test

Opinie o Schumacher Packaging Sp. z o.o. - Krępice

Korzystałeś z usług Schumacher Packaging Sp. z o.o. - Krępice? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): studencina
Data: 2012-02-02 18:41

Wizyt: 13760
Komentarzy: 134
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
02.02.2012 (6 lat temu)
02.02.2012 (6 lat temu)

Schumacher Packaging Sp. z o.o. - Krępice

Ten wpis powyżej to wpis który się pojawia przy komentarzach do innych firm...nie wiem jak się pracuje w Tekturze ale ten wpis jest nieprawdziwy
autor
23.03.2017 (rok temu)
23.03.2017 (rok temu)
Na poczatku tyle co wszedzie pozniej zalezy na jakiej bedziesz maszynie i z jaka ekipa bedziesz pracowac ale tak na te czasy teraz to najnizsza krajowa a pozniej z 300zl wiecej na reke
użytkownik
21.04.2017 (rok temu)
21.04.2017 (rok temu)
ktoś coś wie jak sprawa ma się z Myszkowem?
użytkownik
06.07.2017 (rok temu)
06.07.2017 (rok temu)
jak wygląda praca na magazynie jaki system zmianowy jakie zarobki
użytkownik
27.07.2017 (rok temu)
27.07.2017 (rok temu)
Potrzebują pracowników na stanowiska Konstruktor Opakowań - Projektant i Młodszy Specjalista ds. Eksportu, w ofercie jest napisane, że oba stanowiska na umowę o pracę, kto aplikuje? Ktoś może na takich stanowiskach pracował i podzieli się informacjami na temat pracodawcy?
użytkownik
03.10.2017 (rok temu)
03.10.2017 (rok temu)
Ktoś mi może powiedzieć ile zarabiają wózkowi?
użytkownik
04.10.2017 (rok temu)
04.10.2017 (rok temu)
@Mmmmch czy zamierzasz aplikować do firmy Schumacher Packaging Sp. z o.o. ? Ktoś obecnie tutaj pracuje i wyrazi swoją opinię o pracy w firmie? Pamiętajcie, że każde stanowisko pracy ma inne warunki pracy, dlatego warto zaznaczyć na jakim jesteście.
użytkownik
10.10.2017 (rok temu)
10.10.2017 (rok temu)
LUDZIE W TEJ P.........J PSEUDO RODZINNEJ FIRMIE OSZUKUJĄ JUŻ NA SAMYM PRZYJĘCIU DO PRACY OFERUJĄ INNE STAWKI NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ ,NATOMIAST PRZY PODPISANIU UMOWY SAWKI SĄ KILKADZIESIĄT SZCZEBLI NIŻSZE , POZA TYM Z UŚMIECHEM NA TWARZY ZMIENIA SIĘ NA POCZEKANIU WYMIAR GODZIN PRACY NIE ZNAM BARDZIEJ OSZUKANEJ FIRMY.LUDZIE OMIJAJCIE TĄ { FIRMĘ } SZEROKIM ŁUKIEM
użytkownik
5 sty (9 miesięcy temu)
5 sty (9 miesięcy temu)
Straszna firma problem z urlopami z premiowaniem kadra kierownicza bez przygotowania do pracy z ludzmi. W razie wypadku zawsze jest wina pracownika nie polecam
użytkownik
5 sty (9 miesięcy temu)
5 sty (9 miesięcy temu)
Dlaczego wypowiadasz sie za innych podejrzewam ze nie wszyscy są zadowoleni szczególnie z atmosfery panującej w firmie jak i zarobków
użytkownik
5 sty (9 miesięcy temu)
5 sty (9 miesięcy temu)
Pracuję w tej firmie prawie 11 lat i szczerze odradzam bo to co sie tam dzieje to chyba ewenement na skale światową notoryczne potracenia z premi np za światło na hali czy narzedzia oraz materialy ktore sie zużywają.W ofertach piszą obonach swiatecznych tak jest ale100 zl.socjal slaby atmosfera do d...y kierownictwo minelo sie z powolaniem z takim podejsciem. Praca na zmiany, w soboty i niedziele(nie mówię tu o 4 brygadach) jak nie zgodzisz sie na nadgodziny jest krzywda i szukanie haka na osobę zeby ją pognebic! Kierownik nie umie wstawic się u szefostwa za pracownikami lepiej siedziec cicho stanowczo odradzam
użytkownik
10 sty (9 miesięcy temu)
10 sty (9 miesięcy temu)
Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Jak przebiega rekrutacja?
użytkownik
10 lut (8 miesięcy temu)
10 lut (8 miesięcy temu)
Coraz większa liczba firm zdaje sobie sprawę, jak duże znaczenie dla pracowników mogą mieć pozapłacowe benefity. Czy Schumacher Packaging Sp. z o.o. jest takim przedsiębiorstwem?
użytkownik
14 lut (8 miesięcy temu)
14 lut (8 miesięcy temu)
Szanowna Pani Agnieszko,
Firma obecnie poszukuje nowych pracowników. Zapraszamy do zapoznania się z nowymi ofertami pracy na naszej stronie internetowej: http://www.schumacher-packaging.com/pl/kariera/kariera/stanowiska-pracy.html
użytkownik
19 lut (7 miesięcy temu)
19 lut (7 miesięcy temu)
Firma Schumacher Packaging Sp. z o.o. oprócz stabilnego zatrudnienia, oferuje swoim pracownikom kartę Multisport, upominki jubileuszowe, naukę języków obcych oraz możliwość przystąpienia do prywatnej opieki medycznej i ubezpieczenia grupowego.
użytkownik
5 mar (7 miesięcy temu)
5 mar (7 miesięcy temu)
Nie polecam, byłem na rozmowie a w zasadzie na 2,rozmowa sama w sobie bardzo udana i na poziomie, widac było zainteresowanie moją osobą i doświadczeniem, oznajmileem ile chciałbym zarabiać na koniec rozmowy i się pożegnałem, następnego dnia Pani zadzwoniła i zaprosiła na 2 rozmowę tyle że z dyrektorem firmy no i znowu powtórka z pierwszej rozmowy o swoim doświadczeniu zawodowym na koniec usłyszałem kwotę jaką zaproponowano mi... 2,800 brutto.. Mało co nie wysmialem dyrektora, młody cwaniak, który próbuje z doświadczonej osoby zrobić glupka wciskając że z nadgodzin i i premia będę tyle miał co oczekiwałem .. 2,800 brutto to 7lat temu zarabialem... Nie dajcie się, nie polecam
użytkownik
7 mar (7 miesięcy temu)
7 mar (7 miesięcy temu)
Andy, a na jakie stanowisko aplikowałeś?
użytkownik
8 mar (7 miesięcy temu)
8 mar (7 miesięcy temu)
Najnizsza krajowa tj. 2100 brutto. Wozkowych mają tam gdzieś...
użytkownik
8 mar (7 miesięcy temu)
8 mar (7 miesięcy temu)
4 brygadowka 3 zmiany. 2100 brutto plus 500 z groszem brutto za system..
użytkownik
18 mar (6 miesięcy temu)
18 mar (6 miesięcy temu)
Dawno nie pojawiły się nowe opinie na temat pracy w Schumacher Packaging Sp. z o.o. Z informacji zamieszczonych na stronie internetowej firmy wynika, że zatrudniają aż 2200 pracowników - może któryś z nich chciałby napisać, jak się pracuje w tym miejscu? :) W zakładce "Kariera" znajduje się wiele aktualnych ofert pracy - firma poszukuje między innymi operatorów wózków widłowych. Czy ktoś ma zamiar aplikować?
użytkownik
9 maj (5 miesięcy temu)
9 maj (5 miesięcy temu)
Napewno nie w Grudziądzu! Tu nie ma żadnych dodatków
użytkownik
9 maj (5 miesięcy temu)
9 maj (5 miesięcy temu)
Zgdza sie tu ne ma nic ani za staz pracy ani na 10 lecie uruchomienia zakladu brak dodatkow jakich kolwiek dojazd do pracy tez swoj czlowoek robi w systemie i nic z zycia nie ma swieta weekendy w pracy nie dbaja o pracownika zadnych kart mulisport paczek dla dzieci piknikow rodzinnych mowie o grudziadzu tu nic sie nie dziej zeby firma cos robila dla pracownika
użytkownik
7 cze (4 miesiące temu)
7 cze (4 miesiące temu)
ile sie zarobi jako kierowca ile godzin pracujesz pozdro.
użytkownik
7 cze (4 miesiące temu)
7 cze (4 miesiące temu)
ile tam zarabia kierowca ile godzin pracuje
użytkownik
30 sie (miesiąc temu)
30 sie (miesiąc temu)
teraz szukają jeleni do myszkowa kto tam bedzie pracował za te grosze co proponuja na cztery brygady powodzenia życze
użytkownik
4 wrz (miesiąc temu)
4 wrz (miesiąc temu)
Witam.Widze,ze sa dosc stare opinie.A ja chcialam sie zapytac czy warto isc do schumachera do pracy??Czy dobrze zarabia sie tam na produkcji?
użytkownik
6 wrz (miesiąc temu)
6 wrz (miesiąc temu)
A jak w biurze? Jaka atmosfera? Szukają kogoś z niemieckim i zastanawiam się czy aplikować. Jaki czas próbny i jakie szkolenia proponują?
użytkownik
11 wrz (miesiąc temu)
11 wrz (miesiąc temu)
Witam.
Niedługo mają być dni otwarte tej firmy.
Pytam pracowników tejże firmy jakie są zarobki, dodatki itd.
Czy warto się zatrudnić u nich?
Proszę o obiektywną opinię.
użytkownik
12 wrz (miesiąc temu)
12 wrz (miesiąc temu)
Zarobki przeciętne, akurat na przeżycie :) Kierownictwo ma zadarte nosy i naprawdę trzeba mieć silnie plecy.
Umowa na okres próbny a później na rok. Gwarancji nie dostaniesz.
użytkownik
12 wrz (miesiąc temu)
12 wrz (miesiąc temu)
Też mam taką rozmowę za sobą. Kierownictwo to jakaś porażka!
NIE POLECAM
użytkownik
15 wrz (miesiąc temu)
15 wrz (miesiąc temu)
Kierownictwo w biurze to jedna pomyłka. Paniusie wiedzą co robić aby utrzymać się stołkach. Trzymają wszystkich z daleka od braciszków
użytkownik
17 wrz (28 dni temu)
17 wrz (28 dni temu)
Byłem na dniach otwartych potwierdzam firma się niepopisala jeśli chodzi o zachęcenie nowych pracowników do pracy . Temat pensji to temat tabu jest to w dzisiejszych czasach niedoprzyjecia ze o zarobkach się nie mówi do momentu przejścia wielopoziomowej rekrutacji żeby usłyszeć 2400 brutto
Smiech
użytkownik
17 wrz (28 dni temu)
17 wrz (28 dni temu)
Taka niby firma a straszne skąpstwo jak się coś robi to się robi a te dni otwarte to porazka dobrze ze byliśmy po obiedzie zero cateringu i niczego na ciepło a zapraszali strasznie z rodzinami do czego kawy i herbaty z paluszkami nawet pożądanego ciasta do kawy .
Dla skąpego Niemca za złotówki niebede robił a raczej za grosze
użytkownik
26 wrz (18 dni temu)
26 wrz (18 dni temu)
Byłem na rozmowie rekrutacyjnej. Pani Kierowniczczka z zapartym nosem i mówi "w naszej" firmie jest klimat rodzinny. Buuuahaha!!! Porażka. Mała, młoda i z takim stażem wmawia staremu klimat rodzinny. Kobieto puknij się.
użytkownik
15.05.2016 (2 lata temu)
15.05.2016 (2 lata temu)
Witam... Wie ktoś może jak z przerwą wakacyjną , kiedy jest wolne... ???
użytkownik
8 mar (7 miesięcy temu)
8 mar (7 miesięcy temu)
Nie ma żadnych postojów.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Amster Global

Amster

OLITEL\

tewex

czarna lista pracy

incom wrocław

incom

POLTEL

streetcom

goldberg
internet plus
Timken

arsen

azet

azet hurtownia

asport

profim

tesco komorniki

exorigo

Fuji Seal

qumak

HCL technologies kraków

mod-personal

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin