test

Opinie o SEITO POLSKA - Dębica

Korzystałeś z usług SEITO POLSKA - Dębica? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Włodi
Data: 2013-11-14 14:29

Wizyt: 14659
Komentarzy: 183
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)

SEITO POLSKA - Dębica

najgorszy kibel nie praca!!! Seito to jeden z gorszych kołchozów do wyzysku ludzi..OMIJAĆ Z DALEKA!! Oszukuja , kreca i placa najnizsza krajowa co i z tego potrafia ci jeszcze zabrac za jakies pseudo kary.Ostrzegam przed ta firma!!
autor
27.11.2017 (rok temu)
27.11.2017 (rok temu)
Wiecie co bzdury piszecie ja pracuje w seito w debicy na bt3 na konfekcji i nie jest tak zle wiadomo czasem jest zapierdol ale czasem to smiejemy sie i luz jest wiadomo prace swoja trzeba zrobic ale nie jest tak zle i jak ktos chce to moze zarobic naprawde tu w calym powiecie nie ma tak dobrze platnej pracy na wozki jak w seito i kasa jest co miesiac 10 a to wielki plus dla firmy .
użytkownik
28.11.2017 (rok temu)
28.11.2017 (rok temu)
Haha,coś Ty chłopie spadł z księżyca czy z pod stolika w biurze po lodzie wylazł ? Tak się składa że pracuję na tym wydziale i najgorszemu wrogowi bym tej roboty nie polecił.Zresztą i tak niedługo się pożegnam z tym dziadostwem.I tak po pierwsze jest masa firm gdzie można zarobić o wiele więcej,a po drugie wypłata wynagrodzenia w terminie jest OBOWIĄZKIEM pracodawcy ! Więc nie pisz śmiesznie że to plus.Pozdrawiam.
użytkownik
13.12.2017 (11 miesięcy temu)
13.12.2017 (11 miesięcy temu)
Polacy szukajcie roboty gdzie indziej liderki to pieski i xxxxxxx płacą praca lipa niebawem Ukraińców nadciągają a Polaków wypad tania siła robocze szukajcie normalnych robot
użytkownik
14.12.2017 (11 miesięcy temu)
14.12.2017 (11 miesięcy temu)
Witam.
Dla potencjalnych pracowników radzę omijać tą xxxxxxx firmę szerokim łukiem.
Praca na 3 zmiany w grafiku 7 dniowym (7dni tyrasz, 2 dni przerwy).
Umowy o pracę jeżeli chodzi o produkcję - możecie zapomnieć (tłumaczenie że wtedy pracownik by nie mógł brać więcej niż 400 nadgodzin w ciągu roku... Hahahaha).
Agencji pracy zwanej Seito kończy się umowa z PG z końcem roku więc szukają łosi za 15.00 brutto. Wcześniej z miesiąc temu było 13:53 brutto.
Dla starych pracowników co robią już kilka lat (3-7lat) kwoty 15:53 brutto i nadal umowa zlecenie.
Dla wózkowych przez pierwsze 3 miesiące 2660brutto, po 3 miesiącach 3000 brutto (ale nie martwię się niektórzy wózkowi pracują tam po rok czy dwa i nadal mają 3000brutto.
Jeżeli chodzi o produkcje, braki w zespołach, ciągła rotacja ludzi. Przyjmują Ukraińców którzy nawet słowa nie mówią po polsku! (ciekawe jak zdają testy stanowiskowe i BHP które są po polsku...)
O premiach zapomnij! Nie ważne jakbyś się starał albo opierdzielal to zarobisz tyle samo.
A jak chcesz wolny dzień dostac albo pojechać na nieodpłatny urlop to: ogarnij za siebie osoby które będą xxxxxxx po 12h za taką samą bazową stawkę. (brak dodatków za nadgodziny, za zmiany).
Firma PG płaci podwykonawcy Seito duże pieniążki za każdego pracownika. A pracownik zarobi może 50% z tego.
Reszta idzie do kieszeni koordynatorow, kierownika Sebastiana czy dyrektora placówki Tomasza (gdzie częściej spotkacie ich na zwolnieniu lekarskim, urlopie niż w pracy) . (miło się ogląda na FB jak odbieracie panowie nowe samochody z salonów :D, czy wakacje w kurortach za granicą, na wyspach Kanaryjskich, w Egipcie i innych "pięknych krajach")
No ale cóż... Jak się ma kontakty pewnych ludzi z Seito i PG to tak xxxxxxx firma wygrywa przetarg... Bo dopóki robota idzie, robiąc za półtora pracownika, PG nie ma zastrzeżeń (trzeba tu podziękować przyjaciołom z za wschodniej granicy), bo żaden polski pracownik łosiem nie jest i nie pracuje po 300h miesięcznie. Niebawem Święta, więc życzę całemu zarządowi abyście stracili kontrakt albo przestali 'kraść" z naszych wypłat, gorzej być już nie może. Seito to...sami dokończcie zdanie.
użytkownik
16.12.2017 (11 miesięcy temu)
16.12.2017 (11 miesięcy temu)
Człowieku co ty piszesz za brednie ta firma to dno ludzie robią jak niewolnicy .
użytkownik
20.12.2017 (11 miesięcy temu)
20.12.2017 (11 miesięcy temu)
Czy jesteście pewni, że nie można napisać o firmie coś pozytywnego?
użytkownik
25.12.2017 (11 miesięcy temu)
25.12.2017 (11 miesięcy temu)
ostatnio był zjazd Seito w Toruniu..rózne rzeczy sie działy. Podobno tez Kierownik Seito z Nowego Józefowa z Łodzi K.J bzyknał jakąs laseczke w hotelu....a przeciez on ma zone i dziecko..:(
użytkownik
10 sty (11 miesięcy temu)
10 sty (11 miesięcy temu)
Do którego dnia miesiąca SEITO powinno wypłacić wynagrodzenie? Pytam bo pracowałem chwilę w grudniu, pieniędzy nadal nie ma.
użytkownik
11 sty (10 miesięcy temu)
Witam.
Dla potencjalnych pracowników radzę omijać tę firmę szerokim łukiem.
Praca na 3 zmiany w grafiku 7 dniowym (7dni tyrasz, 2 dni przerwy, 1 weekend w miesiącu wolny)
Umowy o pracę jeżeli chodzi o produkcję - możecie zapomnieć (tłumaczenie że wtedy pracownik by nie mógł brać więcej niż 400 nadgodzin w ciągu roku... ).
Obecnie "obsreito" zwane SEITO...szuka łosi za 15.00 brutto. Wcześniej w grudniu było 13:53 brutto.
Dla starych pracowników co robią już kilka lat (3-7lat) kwoty 15:53 brutto i nadal umowa zlecenie - nawet dla tzw "liderów" - brygadzistów.
Dla wózkowych przez pierwsze 3 miesiące 2660brutto, po 3 miesiącach 3000 brutto (ale nie martwcie się niektórzy wózkowi pracują tam po rok czy dwa i nadal mają 3000brutto.
Jeżeli chodzi o produkcję, ciągłe braki w zespołach, ciągła rotacja ludzi. Przyjmują Ukraińców, którzy nawet słowa nie mówią po polsku! (ciekawe jak zdają testy stanowiskowe i BHP które są po polsku...)
O premiach zapomnij! Nie ważne jakbyś się starał albo opierdzielal to zarobisz tyle samo.
Jak chcesz wolny dzień dostać albo pojechać na nieodpłatny urlop to: "ogarnij za siebie osoby" które będą przychodziły po 12h za taką samą bazową stawkę. (brak dodatków za nadgodziny, za zmiany nocne, za przyjście w ŚWIĘTO).
Firma PG płaci podwykonawcy Seito duże pieniążki za każdego pracownika. A pracownik zarobi może 50% z tego.
Reszta idzie do kieszeni koordynatorow, "kierownikóf" czy dyrektora placówki Tomcia (częściej spotkacie ich na zwolnieniu lekarskim, urlopie niż w pracy) - (miło się ogląda na FB jak odbieracie panowie i panie nowe samochody z salonów, jeździcie na wakacje za granicę "do ciepłych krai", na wyspy Kanaryjskie, do Egiptu i do innych "pięknych oraz drogich miejsc gdzie zwykłego "kowalskiego" dymającego za 1800 netto nie stać - bez prawa do urlopu")
Nawet tak "niby" potężna firma nie jest wstanie załatwiać normalnych pozwoleń do pracy (kilku Ukrainców zostało deportowanych za prace bez zezwolenia!) Więc i Wy "przyjaciele" ze wschodu uważajcie.
No ale cóż... Jak się ma kontakty pewnych ludzi z Seito i PG to tak jest, że firma wygrywa przetarg na kolejny rok. Bo dopóki robota idzie, robiąc za półtora pracownika, PG nie ma zastrzeżeń (trzeba tu podziękować rownież przyjaciołom z za wschodniej granicy), bo żaden polski pracownik łosiem nie jest i nie pracuje po 300h miesięcznie.

Dokochanego moderatora - nie łamię regulaminu wyrażając swoją opinię, więc proszę niekasować postu! i tak go będę wklejać dopóki będą obozy pracy w mojej kochanej PL!
użytkownik
12 sty (10 miesięcy temu)
12 sty (10 miesięcy temu)
Dlaczego po raz kolejny usunięto negatywne wypowiedzi na temat tej śmiesznej firmy,skoro piszecie że pracodawca nie może usuwać niewygodnych komentarzy ? Więc kto usuwa ? Krasnoludki ?
użytkownik
12 sty (10 miesięcy temu)
12 sty (10 miesięcy temu)
Dokładnie,ciekawe tylko kto i w jakim celu usuwa komentarze.Moje zniknęły co najmniej trzy.Może się wstydzą że firma to dno i dwa metry mułu.
użytkownik
18 sty (10 miesięcy temu)
18 sty (10 miesięcy temu)
Co ty xxxxxxx ukraińców przyjacielami nazywasz ?
użytkownik
31 sty (10 miesięcy temu)
31 sty (10 miesięcy temu)
To idź na BT-2 i nie będziesz się śmiał tylko płakał, bo wam z BT-3 wepchali pieniędzy w dupę abyście nie odeszli,ale spokojnie Ukraińcy nauczą was pokory, a to że wypłata jest w terminie to jest obowiązek czy jakaś łaska, poza tym widzę kiedy BT-3 kończy prace i wychodzi za bramę, więc daruj sobie.
użytkownik
31 sty (10 miesięcy temu)
31 sty (10 miesięcy temu)
A podać ci lepsza ofertę ? Logistyka w Mokrzcu (więc jak chcesz być dalej niewolnikiem to żyw się odpadami z Seito i jeździj na oponach z tego zakładu).
użytkownik
4 mar (9 miesięcy temu)
Witam
Drogie kierownictwo z Seito.
Czy możecie szkolić swoich ludzi z zasad kultury i higieny w pracy.
Chodzi o zachowanie pożądku na stołówce, szatni jak i w toalecie.
Zauważyłam że wasi pracownucy z zagranicy mają z tym problemy.
użytkownik
14 mar (8 miesięcy temu)
14 mar (8 miesięcy temu)
We wszystkich pracach jest teraz wyplata tak jak w umowie czyli tu 10 bo inaczej idac do sadu beda misieli takiemi pracownikowi co sie spuznia z wyplata zaplacic 3 razy tyle. Wiec twraz placa kierownik mi tu takich glupot nie pisze ze to niby jakis plus sprubuj mi nie zaplacic na czas no sie bede cieszyl no sprubuj
użytkownik
14 mar (8 miesięcy temu)
14 mar (8 miesięcy temu)
Ile nadgodzin mozna wedlug prawa zrobic tygodniowo i miesecznie prosze kierownika o odp
użytkownik
15 mar (8 miesięcy temu)
15 mar (8 miesięcy temu)
@Twuj, przepisy prawa wyraźnie wskazują, że tygodniowy czas pracy łącznie z godzinami nadliczbowymi nie może przekraczać przeciętnie 48 godzin w przyjętym okresie rozliczeniowym.
@pracownik Sodexo w Gillette, może warto to po prostu zgłosić odpowiednim osobom?
Do swojego oddziału w Dębicy firma SEITO POLSKA poszukuje aktualnie: mechaników i operatorów wózków widłowych, koordynatora wydziału, pracowników produkcji oraz kierowników serwisu. Czy ktoś z Was jest zainteresowany którymś ze stanowisk? Zapraszam: https://seito.pl/miejsce-pracy/debica-pl/
użytkownik
16 mar (8 miesięcy temu)
16 mar (8 miesięcy temu)
Jak jest teraz w Warszawie w seito na operatoze wuzka widlowego opłaca się pracować?
użytkownik
24 mar (8 miesięcy temu)
24 mar (8 miesięcy temu)
Nie jestem kierownikiem, i ich nie pytaj bo oni nie są od twoich praw tylko od tego abyś dy-mał aż dostaniesz omdlenia. Kodeks pracy pisze jasno nie więcej niż 4 godz nadgodzin na dobę , nie więcej niż 8 godz nadgodzin w ciągu tygodnia roboczego , nie więcej niż 160 godz nadgodzin w ciagu roku. Natomiast w Seito Dębica nadgodziny są rozpisywane na umowę zlecenie, więc możesz robić i 24/24 bo to tego nie są stosowane przepisy prawa pracy , zatem i stawki według K.P (jesteś po prostu dy-many w du-pę)
użytkownik
31 mar (8 miesięcy temu)
31 mar (8 miesięcy temu)
mozesz dymac ile wlezie. seito agencja pracy daje umowy smieciowe tzw zlecenie. juz sa zawiodomione odpowiednie sluzby! koniec wyzysku smiecie
użytkownik
31 mar (8 miesięcy temu)
31 mar (8 miesięcy temu)
Chcecie znać prawde o oddziale seito-warszawa na ulicy zabranieckiej?

W listopadzie kiedy to seito (agencja pracy wewnatrz firmy) staralo sie o kontrakt z PG byly obiecywane zlote gory.
mialy byc normalne umowy o prace (obecnie caly czas umowa zlecenie) i podwyzki (caly czas dla nowych pracownikow 15.00brutto, oraz dla starych 15:53 brutto).
Kontrakt wygrali, ale obiecywane wielkie gory zostaly zapomniane...
system pracy 7 dni pod rzad i 48h wolnego - w tych 7 dniach zmiany to np 2 dni 6-14; 2 dni 14-22 i 3 dni 22-6!
rodzaj umowy nawet dla starych pracownikow ktorzy robia po 4 lata i wiecej to umowa zlecenie.
o urlopie zapomnij, bo mimo ze jestes szarym pracownikiem na takiej smieciowej umowie to masz za siebie ogarniac osoby na zastepstwo.!
o premii zapomnij, jedynie jest obiecywana ale nigdy nie przyznawana.
ciagla rotacja pracownikow, ciagle bardzo duze braki w zespolach - np wydzial splice to 3 osoby zatrudnione na 9 ktore powinny pracowac!
ukraincy co nie mowia po polsku, ktorych z zakresu BHP szkoli ania kaminsak daje wiele do zyczenia. testy BHP sa przez nia uzupelniane albo odpowiedzi podpowiadane mimo ze ania wydaje opinie (podpisuje sie pod testem), ze pracownik rozumie i zna regulamin BHP.
rzeczywistosc jest inna bo z takim pracownikiem lider nawet nie umie sie dogadac - taki ukrainiec nawet nie umie odpowiedziec jak sie nazywa.
konradzik z zarzadu tez jest dobry mimo ze opiekuje sie najciezszym dzialem zwanym paletyzacja - gdzie przez 8 godzin musisz sie ciagle schylac i ukladac pudelka na palecie.
Jak pracownikowi cos strzelilo w plecach i poszedl do dzialu medycznego PG (PG to firma zatrudniajaca podwykonawce seito) to zostal natychmiastowo zwolniony, bo z bolem powinien pojsc do zarzadu i dostac nieplatny odpoczynek od pracy.
kiedy jest kontrola z zewnatrz to pracownikom jest wciskany kit ze przyjezdza wazna wizytacja z Torunia (glownej siedziby) i sa proszeni o mowienie ze wszystko jest ok.
na tzw megaboxach rowniez brak ludzi. oferuja prace od 80-120h za 1500zl na reke w tym informacje czy masz przyjsc do pracy dostajesz okolo 12h przed rozpoczeciem zmiany.
brygadzisci dostaja sto piecdziesiat wiecej za nauke, szkolenie praktyczne, odpowiedzialnosc BHP, ogarnianie pracownikow na nadgodziny. brygadzista - lider ma pod soba 8-10 pracownikow z czego nie ma zatrudnionych 3-4. wiec kazdego dnia musi prosic o zostanie dluzej w pracy 3-4 pracownikow tak samo proszac 3-4 pracownikow o przyjscie 4h wczesniej do pracy... jak nie zalatwi to dyma za innych.
wylacznie przed wyplata czyli przed 10 kazdego miesiaca po fabryce chodzi tomaszek - prezesik oddzialu - kontrolujac pracownikow. kilku zawsze sie znajdzie co lamie regulamin BHP. takiemu pracownikowi jest odbierana dniowka za przepracowane 8h pracy, oraz liderowi dodatek ze jego pracownik cos naskrobie.
shift liderzy czyli liderzy liderow maja jedynie umowe o prace, takie osoby sa odpowiedzialne za ponad 120 osob.

ta firma doprowadzila mnie do nerwiny, depresji oraz problemow z sercem (przez stres).
jestes losiem, nie masz rodziny i szukasz maximum wyzysku z ludzi zapraszam do seito - tu zrobisz kariere !
użytkownik
16 kwi (7 miesięcy temu)
16 kwi (7 miesięcy temu)
Co powiesz coś więcej o pracy w SEITO POLSKA? Czym się zajmowałeś?
użytkownik
28 kwi (7 miesięcy temu)
28 kwi (7 miesięcy temu)
Aśiu napisz swój nr telefonu na mój mail [email protected] i sobie pogadamy bez ściem
użytkownik
28 kwi (7 miesięcy temu)
28 kwi (7 miesięcy temu)
Aśiu napisz swój nr telefonu na mój mail [email protected] i sobie pogadamy bez ściem
użytkownik
6 maj (7 miesięcy temu)
6 maj (7 miesięcy temu)
Witam wszystkich mam pytanie dlaczego w firmie Gilette którym seito jest podwykonawcą nie ma umów o pracę dlaczego za system 4prygadowy nie ma dodatku dlaczego oszukujecie ludzi ta firma to lipa szukajcie ludzie normalnej pracy za godziny nocne też nie ma dodatku..
użytkownik
8 maj (7 miesięcy temu)
8 maj (7 miesięcy temu)
@Lodzianin, forum najlepszyfachowiec.pl chyba nie jest najlepszym miejscem na tego typu pytania. Pracowałeś w SEITO POLSKA?
@VFGER, co ma na celu Twój komentarz? Odnosi się on do administratora forum czy do mnie? Jestem moderatorem forum najlepszyfachowiec.pl, a moją rolą jest dopytywanie o szczegóły i zachęcanie do wyrażania swoich opinii na temat pracodawców.
użytkownik
9 maj (7 miesięcy temu)
9 maj (7 miesięcy temu)
Szanowna Pani,po raz kolejny zadam pytanie dlaczego usuwacie niewygodne komentarze ? Nie było w nich nic obraźliwego,czyżby prawda bolała ?
użytkownik
12 maj (6 miesięcy temu)
12 maj (6 miesięcy temu)
Tak opłaca. 4 brygadowka =7dni pracujesz 2 dni pracy i 2600 brutto.
użytkownik
12 maj (6 miesięcy temu)
12 maj (6 miesięcy temu)
Na okresie próbnym i na stale umowa zlecenie. Po okresie próbnym hmm tak po pół roku 14:53 nadal umowa zlecenie. Po 2 latach możesz starać się o 15:53 i nadal umowa zlecenie. Za noce brak dodatków, premii, czy dodatków na obiady jak maja pracownicy sprzątający i PG... Wszyscy mają ale nikt z seito
użytkownik
12 maj (6 miesięcy temu)
12 maj (6 miesięcy temu)
Rozmowa wygląda tak, że jak pójdziesz na rozmowę to się pytają czy chcesz pracować. Każdego przyjmują! Czy ma 20 lat czy 60. Bez doświadczenia. Nawet Ukraińców co nie mówią po polsku heh.
użytkownik
23 maj (6 miesięcy temu)
23 maj (6 miesięcy temu)
Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?
użytkownik
3 paź (2 miesiące temu)
3 paź (2 miesiące temu)
Oszukują, kradną, pseudokary - zgłosiłaś na policji, w inspekcji pracy? Złożyłaś pozew sądowy w sądzie pracy? Jeśli nie, to znaczy, że pier*olisz bzdury.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Pronet

targi poznanskie

besthillwork

lucbel

Art-bud

almus

komandor gdansk

Aberit rzeszów

węglostal

efes-pol

pfw

sushi

sushi factory

andpol

Mondelez płońsk

leader

Citronex pruszcz gdański

paweł kaźmierczak

trw gliwice

kasa stefczyka

alten

stefczyk finanse

wody polskie

Colian bydgoszcz

Wody
Alpla

Wiking Graf

Stocznia marynarki wojennej

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin