test

Opinie o Stock Polska-d.Polmos Lublin sp .z o.o. - Łódź

Korzystałeś z usług Stock Polska-d.Polmos Lublin sp .z o.o. - Łódź? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Beaaa
Data: 2011-02-26 15:24

Wizyt: 8975
Komentarzy: 16
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
26.02.2011 (7 lat temu)
26.02.2011 (7 lat temu)

Stock Polska-d.Polmos Lublin sp .z o.o. - Łódź

Myśle, że poprostu źle trafiłeś. Mój mąż też pracował w firmie, już za czasów Stocka i nie miał powodów do narzekań. Może poprostu źle trafiłeś. Zrezygnował z pracy dlatego, że dostał pracę "w zawodzie" za granicą.
użytkownik
11.03.2011 (7 lat temu)
11.03.2011 (7 lat temu)
Noi ja pracowałem w stocku. I spoko było. Kasa na czas, jakos nie narzekalem. spoko
użytkownik
25.05.2011 (7 lat temu)
25.05.2011 (7 lat temu)
Anonim a może Ty po prostu nie potrafiłeś odnaleźć się w sytuacji kiedy jeden z twoich współpracowników nagle staję się twoim przełożonym. Taką słabość ma dużo pracowników a w szczególności w firmach które stawiają duży nakład na zadaniowość i ściśle wiążą z tym wynagrodzenia pracownika. Nie bój się przyznać że może po prostu myślałeś iż skoro twój współpracownik stał się nagle twoim przełożonym to myślałeś że będziesz miał jakieś ulgi w wykonywaniu obowiązków. Sam widzisz że jesteś jedynym na tym forum który jest niezadowolony z pracy w firmie. A może pochwal się za co zostałeś zwolniony to może łatwiej nam będzie obiektywnie spojrzeć na sprawę ?
użytkownik
09.05.2012 (6 lat temu)
09.05.2012 (6 lat temu)
Mogę się wypowiedzieć na temat pracy dorywczej w charakterze pracownika pomocniczego i odradzam to wszystkim - jak najdalej od stocka
użytkownik
10.01.2013 (5 lat temu)
10.01.2013 (5 lat temu)
"Dobry szef wie, że rutyna może zabić najlepszego pracownika, dlatego wielu z nich prowadzi szkolenia motywacyjne albo przenosi pracowników na inne stanowiska, bardziej odpowiedzialne." - wyjaśnia xxxxxxx , psycholog społeczny, pracuje w firmie rekrutacyjnej.
użytkownik
16.04.2013 (5 lat temu)
16.04.2013 (5 lat temu)
nie, no libero, gdzie się uchowałeś? jakie szkolenia? jakie inne stanowiska? robol zrobił swoje więc nikt nie będzie w niego inwestował, trzeba chronić własn xxxxxxx bo gdzie się takie koryto znajdzie jak tu?
użytkownik
29.06.2013 (5 lat temu)
29.06.2013 (5 lat temu)
Witam, chciała bym zaaplikować do Stock Polska-d.Polmos jako Specjalista ds. Szkoleń i Kompetencji czy ktokolwiek wie ile mogła bym zarobić?
użytkownik
28.10.2014 (3 lata temu)
28.10.2014 (3 lata temu)
nie wiem dlaczego akurat na tym forum interesujecie się czyimiś awansami. a tak wogóle to jako przedstawiciel handlowy dostałbym w miare gotową bazę kontaktów czy musiałbym od zera ją sam zbudowac i bazować na własnych znajomościach w terenie? czy rozliczenia za benzynę i telefony służbowe się zawsze zgadzają co do grosza?
użytkownik
13.04.2015 (3 lata temu)
13.04.2015 (3 lata temu)
pewnie jakbyś akurat starał się o zatrudnienie jako przedstawiciel handlowy to rzeczywiście nie musiałbyś raczej zaczynać od zera bo oni mają większość terenu naszego kraju obstawiona
użytkownik
11.08.2015 (3 lata temu)
11.08.2015 (3 lata temu)
Ja tam wyslalem do nich swoje cv na. Przedstawiciela handlowego nieh lezy jak cos sir zwolni beda mieli donie kontakt. I do pierwszego do mnie zadzwonia. Z.oferta a ja sobie pocxekam jestem cierpliwy i pracy mi poki co nie brakuje . ciekaw jestem tylko ile przedstawiciel handlowy moze zarobic srednio
użytkownik
14.05.2016 (2 lata temu)
14.05.2016 (2 lata temu)
No ja uważam, że jest o co walczyć, generalnie bardzo to polecam skoro jest tutaj coraz i coraz lepiej
użytkownik
27.07.2017 (rok temu)
27.07.2017 (rok temu)
Ktoś z Was obecnie pracuje w Stock Polska? Chętnie dowiemy się więcej o mocnych i słabych stronach tego pracodawcy. Co powinny wiedzieć osoby zastanawiające się nad dołączeniem do firmy?
użytkownik
12.09.2017 (rok temu)
12.09.2017 (rok temu)
Nie dołaczac. Ci co przeszli z innej firmy - już żałują. Brak narzędzi do pracy, gpsy w autach i pda, praca po godzinach, dużo pracy papierkowej oraz w terenie. Kto może ten ucieka. Dlatego jest ciagle tyle ogłoszen. Nawet ich nie sciagaja po przyjęciu ph na dany teren, bo zdarza się ze ludzie rezygnuja już podczas okresu próbnego. Jestes cyfra, zero szacunku. tak zle jest od roku. Kiedys był super....
użytkownik
12.09.2017 (rok temu)
12.09.2017 (rok temu)
Nie dołaczac. Ci co przeszli z innej firmy - już żałują. Brak narzędzi do pracy, gpsy w autach i pda, praca po godzinach, dużo pracy papierkowej oraz w terenie. Kto może ten ucieka. Dlatego jest ciagle tyle ogłoszen. Nawet ich nie sciagaja po przyjęciu ph na dany teren, bo zdarza się ze ludzie rezygnuja już podczas okresu próbnego. Jestes cyfra, zero szacunku. tak zle jest od roku. Kiedys był super....
użytkownik
25.09.2017 (rok temu)
25.09.2017 (rok temu)
@Małgoś co jest powodem tego, że tak szybko nowe osoby rezygnują z pracy? Możesz powiedzieć cos więcej o tym jak wygląda praca w firmie? Piszesz, że sytuacja pogorszyła się, a wcześniej był to w Twojej ocenie bardzo dobry pracodawca. Co było powodem takich zmian? Czy ktoś jeszcze z pozostałych pracowników ma właśnie takie wrażenia?
użytkownik
10.10.2017 (rok temu)
10.10.2017 (rok temu)
jest dokładnie tak jak "mówisz"

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

sad

Kirchhoff gniezno

Pod gołębiem

ispot

SAD POlska

salesmanago

poznań

tsl chełm

zre katowice

euro labora

kubrak

LACROIX

pronobel

wrocławski park wodny

siemens

metrix

grządka

sena

pneumat system

pneumat

orkla care

green center

polsuper

pol super

Toyota bielany

Instytut Morski

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin