test

Opinie o STUMP-HYDROBUDOWA SP. Z O.O. - Warszawa

Korzystałeś z usług STUMP-HYDROBUDOWA SP. Z O.O. - Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): były pracownik
Data: 2011-10-16 20:34

Wizyt: 9448
Komentarzy: 13
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
16.10.2011 (7 lat temu)
16.10.2011 (7 lat temu)

STUMP-HYDROBUDOWA SP. Z O.O. - Warszawa

Jeżeli macie szacunek do siebie to w żadnym wypadku nie przyjmujcie się do tej firmy!Jak potrzebują ludzi to jest wszystko O.K ale jak praca się kończy to kop w du.ę.Nie polecam i wrogowi bym tej firmy nawet nie polecił!!!!
użytkownik
22.01.2013 (5 lat temu)
22.01.2013 (5 lat temu)
Potwierdzam.
użytkownik
05.07.2013 (5 lat temu)
05.07.2013 (5 lat temu)
To jak teraz jest w Stump-hydrobudowa? Bo mamy sezon, to potrzebują ludzi? Gdzie? Czy zapewniają wode do picia w te upały?
użytkownik
08.08.2015 (3 lata temu)
08.08.2015 (3 lata temu)
W tej firmie nadal jest tak samo.Mamy podstawe a i tak trzeba chodzic po lekarzach zeby miec co wlożyc do gara,tak tutaj jest
użytkownik
04.09.2015 (3 lata temu)
04.09.2015 (3 lata temu)
Lipa jak się patrzy,Pan buła obiecuje i natym sie zaczyna i tez jest koniec.Chodzi plotka taka jak."tyle co Ci obieca buta nikt Tobie tego nie da
użytkownik
10.09.2015 (3 lata temu)
10.09.2015 (3 lata temu)
Co by nie było, nie można nigdy liczyć na same obietnicy, jeśli pracodawca wam coś obiecuje to musicie mieć to na papierze,w przeciwnym razie nici z tego,trzeba mieć wszystko udokumentowane, inaczej ciężko później uzyskać te rzeczy, także jak ktoś pilnuje swoich interesów to raczej nie będzie narzekał.
użytkownik
22.09.2015 (3 lata temu)
22.09.2015 (3 lata temu)
Ale jakos sie to kreci skoro firma funkcjonuje
użytkownik
11.10.2015 (3 lata temu)
11.10.2015 (3 lata temu)
Ale czy nie lepiej by było gdyby to nie kręciło się "jakoś" tylko z odpowiednim planem i zdobywało to co firma planowała osiągnąć ? Np. wzrost obrotu o 10% czy zysku o 15% ... Tego typu rzeczy są dosyć ważne z punktu widzenia przedsiębiorstwa. Pracownikowi tylko zwykle zależy na tym aby kasa do niego wpływała regularnie.
użytkownik
22.04.2016 (2 lata temu)
22.04.2016 (2 lata temu)
Stump to dobra firma z którą już nie raz współpracowałem. Swoje ściany szczelinowe które u mnie na budowach robili wykonywali szybko i sprawnie, także nie mogę tak naprawdę powiedzieć o nich złego słowa, patrząc jak współpracowało się z innymi firmami.
użytkownik
12 mar (8 miesięcy temu)
12 mar (8 miesięcy temu)
Jeżeli możecie, podzielcie się opinią na temat pracy spawacza w tej firmie. Jakie trzeba spełnić wymagania, żeby dostać się na to stanowisko. Strona internetowa firmy pokazuje także inne oferty. Czy możecie wypowiedzieć się w tym temacie? Czy polecilibyście tą firmę?
użytkownik
18 mar (8 miesięcy temu)
18 mar (8 miesięcy temu)
Czy w hydrobudowie szukaja nowych pracownikow? Dajcie znac
użytkownik
8 paź (2 miesiące temu)
8 paź (2 miesiące temu)
Tak, cały czas jest nabór pracowników na stanowiska: operator maszyn budowlanych, robotnik budowlany, spawacz, kierowca.
użytkownik
18 kwi (7 miesięcy temu)
18 kwi (7 miesięcy temu)
Zachęcam osoby, które są zatrudnione w STUMP-HYDROBUDOWA SP. Z O.O. o opisanie aktualnej sytuacji panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Fabres

green factory zdunowo

green factory

Jan-Trans

geostandard

warsaw media house

Pół foods
Pol foods

Credit Agricole

kłodzko

thoni alutec

toyota bank

pilkington skierniewice

pilkington

prewenta

mister minit

Jerozolimskie

minit

wody polskie

Harter

dom bud zachód Środa Wielkopolska

ecocar

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin