test

Opinie o Sokpol Sp. z . o. - Myszków

Korzystałeś z usług Sokpol Sp. z . o. - Myszków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Msciwy rogacz & big kretacz
Data: 2012-02-29 23:00

Wizyt: 19670
Komentarzy: 990
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Sokpol Sp. z . o. - Myszków

500h do tylko pocztowiec robi nic nie umie tylko dużo mówi
autor
06.11.2018 (2 miesiące temu)
06.11.2018 (2 miesiące temu)
Jak tyle lat żyje to nie widziałem takich pacanow!
użytkownik
06.11.2018 (2 miesiące temu)
06.11.2018 (2 miesiące temu)
No racja kolego
użytkownik
07.11.2018 (2 miesiące temu)
07.11.2018 (2 miesiące temu)
Czy ten Pan z wąsem został zwolniony definitywnie czy nie?Jaki jest obecnie jego status?
użytkownik
07.11.2018 (2 miesiące temu)
07.11.2018 (2 miesiące temu)
A co Cię to obchodzi kundlu?
użytkownik
07.11.2018 (2 miesiące temu)
07.11.2018 (2 miesiące temu)
Co z Rambo?
użytkownik
07.11.2018 (2 miesiące temu)
07.11.2018 (2 miesiące temu)
Czy konsekwencje zostaly juz eyciagniete?
użytkownik
07.11.2018 (2 miesiące temu)
07.11.2018 (2 miesiące temu)
Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Prawda zabolała? Wracaj odrabiać pańszczyznę.
użytkownik
09.11.2018 (2 miesiące temu)
09.11.2018 (2 miesiące temu)
Do kierownika nie polecam, polecam wyżej, Dyrektor lub Prezes.
użytkownik
09.11.2018 (2 miesiące temu)
09.11.2018 (2 miesiące temu)
Praca 7 dni w tygodniu.... a jak powiesz że ciebie nie będzie w weekend to niektórzy brygadziści będą chcieli ciebie dojechać za to.
użytkownik
09.11.2018 (2 miesiące temu)
09.11.2018 (2 miesiące temu)
Z Wąsem się dogadać? Chyba nie w tym życiu! z Człowiekiem nie da się dogadać, albo robisz jak on chce albo cie poniża przy wszystkich, a teksty o zwolnieniu to norma.
użytkownik
09.11.2018 (2 miesiące temu)
09.11.2018 (2 miesiące temu)
Kto chce pracę znajdzie, Sokpol nie jest jedyną firmą. Odkąd pracuje wiele osób się zwolniło, i to z powodu mobbingu czy poniżania przez niektórych brygadzistów lub ich zastępców. Dziwię się że młodzi jeszcze tu pracują, mają wiele możliwości! możliwości poza Sokpolem.
użytkownik
09.11.2018 (2 miesiące temu)
09.11.2018 (2 miesiące temu)
Możliwość rozwoju i szkoleń jest równa zeru, tym bardziej na produkcji. O awansie nawet nie wspomnę!
użytkownik
09.11.2018 (2 miesiące temu)
09.11.2018 (2 miesiące temu)
Weekend to weekend barani łbie musisz się tłumaczyć że i czemu nie przyjedziesz ryju chory piesku sokpolowski zenusiowi chyba bo on wszystko chce wiedzieć o życiu prywatnym a jak nie to na Partyzantów psycholu
użytkownik
10.11.2018 (2 miesiące temu)
10.11.2018 (2 miesiące temu)
Chyba w kwestii pożyczenia kasy ????
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
Drogi Janie, każdy może wypowiadać się na tym forum, jednak proszę Ciebie o zachowanie kultury swoich wypowiedzi. Komentarze, w których wyzywasz innych użytkowników są kasowane. Wystarczy przeczytać regulamin portalu najlepszyfachowiec.pl i poznać zasady, jakie tu obowiązują.
Dużo z Was nie ma jednej wyrobionej opinii na temat pracy w Sokpol. Myślę, że jest to kwestią tego, iż jednym coś odpowiada, a innym zupełnie nie, kwestia charakteru i preferencji danej osoby.
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
Co prawda nie pracowałem jako pracownik Sokpolu tylko firmy innej na Mixach w magazynie to powiem wam szczerze nie warto na mixach pracować Jedynie za co plus to Magazynierzy bardzo mili i pomocni
użytkownik
24.11.2018 (miesiąc temu)
24.11.2018 (miesiąc temu)
Pracowałem w Sokpolu prawie 10 lat i o 9 za Długo to wariactwo jak sobie przypomnę to mi się wy.....ć chcę, człowiek biega po całej linii jak głupi że by wydajność była a tu i tak jest źle z każdej strony. Zero zainteresowania kierownictwa nie mówię o pseudo brygadzistach chyba że jak linia stanie to dzwoni czemu z pretensjami bo to brygadzista będzie miał słabą wydajność śmiech na sali.Serwis to jakaś wielka pomyłka nie wszyscy oczywiście, Pan siedzi sobie przed kompem i patrzy czy maszyna idzie a jak stanie to szok bo on nie zarobi. Byle tylko maszyna szła a jak stoi to pan się obraża i krzyczy zero zainteresowania. Tu nie liczy się człowiek który czasem nie ma czasu iść do toalety z każdej strony człowiek jest w przenośni pchany nożem. Dziwi mnie tylko czemu ludzie mówią że tu są bardzo dobre zarobki chyba że (31 dni w miesiącu) ale jak ktoś lubi żyć że by pracować a nie pracować że by żyć to spoko. Znalazłem pracę z stawką miesięczną trochę więcej niż tu bez śmiesznych premii 5 dni w tygodniu + telefon i samochód służbowy i tylko na rano i nie w zakładzie taki wolny strzelec. Sam sobie się dziwię czemu tyle lat pod presją pracowałem a tyle pracy na pewno ciekawszej jest do o koła. Pozdrawiam kolegów z tylko z produkcji.
użytkownik
24.11.2018 (miesiąc temu)
24.11.2018 (miesiąc temu)
Potwierdzam 100% racji w tym jest. Tak wygląda praca na produkcji.
użytkownik
24.11.2018 (miesiąc temu)
24.11.2018 (miesiąc temu)
Tomek ułomek
użytkownik
24.11.2018 (miesiąc temu)
24.11.2018 (miesiąc temu)
dzięki wielkie pozdro Pawlini
użytkownik
27.11.2018 (miesiąc temu)
27.11.2018 (miesiąc temu)
jakie szkolenia to absurd jesli ci pokarzą starzy pracownicy jak sie to robi .lub wprowadza w system komputerowy ale i tak nie wszystko bo byłbys lepszy od nich to zapomnij o jakims szkoleniu bzdety z tym szkoleniem a jak juz jest to ci starzy pracownicy pracuje tu juz 4lata i jedyne szkolenie to bhp
użytkownik
30.11.2018 (miesiąc temu)
30.11.2018 (miesiąc temu)
Czy wiecie może co się dzieje z Dyrektorami w Sokpolu?Dawno nie widziałem ich na zakładzie i zastanawiam się dlaczego się nie pojawiają?Prosze o pomoc...
użytkownik
30.11.2018 (miesiąc temu)
30.11.2018 (miesiąc temu)
Bo nie masz komu z ucha strzelać? I bardzo dobrze, czasy wredniaka się skończyły. W firmie SOKPOL się pracuje, a nie konstruuje teczki, i szuka haków, jeden na drugiego,jak robił wredniak. Niech jeszcze zarząd pomyśli nad uczciwymi zarobkami i będzie ok, firmę stać, i wszyscy będą zadowoleni
P.S. Ja proszę o pomoc, by takie xxxxxxx i ćwoki zniknęły z tej firmy...
użytkownik
30.11.2018 (miesiąc temu)
30.11.2018 (miesiąc temu)
Ale po co te nerwy?Ja tylko pytam czy oni dalej sa dyrektorami bo skąd mam wiedzieć?Czy może się sami zwolnili czy odeszli?Prosze o pomoc.
użytkownik
10.12.2018 (miesiąc temu)
10.12.2018 (miesiąc temu)
Gdzie jest pozyczkobiorca wąs dwulicowy
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Wesołych Świąt Sokpolu czy w Sokpolu!?! Ciort że krótkie od 18 w poniedzialek do 14 w środę bo trza produkować :D Kierownictwo będzie sobie w drugi dzień na laptopach oglądać jak murzynki zasuwają za pare srebników ;)
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Haha zasuwać murzynki ja na szczęście się już dawno uwolniłem!!!
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Co ty piszesz?24 25 i 26 jest wolny..maszyny stoją..start jest w czwartek dopiero po świętach..zrozum to!
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Weekend to weekend barani łbie musisz się tłumaczyć że i czemu nie przyjedziesz ryju chory piesku sokpolowski zenusiowi chyba bo on wszystko chce wiedzieć o życiu prywatnym a jak nie to na Partyzantów psycholu
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
24 do 18 z przedłużeniem do 20
26 przygotowanie produkcji...
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
I jeszcze szukają desperata na Brygadzistę,ha ha ha. 24h na dobę, 31 dni w miesiącu w robocie. Powodzenia
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
To nie jest prawda bo na każdej zmianie jak jest dwóch Brygadzistów to w weekendy się wymieniają i mają wolne weekendy kiedy chcą.
użytkownik
23.12.2018 (miesiąc temu)
23.12.2018 (miesiąc temu)
Brawo zapieprzac juz ktorys weekend z rzedu zeby szefostwo biuro mialo wolne oraz w niedziele przed wigilia szanujcie ludzi bo cale zycie spedzimy w sokpolu a gdzie rodziny ??? Pytam sie mozna przyjsc w ktorys dzien w weekend ale nie w kazdy zastanowcie sie kazdy ma prawo spedzic czas z rodzina
użytkownik
23.12.2018 (miesiąc temu)
23.12.2018 (miesiąc temu)
Szanujcie pracownikow poki ich jeszcze macie . Bo to co sie dzieje w sokpolu nie jest dobre moze zarzad o tym nie wie wiec pora sie zainteresowac Wesolych Swiat w sokpolu
użytkownik
24.12.2018 (30 dni temu)
24.12.2018 (30 dni temu)
I co.? Wolne było? Ha ha ha
użytkownik
29.12.2018 (25 dni temu)
29.12.2018 (25 dni temu)
Jeszcze 95 zl za karnet na zuzel a rok temu bylo 71 zl czyzby ktos zbiednial :(
użytkownik
29.12.2018 (25 dni temu)
29.12.2018 (25 dni temu)
Ciesz się chlopinko ze wogule są!
użytkownik
5 sty (18 dni temu)
5 sty (18 dni temu)
Zaplata za karnety na zuzel do 7 stycznia ? Kto taki madry ? Mogliby zrobic po 10 bardzo mądrze żal
użytkownik
6 sty (17 dni temu)
6 sty (17 dni temu)
I do tego nie na wszystkie stadiony wszystkich drużyn...
użytkownik
6 sty (17 dni temu)
6 sty (17 dni temu)
Jak Cię nie stać trzeba było siedzieć cicho. Firma coś organizuje, bez przymusu. Zakupiłeś karnet, więc przestań skamleć ć.w.o.k.u. i wywiaż się ze zobowiązania.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin