test

Opinie o SAMAT Polska - Kraków

Korzystałeś z usług SAMAT Polska - Kraków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): NNNNNNNNNNNNN
Data: 2009-09-18 12:05

Wizyt: 1899
Komentarzy: 57
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
18.09.2009 (9 lat temu)
18.09.2009 (9 lat temu)

SAMAT Polska - Kraków

xxxxxxx FIRMA KIEROWCY HARUJĄ TAM JAK WOŁY A INNI CZERPIĄ ZYSKI O xxxxxxx Z KASY ZA BYLE CO I NIE DOTRZYMUJĄ SŁOWA
autor
20.05.2018 (8 miesięcy temu)
20.05.2018 (8 miesięcy temu)
Samat się kończy.K Emilianow się wziął za psów z Gdańska. Następny będzie chudy z yariski niech się tylko pokaże w nocy gdzieś to nie będzie szukał okularów jak szef ale uzębienia. Pozdro Staszek ????
użytkownik
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
Powinni ustawowo wprowadzić że na działalności g. Nie powinno się ciagac paliw itd wogole kierować..co to k...jest wogol e za forma zatrudnienia?????? Ci którzy na tej formie zatrudnienia przyjmują powinni się wstydzić w czasach kiedy kierowcow BRAK
użytkownik
24.05.2018 (8 miesięcy temu)
24.05.2018 (8 miesięcy temu)
@Frytka @Hmmm i nie ma żadnej możliwości - nawet podczas posiadania już dłuższego stażu pracy - na wynegocjowanie z SAMAT Polska umowy o prace? To dotyczy każdego stanowiska w firmie?
Prowadzenie własnej działalności gospodarczej musi się wiązać z wysiłkiem i chęcią pracownika. Czy firma traktuje to jako wymóg rekrutacyjny?
użytkownik
30.05.2018 (8 miesięcy temu)
30.05.2018 (8 miesięcy temu)
@Hmmm sama forma prawna w wielu przypadkach jest czymś pozytywnym - chociaż przypuszczam, że to wszystko zależy od innych zapisów o współpracy między pracownikiem a firmą. Czy w takim razie w SAMAT Polska zdarzył się przypadek osoby, która musiała pokrywać koszty maszyny lub inne, związane z zapisami na zleceniach, o których mówisz?
użytkownik
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
Ale zdajesz sobie sprawę, że w
przy umowie o pracę w przypadku gdy noga Ci się powinie też możesz odpowiadać całym swoim majątkiem. Dotyczy to sytuacji gdy uszkodzisz pojazd pod wpływem alkoholu lub bez ważnych uprawnień. Pojazdy są ubezpieczone jeżeli nie zrobisz nic co mogło by spowodować niewypłacenie odszkodowania to możesz spać spokojnie.
użytkownik
09.09.2018 (5 miesięcy temu)
09.09.2018 (5 miesięcy temu)
Czy jest jakiś powód, że rzadko tu zaglądacie żeby napisać coś? Warto starać się o pracę ?
użytkownik
10 lut (6 dni temu)
10 lut (6 dni temu)
Jak jesteś konfidentem to polecam iść na Shella do Pana darka. Kierownik ceni tylko podpierdalaczy!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kik textil

Aspen polska

archman

Kik

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Plum

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin