test

Opinie o seven taxi - Warszawa

Korzystałeś z usług seven taxi - Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Olek
Data: 2015-03-25 13:10

Wizyt: 16404
Komentarzy: 814
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
25.03.2015 (3 lata temu)
25.03.2015 (3 lata temu)

seven taxi - Warszawa

coś dużo kierowców jest teraz..
autor
09.12.2018 (2 miesiące temu)
09.12.2018 (2 miesiące temu)
Beznadzieja słabe kursy dalekie doloty 95 zł zostało po odliczeniu paliwa
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
mi zostało po 14 godzinach jazdy 8 złotych na czysto .Zrobiłem 160 kilometrów.
Bobrze ze na BiPi jest promocja hotdogów 2 za 8 złotych to starczyło .
Poraszka
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Dzisiaj zarobiłem na czysto 12 zł. Zrobiłem 200 km w 12 godzin.
Jutro odchodzom do opti 20 kierofcow
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
to jest fakt ze w opti już nie ma tyle pracy .Stoi się długo i kursy marne jakoś.
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
xxxxxxx
Kiedyś jeszcze można było zarobić ale teraz to nie bardzo.
Mnóstwo kontroli i drozd nawet ciężko pomaga.
Nie jest tak kolorowo.
Można zrobić egzamin i do globa.
Albo do ubera.
Zobaczymy.
Albo zmienić zawód .
Pozdo 600
użytkownik
16.12.2018 (2 miesiące temu)
16.12.2018 (2 miesiące temu)
Dobry ruch polecam od 6 rano do teraz 1 zlecenie i to mina
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
Dzisiaj też bardzo słabo uber ratuje sytuację plus mini z samego sevena bym usechł nie będę więcej płacił za takie braki.
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
Jutro jest umówionych 30 kierowców w opti .Odchodzom z stewena.
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
xxxxxxx
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
seven przezywa rozkwit dostało dotacje od mini i niedługo wejdzie na szczyt
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
Przestań pisać bzdury sam jeżdżę tu od dwuch lat i jak 200 utargu będzie to święto Dobrze że opti to nie jest jedyny mój zarobek ... Hahaha w opti 15 koła hahaha
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Co takie złe opinie są o tym opti na tym forum?
użytkownik
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
Może ktoś wytłumaczyć dlaczego w seven od poniedziałku do piątku w dzień się dzieje mniej jak mini?
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
teraz w podobnie czekam na zlecenie 2 godziny i chyba jade dod domu

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

promens

vegan

malinex

dar group wrocław

dar group

komodus

WSP

pbsz bytom

accenture

sindbad

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin