test

Opinie o Sabaj System - Kraków

Korzystałeś z usług Sabaj System - Kraków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): pracownik
Data: 2009-12-02 16:01

Wizyt: 8548
Komentarzy: 329
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
02.12.2009 (9 lat temu)
02.12.2009 (9 lat temu)

Sabaj System - Kraków

Powiem tylko tyle ze żenada a w związku z kryzysem ludzi traktuje się jak śmieci nie będziesz robił ty to przyjdzie następny polecam trzymać się z daleka chyba, że jest osobą szukającą mocnych wrażeń, odporna na stres, bo to jest raczej wymogiem oczywiście umowy na stałe choćbyś robił i 30 lat nie dostaniesz bo cały czas będziesz albo w sabaj-system pracować albo w sabaj II . Stawka na jaka możesz liczyć waha się w gracach ok 6/h ale ubezpieczony jesteś od najniższej krajowej czyli tak jak wszędzie.
autor
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
Najlepiej przyjść i samemu sprawdzić, niema się co opierać na tutejszych opiniach gdyż jak widać siedzą ty tylko sami sfrustrowani ludzie.
użytkownik
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
To czekamy aż Ty się wypowiesz konstruktywnie
autor
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
Wyślę, że nikt nie ma ochoty wysłuchiwać o Pańskich urojeniach i pretensjach do wszystkich wkoło tylko nie do siebie.
użytkownik
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
A Ty pewnie pracujesz tutaj i jesteś zadowolony?? To powiedz coś konstruktywnego o zarobkach, o tym jak praca wygląda a nie pisz tylko o sfrustrowanych i wiecznie niezadowolonych ludziach
autor
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
Ja jestem zadowolony z zarobków.... i praca która wykonuje mi odpowiada. Gdyby było inaczej poprosił bym o przeniesienie na inne stanowisko lub poszukał innej pracy zamiast siedzieć tutaj i skomleć jak mi nie dobrze i jaki to ja nie jestem biedny
użytkownik
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
W takim razie gratuluję i zazdroszczę. A powiedz jeszcze jeśli możesz na jakim dziale takie dobre warunki bo może się przeniosłem.
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
Widzę że ostatnio średnia ocena firmy podskoczyła z niecałe 2 na 3. Czy coś w firmie zmieniło się na lepsze że oceny tak wzrosły??
użytkownik
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
Powiem tyle, po dwóch latach pracy na umowę zlecenie dostałem umowę na czas próbny. Jakby tego było mało za ostatni miesiąc pracy na śmieciowej umowie dostałem więcej netto niż na umowie o pracę dostałem brutto. Dlatego tam nie pracuję
użytkownik
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
Świetna i lekka robota, dobre zarobki jak ktoś się stara, dobre relacje z szefem i panem kierownikiem. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
użytkownik
20.09.2018 (4 miesiące temu)
20.09.2018 (4 miesiące temu)
Hej.
Jak wygląda praca inżyniera kontroli jakości?? Praca na hali czy w biurze?? Na zmiany czy na jedną zmianę?? proszę o poważne odpowiedzi
użytkownik
22.09.2018 (4 miesiące temu)
22.09.2018 (4 miesiące temu)
@Miziura, z Twojej wypowiedzi wynika, że jesteś zadowolona z pracy w firmie. Napisz na jakie bonusy do wynagrodzenia możesz liczyć? Premie lub szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe są bardzo motywującym dodatkiem dla pracownika.
@kandydat, jesteś zainteresowany pracą na stanowisku inżyniera kontroli jakości? Obecnie firma szuka pracowników właśnie na to stanowisko. Także poszukiwany jest młodszy specjalista do spraw sprzedaży internetowej oraz logistyk wewnętrzny. Firma oferuje stabilną pracę, możliwość awansu, umowę o pracę w pełnym wymiarze czasowym, atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności, dodatkowe premie i bonusy za wyrobienie norm produkcyjnych i zaangażowanie.
użytkownik
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
Witam,
Widziałem to ogłoszenie i zastanawiałem się czy wysłać CV.
Widziałem wymagania i wszystkie spełniam, mam wieloletnie doświadczenie w branży konstrukcji stalowych.
Zarobki są ważne , ale to jedna strona.
Druga strona to, jak jest w Sabaj skonstruowany zakres obowiązków?
Chodzi mi o praktykę że "robić trzeba wszystko".

Z poważaniem,
użytkownik
11.10.2018 (4 miesiące temu)
11.10.2018 (4 miesiące temu)
Jest elegancko.
użytkownik
11.10.2018 (4 miesiące temu)
11.10.2018 (4 miesiące temu)
Praca zdalna w domu, przysyłają próbki które należy badać mikroskopem posiadającym aktualne świadectwo legalizacji.
użytkownik
23.10.2018 (3 miesiące temu)
23.10.2018 (3 miesiące temu)
Żałosna odpowiedz świadczącą o bardzo niskim poziomie Twojej inteligencji
użytkownik
13.10.2018 (4 miesiące temu)
13.10.2018 (4 miesiące temu)
Polecam
użytkownik
18.10.2018 (3 miesiące temu)
18.10.2018 (3 miesiące temu)
Byłem, przeżyłem, pracowałem, nie polecam najgorszemu wrogowi
użytkownik
19.10.2018 (3 miesiące temu)
19.10.2018 (3 miesiące temu)
Я очень доволен условиями здесь, мне они очень нравятся.
użytkownik
19.10.2018 (3 miesiące temu)
19.10.2018 (3 miesiące temu)
Ciężko powiedzieć jak się tam pracuje, bo byłam na rozmowie jednej, potem drugiej. Wszystko szło dobrze. Powiedzieli że tak, że chcą mieć na stanowisko, na które rekrutowałam. Umawiam się na konkretny termin, kiedy mam zacząć, bo w poprzedniej pracy mam określony czas wypowiedzenia. że kończą rekrutacje i czekają na mnie. I co? i nagle dostaję informacje, że się rozmyślili. Tak rozmyślili się. Ja się zwolniłam, bo myślałam że będę pracować w lepszej firmie itd.
I wiecie co? Uważam że jest to nie poważne, a firma Sabaj nie jest godna zaufania.
użytkownik
21.10.2018 (3 miesiące temu)
21.10.2018 (3 miesiące temu)
A na jakie stanowisko aplikowałaś ??
użytkownik
23.10.2018 (3 miesiące temu)
23.10.2018 (3 miesiące temu)
Pracodawca tragiczny, niesłowny, nieszanujący pracowników
użytkownik
24.10.2018 (3 miesiące temu)
24.10.2018 (3 miesiące temu)
Nie polecam
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
Specjalista do sprzedaży w sklepie internetowym
użytkownik
09.11.2018 (3 miesiące temu)
09.11.2018 (3 miesiące temu)
Leżeć na "stołówce"??? A to tam jest jakaś stołówka?? Tą firma śni mi się w najgorszych koszmarach. Budzę się spocony i przerażony a pracowałem raptem 2 miesiące
użytkownik
09.11.2018 (3 miesiące temu)
09.11.2018 (3 miesiące temu)
A co aktualne świadectwo legalizacji nie jest wymagane? Zapoznaj się z ,,DZIENNIK URZĘDOWY
MIAR I PROBIERNICTWA" a nie zabieraj głosu jak się nie znasz głupcze.
użytkownik
09.11.2018 (3 miesiące temu)
09.11.2018 (3 miesiące temu)
Rozumiem, że jesteś rozczarowana tym, że firma nie podjęła z Tobą współpracy, ale czasem zdarza się tak, że na rozmowę kwalifikacyjną przyjdzie osoba, która ma wyższe kwalifikacje lub większe doświadczenie. Mogłabyś napisać jak przebiegała rozmowa rekrutacyjna, ilu etapowa była i jakie warunki zatrudnienia proponował pracodawca? To ważne informacje dla użytkowników forum.
użytkownik
12.11.2018 (3 miesiące temu)
12.11.2018 (3 miesiące temu)
Dopoki proces rekrutacyjny trwa nie ustala sie z zadnym z kandydatow terminu rozpoczecia pracy. Wiadomo, ze jesli ktos pracuje, musi najpierw zlozyc wypowiedzenie, wiec potwierdzanie checi zatrudnienia kogos, a pozniej odwolywanie tego jest niepowazne...
użytkownik
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
Pracuje Pan tam sam?, nie ma w pobliżu nikogo kto mógłby Pana przytulic i pocieszyć ?.
użytkownik
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
A Ty w ogóle pracujesz w tej firmie??
użytkownik
06.08.2018 (6 miesięcy temu)
06.08.2018 (6 miesięcy temu)
I przede wszystkim bardzo dobre zarobki. 2100 brutto masz na samym starcie potem więcej
użytkownik
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
@123 faktycznie jest tak źle w tej firmie, wykorzystywanie ludzi i niskie zarobki?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

promens

vegan

malinex

dar group wrocław

dar group

komodus

WSP

pbsz bytom

accenture

sindbad

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin