test

Opinie o Scandagra Polska Sp. z o.o - Osielsko

Korzystałeś z usług Scandagra Polska Sp. z o.o - Osielsko? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): michał
Data: 2016-01-20 17:07

Wizyt: 15407
Komentarzy: 170
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
20.01.2016 (3 lata temu)
20.01.2016 (3 lata temu)

Scandagra Polska Sp. z o.o - Osielsko

Szukałem jakiegoś info o firmie, ale ciężko z tym... ktoś tam pracował wiecie jakies sa zarobki, warunki, da sie popracowac dłużej niz miesiąc? Podobno ta firma zmieniła nazwę z Hagie Polska czy jakoś, szczerze to nei wiem co myśleć a praca potrzebna. Jakby ktoś, coś - będzie fajnie dowiedzieć się czegos od praktykow
autor
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Ale się uśmiałem 4-6 tys brutto hahaaaa tyle to ja teraz zarabiam, bo przeszedlem z totalnego piekła do nieba i w końcu moja praca została doceniona. Tutaj nie licz na zbyt wiele chyba,że trafisz na dobrego podwładnego a jest tam tylko jeden taki, ale nie zaproponuje Ci na pewno tak wysokiego wynagrodzenia, podejrzewam, że osoba, która pisze o takim wynagrodzeniu pracuje tam od kilku lat, ale jeśli trafisz na mojego podwładnego nie licz na nic tak na prawdę, czyli jednym słowem nie warto. Teraz to w końcu chodzę z ogromną chęcią do pracy
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Też się zdziwiłem, że na początek niby tyle dają, jeszcze premii i bonusów pełno, to by ewentualnie braki w zyskach tłumaczyło, hihi. Ogólnie zgadzam się z raczej negatywnymi doświadczeniami, jedynie poprawię przedmówcę, że w porządku będzie jak się trafi dobry przełożony, bo podwładnym to jest się dla jakiegoś szefa albo szefowej. Ale w sumie tam czasem można się pogubić kto jest nad kim, a kto pod kim - bez skojarzeń ;)
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Gdzie jest to niebo, jesli oczywiście mogę zapytać ? :)
autor
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
W tej firmie nieba nie ma, a jeśli chcesz tam iść to na prawdę szczerze Ci odradzam, nie wiem gdzie pracowałes wcześniej, ale chyba właśnie tutaj stałbys zdecydowanie pod rynna
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Pytam z ciekawości, doświadczenie mam w branży "zożowej". Jeśli chodzi o rejon to jest sporo ogłoszeń aktualnych więc to mnie zdziwiło. Największa niewiadoma to zarobki i plany bo nie chciałbym przejść z deszczu pod rynne. MInimum na początek?3500 brutto, czy bardzo się mylę?
Dzięki za odzew, Panowie! :)
autor
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Ogłoszeń jest dużo bo albo ludzie są mądrzy i sami uciekają, albo wyrzucają ich bo się nie wykazują, jak ma się wykazać nowa osoba na terenie spalonym, bo własnie te ogłoszenia dotycza z pewnością terenów na których owa firma nie ma już szans na jakikolwiek handel, rolnicy poznali się co to jest Scandagra, w życiu nie widziałem tak pomyłkowej firmy
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Pisał Pan, że teraz pan pracuje w niebie, gdzie jest pan doceniany.
Najbardziej interesują mnie mówiąc szczerze zarobki, bo pod rynna to chyba jestem - w tej branży mając podstawę 300 zł wyzsza od najnizszej krajowej i zakaz na auto poza praca...
autor
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Premia źle naliczana i o jakicharakterze super zaletach tu mowa, tak teraz widzę, że źle ujalem, aczkolwiek każdy wie o kogo chodzi :-D
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
To jeszcze tylko: jakie auta, jak z korzystaniem? Realne zarobki? Pozdrawiam! :)
autor
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Kia i fordy tez niektórzy posiadają, oczywiście elita od biurka i wyższa "pułka" mają lepsze fury, ale jak to się mówi ktoś musi ktoś musi zapieprzac za kogoś( taki sarkazm) lepiej nie przekraczać progów tej firmy
użytkownik
18.12.2018 (2 miesiące temu)
18.12.2018 (2 miesiące temu)
Wynagrodzenie, o jakim wspominasz, można już z całą pewnością uznać za bardzo atrakcyjne. Po twoim komentarzu na pewno wiele osób będzie chciało strać się o pracę w firmie Scandagra Polska. Długi masz już tam staż pracy? Nadmieniasz o tym, że poziom zarobków jest zależny od doświadczenia. A czy firma zatrudnia osoby bez żadnego doświadczenia?
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
hej,
słyszałem same dobre rzeczy na temat tej firmy.
zamiast karpia - schab
zamiast imprezy - loteria
a od tego roku
Wigilia nie dla wszystkich.
Ale stać ich na jedno na abonament na go woork-uu aby kasować negatywne wpisy.
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Pewnie jada delegacje a w nich osoby, które sprzedały najwięcej kukurydzy, pewnie kotletów mają za mało, dlatego taka sytuacja hahahha.
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Co racja, to racja, w tej firmie zawsze byli "wybrańcy losu", którzy byli traktowani na innych zasadach. Z drugiej strony, czy chcielibyście mieć imprezę z ludźmi, którzy mają was za nic lub są po prostu fałszywi? Ja nie. A dojna krówka w tym roku też dostała zadyszki i Eldorado firmowej wierchuszki zaraz się skończy.
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Po komentarzach tylko z ostatnich dwóch miesięcy widzę, że byliście w tym roku znowu baaardzo niegrzeczni. Tyle czasu i nie wyciągnąć żadnych rozsądnych wniosków, fenomen. Jak to u Was się życzenia składa? "Merry, merry, do kolejnej afery", jakoś tak? A po Nowym Roku pewnie znowu będzie się działo, że hoł, hoł, hoł.
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Dzień dobry, w dużej mierze obserwuję na tym forum frustracje i żale głównie zwolnionych pracowników, choć zapewne też kilku obecnych. Trudno się dziwić zwolnionym aby chwalili dawnego pracodawcę. Jeśli jest tak wam tu źle to dlaczego się męczycie w Scandagra? Rynek pracy jest chętny na pracowitych i na fachowców. Jeśli jest tu tak źle to dlaczego dwóch kolegów wróciło do nas po epizodach w innych firmach a co najmniej dwóch kolejnych chce wrócić? Firma po tak trudnym sezonie, zakończy rok z zyskiem. Co było możliwe dzięki zaangażowaniu wielu, choć pewnie nie wszystkich pracowników oraz często niepopularnym decyzjom.
Wesołych Świąt!
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Prawda, nie da się tego ukryć
użytkownik
24.12.2018 (miesiąc temu)
24.12.2018 (miesiąc temu)
Negatywnych opinii o firmie nikto nikt nie zmieni
użytkownik
26.12.2018 (miesiąc temu)
26.12.2018 (miesiąc temu)
Dobrze, że dołączyłeś się do powyższej dyskusji. Jednak nie do końca jasne jest to, o co właściwie chodzi w Twoim wpisie. Pracujesz może w Scandagra Polska? Jeśli to, to bylibyśmy Ci wdzięczni, jakbyś opisał Nam, jak Twoim zdaniem wygląda atmosfera między pracownikami tego przedsiębiorstwa. Można uznać ją za zdrową, czy niekoniecznie?
użytkownik
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
Zależy, co rozumiesz przez pojecie zdrowej atmosfery. Ludzie plotkują. Tak jest chyba w każdej firmie. Więc... wszystko zależy od ludzi w danym dziale.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

apator

apator elkomtech

elkomtech

starachowice

Unihaus

Manpower Łódź

Lamina

sprintbox

kir

szybka kolej Miejska

stalprodukt zamość

Otto workforce

Welcome Airport Services

Dębki

Romet

Habia

abb

ploh

Foseko

stokson

Magnolia

sepo

piaseczno

Aaa auto

reform capital

Amii

trans koszalin

trans białogard

west trans

Warta dąbrowski

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin