test

Opinie o RR Donnelley - Łódź

Korzystałeś z usług RR Donnelley - Łódź? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2011-02-28 20:58

Wizyt: 5667
Komentarzy: 219
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
01.01.2010 (9 lat temu)
01.01.2010 (9 lat temu)

RR Donnelley - Łódź

Specjalista ds. Systemów Logistycznych RR Donnelley Europe Sp.zo.o. 2016-01-21 Żródło: najlepszyfachowiec.pl Kraków (małopolskie) Firma RR Donnelley, założona w Chicago 150 lat temu, jest światowym liderem w zakresie kompleksowych usług poligraficznych oraz szeroko rozumianej zintegrowanej komunikacji. W Polsce RR Donnelley posiada zakłady produkcyjne w Krakowie i Starachowicach oraz biuro kreatywnego zarządzania treścią w Warszawie.Obecnie poszukujemy kandydatów do pracy na stanowisku: Specjalista ds. Systemów LogistycznychMiejsce pracy: Kraków, u
autor
11.10.2018 (4 miesiące temu)
11.10.2018 (4 miesiące temu)
Pracuje w RR D prawie 3 lata
użytkownik
14.10.2018 (4 miesiące temu)
14.10.2018 (4 miesiące temu)
@xxx Czyli masz już całkiem spory staż pracy w RR Donnelley. W bardzo przejrzysty sposób opisałeś na, jak wygląda system wynagrodzenia i premiowania w tej firmie, ale chętnie poznalibyśmy jeszcze jakieś inne aspekty, dotyczące tego pracodawcy. A co powiedziałbyś na temat atmosfery między współpracownikami - jest zdrowa czy niekoniecznie?
użytkownik
20.10.2018 (3 miesiące temu)
20.10.2018 (3 miesiące temu)
Jak dla mnie super,
użytkownik
21.10.2018 (3 miesiące temu)
21.10.2018 (3 miesiące temu)
@Pracownik To bardzo dobrze, że firma RR Donnelley odpowiada Ci jako pracodawca. Jednak trzeba powiedzieć, iż Twój komentarz jest nieco lakoniczny, a w związku z tym mało powie osobom, które szukają rzetelnych informacji o nim. Powiedz nam zatem coś więcej na temat ogólnych warunków zatrudnienia. Jak wygląda tam poziom wynagrodzenia - jest już ono godne?
użytkownik
30.10.2018 (3 miesiące temu)
30.10.2018 (3 miesiące temu)
Czytam te opinie i śmiać mi się chcę. Jeśli komuś nie odpowiada to zawsze może się zwolnić. Po pierwsze jak ktoś chce pracować to umowę dostaje i trzeba trochę popracować z nieba kasa nie leci. Szkolenia są jeśli tylko pracownik wykaże taką chęć i ochotę nikogo się nie zmusza. Nadgodziny są a i owszem na dziale Dell płatne 100% i taxi do domu. Nie zawsze zostajemy wszyscy więc jak ktoś nie chce to nie. Wszystko jest kwestią dogadania się.
użytkownik
30.10.2018 (3 miesiące temu)
30.10.2018 (3 miesiące temu)
@Obecny pracownik RRD Każdy może mieć różne doświadczenia związane z tym samym pracodawcą. Stąd właśnie różnorodność opinii na tym wątku i trzeba to uszanować. A jak długo jesteś już zatrudniony w firmie RR Donnelley GTS Poland?
użytkownik
01.11.2018 (3 miesiące temu)
01.11.2018 (3 miesiące temu)
Pani Edyto a ile zarabia taki rzecznik RRD jak Pani ? Idzie z tego wyżyć ? Czy Edyta to może pani nick, a na codzień chodzi Pani z resztą kadry HR po przystankach MPK i rozdaje ulotki typu "dołącz do naszego zespołu już dziś !" ?
użytkownik
02.11.2018 (3 miesiące temu)
02.11.2018 (3 miesiące temu)
Pani Edyta to raczej taki moderator z najlepszyfachowiec.pl. Jakbyś był Ciekwy bystrzejszy troche to byś sie zorientował hahaha zamist w nocy 1 listopada frustre wylewać nic nie wnoszaca tu.
Mam pytanie czy szukają teraz kogos do Logistyki. Nie ma ogloszenia, może było i przegapiłem? Gdzie znalezc?
użytkownik
05.11.2018 (3 miesiące temu)
05.11.2018 (3 miesiące temu)
@tupi Masz rację - jestem moderatorem. Zapewne również wiesz, że moim zadaniem jest aktywna pomoc osobom, które wchodzą na ten wątek w dowiedzeniu się czegoś o tym, jak wygląda praca w RR Donnelley GTS Poland. Niestety, nie widziałam, żeby szukali teraz kogoś do Logistyki - aktualnie na pewno poszukują pracownika linii produkcyjnej. Może powinieneś zwrócić się do nich bezpośrednio i po prostu dopytać?
użytkownik
07.11.2018 (3 miesiące temu)
07.11.2018 (3 miesiące temu)
Praca sama w sobie nie jest zla na dwie bądź trzy zmiany na dziale medycznym praca siedząca lub na stojąca przy maszynie która sama pakuje operator musi tylko dokładać towar żeby nie zjechało. Na dziale dell możliwość pracy w nadgodzinach na linii lub na składaniu pudel. Nigdzie nikt nie da zarobić za leżenie jak w każdym zakładzie produkcyjnym trzeba chociaż trochę się napracować.
użytkownik
11.11.2018 (3 miesiące temu)
11.11.2018 (3 miesiące temu)
Ważne jest, żeby zawsze dostrzec jakieś pozytywne strony danego pracodawcy - tak jak zrobiłaś to Ty. Powiedz nam, jak długo jesteś już związana z firmą RR Donnelley GTS Poland. A macie tam dostęp do pełnego ubezpieczenia zdrowotnego, czy raczej nie jest ono zapewnione?
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Myślę, że w tym wypadku Pan pomylił Abbotta z ASC
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Myślę, że należy pozostawić już tę kwestię. Może skupmy się na Tobie i Twoich doświadczeniach z firmą RR Donnelley GTS Poland. Pracowałeś w niej kiedykolwiek? Jeśli odpowiedź będzie twierdząca, to powiedz Nam, na podstawie jakiej umowy zatrudniani są tam nowi pracownicy.
użytkownik
09.12.2018 (2 miesiące temu)
09.12.2018 (2 miesiące temu)
Praca ogólnie spoko. Tylko jest problem z umową. Obiecują i nie dają. A jak się człowiek pyta kiedy będzie. To mówią, że nie wiedzą.
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Można jednak dosyć łatwo zauważyć, że nawet brak stałej umowy nie zniechęca Cię do pracodawcy, jakim jest RR Donnelley GTS Poland. Twoje podejście jest naprawdę bardzo dobre, bowiem zawsze trzeba dostrzegać jakieś pozytywy. A co z ubezpieczeniem zdrowotnym - macie tam do niego pełny dostęp?
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Praca bardzo przyjemna. Warunki socjalne bardzo dobre. Wypłaty i premie na czas. Niestety to tylko ładne opakowanie, które potem okazuje się pułapką. Ludzie na pozór uprzejmi i pomocni, ale w gruncie rzeczy trzeba się bardzo pilnować bo tylko szukają pretekstu do donoszenia i utrudniania innym życia. Wyścig szczurów, feminokracja i awanse o kilka szczebli w górę. Firma RRD przyjmuje od dłuższego czasu pracowników na stanowisko kontrolera jakości zapewniając, że mają szansę na długoterminową współpracę po okresie próbnym. Tak naprawdę szukają jedynie pracowników sezonowych na czas urlopów, a o nie przedłużeniu umowy informują na dzień, dwa przed zakończeniem okresu próbnego. W taki sposób osoba niepoinformowana o tym procederze zostaje sama i musi szukać pracy na nowo, często w bardzo krytycznym momencie roku. Do tego uzasadnienie braku przedłużenia umowy jest kosmiczne i dziecinne. Firma bardzo fajna, ale duża część załogi to zmiany, zwłaszcza te osoby, które są odpowiedzialne paradoksalnie za "zarządzanie zasobami ludzkimi".
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Z Twojej relacji wyłania się bardzo niepokojący obraz firmy RR Donnelley GTS Poland. Ale dobrze, że mimo wszystko potrafisz dostrzec pozytywne jej aspekty. Nadmieniłeś, iż wypłaty i premie dostajecie tam na czas. A powiedz, czy firma oferuje swoim pracownikom wynagrodzenie, które można uznać już za wysokie?
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Firma nie ma sezonowej produkcji i na pewno z jakosci nikogo nie zwalniaja jesli tylko ok pracuje. Wiem ze szukaja na pewno na stale pracowniokow do kontroli jakosci. Wiec jak komus czasem nie przedluzaja umowy po probnym czasie to zwykle dlatego ze slabo pracuje lub nie nadaje sie do tej pracy. Nie kazdy jest sumienny i dokladny a to w tej robocie jest najwazniejsze.
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Bardzo dziękujemy Ci za przekazanie Nam tych informacji. Na pewno w szczególności posłużą one tym, którzy zastanawiają się nad podjęciem pracy w RR Donnelley GTS Poland. Wiele rzeczy już wyjaśniłeś, ale chcielibyśmy jeszcze wiedzieć, jak wygląda kwestia ubezpieczenia w tej firmie. Czy każdy z jej pracowników ma dostęp do bezpłatnej opieki medycznej? Jest ona zapewniona?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Timken
pgnig

gss

apator

apator elkomtech

elkomtech

starachowice

Unihaus

Manpower Łódź

Lamina

sprintbox

kir

szybka kolej Miejska

stalprodukt zamość

Otto workforce

Welcome Airport Services

Dębki

Romet

Habia

abb

ploh

Foseko

stokson

Magnolia

sepo

piaseczno

Aaa auto

reform capital

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin