test

Opinie o Ruukki Polska - Oborniki

Korzystałeś z usług Ruukki Polska - Oborniki? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): noname
Data: 2010-04-08 22:20

Wizyt: 3858
Komentarzy: 116
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
08.04.2010 (8 lat temu)
08.04.2010 (8 lat temu)

Ruukki Polska - Oborniki

Firma do niczego. Ostrzegam ! ! ! Zwykły pracownik nie ma co liczyć na pensje 1500zł. To jest max jaki może uzyskać. Nie zawracają uwagi na wykwalifikowanego pracownika, zero podwyżek zero premii a co najważniejsze grafik zmienia się z dnia na dzień, nie można nic zaplanować. Pracujemy po 12h, bez regulaminowej przerwy między zmianami (11h przerwy). Nikt na to nie zwraca uwagi, na papierku jest wszystko ok w razie wizyty inspekcji pracy ale w rzeczywistości jest MASAKRA. . .OSTRZEGAM przed tą firmą. . .
autor
11.02.2017 (rok temu)
11.02.2017 (rok temu)
A ty nie chcesz za dużo wiedzieć? Zostaw orła cień w spokoju,
użytkownik
14.02.2017 (rok temu)
14.02.2017 (rok temu)
Wronki ? To ty?
autor
17.02.2017 (rok temu)
17.02.2017 (rok temu)
Kuśwa -zdekonspirowałeś mnie. To JA.
użytkownik
13.03.2017 (rok temu)
13.03.2017 (rok temu)
Witam wszystkich.

Czy ktoś może udzielić mi informacji na temat pracy przedstawiciela handlowego ?
Jakie warunki pracy , wynagrodzenia , atmosfera itp. ?
Przełożeni są OK ?
użytkownik
15.05.2017 (rok temu)
15.05.2017 (rok temu)
Witam ile zarabia operator maszyn w firmie RUUKKI jestem zainteresowany ofertą pracy?Ile zmian ?
użytkownik
26.07.2017 (rok temu)
26.07.2017 (rok temu)
@Neonidas widzę, że nikt nie zdążył udzielić Ci odpowiedzi.Aplikowałeś tam może i byłeś na rozmowie? a może się tam dostałeś? Jak tak to opowiedz o przebiegu rekrutacji i podziel się informacjami na temat atmosfery w pracy i warunków.
użytkownik
10.11.2017 (9 miesięcy temu)
10.11.2017 (9 miesięcy temu)
Pytanie do chłopaków z Ruukki odnośnie byłego kierownika Marka A. Do czego jest zdolny ten facet w pracy względem pracownika?
użytkownik
18.11.2017 (8 miesięcy temu)
18.11.2017 (8 miesięcy temu)
.........może info z pierwszej ręki? czy ktoś starał sie tam o pracę? jak wygląda rozmowa i co proponują?
użytkownik
25.11.2017 (8 miesięcy temu)
25.11.2017 (8 miesięcy temu)
A gdzie to nasz Marek teraz pracuje? Powiem tak jako kolega naprawdę świetny gość rozmowny, zabawny, nie wywyższał się z każdym się napije . Jako przełożony też spoko choć nie zawsze, do czego jest zdolny? Jak każdy kierownik zdolny jest do zabrania premii czy zwolnienia co jest raczej oczywiste jeżeli mocno komuś zachodzisz za skórę pytanie musisz sobie zadać sam czy warto się stawiać(tak jak w polityce). Generalnie podczas rozmowy leje wodę ale tego ich uczą na szkołach
użytkownik
25.11.2017 (8 miesięcy temu)
25.11.2017 (8 miesięcy temu)
1800 serio to chyba twój znajomy idzie bez premii bo coś pier.. robotę i w soboty jak są nadgodziny też nie przychodzi. wiadomo ze nowemu pracownikowi nie dadzą nie wiadomo ile, ale z 2500 mozna ogarnac. ilośc zmian zależne od wydziału stanowiska/maszyny . firma zapewnia dojazd busami
użytkownik
22 lut (5 miesięcy temu)
22 lut (5 miesięcy temu)
Jak jestes z ulicy i nie masz dobrych znajomosci albo rodziny w firmie to nie licz na lepsze stanowiska na lini ani na magazynie i o lepszej kasie tez zapomnij. Muwie tutaj o wydziale plyt a na innych tez jest nie lepiej
Zreszta nawet jak dostaniesz sie na jakies szkolenie na jakas maszyne to aby tam pracowac na stale musisz wejsc w uklady ze starymi pracownikami i musza sie na to zgodzic.
użytkownik
11 mar (5 miesięcy temu)
11 mar (5 miesięcy temu)
Widziałam, że firma Ruukki Polska oferuje praktyki i staże dla studentów i absolwentów, w obszarach takich jak produkcja, sprzedaż, logistyka, ale także finanse, HR, marketing. Czy ktoś korzystał z tej oferty? Czy łatwo jest potem zostać na stałe w firmie?
użytkownik
6 kwi (4 miesiące temu)
6 kwi (4 miesiące temu)
Z tego co wiem, w większości przypadków osoby na praktyki i staże są poszukiwane na stanowiska, które nie są obsadzone, dlatego po odbyciu stażu/praktyk chętnie zostawiają takiego wdrożonego już pracownika. Pamiętam takie przykłady inżynierów, pracowników działu BHP i Utrzymania ruchu, działu technologicznego, działu projektów - wszystko stanowiska biurowe.
użytkownik
18 kwi (3 miesiące temu)
18 kwi (3 miesiące temu)
Czy są w firmie jakiś dodatki typu socjalnego?
użytkownik
19 maj (2 miesiące temu)
19 maj (2 miesiące temu)
Od dawna nikt z Was nie zajmował stanowiska w sprawach związanych z wynagrodzeniami w Ruukki Polska. Czy ich poziom uległ w ostatnim czasie zmianie?
użytkownik
8 sie (9 dni temu)
8 sie (9 dni temu)
Dobry socjal, zarobki przeciętne o medianie lub wyżej dla stanowiska raczej zapomnij , Szwedzi mają stabilną gospodarkę i nie rozumieją konieczności podwyżek w Polsce, dlatego teraz sporo wakatów. Na rozmowie i w ogłoszeniach podają około 1/4 czekających obowiązków ;)

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

słupca

vertrapol

hellerman

konspol słupca

LiNA

rockwell

simbud

Przychodnia weterynaryjna inka

Inka gora

Jeronimo

transcom system

transcom

małgorzata żurowska

Joanna Jagiełło-Podgórska

nakatomi

Mercer

mbf

takeda

ceris

ceri

Lina medical

Argaz

Technitel

Recticel

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin