się z tym nami. Myślę jednak, że zarówno dla mnie, jak i wielu innych czytelników wyrażona przez Ciebie opinia może być niezrozumiała, dlatego chciałbym prosić, abyś opisał swoje zdanie na temat tego miejsca pracy w sposób bardziej zrozumiały? Na chwilę obecną nie rozumiem Twojego komentarza.
autor
11.11.2018 (3 miesiące temu)
11.11.2018 (3 miesiące temu)
Dlaczego sugerujesz, że mam jakiś związek z osobą, o której piszesz w swoim komentarzu? Nie widzę również za bardzo powodu, aby dyskutować o osobie, która nie uczestniczy z nami w dyskusji, dlatego też chciałbym wrócić do rozmowy, która jest motywem przewodnim tego wątku. Szukałem informacji o rekrutacji do pracy w tej firmie, jednak nie znalazłem żadnych ogłoszeń. Czy jesteś w stanie potwierdzić, że rzeczywiście firma nie poszukuje obecnie pracowników? Przedstaw, co wiesz na ten temat.
użytkownik
25.11.2018 (2 miesiące temu)
25.11.2018 (2 miesiące temu)
Nie ma już o czym pisać ....
autor
26.11.2018 (2 miesiące temu)
26.11.2018 (2 miesiące temu)
Dlaczego? Wydarzyło się coś konkretnego w ostatnim czasie w firmie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe SDA? Pracujesz obecnie w tym miejscu? Jeżeli tak, to chętnie dowiem się, jak obecnie kształtuje się ilość obowiązków, które ma do wykonania zatrudniony pracownik z wynagrodzeniem, które oferuje pracodawca? Uważasz, że pracownicy są uczciwie wynagradzani? Napisz swoją opinię na ten temat.
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
Dzik dzwoni po wszystkich i szuka kolegów uwaga na oszusta...
użytkownik
30.10.2018 (3 miesiące temu)
30.10.2018 (3 miesiące temu)
Starałem się zrozumieć, o czym piszecie, jednak w żaden sposób nie udaje mi się znaleźć w Waszych wypowiedziach powiązania z pracą w firmie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe SDA. Mógłbyś sprecyzować, o czym tak naprawdę dyskutujecie i jaki to ma związek z pracą w tym miejscu?
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
Co zrobiłeś z Haliną????!!!
Czy to Ty Halinko tylko po powrocie z wakacjii w Tajlandii?!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

vegan

malinex

dar group wrocław

dar group

komodus

WSP

pbsz bytom

accenture

sindbad

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin