test

Opinie o Sed-Hut S.A. Przedsiębiorstwo Usługowe Kraków

Korzystałeś z usług Sed-Hut S.A. Przedsiębiorstwo Usługowe Kraków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): heniek
Data: 2014-05-05 21:24

Wizyt: 8303
Komentarzy: 89
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)

Sed-Hut S.A. Przedsiębiorstwo Usługowe Kraków

Tak dostaliśmy.
autor
29.08.2017 (rok temu)
29.08.2017 (rok temu)
@Andrzej to ważna informacja, że można liczyć na transport do pracy, który jest organizowany przez firmę. Możesz powiedzieć o tym coś więcej? Osoby z jakich miejscowości mogą liczyć na dowóz?
użytkownik
29.10.2017 (rok temu)
29.10.2017 (rok temu)
Również odradzam, pracuję tam od roku i cały czas oszukują na nadgodzinach za które nie płacą , obiecywali mi na początku że będę miał cuda i dobrobyt a tak na prawdę kręcą i biorą wszystko pod siebie.
użytkownik
09.11.2017 (rok temu)
09.11.2017 (rok temu)
Witam. Z lekką grupą przyjmują, bo mnie przyjęli. Ale wiele obiecywali w sprawie płac, bo według obliczeń dużo mniej dostałem za wrzesień. Wypłata na czas, nawet wcześniej, ale nie wiem ile i za co dostałem pieniędzy, bo przeszło trzy tygodnie czekam na pasek i ponoć jeszcze nie jest wydrukowany. Gdyby nie praca na miejscu, nie podpisałbym nowej umowy. Pozdrawiam.
użytkownik
23.11.2017 (11 miesięcy temu)
23.11.2017 (11 miesięcy temu)
@Anonim 2 od Twojego wpisu minęły już 2 tygodnie. Czy w tym czasie udało Ci się wyjaśnić niejasności jeśli chodzi o wynagrodzenie i otrzymać wspomniany pasek? Czy oprócz tych wspominanych przez Ciebie kwestii, reszta warunków zatrudnienia zgadzała się z wcześniejszymi ustaleniami?
użytkownik
19.12.2017 (11 miesięcy temu)
19.12.2017 (11 miesięcy temu)
Czy bedzie narybke na świeta bierzecie kupe kasy za stopnie
użytkownik
27.12.2017 (10 miesięcy temu)
27.12.2017 (10 miesięcy temu)
firma jest ok tylko ma slaby markietyng
użytkownik
27.12.2017 (10 miesięcy temu)
27.12.2017 (10 miesięcy temu)
firma jest ok tylko ma slaby marketing
użytkownik
3 kwi (7 miesięcy temu)
3 kwi (7 miesięcy temu)
To jest najgorsza firma ktura wykorzystuje ludzi i niekce placic i zatrudnia tylko na3mies ma bardzo zla opinie kordynatorka po prostu sobie nie radzi niekce rozmawiac z pracownikami nie maja nawet ubran tylko czeba uzywac swoje kordynatorka nawet nie zna przepisow
użytkownik
9 kwi (7 miesięcy temu)
9 kwi (7 miesięcy temu)
specjalnie piszesz z takimi bykami aż w oczy razi co chcesz tym udowodnić
użytkownik
17 kwi (7 miesięcy temu)
17 kwi (7 miesięcy temu)
Witam co się takiego stało że Pan narzeka ja pracuję w tej firmie ponad rok i jak na razie jest ok
użytkownik
20 kwi (7 miesięcy temu)
20 kwi (7 miesięcy temu)
@Psiara , czy mogłabyś podzielić się szerszym zakresem informacji co do pracy w tej firmie? Jak sama mówisz pracujesz już tam rok, więc z pewnością mogłabyś napisać coś więcej o atmosferze jaka tam panuje i o ogólnych warunkach w pracy. Komu poleciłabyś pracę w tej firmie?
użytkownik
5 maj (6 miesięcy temu)
5 maj (6 miesięcy temu)
Nie ma firmy idealnej, w tej jest jeszcze znośnie.
Wypłata zawsze na czas, często już 9-go. Mundurek dostajesz bez problemu, wystarczy przyjść do magazynu, jak nie ma rozmiaru to zamówią. Ręczniki i mydło też jest.
Pracują tylko ludzie z umiarkowanym i znacznym stopniem, tych z lekkim pozwalniali.
Są dofinansowania z PEFRONU na leki itp.
Grafiki odwieczny problem szczególnie jeżeli je robi kierownik LW, zawsze spóźnione i zmieniane x razy w miesiącu. Jak się ktoś rozchoruje czy nawali o zastępstwie można zapomnieć. Często ludzie siedzą po 2 zmiany bo nie ma ich kto zmienić. O urlop trzeba się prosić, zawsze problem a potem wciskają go kiedy nie chcesz. Ogólnie facet jest niezorganizowany i sobie nie radzi ciężko się z nim dogadać, dużo obiecuje jak coś potrzebuje i na obietnicach się kończy. Prezes dobrze wie o wszystkim ale nic z tym nie robi, najwyraźniej ma to gdzieś.
użytkownik
5 maj (6 miesięcy temu)
5 maj (6 miesięcy temu)
Racja kierownik LW to najsłabszy punkt tej firmy, potrafi tylko bałagan zrobić, olewa pracę i ludzi. Jak można grafik na kwiecień przynieść 6 kwietnia? Dlaczego za osobę która od marca jest na L4 jeszcze w kwietniu nie ma zastępstwa? Dlaczego nie odbiera telefonów ani od pracowników ani z wartowni Ma wszystko w...
użytkownik
11 maj (6 miesięcy temu)
11 maj (6 miesięcy temu)
Podjelam prace w tej firmie jako ochrona jestem pelna uznania dla tej firmy .Firma jest w porzadku a koordynator p.Krawczyk jest bardzo kompenentna osoba na tym stanowisku dba o dobre imie firmy i pracownikow szacunek dla tego pana nigdy nie pracowalam z rownie wspanialym czlowiekiem .Pozdrawiam cala firme i zycze samych sukcesów zawodowych.
użytkownik
23 maj (5 miesięcy temu)
23 maj (5 miesięcy temu)
kim jesteś że piszesz takie bzdury ??!!
użytkownik
24 maj (5 miesięcy temu)
24 maj (5 miesięcy temu)
witam! firma sed-hut jest godna polecenia jako pracodawcy, jeżeli sie się dostanie pod skrzydła Andrzeja Krawczyka, SUPER Koordynator,dba o pracowników, wszystko potrafi załatwić jeżeli chodzi o dobro pracownika.
użytkownik
24 maj (5 miesięcy temu)
24 maj (5 miesięcy temu)
popieram pana , który dodał opinie przede mną, oraz panią Małgorzatę ...A.K wspaniały człowiek, firmie także daję dobrą opinię pozdrawiam obecny pracownik
użytkownik
9 cze (5 miesięcy temu)
9 cze (5 miesięcy temu)
W każdej firmie ochrony daja przymusowe urlopy w miesiacu np 3 dni .5 dni dostajesz grafik a tu ...URLOP.jakim prawem to robia artykul 161 KP mowi ,ze pracodawca nie ma prawa narzucic urlopu pracownikowi bez jego wiedzy. A problem taki ze maja swoich zleceniowcow i oni musza miec godz.tak jest w mojej firmie.Zapytali by jak robia grafik moze chcesz urlop? ,oze masz lekarza.badania jako ON mamy wiele wizyt a tu niewiadomo skad URLOP
użytkownik
11 cze (5 miesięcy temu)
11 cze (5 miesięcy temu)
Moim zdaniem firma nie warta polecenia jestem zawiedziona ta firma i już mam dość tego wszystkiego dla firmy poświęciła ponad rok i dostałam kopa w xxxxxxx i już mam dość bo straciłam zdrowie obiekty pożal się Boże ja już niestety podziękowałam za pracę mam dość Pana prezesa od siedmiu boleści
użytkownik
12 cze (5 miesięcy temu)
12 cze (5 miesięcy temu)
Witam serdecznie pracowałem jako pracownik ochrony na Mikołowie ale od 16kwietnia prezes zakazał mi i mojej żonie pracy na Mikołowie bez podania przyczyny
użytkownik
13 cze (5 miesięcy temu)
13 cze (5 miesięcy temu)
witam dzis dowiedzialem sie telefonicznie ze mam pracowac na bielsku bialej jak nie dostalem zadnego pisma ze firma zmienia mi umowe o prace to jest zemsta na mnie i na mojej zonie ze my -pilnowali cale obiekty to prezes ukaral nas za dobre winiki i pszyjac nowego kodynatoora ktury rujnuje wszystkie obiekty my juz mamy dos takej firmy ciagle nas pomawiaja i ubilizaja nam byli pracownicy -mifamy i gliwic taka jest prawda prezes nas kara za nic -uwazajcie na ta firme
użytkownik
7 paź (miesiąc temu)
7 paź (miesiąc temu)
No mój drogi z tego co opowiadasz na szpitalu to sobie chwalicie z Agą pracę w Bielsku,czyż nie?Teraz prezes Wam nie przeszkadza
użytkownik
9 lip (4 miesiące temu)
9 lip (4 miesiące temu)
Nie taki on wspaniały szef wszystkich szefów , za dużo opowiada o problemach firmy na lewo i prawo nie zdając sobie sprawy komu to mówi . Lecz dalej smarujcie jak najwięcej wazeliny na jego temat może trafi na ołtarze jako św. koordynator .
użytkownik
4 sie (3 miesiące temu)
4 sie (3 miesiące temu)
Panuje poniżanie pracownika i złośliwość,pycha i brak odpowiedzialności ze strony kierownictwa,w stosunku do pracowników wszystkich jedną miarka, tak nie powinno być wymagam szacunku.
użytkownik
7 paź (miesiąc temu)
7 paź (miesiąc temu)
Pracuje w tej firmie od prawie dwóch lat ,na początku byli koordynatorami trzech panów po kilka miesięcy rekordzista był dwa miesiące pozostali karierę kończyli po trzech czterech miesiącach ,rzecz działa się w Bielsku.Bałej kompletny zero zaangażowania panów,każdy robił coś innego a tak naprawdę nie robili nic tylko chcieli rządzić oczywiście przez telefon bo rzadko przyjerzdzali,myślałem a nawet byłem pewny że kontrakt ze szpitalem wojewódzkim zaraz na starcie zostanie rozwiązany,i powróci nasza wcześniejsza firma bo w przeciwnym razie stracilibyśmy pracę.Po panach dali panią Katarzynę która zrobiła porządek do tego co chwilę przybywa jej nowych obiektów.Laska umie rozmawiać z górą załatwiła dofinansowanie do przejazdów,leków ,leczenia.Nowe mundury dla wszystkich pracowników,no i co najważniejsze jest pod telefonem przez 24 godziny jeśli jest potrzeba można dzwonić .Zdarza się dość często że jedzie po pracownika bo spora część nas mieszka w Żywcu ,jeszcze nie słyszałem żeby miała z tym problem,poza tym kiedy by nie przyszła na obiekt to pogada i pożartuje z Nami.Wypłaty mamy przeważnie wcześniej a nadgodziny jeśli jest już dużo to załatwia wypłatę ale częściej jest do wybrania a jeśli chodzi o grafiki to rzeczywiście są pózno ale każdy grafik jest ustawiany pod pracownika więc podajemy jakie potrzebujemy dni wolne ,z urlopem też nie ma większego problemu,więc nie każdy w tej firmie jest nastawiony na kasę.Ludzie jeśli odchodzą to tylko dlatego że przechodzą na emeryturę lub tracą orzeczenie .Jedyny rzeczywisty problem tej firmy to brak takich ludzi jak pani Katarzyna no i brak kwitków z wypłaty są dopiero ok 20 każdego miesiąca. Osobiscie znam osoby które u nas pracują z orzeczeniem lekkim. Pani Katarzyna jest wspaniałym koordynatorem na terenie Bielska i okolic i jestem przekonany że ten kto miał okazję z Nią pracować jest zadowolony i chwali sobie ten czas.
użytkownik
11 paź (miesiąc temu)
11 paź (miesiąc temu)
o niebo lepiej niz w wczesniejszjej firmie. sa dofinansowania na leki. pierwszej mlodosci nie jestem a pracuje a i moge liczyc na wsparcie koordyntora. dziekuje
użytkownik
12 paź (miesiąc temu)
12 paź (miesiąc temu)
Normalna robota. Umowa o prace jest i na tym mi zalezalo. Nie czuje sie tu zle. Pozdrawiam
użytkownik
21 paź (30 dni temu)
21 paź (30 dni temu)
Lubię atmosferę w Sed-Hut S.A. Przedsiębiorstwo Usługowe za:
Solidna firma płacąca na czas. Możliwości rozwoju pracy w ochronie : kursy, szkolenia doskonalące, awanse...itp.
Bardzo dobre zarządzanie koordynatorskie, świetne dowództwo, sympatyczna atmosfera, trafnie dobrani ochroniarze na poszczególnych posterunkach - BRAVO!
użytkownik
21 paź (30 dni temu)
21 paź (30 dni temu)
U jej boku pojawił się Dowódca Obiektów Józef B. Razem z panią koordynator wprowadzili wiele zamian co do zasad pracy. Jego obecność sprawia, że do pracy idzie się bez stresów, obaw i uprzedzeń. Gościu rozmawia ze wszystkimi podległemu mu pracownikami i tym samym tworzy świetną atmosferę. To sprawia, że służy nie ciągną się w nieskończoność a, wręcz przeciwnie.
Gorąco polecam!
użytkownik
21 paź (30 dni temu)
21 paź (30 dni temu)
Jeśli to co piszesz jest prawdą, to wpisz sobie to do osobistej historii. Od pewnego czasu są to rzeczy z pogranicza baśni. Nowy dowódca obiektów Józef B. wprowadził rygor i dyscyplinę, o czy przekonali się ci, którzy częściej zaglądali do kieliszka, niż w monitory!.
Pozdrawiam.
użytkownik
21 paź (30 dni temu)
21 paź (30 dni temu)
Dofinansowania, ulgi, dotacje...a może awans na ministra d/s bułki tartej???
Ty masz dobrodzieju wymagania...!
użytkownik
23 paź (29 dni temu)
23 paź (29 dni temu)
Może tak i kiedyś było, ale od ponad roku jest wręcz odwrotnie. Kiedy ja przyszedłem do pracy na szpital, to ludzie stamtąd rzeczywiście uciekali. Teraz jest wręcz przeciwnie, ludzie chcą pracować na szpitalu wojewódzkim, gdyż na tej placówce czują się dobrze.
użytkownik
23 paź (29 dni temu)
23 paź (29 dni temu)
Przyjmij sobie panie kolego jedną zasadę. Najpierw pisz, a potem się napij - nie odwrotnie, bo bredzisz.
użytkownik
26 paź (25 dni temu)
26 paź (25 dni temu)
Mi się tutaj dobrze pracuje, przychodze robie swoje i sie kreci
użytkownik
31 paź (21 dni temu)
31 paź (21 dni temu)
Czytam te wypowiedzi i dochodzę do tego samego wniosku. Niezły ubaw .Pozdrawiam. Rysio
użytkownik
8 lis (12 dni temu)
8 lis (12 dni temu)
Dajcie juz spokoj, dofinansowuja dojazdy do pracy własnym samochodem, turnusy rehabilitacyjne, sprzęt rehabilitacyjny, leki, nie wiem co jeszcze . mi sie tu dobrze pracuje bo gdyby tak nie bylo to bym tu nie pracował
użytkownik
8 lis (12 dni temu)
8 lis (12 dni temu)
Może dobrze się pracyje ale to wyjątki,mamy wielką prośbę do prezesa by zorganizował wywiady może by to zrobiły kadry na temat zachowań ,leceważenia i chamstwa kierownika LW. potrzeba na obiektach od pracowników zaciągnąć opinii każdy pracownik wypowie się na pewno dla prezesa będzie korzystne w ocenie pana LW.,który daje bardzo złą opinie o firmie ludzie są z niego bardzo niezadowoleni.
użytkownik
9 lis (11 dni temu)
9 lis (11 dni temu)
Mamuska. wszystko wpozradku ale napradwe uwazasz ze pisanie do prezesa przez najlepszyfachowiec.pla cos zmieni? serio?
użytkownik
13 lis (7 dni temu)
13 lis (7 dni temu)
pracuje w tej firmie nie od dzis i uwarzam ze jest bardzo dobrze, pozdrawiam pania Kasia super babka

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

maspex

sitel polska

foodcare

agata meble

polmlek

gellwe

kaczorowski

rohlig suus

tutajpolecam

brygada99

Famix

brw

quatro gdańsk

Raben Tarnów

Raben

Konica minolta business solutions

Sweet sit

tarczyński

Bakalland

andrzej pierścionek

Schwer

lubliniec
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin