test

Opinie o SCA Hygiene Product - Warszawa

Korzystałeś z usług SCA Hygiene Product - Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): były pracownik
Data: 2014-01-29 16:02

Wizyt: 8707
Komentarzy: 23
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
29.01.2014 (4 lata temu)
29.01.2014 (4 lata temu)

SCA Hygiene Product - Warszawa

Gorąco polecam:)
Plusy:
- profesjonalne szkolenia produktowe oraz wprowadzające do firmy
- praca pełna wyzwań:)
- możliwość rozwoju a czasami i awansu
- przyjemna atmosfera pracy
- bardzo pomocni współpracownicy
- wysoka kultura organizacyjna firmy
- brak "wyścigu szczurów" itp.
- opieka medyczna, ubezpieczenie, karty sportowe, szkolenia, wyjazdy integracyjne, bony świąteczne, lekcje jęz. angielskiego
- dobra lokalizacja (k. zjazdu z obwodnicy)

Minusy:
- niskie/średnie wynagrodzenie
- nadgodziny/praca w weekend
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Jako reprezentant handlowy w SCA Hygiene mam super pracę.
użytkownik
09.07.2015 (3 lata temu)
09.07.2015 (3 lata temu)
Na jakie zarobki może liczyć przedstawiciel w dziale consumer goods ?
użytkownik
19.07.2015 (3 lata temu)
19.07.2015 (3 lata temu)
do "porażka"
W jakich ty człowieku czasach żyjesz? W Polsce komunizm prawie się skończył:) To nie jest wina SCA ,że są małe zarobki tylko wina rynku. To nie pracodawca decyduje ile masz zarabiać tylko RYNEK pracy!!!
Skoro zarabiasz 1900zł to znaczy ,że twoja praca jest tyle warta. I ty też tak uważasz że jest tyle warta bo gdyby było inaczej to byś się zwolnił i znalazł lepiej płatną pracę.

Ja jak podpisuję umowę z pracodawcą to się umawiam z nim ile mam zarabiać. Jeśli pracodawca płaci mniej niż się z nim umówiłem to mogę mieć pretensje.
Czy twój pracodawca cię oszukuje? czy płaci ci mniej niż to masz na umowie?
użytkownik
04.08.2015 (3 lata temu)
04.08.2015 (3 lata temu)
do Daria
Zarobki są kiepskie jak na taka firmę. Instalują Cię poprzez firmę zewnętrzną. Kierownictwo w Consumer Goods to niestety porażka. Dyrektor pionu jest ciepły, więc jeśli nie jesteś facetem to będziesz miała ciężko. Ale z tego co wiem to tam jest trzech ciepłych w tym całym Consumer. Potrafisz dostać mms-a o 22:00 ze zdjęciem ze sklepu z pytaniem "co to kur... ma być?" Albo innego mms-a od dyrektora, ale to tylko jak jesteś facetem :)
użytkownik
15.09.2015 (3 lata temu)
15.09.2015 (3 lata temu)
@worker to jakiego rzedu mniej wiecej sa zarobki w firmie i jak to osoby sa zatrdniane przez firme zewnetrzna? pytam bo wlasnie aplikuje na stanowisko operator techniczny i tak nie ma wzmianki o umowe poprzez agncje. wrecz przeciwnie na poczatek jzu daja umowe o prace, szeroki pakiet swiadczen socjalnych wiec chya nie jest zle.
użytkownik
29.01.2016 (2 lata temu)
29.01.2016 (2 lata temu)
@ilka no i jak udalo Ci sie tam dostac prace u nich, bo widze ze twoj psot dawno temu byl, teraz to pojawlo sie kilka nowych ofert od nich w styczniu..
użytkownik
06.02.2016 (2 lata temu)
06.02.2016 (2 lata temu)
ert5, faktycznie wystawiają nowe oferty, nawet w lutym pojawiły sie cztery. Mnie zainteresował tu operator linii produkcyjnej, wazne jest dla mnie, ze oferują umowę o pracę bezpośrednio z firmą SCA.
użytkownik
08.02.2016 (2 lata temu)
08.02.2016 (2 lata temu)
tak to duży plus! teraz podpisywac umowe zpośrednikami to naparwde jest tragedia moim zdaniem. A tak to spokojnie można zaorbić pare groszy dla siebie też jako mechanik na przykład.
użytkownik
10.02.2016 (2 lata temu)
10.02.2016 (2 lata temu)
tamago, co kto lubi - wiele osób nie jest w stanie na własną rękę znaleźć pracy. Hygene z tego co widzę potrzebuje specjalistów i managerów. Słyszałem, że u nich podstawy są dosyć dobre.
użytkownik
14.02.2016 (2 lata temu)
14.02.2016 (2 lata temu)
Przede wszystkim @dzok jeśli chcesz się zatrudnić na stanowisko specjalisty automatyka to musisz mieć ukończone studia z mechatroniki czy czegoś pokrewnego.
użytkownik
19.02.2016 (2 lata temu)
19.02.2016 (2 lata temu)
nie dziwi mnie konieczność posiadania wyższego wykształcenia, fajnie, że firma wysoko mierzy. mnie interesuje oferta na product managera pharma, ale tutaj wymagane doświadczenie na podobnym stanowisku
użytkownik
21.03.2016 (2 lata temu)
21.03.2016 (2 lata temu)
Ph - 2150 na rękę i zasuwasz po 1/4 Polski. Premia nędzna (max 8 stów) i wirtualna - jak cały kraj nie sprzeda to Ty nie zarobisz.
użytkownik
21.03.2016 (2 lata temu)
21.03.2016 (2 lata temu)
a, jeżeli można maksymalnie 3 tysiące zarobić to nie wiem czy ludzie tak chętnie będą się zgłaszali do tej pracy. Predstawiciel z krwi i kości wymaga min. 4tyś
użytkownik
29.03.2016 (2 lata temu)
29.03.2016 (2 lata temu)
Czy ktoś może mi napisać jak wygląda zatrudnienie na stanowisko Przedstawiciela handlowego.. jest napisane w ich ogłoszeniu : zatrudnienie przez firmę zewnętrzna. Jakie są zarobki, jak z samochodem czy można używać do celów prywatnych, czy mają gps itp. czy plany są do zrealizowania. dzięki z góry za info . Dostałem zaproszenie na rozmowę i nie wiem czy warto.:)
użytkownik
29.03.2016 (2 lata temu)
29.03.2016 (2 lata temu)
Tez dostalam zaproszenie na rozm., wiec poczytalam o zatrudnieniu przez firme zewn. i odpuszczam, poniewaz taka forme zatr. mozna uznac za obejście ustawy o zatrudnianiu pracowników tymczasowych, a umowa jest smieciowa (np. zlecenie, o dzielo). Biorac to pod uwage, plus fakt, ze pracowalam w firmach pokroju TS - jest to dla mnie cofanie sie w karierze zawodowej i rozwoju.
Poza tym w tym tygodniu jade na ostatnia rozmowe z producentem chemii prof., wiec nawet nie mam czego zalowac :)
użytkownik
31.03.2016 (2 lata temu)
31.03.2016 (2 lata temu)
Produkcja jest bardzo spoko tutaj we firmie, ogólnie pracowałem tutaj jakiś czas temu i nie mogę powiedziec złego słowa w tym temacie, naprawdę fajna sprawa
użytkownik
06.05.2016 (2 lata temu)
06.05.2016 (2 lata temu)
na rozmowę zawsze warto się wybrać @BOLO, co do zarobków to jak zapewne wiesz zależą na tym stanowisku tylko od Twojej operatywności
użytkownik
29.05.2016 (2 lata temu)
29.05.2016 (2 lata temu)
Zalety:
- spokojna praca,
- w większości fajni ludzie,
- dobre wyposażenie, nie musisz martwić się czy masz narzędzia do pracy,
- duża możliwość rozwoju,

Wady:
- kolesiostwo, w złym rozumieniu, jak masz plecy możesz pozwolić sobie na więcej, dużo więcej.
- Pozostałości komunizmu (mag.tech, ochrona), interesowni ludzie którzy zajmują się jedynie obgadywaniem innych. Jak dłużej z nimi porozmawiasz , dowiesz się o wszystkim co siedzie je na zakładzie, smutne tylko jest że każdemu obrabiają cztery litery.
użytkownik
11.06.2016 (2 lata temu)
11.06.2016 (2 lata temu)
DObrze, że wypłata jest za to terminowa, o taką stabilność było dość trudno, a tu takie pozytywne zaskocznenie.
użytkownik
27.12.2016 (rok temu)
27.12.2016 (rok temu)
czy ktoś może podzielić się informacją ile zarabia przedstawiciel ds. farmacji (AMP), z góry dziękuję
użytkownik
05.01.2017 (rok temu)
05.01.2017 (rok temu)
Słyszałem, że to jest dobra firma i fajni ludzie tam pracują. Chętnie bym podjął pracę ale nie wiem czy w Warszawie potrzebują przedstawiciela handlowego. Może ktoś wie i może się podzielić wiedzą. Z góry dziękuję
użytkownik
27.01.2017 (rok temu)
27.01.2017 (rok temu)
po dłuższym namyśle mogę stwierdzić, że ta firma to porażka, zero profesjonalizmu jak światowy koncern a polski oddział w Warszawie to nawet nie jest biuro handlowe .... może mają ciekawe produkty ale kadra "menadżerska" to poziom lat osiemdziesiątych ubiegłego wieku :)

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

maspex

sitel polska

foodcare

agata meble

polmlek

gellwe

kaczorowski

rohlig suus

tutajpolecam

brygada99

Famix

brw

quatro gdańsk

Raben Tarnów

Raben

Konica minolta business solutions

Sweet sit

tarczyński

Bakalland

andrzej pierścionek

Schwer

lubliniec
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin