test

Opinie o Steel Construct Sp. z o.o., ul. Cicha 4 lok. 4, Poznań

Korzystałeś z usług Steel Construct Sp. z o.o., ul. Cicha 4 lok. 4, Poznań? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2009-05-21 22:13

Wizyt: 13805
Komentarzy: 948
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
25.03.2009 (9 lat temu)
25.03.2009 (9 lat temu)

Steel Construct Sp. z o.o., ul. Cicha 4 lok. 4, Poznań

A ja robiłem i tam w bolsie i tu w sobieskim i mogę wam powiedzieć tylko tyle - przestańcie bidolić i narzekać bo się tylko psychicznie pogrążacie a to źle wpływa na efekty pracy wasze i całej firmy. Weźcie się do roboty.
Zawsze tak było że tylko u sąsiada trawa bardziej zielona. Więc nie zazdrośćcie sąsiadowi tylko zacznijcie orać, siać i kosić na swoim.
autor
26.11.2018 (2 miesiące temu)
26.11.2018 (2 miesiące temu)
A jak tam Wasz Polonez tańczy już że Sławomirem czy skończy się wraz z piosenką Miłość w Zakopanem Hahaha
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Naczelny frustrat ma chyba kłopoty ze snem? Na twoim miejscu bym już dała innym popracować. Ludzie chcą pracować i nie mielić już przeszłości. Dzięki z góry.
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Z dedykacja dla Wiadomo Kogo:

In your head, in your head, they are fighting
With their tanks, and their bombs
And their bombs, and their guns
In your head, in your head they are crying
In your head, in your head
Zombie, zombie, zombie-ie-ie
What's in your head, in your head
Zombie, zombie, zombie-ie-ie, oh
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Hehe, dobre :) Wiadomo Kto - czyli Król fermentu :) Pozdro dla Wszystkich Pozytywnych!
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Królowie Fermentu :-) trolują wszystkich i wszystko.
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Hehehe - dobre, dobre :-) Pozdro dla Tego Pana dla którego jest ta dedykacja :-)
W punkt!
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Cieszcie sie z tego co mamy. Serio.
Idzie robota do przodu.
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Te pochwały to pisze ta sama ręka. Niedługo wyjdzie kto tu tak słodzi, będzie zaskoczenie że było zlecenie. Zalać forum sukcesami. Czy to dobrze ?
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Jakie zlecenia? Tu na tym forum od dość dawna jest 2-3 troli.
Komuś bardzo zależy na negatywnym obrazie. Celowe działania?
Jakiemu zaangażowanemu pracownikowi by zależało na szkalowaniu firmy, szefostwa, kolegów?
Żadnemu. Więc obstawiam: byłych, prawie-byłych i kogoś z zewnątrz (taka moja teoria).
A jak tu jest wewnątrz dla wszystkich ciekawych: sporo roboty, bardzo fajny zespół ludzi i to zgrany. Nikt nie markuje roboty.
Fajna kategoria, dobre produkty.
Ktoś musi mieć sporo czasu na zabawę w go-work. W każdym razie obecna ekipa i ci z pola i ci z 4 piętra to ludzie, którzy wiedzą co chcą. Odbudowują firmę, tworzą nowe narzędzia, walczą. Pozdrowienia też dla Pani HR. Robi Pani dobrą robotę.

Nie jestem ze sprzedaży i widzę sporo z boku.
Mądrym zostawiam do przemyślenia.
użytkownik
28.11.2018 (2 miesiące temu)
28.11.2018 (2 miesiące temu)
Witam, mam zamiar aplikować do Was. Rady / porady? (sprzedaż)
użytkownik
28.11.2018 (2 miesiące temu)
28.11.2018 (2 miesiące temu)
Jest to wątek, na którym wypowiada się naprawdę dużo osób. Jestem więc przekonana, że w niedługi czasie ktoś postanowi Ci pomóc. Nie zapomnij poinformować Nas, jak już będziesz na etapie aplikowania. A na jakie stanowiska w firmie Sobieski trwa jeszcze nabór?
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
sprzedaż ale pytanie na jakie stanowisko?
latanie po polu jak przedstawiciel czy kolejny konsultant derektor?
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Nie ściemniaj, rekrutacje wstrzymane. Tu szykują się zwolnienia
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Nie ma sensu, nie marnuj życia...
W wwa na rozmowie regionalny mówi o złej kondycji firmy, chwaląc się nowymi samochodami, a jego podopieczna (inaczej nie da się jej nazwać) na innym już etapie opowiada o zmianach zarządu, budżetach... I to w sumie tyle co ona potrafi na takiej rozmowie sklecić... Siedzi ta bida z epapierosem na szyi i patrzy, nawet nie notuje, nie potrafi zadawać pytań, po prostu siedzi i patrzy raz na ciebie, raz pod stół. Dowiedziałem się z rynku że jej praca wygląda podobnie do tego jaką rolę odgrywa w trakcie rekrutacji - jest i nikt nie wie po co, przesłuchuje cię HRka (bardzo sympatyczna), wszystkie informacje notuje, chociaż ona była kompetentna.

Ja zrezygnowałem z dalszej rekrutacji, jeżeli chcesz się w jakikolwiek sposób liczyć w tej branży - omijaj, szkoda czasu i syfu w CV. Jeżeli chcesz wejść w tę branżę - omijaj, ponieważ nie masz od kogo się czegokolwiek nauczyć.
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Nie poznałem osobiście. KOS mówi i ASM, że bardzo spoko. Ma fioła na punkcie jeżdzenia po sklepach. Choć plusem jest to, że pp każdej takiej wizycie się pojjawiają nowe materiały. Aha, lepiej znać klientów i standardy :) i lepiej robić to co mówi bo wraca za jakiś czas i ponownie sprawdza..
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Robota ok. Targety realistyczne.
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Błagam szkoda Twojego zdrowia i czasu
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Co racja to racja
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Daj sobie spokój
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Dosyć ogólnikowy jest Twój powyższy komentarz. I dlatego też nie wynika z niego, dlaczego właściwie odradzasz zatrudnienie się w firmie Sobieski. Powiedz Nam w kolejnym poście, jak długo tam pracujesz. Czy nowi pracownicy mają szansę na pracę w oparciu o stabilny rodzaj umowy?
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Dużo ludzi odeszło w tym miesiącu, w kolejnym druga fala
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Śmieszki, śmieszki. Dwie dziewczyny już wykończyła z trzech, jeszcze jedna i będzie 100% skuteczności jak na korporacje przystało
użytkownik
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
A kto odszedl? Z komunikacja w firmie nie jest dobrze
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
Jest ok. Gdyby nie jego znajomi i on to byśmy cieńko jechali... oby miał wiecej takich i kurde szybciej.... serio szybciej.
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
Spokojnie Pani Ejcz-Ar i jego załatwi :) :)
Ma ta pani dostęp do ucha i umie negatywy sączyć :) samemu sie pokazujac jak zbawca wszystkiego, takie słuchy chodzą :) a pewnie jak by MC, Pandę zastąpił od razu to byśmy byli ze 6 miesięcy do przodu... trzymaj sie chlopie zatem :) i niech tam cie szanuja 4p, a jak nie to wal gdzies na GM-a :)
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
Tia.
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
@Dobra zmiana 1 10.11.2018 18:57

Chyba nie masz dobrych doświadczeń?
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
Jak wygląda praca w biurze HR?
Jak zespół, atmosfera, zarobki?

Widziałam ogłoszenie o pracę i myślę czy nie aplikować?
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
Nawet nie zaczynaj dwie dziewczyny odeszły jak przyszła nowa pani dyrektor HR. Atmosfera bardzo zła chyba że chcesz nabawić się wrzodów to zapraszamy na tonący statek.
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
3,14-erdolisz.
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Bardzo cieszy to, że chcesz rozpocząć karierę zawodową w firmie Sobieski. Trzymam kciuki za to, aby udało Ci się tu uzyskać wszystkie niezbędne informacje, dotyczące wspomnianego pracodawcy. A widziałaś może jeszcze jakieś ogłoszenia od tej firmy? Poszukują jeszcze osób na inne stanowiska?
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Wlasnie tylko i wylacznie jedno ogloszenie do HR. Czytalam w internecie ze firma przechodzi kryzys duzy wiec pytanie czy nie zniknie z PL?
użytkownik
16.12.2018 (2 miesiące temu)
16.12.2018 (2 miesiące temu)
Zacznie znikać po ogłoszeniu wyników czyli od lutego .
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Ja Was wszystkich proszę nie aplikujcie ta firma pójdzie na dno jak Kursk po ogłoszeniu wyników szkoda czasu i zdrowia ludzie sami odchodzą bo mają dość. Dobre czasy się skończyły dawno temu.
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Miejmy nadzieję że Kuke Tkywalker uratuje Nas od ciemnej strony mocy i wszystko wróci do normy i skończy się chaos.Dla kumatych. Niech Moc Będzie z Nami.
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Kociewiaki nie mogą się doczekać !
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Kto to ci kumaci? To ci od czaczy? Hmm, podobno czaczy się nie qma? Więc jak to jest? Jest muka czy nie ma muki?
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Nie wiem, skąd właściwie wysuwasz tak daleko idące wnioski. Firma Sobieski zdaje się bowiem funkcjonować cały czas w sposób zupełnie normalny. Można nawet sądzić, że prężnie się rozwija. Jesteś w ogóle pracownikiem tego przedsiębiorstwa, czy tylko je obserwujesz? Liczę na to, iż udzielisz mi rzetelnej odpowiedzi.
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Jak się rozwija? Czytałaś w ogóle wyniki? A wywiad z portalu branżowego? Rozwija dywan pod orszak żałobny
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Zapraszamy na pokład.Jestem pracownikiem ale już nie długo bo nie daje rady psychicznie. W tym miesiącu kolejne osoby odchodzą na początku roku też więc życzę powodzenia
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Jak tam pracujecie to podajcie aktualna EBITDA to wszystko się wyjaśni. Którego podajecie wyniki 2017?
użytkownik
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
Trochę niepokojące jest to, co piszesz. Ale może być po postu tak, że praca w firmie Sobieski nie będzie odpowiednia dla każdego, co jest w zupełności normalne. A jak długo tam pracowałeś? Pewnie orientujesz się, czy są skłonni do zatrudniania osób z małym stopniem niepełnosprawności? Co Nam o tym powiesz?
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Jest gość. A przepraszam do sprzedaży to trzeba mieć tabelki? Czy pisze to jakiś dyletant? Do sprzedaży to trzeba mieć talent :) ot co. Z tego co widze to właśnie najwięcej ludzi pościągał do roboty i to dobrych ludzi. Może tu problem, bo inni też się chcą wykazać. A ja w Nowym Roku tak: panie P.O. MC rób pan swoje, ludzie w pana wierzą. Robisz pan dobrą robotę :) ilość tematów wyprostowanych (szczególnie te grudniowe!) podejście i cierpliwość do pozazdroszczenia. Tej cierpliwości szczególnie zazdroszcze :)
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Hehehehehehehehehehehehehehegehehhehrhe i tak dalej i tak dalej :)
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Btw - mnie to już zgrzewa, bo mam komfort obserwacji, ale ładnie to tak robote za plecami robić? P.O. się w końcu dowie... no niefajnie to wygląda... bym powiedział kwas. Panie P.O. Pan patrzy im lepiej mocniej na ręce....
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Charakter Twoich postów jest trochę nie na miejscu. Nie należy robić tu sobie takich żartów, bowiem tak naprawdę niczemu one nie służą. Pamiętaj także, iż nie używamy na forum żadnych danych personalnych - mówi o tym regulamin najlepszyfachowiec.pl: https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin Chyba nie jesteś już pracownikiem firmy Sobieski, ale na pewno dużo o nie wiesz. Myślisz, że zatrudniają tam osoby, które poszukują jedynie tymczasowego zajęcia, tj, na przykład studentów?
użytkownik
24.11.2018 (2 miesiące temu)
24.11.2018 (2 miesiące temu)
I kurde fajny gość! Chyba jak dotąd najlepszy szef sprzedaży jaka ta firma miała. I taki Szef przez duże Szy :-) Plusem gościa jest to, że jest mega autentyczny i ma mega wiedzae komercyjną. Z kąd on czerpie energie i motywacje? :-) Już kilka osób zachodzi w głowę :-)
Dobrze prowadzi do przodu, widać że szkoła CC - mega strategiczny łeb, nie kradnie, ludzi motywuje. nie jest burakiem co dojeżdżał ludzi, a byli tacy... oj byli. Dobre słuchy przychodzą od klientów. Bardzo fajni są GR i KR - profeska. To się robi bardzo dobry zespół! - hehe, może zaaplikuje na których ze stołków do nich :-) Jeszcze nie sprzedawałam w życiu, więc może, może :-) Dziwczyny Chłopaki ja za Was trzymam kciuki - p.o.o MC, GK, GR, KR, MR, JO, MCie, DG, AZ, JG - postawcie ten cyrk na nogi - wychodzi Wam, nie dajcie się trolom. A do pana p.o. - hehe jest Pan Gość :-) Fajnie!
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Podziękujcie marketingowi, bez nich byśmy nie dali rady :))))
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
To fakt. Dobre info z rynku. Rok wytrzymał :)

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Timken
pgnig

gss

apator

apator elkomtech

elkomtech

starachowice

Unihaus

Manpower Łódź

Lamina

sprintbox

kir

szybka kolej Miejska

stalprodukt zamość

Otto workforce

Welcome Airport Services

Dębki

Romet

Habia

abb

ploh

Foseko

stokson

Magnolia

sepo

piaseczno

Aaa auto

reform capital

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin